Video! Johan Derksen heeft het weer gehad met Baudet: ‘Slaagt er steeds in eigen succes de das om te doen!’

Thierry Baudet had het net allemaal bijgelegd met Johan Derksen, en nu gaat de Forum-leider opnieuw op de shit list. Lekker gedaan van ’s lands bekendste Marokkanentwitteraar. Dat wordt weer een crisisavondje bij Theo Hiddema beleggen.

Dat Johan Derksen, na jaren zichzelf hard te hebben gemaakt voor VVD en D66, sympathieën voor Forum voor Democratie was begonnen te koesteren is vermoedelijk niemand in Nederland ontgaan. Thierry Baudet was er zelf ook heel blij mee, en pocht zelfs met “Wij hebben Johan” in reclamefilmpjes voor zijn partij.

Maar dat “wij hebben Johan”-sentiment is toch wat flexibeler dan je wellicht zou denken. Want tot in hoeverre ‘heeft’ Baudet daadwerkelijk Johan? De aflevering van Veronica Inside van gisteren was geen flinke portie pro-Thierry spin-tv. Nee, Derksen was weer even helemaal klaar met de man die dit weekend foutief de massa-immigratie aanhaalde in een tweet over een kaartjescontrole van de NS. Derksen vond dat Baudet het steeds opnieuw voor elkaar weet te krijgen om z’n eigen glazen in te gooien, juist als hij er weer lekker voorstaat.

We denken even terug aan het moddergevecht met Henk Otten, vlak nadat de Provinciale Statenverkiezingen door FVD op hun naam geschreven waren. En nu dus weer, nu de partij de grootste ledenpartij van het land is geworden. Steeds maar weer het amateuristische gestuntel van Thierry Baudet: Derksen wordt er wel wat moe van.

En hé: kunnen we hem echt ongelijk geven?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Vraagtekentje

  Ja Johan, zoals de wind waait, zo waait jou mening. Bent een beetje aan wisselende stemmingen onderhevig.

  1. hans-e-pans

   Het zal wel door zijn leeftijd komen, buiten voetbal en bluesmuziek heeft hij niet zoveel kaas gegeten van dingen die in de maatschappij leven.

   1. Julian

    Dus het is een kloon van jou?

 2. Bockbeer

  Johan Derksen die uit Gouda is gevlucht door Marokkanen.

  1. Zweedse kok

   Er dwars doorheen?
   Echt hartverscheurend.

 3. Vit

  Morsig tiepie, niet interessant heeft alleen verstand van voetbal.

  1. Zweedse kok

   Johan, gozert, toch blijf je mijn held.

   1. Watcher

    C+B

  2. JochemX

   @Vit, hij kan leuk babbelen, maar verstand?

 4. Vraagtekentje

  “Helft Amsterdamse vrouwen op straat geïntimideerd” Dit stond vandaag in De Telegraaf, komt ook niet uit de lucht vallen. Heb ook nog nooit gehoord van 4 “controleurs” waaronder 1 agent en dan allemaal incognito, en alle 4 van Marokkaanse komaf, ik zou me ook niet op mijn gemak voelen.

 5. Hendrie1963

  Waar gaat het je om Johan? Het gaat om zijn ideeën wat hij wil met het land. Je hoeft niet met hem te trouwen. Ik vertrouw ook geen asielzoekers maar dat komt door die landverraders zoals jankende homo rutte, schreeuwlelijke homo jetten en de miskleun Marokkaan klaver die iedere keer de andere kant opkijken met criminelen asielzoekers. Geen wonder dat de mensen wantrouwen heeft en iedereen aankijkt voor auslander.

 6. Kretoloog

  Topic 4 over deze zaak vandaag op DDS. Bij de echte media weinig anders: overal Baudet en zijn tweet wat de klok slaat.

  Het partijkartel vindt het best. Het schokkende nieuws dat er maar liefst 475 documenten zijn opgedoken waaruit de bemoeienis van de ambtelijke en politieke top van het Ministerie van Justitie met het strafproces tegen Wilders, blijft zo lekker in de luwte. (In november schreef minister Grapperhaus nog aan de Kamer dat er maar 1 (!) document was gevonden).

  Ook de redactie van DDS laat zich graag meevoeren in de door het partijkartel opgeklopte hype. De regering, coalitie en gedoogpartijen zien het met genoegen aan.

  1. Blitzkrieg

   Kretoloog : De waarheid is Kretoloog is dat het Nederland totaal niet kan schelen. Om het maar eufemistisch te zeggen heeft de gemiddelde Nederlander niet zoveel op met Marrokanen (en met de deugmensch). Het blijft wat het is, overloos gezwam en politieke correctheid. Ondertussen wordt er in de land helemaal niks aan gedaan en verliezen mensen hun baan door de stikstof crisis. Tijdens de verkiezing stemt iedereen op het FvD (of de PVV) en wordt Baudet premier, net zoals Trump president van Amerika is geworden. De media is geen weerspiegeling van het volk meer, maar heeft zijn eigen leugenachtige agenda.

