VIDEO! Haatkansenparel op scooter schopt lachend oude man van de fiets, en is nog trots ook

Boosmaakfilmpje maakt heel erg boos: zie hier hoe een jeugdige debiel een oudere man van zijn fiets trapt terwijl hij zelf lachend op z’n scooter wegrijdt. Deze gestoorde maniak is ook nog eens trots op z’n daad, want hij plaatst het filmpje met veel lachende smileys op social media.

Nederland is weer een belachelijk filmpje van een belachelijke jongeman rijker. Vanochtend dook op Skoften.net een video op van een lachend scooterknurftje. Hij rijdt door een tunnel terwijl hij zichzelf al bulderlachend filmt.

En alhoewel dat natuurlijk al gevaarlijk genoeg is, is dat nog niet eens het meest stuitende gedeelte van het filmpje. Dat is het stuk waarop hij met z’n tuigmaatje een oudere man van zijn fiets trapt. Gewoon. Omdat dat kennelijk grappig is, getuige de zes van het schateren jankende emoticons. Aldus de bron van dit zeer treurniswekkende beeldmateriaal:

“Nou is “de jeugd” de laatste tijd al niet echt lekker in het nieuws en nu duikt er weer een video op waarvan je bloed gaat koken. Twee laffe teckels op een scooter zien een oudere man op zijn fiets rijden en trappen hem al lachend naar de grond, want het is natuurlijk hilarisch als hij verkeerd terechtkomt en zijn schedel breekt.”

Overigens moet het gezegd worden dat de politie hun werk tot dusverre echt voortreffelijk doet in deze zaak. Zij konden vanmiddag al melden:

“Onze collega’s zijn direct met deze zaak aan de slag gegaan. De man heeft vanochtend aangifte gedaan en heeft behoorlijk veel letsel opgelopen. Één verdachte heeft zich al gemeld en de recherche heeft een tweede verdachte op het oog.”

sdf


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. ZiggyStardust

  Ook bleek volgens andere media deze kansenparel gezegd te hebben dat het slachtoffer ‘toch maar’ een Chinees betrof. De dader uitte deze woorden op ‘social’ media.

  1. ZiggyStardust

   Ik zie de toekomst voor die barometer voor het aannemen van ‘kansenparels’ in een bedrijf somber in. Laat ze maar een stage lopen in het land van hun voorouders. Hun ouders hebben duidelijk gefaald in de opvoeding en hebben meer op met de barbarijen waar ze vandaan gekomen zijn, dan dat ze op hebben met de westerse beschaving lijkt mij. Aanpassen of oprotten.

   1. Ron

    Het probleem in Nederland is dat er deugers zijn die niet begrijpen, dat dit gedrag dat overmatig bij deze afkomst voorkomt, de oorzaak is dat werkgevers hun niet aannemen.

    Overal waar je dit volk tegenkomt is het gedaan met de rust, ze lopen 9 van de 10 keer schreeuwend en aanstellerig door de stad met van die gil stemmetjes. In het ov moeten ze steeds alle aandacht opeisen.

    Het standaard gedrag van die lui past hier gewoonweg niet.
    Veel vrouwen / meisjes die in ov of op straat lopen en vrolijk met elkaar winkelen, worden stil en schuchter als ze zulke groepen tegenkomen. Als ze maar vooral niet opvallen en slachtoffer worden.
    Uitgaanscentrum verandert de sfeer meteen als dit zich aanmeld. Dat is geen racisme maar een gevolg van hun gedrag.
    Maar waar blijft Johnson of beuk en consorten nu om zich hier voor te excuseren?
    Want mede mogelijk gemaakt door….

 2. P. Breetveld

  Een volwassen vent die als een debiele aap staat te krijsen om deze heldendaad. Geeft al aan dat dit een geslaagd allochtoon product is van jarenlange inteelt. Als dit in NL heeft plaatsgevonden krijgt de fietser de pin op de neus. Had hij daar maar niet moeten fietsen.

  1. Seneca

   @breetveld
   voor de verandering is de politie een keer wakker geworden. nu komt dit stuk nageboorte voor de rechter en die zal wel iets positiefs zien in deze ‘heldendaad’. dat wordt dus 6 uur rommel prikken. leve de rechtsstaat in NL. wat is dit land een bananenmonarchie. overal hangt de lijfspreuk van het stelletje struikrovers dat het koningshuis vormt: je maintiendrai. er kan beter staan: je permettrai.

 3. Bullshit16

  Wat helpt het ze krijgen een waarschuwing een vingertje in ze lopen er weer
  Ze hebben geluk dat ik geen rechter ben ik hang ze aan de hoogste boom op
  Het word steeds gekker met die gasten in je leest het ook steeds vaker
  Trap dat schorem toch een keer het land uit
  STEM FVD OF PVV uit de eu

  1. ZiggyStardust

   Als rechter heb je je ook gewoon aan de wet te houden, dus dat opknopen gaat niet lukken. Maar ik begin toch steeds meer voor ‘het land uitzetten’ te worden in het geval van een dubbel paspoort en de Nederlandse nationaliteit te ontnemen. De zware criminaliteit begint schrikbarende vormen aan te nemen, drill raps met machetes en AK47’s, we laten het maar gebeuren. Genoeg is genoeg. Aanpassen of oprotten.

 4. Vit

  Had ik het maar gezien.

  1. Fonz

   Precies Vit ++

 5. Hendrie1963

  Hij heeft geluk dat ik niet in de buurt was. Ik had hem die zwarte leren pak uitgetrokken. En straks weer janken, ik wordt gediscrimineerd. Afschieten dat tuig.

