Video! Thierry Baudet geeft racistenroeper Rob Jetten van jetje: ‘Kleuterachtige verwijten… nergens op gebaseerd!’

FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet heeft gisteren in de Tweede Kamer fel van zich afgebeten toen D66-leider Rob Jetten zijn interruptie bij een speech van het Forum-Kamerlid gebruikte om hem een racistisch wereldbeeld aan te wrijven. Baudet had wel genoeg van dit soort insinuaties en beet van zich af.

Gisteravond in de Tweede Kamer was er nogal veel commotie rondom de inbreng van FVD-leider Thierry Baudet. Daarover kreeg hij het aan de stok met PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher, die Baudet verweet “extreemrechtse omvolkingstheorieën” te verspreiden.

Maar ook D66-leider Rob Jetten was niet in zijn nopjes, en had een heel scala aan verwijten voorbereid voor de rechtsgeleerde:

“De heer Baudet zei net dat partijen geen verstoppertje moeten spelen en dat ze eerlijk moeten zijn over welke plannen ze met Europa hebben. Nou heb ik zelf de afgelopen maanden regelmatig met de heer Baudet mogen debatteren over Europa, de Europese Unie en Europese samenwerking. Daaruit trek ik de conclusie dat de heer Baudet met allemaal chique en dure woorden zelf verstoppertje aan het spelen is en dat het er uiteindelijk onder de streep op neerkomt dat hij uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wil, dat hij uit de Europese Unie wil, dat hij uit de euro wil en dat hij uit het wereldhandelsorganisatieverdrag wil. Waarom? Omdat de heer Baudet staat voor een dominant blank Europa waar geen plek is voor mensen met een andere afkomst, een andere kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Baudet wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.”

Thierry Baudet was het echter zat om verkapt danwel onverkapt voor racist te worden uitgemaakt, en ging er meteen hard tegenin:

“Ik neem afstand van deze bizarre kenschetsing door de heer Jetten van mijn standpunt. Wij zeggen keer op keer — ik ook — dat niemand op grond van welke afkomst of afstamming dan ook op een of andere manier minder is of buitengesloten zou kunnen worden in Nederland of in Europa. Wij staan voor de gelijke rechten van iedereen en de gelijke kansen voor iedereen, ongeacht afkomst, kleur, religie of wat dan ook. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik vind het echt zo ongelofelijk triest dat blijkbaar het enige wat als argument, of als quasi-argument, als verwijt, kan worden ingebracht deze kinderachtige, kleuterachtige verwijten zijn, die nergens op gebaseerd zijn. Iedereen in Nederland die Nederlands staatsburger is en die meedoet met onze samenleving, heeft precies dezelfde rechten, precies dezelfde plichten en precies dezelfde kansen als ieder ander, en wij maken geen enkel onderscheid, op welk element van al die zaken die Jetten noemt dan ook. Dat zal ook nooit veranderen in onze partij.”

Op het Twitter-account van de partij blikte Baudet vanochtend ook nog terug op het incident. Dit soort anti-FVD-uitbarstingen geven aan dat gevestigde partijen geen weerwoord hebben, aldus de Forum-aanvoerder:

“Voortdurend roepen de gevestigde partijen ‘racist’, want ze hebben geen weerwoord op Thierry Baudet en FVD. In debat met D66-leider Rob Jetten slaat Thierry terug. Het is bovendien Jetten die er steeds etniciteit bijsleept!”

Nou, nu Rob Jetten weer!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

69 reacties

 1. Kidogo

  Stem FVD dan kan Jetten gaan tetten met zijn vrinden !

  Stem FVD !! Thierry keep it up !

 2. Jack Flash

  Het iedere keer weer de racistenkaart trekken begint wel erg achterhaald te worden en vooral saai.
  Het is uiteraard bedoeld om de discussie te doen doodslaan,maar daar trappen we echt niet meer in.

  1. Original NL

   Maak je tegenstanders monddood door de rasisme of fascisme kaart te trekken…het heeft tot nu toe gewerkt en zal ook in de toekomst de strategie van de gevestigde orde zijn.
   Inhoudelijk heeft links en midden geen weerwoord.
   Stem Baudet of Wilders!

   1. hans-e-pans

    Steeds maar weer dat soort woorden roepen of gebruiken ontneemt de waarde en kracht aan deze woorden.

   2. Fortiori

    Kies je voor Baudet, dan kies je voor meer Islam (Baudet sluit niemand uit)
    Kies je voor Wilders, dan kies je niet voor waar Baudet voor staat. Simpel!

    1. ome

     De heer Jetten staat voor een dominant gekleurd Europa waar geen plek is voor mensen met een een nationale afkomst, een blanke kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Jetten wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.

    2. Blitzkrieg

     Fortiori : Je redenatie is werkelijk fenomenaal. Wat Baudet zeg is dat er een stop moet komen op immigratie, dus ook op die van moslims. Verder zegt hij dat we er met z’n allen wat van zullen moeten maken, niemand uitgezonderd… dus ook moslims niet. Nederlanders samen voor een beter Nederland ongeacht wie of wat je bent, het lijkt me fantastisch.

 3. Lambieck

  Baudet reageert fel.
  Was Jetten zijn opmerking schijnbaar raak.
  Heeft Rob Jetten toch een gevoelige tik aan de tere Baudet uitgedeeld.

  1. Stopperspil

   U moet de zaak niet omdraaien. Jetten probeert Baudet weg te zetten als racist. Uiteraard reageert hij daar fel op. Bekijk het hele debat even, zou ik zeggen. Baudet stond er uitermate ontspannen bij, hij leek zelfs plezier te hebben in deze woordenwisseling. Dit in tegenstelling tot zijn zure en verbeten opponenten, met name Jetten en Asscher.

   1. Fortiori

    Baudet is een clown. (Johan Derksen)

    1. Joshuak

     Jaja persoonlijke aanvallen, het middel voor de persoon zonder argumenten of ideeën

    2. Blitzkrieg

     Fortiori : Johan Derksen is de staats tokkie.

    3. Beukman

     En:
     Die man is zo ijdel, als ie een lampje ziet branden op een camera, gaat ie gek doen.

     1. ome

      Zuigman?

     2. Beukman

      Nee: Baudet.

    4. Gewoon werken

     Jep idd dat was zijn uitspraak heb de man hoog zitten maar dat was jammer van hem maar dat is te verwachten van johan die kijkt ook alleen naar de npo net als jou.

    5. -Bo-Realist

     De grootste clowns zitten bij VI aan tafel. Sporters en sportcommentatoren zeggen zelden iets zinnigs over politiek.

  2. shidaian

   ik denk eerder dat Baudet het smerige insinueren van die blaaskaak eens een keertje goed zat wordt Als er eentje een vuil spel speelt is het Jetten wel.

  3. Bockbeer

   Lambieck?

 4. Lambieck

  Op het Twitter-account van de partij blikte Baudet vanochtend ook nog terug op het incident.

  Damage control voor zijn jaknikkers.

  1. ome

   Islambieck c.s.

  2. Ab Infinitum

   Voordat Baudet aan zijn spreekbeurt begint kan hij beter een Rennie innemen, dat scheelt oprispingen.

  3. Ab Infinitum

   Baudet heeft iets “opvliegends” een nare eigenschap.

   1. Ron

    Moet je die denk vampieren eens zien. Baudet heeft nog niet eens zoveel opvliegendheid als de minste van hun in zijn pinknagel.

 5. George Knight

  Ik begrijp dat Baudet het beu is om uitgemaakt voor racist. