Vernaggelaars Peter R. de Vries en DENK spelen onder één hoedje: ‘Samen evenement organiseren? On fire!’

Twee van de grootste linkse raddraaiers van dit land verenigen hun krachten in één “evenement” dat ze samen willen organiseren. Dat blijkt uit de Facebook-pagina van DENK-jongerenclubje Oppositie. De voorzitter van de DENK-jongerenbond ontving Peter R. de Vries met alle egards in de Tweede Kamer, en de twee hadden het duidelijk naar hun zin.

Ze vormen een perfect duo: terwijl Peter R. de Vries in de talkshowstudio’s z’n uiterste best doet om het politieke en maatschappelijke discours zo progressief mogelijk te framen, doet DENK hetzelfde in de Tweede Kamer. Alles is racisme, Geert Wilders zorgt voor de Derde Wereldoorlog en integratie is een scheldwoord.

Maar zoals iedere manager weet: fuseren is efficiënter. En gezien een ontmoeting die woensdag in de Tweede Kamer plaatsvindt, lijkt dat zomaar wel eens te kunnen gebeuren: Peter R. en DENK die de krachten bundelen. Brrrrrrr…. Maar wen maar aan het idee, want ze zinspelen in ieder geval al op een gezamenlijk evenement:

“Oppositie event met Peter R. de Vries?!

Gisteren heeft onze voorzitter gesproken met Peter R. de Vries.

Wat vinden jullie? Moeten we samen een evenement organiseren?

DENK’ers zijn alvast razend enthousiast over de oproep van Makineli. “Peter is één van de weinige BN’ers die geen racist is‼️” aldus ene Yusufum. Juist ja: iedereen in dit land is een racist. U snapt dus hoe bedenkelijk deze koude kernfusie is tussen DENK en Peter R.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Joshuak

  Landverraders trekken altijd naar elkaar toe, dus er schokkend is het niet

 2. Hendrie1963

  Waarschijnlijk veel criminele Turkse vrienden. En die wil hij te vriend houden.

 3. Jack Flash

  Het is en blijft een crimineel,maar dan wel een laffe.

 4. Heinrich

  Peter R. de Vries droomt van de interruptiemicrofoon, onzin brakend, in de functie van fractievoorzitter en spreekbuis voor de VGP (verstandelijk gehandicapten partij) Nederland.
  Zijn media geilheid is zeer ernstig, afkicken zou misschien nog kunnen lukken middels een “cold turkey” op Antartica!

 5. Freba

  Het maakt een bewoner van Amstelveen/Amsterdam-Zuid niets uit tot welke politieke kleur hij wil behoren; hij kiest altijd voor zijn eigen voordeel.

 6. ikweetwatikwil

  Zo iets kun je van de vries verwachten. Hoewel hij wel een beetje benauwd kijkt op de foto.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Dat komt door die belachelijk nauwe pijpjes van zijn pantalon…
   Zo kan je ook zien dat hij op te grote voet leeft.

 7. yellow thread street

  Deze linke zelfbenoemde en zichzelf overschattende en allesbepalende nep detective denkt van zichzelf dat hij heel wat is.
  Ik mot hem niet, hij is arrogant en hij is een groot gevaar voor Nederland met zijn lijdzame en subtiele praatjes waar vele mensen intrappen.
  Misschien kan hij ook naar Afrika vertrekken, samen met Jetten, Klaver, Timmermans en alle andere figuren die Nederland willen verkwanselen aan de EU.

  1. Vanduinen

   Nederland is EU ! Verkwanselen ken dus niet meer .

   1. ikweetwatikwil

    Dat je er geen verstand van hebt V Duinen is duidelijk

 8. Vanduinen

  Yasin Makineli lijkt mij uit het goede hout te zijn gesneden. Een affakkelen op voorhand dunkt mij sterk overdreven. Eerst maar een luisteren.

  1. Peetjoh

   Als Yasin uit het goede hour gesneden was, had hij nou bezig geweest om zijn eigen land mooier te maken. Maar hij kiest er voor op een al geplaveid pad te lopen. Brandhout dus.

  2. ikweetwatikwil

   Vanduinen: Dat is al veel te lang gebeurt , even afwachten en toen kon je niet meer terug, vandaar de puinhopen van Rutte en co.
   Moslims zijn goed met de stroopkwast.

  3. ome

   Vanduinen?

  4. Jannes46

   Het goede salafistische hout?

 9. Bokse

  Weet iemand wat die R. betekent? Ik dacht randdebiel

 10. Bullshit16

  Mislukt toch álles wat R doet mislukt toch

 11. Florissa

  Manipulatie ,dat is de Vries,een viezerik eerste klas,heeft samen met de zusters van Holleeder gezorgd dat hij levenslang heeft gekregen,is op zich niet zo erg,maar de manier waarop ze dit hebben gedaan is heel anders dan de werkelijkheid doet vermoeden.lees het laatste boek over Holleeder en zijn rechtzaak ,dan kan je lezen hoe ze dit in elkaar hebben gestoken .Holleeder is een crimineel,klaar,maar zijn zusters zijn net zo erg ,die hebben nu de poen,en God mag weten wat De Vries eraan heeft verdiend,want voor niks doet deze salonsocialist helemaal niks .

  1. Johnny66

   Leve Florissa. Heldere,beknopte analyse.

 12. Jannes46

  Peter “Reconstructie” de Vries doet dit puur en alleen om Geert Wilders te sarren, en om in het nieuws te blijven zodat hij weer tegen een riante in al die OH-programma’s mag opdraven om zijn “pseudo-deskundige” linkse praatjes aan de man te brengen. Het is een walgelijke collaborateur die zijn ziel desnoods aan de duivel verkoopt.

 13. Arafat

  Nou, Tim! JIJ bent in ieder geval WEL een racist.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.