Video! Sylvana Simons geeft Thierry Baudet van onder uit de kan: ‘Hij is een racist!’

Gisteravond heeft BIJ1-partijleidster Sylvana Simons hard uitgehaald naar FVD-voorman Thierry Baudet. Hij is momenteel het beste voorbeeld van een racist in de Nederlandse politiek, zo reageerde ze afgemeten. Ze schetste nog even kort de situatie met de tweet over Marokkanen in de trein om haar verhaal kracht bij te zetten.

Met nog een jaar te gaan tot de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen heeft Sylvana Simons alvast de aanval wederom geopend op haar eerste Kamerzetel. Vier jaar geleden viste ze achter het net met Artikel 1, maar nu moet BIJ1 slagen waar de vorige onderneming strandde. Ze mocht aanschuiven bij de enige echte talkshow van de draaideurpresentatoren: OP1. Daar praatte ze over haar ambities.

Maar behalve over haar eigen politieke programma schonk Sylvana ook klare wijn over recente politieke gebeurtenissen. En in dit geval was dat de treintweet van Thierry Baudet, die wilde dat “naïeve Nederlanders” eindelijk eens zouden stemmen op partijen die een einde maken aan de overlast van Marokkanen in de trein. Een posting die, zo bleek achteraf, gebaseerd was op een nepverhaal van enkele vriendinnen van de Forum-leider.

Het oordeel van Sylvana over haar collega-politicus was niet mals. Ze werd op de vrouw af gevraagd of er op dit moment racisten in de politiek zitten, en ze vertelde direct over Baudet en zijn Marokkanenklaagzang. Daarna legde ze uit waarom ze Baudet zo kwaadaardig vond, en linkte dat met wat omhalen aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze werd onlangs nogmaals herdacht vanwege de bevrijding van Auschwitz 75 jaar geleden.

Alhoewel ze dat allemaal niet bij naam noemde, was het duidelijk waar Sylvana het over had. Net als destijds is Thierry Baudet bezig om groepen “buitenspel” te zetten, meende ze.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Hard

  Sylvia wie?

  1. Shadow1100

   Dat is die zwarte danseres met kappersvakschooldiploma die vroeger zo geil kon dansen…….

 2. Cootje

  We gaan van avond weer kijken naar haar gekleurde achterban , die vaak de hoofdrollen voor zich op eisen, elke dinsdag avond zo uitzending met die hoofdrol spelers laten bij mensen oordelen en vooroordelen na , wie doen er s,avonds nog open , wie moet uit zijn doppen kijken , wie moeten er 7 sloten op hun deur hebben , een gezonde achterdocht is toch gewoon van deze tijd , of zullen we het houden Bij zo zijn de culturele verhoudingen

 3. Kidogo

  Thierry is geen racist maar een realist en is duidelijk een probleem en elke gezonde reiziger is sinds Utrecht zeer alert op wat er in je omgeving gebeurd en kaartjes controleren met 4 man sterk kan intimiderend overkomen denk ik zeker als ze ook nog niet klantgericht zijn.
  Stem FVD en dingen zullen veranderen.

  1. JeMoerigeHoeder

   Hoi, ik wil even laten weten dat ik dankzij je pleidooi om ben en FVD ga stemmen..

   Oh wacht, mijn IQ is niet laag genoeg….wat vervelend nou..

   1. Vit

    Geeft niks, wij spijkeren jou wel bij.

  2. Angelus pacis

   Waarom moest er met vier ‘man’ gecontroleerd worden? Was dat om twee dames in bedwang te kunnen houden? Of waren er andere redenen. Ik ben bang dat ik het antwoord wel wee……….

 4. Vit

  @Tim Engelbart

  “Een posting die, zo bleek achteraf, gebaseerd was op een nepverhaal van enkele vriendinnen van de Forum-leider.”

  Niks nepverhaal, die meiden hebben dat zo ervaren.

  1. Mycase

   @vit maak je niet druk om dit flut blogje het is het niet waard.

   1. Vit

    Daar kom ik ook steeds meer achter.

   2. Top

    Klopt! Google deze ‘mijnheer’, maar eens. Lees maar eens op Sikkom, wat men ervan denkt.

    1. Bijenzwerm

     @top en @vit
     Zoals Tim zich zelf al beschrijft kan hij het ook beter bij laten want iets anders is hij niet geschikt voor.
     In ieder geval niet iets met journalistiek of lullig blogjes vullen als dds die in het bezit is van grootheidswaanzin.

     1. Zweedse kok

      Oeps, stekelige opmerking,
      Eerst de angel er maar eens uithalen .

  2. Vit

   Zeg nou maar gewoon dat je Thierry niet mag om wat voor stompzinnige reden dan ook en hem in het verdomhoekje wil drukken.

   1. Vit

    Ik vroeg net aan mijn vriendin (psychologisch analiste) wat het zou kunnen zijn, zij zegt dat sommige mannen met een laag IQ degene met een hogere als bedreiging ziet, een soort van haantjesgedrag dus.

   2. JeMoerigeHoeder

    Je vroeg aan je pseudowetenschappelijke vriendje iets and nobody with a brain cared.

    1. Vit

     Voel jij je aangesproken, nee toch?

 5. Hendrie1963

  Waar de hart vol van is loopt de mond van over. En dit teringwijf kwijlt en zegt dus genoeg hoe een debiel dit is.

 6. Cootje

  Die Baudet en Wilders hoeven zich geen zorgen te maken , we nemen Vlaanderen België als voorbeeld het Nederlandstalig gedeelte vlaamsbelang had 10% van de stemmen en ging naar 24% en in de peilingen staan ze nu op 30% . De tweedeling in NEDERLAND bereikt nu ook zijn hoogtepunt , vandaag staat mevr Halsema weer positief in het nieuws voor de ongemakken in haar bakfietsen stad , de daar lastig gevallen mensen zijn allemaal een potentiële klant voor de doelgroep Wilders / Baudet . En niet voor de zangvereniging van Silvana Simons

 7. Kretoloog

  Wel opvallend dat deze uitzending van Op1 de slechts bekeken uitzending ooit was. Kijkers zijn dus volstrekt niet geïnteresseerd in de meningen van onruststoker Simons.

 8. Bullshit15

  Tim engelbert we weten dat jij tot je ellebogen bij die pleeborstel in haar gleuf zit jij linkse rat
  Stem fvd of PVV uit de eu

 9. davido

  Deze dame heeft toch een persoonlijkheidsstoornis. Volkomen gefrustreerd en erg eenzaam. Weet u nog dat ze geen antwoord gaf over de Armeense genocide.
  Een zielig hoopje depressie. Heel Nederland is racistisch, xenofoob, schuld aan slavernij enz. enz. Sylvia is een verbitterde vrouw, humorloos. Ik meen het oprecht, deze dame moet echt in therapie. En o ja, waren de treincontroleurs geen 4 Amerikanen, of Italianen, Indonesiërs, Witrussen. Ach gossie Sylvia, t zal je moeder maar zijn.

 10. Jack Flash

  Die pleeborstel krijgt wel verdacht veel aandacht hier.
  Wat is er toch aan de hand DDS?

  1. Rosasolis

   @Jack Flash. Ja, inderdaad er is veel mis op DDS. Helaas proberen een aantal extreem-rechts abonnees deze site over te nemen. Je moet exact als deze ALT-right kliek denken, anders doen ze alles om te proberen je weg te pesten. Deze trollen zijn zo bezeten met hun doelstelling, dat ook tegen de redactie zijn zij brutaal met hun opmerkingen geworden. De redactie doet het goed, maar de dagelijkse Thierry Soap is nu heel
   vervelend geworden.

 11. goedisfout

  Voor Silvia is racisme een verdienmodel.

 12. josemoonen@70

  Waarom komt deze hoogst irritante Media geile tante nog steeds op TV ? Om andere mensen af te kraken die gewoon de waarheid durven te zeggen . We weten allemaal wat voor soort tuig in de treinen zit . (Vraag maar eens aan het spoorweg personeel .) Om dan te worden uitgemaakt voor alles wat echt zwaar beledigend is .Links heeft scheldnamen in overvloed .. dat weten we inmiddels wel . Maar ja , we weten ,links mag dat . .Rechts moet gewoon de bek houden .. Hoe komt het toch dat ze het maar niet klaar krijgt samen met haar linkse vriendjes om meer succes te krijgen in de politiek . De mensen zijn haar domme uitspraken en rot kop meer dan zat.!

 13. Kim de Roder

  Het is duidelijk dat DDS een inhoudelijke koerswijziging doormaakt. Inmiddels wordt Sylvana Simons met instemming geciteerd om Baudet te veroordelen.
  Ook Van Muiswinkel wordt hier vandaag neutraal geciteerd als criticaster van Wilders.

  Dit is een opmerkelijke ontwikkeling. Kennelijk wenst men geen spreekbuis meer te zijn voor de blunderende racist Baudet en krijgt ook Wilders de harde kritiek die hij verdient.

  Kennelijk ziet men bij DDS in dat om journalistiek serieus genomen te worden je extremisme moet vermijden.

  1. Hard

   Kim de Roder Johnsen Grote Trek Grote Bek?

  2. Top

   Blablabla Blaaskaak!

  3. shidaian

   ongelooflijk Wat een duidelijk blijk van onbenul

 14. Ralnov

  Zegt de grootste racist.

 15. Blitzkrieg

  MarokkanenTerreur in Nederland
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=MJ_TNL9mAmk

 16. shidaian

  domme SS weer in de bocht of liever gezegd uit de bocht gevlogen

 17. JFU

  Marokkanen komen zeker als ze met meerdere zijn tegen over vrouwen, zeer bedreigend over. Vrouwen zijn voor hun minderwaardige schepsels. Meerdere keren meegemaakt, zeker als ze in functie zijn… een macho gedrag. Maar dat mag niet gezegd worden van onze extreem linkse moslim knuffelaars.

 18. Vit

  Thierry kan bij mij nog steeds een potje breken, een amfora zeg maar ook al doet links nog zo zijn best.