   1. Watcher

    ”Tijdens de verkiezing stemt iedereen op het FvD (of de PVV) en wordt Baudet premier, net zoals Trump president van Amerika is geworden. ”

    Nee joh, FvD mag de coalitie opvullen en zal dus toetreden tot het kartel.
    PVV kan geen water bij de wijn doen en blijft in de oppositie.

    1. Blitzkrieg

     Watcher : Wacht maar rustig af… komt helemaal goed. In Belgie heeft Vlaams Belang virtueel een absolute meerderheid, in Frankrijk is het exit macron en dan hebben we natuurlijk nog de invloed van de Brexit. Nederlanders eisen een Nexit, en dit sentiment gaat allemaal gecashed worden door FvD en PVV. Het kartel is al lang verleden tijd, ze mogen het met geluk nog uitzitten tot volgend jaar maart.

  2. Michael

   Helemaal mee eens, het wordt allemaal weer flink uitgekauwd en herkauwd allemaal. Alles voor de clicks. Nieuws is een verdienmodel tegenwoordig.

   Maar het verbaast me wel dat je blijkbaar van DDS iets anders verwacht? Je leest DDS toch niet als serieuze bron van nieuws mag ik hopen? De meelift, spin, frame, en fake-news machine ter meerdere eer en glorie van de clicks en advertenties draait hier als bij geen ander.

 7. JeMoerigeHoeder

  Johan “Teersnor” Derksen is zelf de grootste lafaard die er is…praatjesmakert.

  1. Julian

   Goh jij bent een echte held als je dat hier lekker anoniem zit te schrijven.

 8. Vee

  Tim, ga je nou werkelijk alle 10.000 (semi) bn-ers langs om hier te plempen wat ze van 1 teeet vinden? Wordt je niet moe van jezelf?

  1. Vee

   Tweet that is

 9. Bullshit15

  Tim engelbert blaaaa blaaaaaa blaaaaaaaaskaaaaak
  Linkse rat
  Stem fvd of PVV uit de eu

 10. J.C.

  Is al duidelijk dan wat er precies gebeurd is en wie de werkelijke slachtoffers zijn? Minder serieus te nemen linkse politici, idem dito liberale politici en idem dito zich christelijk noemende politici, zijn in deze casus immers wel heel gretig met hun negatieve oordeel.

 11. Marlene

  Johan heeft meer met de muziek op. Een echte radioman op Rijnmond Radio.

 12. Mycase

  DDS het lijkt de story wel if nog erger prive man man man wat een afgezakt website is het toch geworden .

  1. Zweedse kok

   Gewoon zeggen dat u van deze website wegblijft.
   Eerdere soortgelijke statements van mijndeuske geven geen enkele garantie voor de toekomst

  2. Kretoloog

   “…wat een afgezakte website is het toch geworden…”

   Dat ben ik wel met je eens. Ik ben een reageerder van het 1e uur (zij het dat ik onder een andere naam postte). En toen had je nog gerenommeerde schrijvers als arabist Hans Jansen, journalist Joost Niemoller, klimaatdeskundige Hans Labohm en filosoof Bart-Jan Spruyt, die allen columns voor DDS schreven. Dat was toen nog kwaliteit van hoog niveau.

 13. Adriaanv

  Derksen is de man die volgens eigen zeggen altijd op D66 heeft gestemd en tegen de van Gaal keuze was op het W. Zegt genoeg over zijn labiliteit.

 14. Dropje

  Nou Johan, dat was het dan
  1 verkeerd woord over de Messias en je wordt net zo makkelijk weer uitgekotst door alt right Nederland

 15. Meriadoc Brandebok

  Derksen heeft in principe gelijk. Stond Baudet eerder nog voor op de VVD, inmiddels heeft hij slechts zijn eigen sekte-achtige achterban en weet hij geen verdwaalde VVD/CDA-ers meer aan te trekken.

  Baudet is het grootste probleem voor zijn eigen partij, want hij heeft zichzelf voor gek gezet, en daarmee ook Forum voor Democratie.

 16. FVD

  Johan Derksen? Wat moet je nu eigenlijk denken van deze man?

  Johan heeft zich in de loop der jaren het aureool aangemeten van “de azijnzeiker des vaderlands”. Niet gehinderd door enige schaamte, schoffelt hij met een satanisch genoegen in zijn gekunstelde programma Veronica Inside hele volksstammen onderuit. Deze ex voetbaljournalist, zou een topper zijn als voyeur bij Story en andere pulpbladen. Niets is “onze” Johan te gek om maar blijvend in de belangstelling te staan, doormiddel van drek te spuien over iedereen die hem maar enigszins onwelgevallig is.

  Zijn hele optreden is een gemaakte afspiegeling, van een gefrustreerd persoon die op de TV zijn narcistische inborst ten toon kan spreiden, hierin kan men zijn kloon Peter R de Vries ook in herkennen. Kickend op aandacht probeert Johan, zijn laatste levensdagen nog enigszins aantrekkelijk te maken. Nadat hij als onhandelbaar dictator-tje uitgekost was bij Voetbal-Internationaal, projecteert hij zijn rancune op alles en iedereen.

  Onbegrijpelijk dat een mening van figuur als Johan Derksen (en Peter R de Vries) zoveel aandacht krijgt in de media. Tekenend voor de schraalheid van de media.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.