 6. DutchOutlaw

  Met dank aan de VVD,CDA,D66,GroenLinks en al dat andere linkse schorem,en de domme Hollanders die nog steeds op deze partijen stemmen….wat een klojo’s!

  Stem potv*rd*mme nou eens keer op de PVV en hou op met dat geleuter van “stemmen heeft toch geen zin”.

  Altijd maar klagen,maar niet gaan stemmen…ongeloofelijk!!!!!!!!

 7. fusilier

  Recht op zelfverdediging? Waarmee dan?

 8. Response

  Een van de effecten van langdurig wegkijken, knuffelen, pappen en nathouden, niet handhaven, niet etnisch profileren, niet de oorzaak durven benoemen, ontkennen etc. van met name de huidige coalitiepartijen met steun van de linkse beroepsdeugclubs zoals GL.
  En dat blijft maar doorgaan. Stem ze weg!!!

  1. Response

   derde woordje ‘van’ moet ‘door’ zijn

 9. yellow thread street

  Ik verwacht dat deze kansloze aap nog niet eens een boete krijgt voor het in handen houden van zijn smartphone op z’n scooter.

  1. trutje

   Het waren twee kansloze apen op een scooter.

  2. trutje

   Het waren twee kanslozen apen op een scooter want alleen durven ze niks.

 10. Fonz

  Dit soort te werk stellen de komende 6 maanden…

  1. Bullshit16

   Fonz
   6 maanden werkstraf noem je dat straf voor een oude man van de fiets trappen waardoor hij misschien wel de rest van zijn leven blijvend letsel over houd
   Gvd zo iemand moet je een voorbeeld straf geven levenslang opsluiten zo dat de volgende klootzak eerst is 10 keer na dénkt om dit te doen stelletje watjes geef ze toch een keer een flinke straf in plaats een vingertje in zeggen dat mag je niet weer doen hoor
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Fonz

    Nee natuurlijk is dat geen gepaste straf maar voor iemand die nooit werkt, ik bedoelde dit nogal cynisch, uitkeringstrekker die teveel vrije tijd hebben..
    Dit soort komt weg met een 40 uurig werkstrafje en een foeigesprekje natuurlijk..

    1. Bullshit16

     Fonz
     Klopt maar dit soort gasten ik kan me er zo onwijs kwaad over maken dat je deze klootzakken ter plekke af moet schieten de straffen zijn hier veel te zwak dat ze er gewoon om lachen
     Stem fvd of PVV uit de eu

     1. Fonz

      Afschieten is niet mijn eerste gedachte, de straffen mogen wmb wel flink omhoog ook omdat de straffen gedateerd zijn en niet meer, ik hoopte het nooit te hoeven zeggen, van deze tijd…

   2. Fonz

    Maar dan zonder vloeken natuurlijk!

 11. RvdBe

  Halsema kan weer trots op ons Amsterdammers zijn.

 12. Jack Flash

  Gewoon uitkering intrekken.

 13. Peetjoh

  Nou ik kan niet wachten om de verdediging te horen van didi of madlola. Ik ga d’r vanuit dat ze nu zichzelf rot zitten verzinnen hoe ze het zo kunnen draaien dat ’t aan wilders ligt.

  1. Fonz

   Inderdaad die zitten er hier tussen, de aanklagers..

 14. Vrijedenkert

  In mijn ogen iemand opzettelijk proberen van het leven te beroven of je weet dat iemand op die manier om het leven lan komen door zoveel geweld!
  Poging tot moord of poging tot doodslag en verdachte daar voor veroordelen maar het D666-gerechtelijk gespuis zal wel weel verzachtende omstandigheden of sterk verminderd toerekeningsvatbaar of dat soort bla meenemen in het vonnis…

 15. JFU

  Prima dat de politie zo snel de zaak oppakt..hulde! Maar……dan komt dat stuk tuig voor de ‘rechter’. Hij zal natuurlijk ‘spijt’ betuigen, en beloven het nooit meer te doen. De zaak zal waarschijnlijk afgedaan worden als een ‘kwajongensstreek’, en een reprimande. Volgende zaak….!

  1. Shadow1100

   Traumatische jeugd gehad; vader zoop; piepend wieltje aan de driewieler; altijd gediscrimineerd. Maarrrrr nu weer op het goede pad. Doe een studie; ik heb sorry gezegd; denk aan echt werk…………….

 16. Kristalix

  Lekker volk zeg.
  Misschien beter te achterhalen wie deze lamlul is en met naam en toenaam het publieke domein in.

  1. Fonz

   Ik ben voor..

  2. ZiggyStardust

   Zijn naam is Rody Breinburg. Graag gedaan.

 17. Ralnov

  Was ik daar getuige van geweest had ik die mongool plat gereden met m’n auto , koekje van eigen deeg. Hij had het alleen niet na kunnen vertellen de moor.

  1. ZiggyStardust

   Uhh.. het is ‘roomkop’ tegenwoordig.

 18. RvdBe

  Vanuit de overheid is het weer eens oorverdovend stil bij het zoveelste geval van mishandeling door zulk tuig.
  Rutte was er wel als de kippen bij toen er een blanke zijn hand opstak in een voetbalstadion en dit gezien werd als racisme, 3 man sterk van het kabinet naar de knvb om er tenslotte 14 miljoen in te steken om een wet te handhaven die allang bestaat.
  Rutte de stoere lafaard.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.