  Geert staat op een iets lager voetstuk vanwege de kopvoddentaks affaire, niettemin ook een moordgozer.

  1. Vit

   Ps, beide zijn patriotten dus hou er rekening mee de eerstvolgende stemmingsronde, Rutte heeft Isiszijdank afgedaan wat ik zo om me heen hoor.

 19. Heras

  Even kijken: het bij1 clubje blijft klein, fvd is nu de grootste.
  Zou het dan toch over de inhoud gaan.
  Spreekt fvd meer tot de harten van nederlanders of het bij1 clubje.
  Zomaar een vraag.

  1. Vit

   @Heras

   Wat denk je zelf?

   Gebbetje hoor.

 20. BW.Maassluis

  Beste Silvana omdat jij zo druk maakt als gemeenten raadslid over de landelijke politiek waar je toch geen invloed op heb, gaat Amsterdam intussen de vernieling in

  1. Original NL

   Silvana noemt dat vernieuwing Maassluis!

 21. nu ik

  Er is maar 1 echte racist pleeborstel , kijk is in de spiegel !

 22. Rogerio

  Was het vast maar verkiezingsdag; ik heb er alle vertrouwen in dat die kachelpijp géén zetel gaat halen ,zoveel dom stemvee is er gelukkig niet in Nederland. Hopelijk verdwijnt dan ook alle aandacht voor haar ,m.n. hier op DDS. Het is een narcistische nitwit die uitsluitend haar eigen financiële belangen voorstaat en van racisme haar verdienmodel gemaakt heeft. Weg ermee!

 23. Beukman

  Hulde @Tim, zowaar een stukkie over Sylvana waarin je haar niet afzeikt. Heb je soms koffie gedronken met haar?
  Op wat ze zegt valt verder weinig af te dingen. Persoonlijk zou ik het etiket “racist” hier niet gebruiken. Dat kan je beter achter de hand houden voor het geval dat deze activistische Leider van Forum het straks nóg bonter maakt.

  1. nu ik

   Niemand kan het bonter maken dan deze pleeborstel bekmannetje. Een triest verlept hypocriet mens wat ooit HAAR blanke man leeg zoog op alle vlakken. Uitgekakt overal waar ze ooit aanwezig geweest is. Nu parasiteren op de maatschappij door een restzeteltje.

   Ik snap jouw bewondering bekmannetje. Soort zoekt soort

   1. Beukman

    Goed om te lezen dat je het met Sylvana eens bent, kleine vriend.

    1. nu ik

     je hebt WEER een leesprobleem bekmannetje , doe die cursus bergrijpend lezen nu eindelijk een keer . Gegarandeerd gaat er een wereld voor je open

     1. Beukman

      Het valt me ook van je mee dat je op zwarte vrouwen valt, @spekmannetje.

     2. Zweedse kok

      doe die cursus berg rijpend lezen nu eindelijk een keer.
      .
      Wat?

     3. nu ik

      jaren lang een negerinnetje gehad bekmannetje , niets mis mee , hebben een top tijd gehad samen , was een erg dienstbaar meisje. Zit kennelijk in dat bloed. Bij sommige komt destructie daarvoor in de plaats.

      Niks mis met een normaal zwart mokkeltje. ss valt daar niet onder dat is een racistische pleeborstel, mazzzzel

 24. Madpo

  Deze vrouw wakkert juist rascisme aan! Als je maar vaak genoeg schreeuwd dat Nederland rascistisch is gaat de wereld het wel een keer geloven. Dit soort mafkezen wakkeren juist criminaliteit tegen de blanke bevolking aan! Ze zou de mond gesnoerd moeten worden i.p.v. ruimte krijgen om haar gal over ons land te verspreiden. Dit soort lieden moeten ook nog onderhouden worden door de Nederlandse bevolking.

 25. Yoyo

  Aldus onze Nationale dorpsgenoot Silvana S.
  Weinig verrassend.

  1. Yoyo

   Moet natuurlijk dorpsidioot zijn….

 26. Cesare

  Hoi Tim, weer even tijd voor SS? Verveelt nooit he de griet.

 27. Rogerio

  Dankzij haatzaaier Sylvana ben ik serieel racistisch geworden en daar nog trots op ook. Weg met die gekke kachelpijp en notoire raddraaiers als Airfryer. Allemaal terug naar hun klapperboom. Vanzelfsprekend mogen de geïntegreerde mensen van kleur wel blijven. Dit is Nederland en niet het Ghana der lage landen…

  1. Yoyo

   +++++

 28. Tuinpaden

  DDSylvana..

  1. Fuster

   Sylvia wie?

 29. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De bevrijding van Auschwitz wordt nu ook life geregisseerd door Steven Spielberg waarbij het Leeuwen aandeel van de Russen wordt gemarginaliseerd. Nog even en het zijn de Israëli die het kamp hebben bevrijd onder leiding van het Huis van Oranje…

  1. Isengrijn

   🙂

 30. Hendrie1963

  Als Geert Wilders aan de macht komt wil ik toch hopen dat eerst dit gedrogt het land wordt uitgezet en daarna de kopz malloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.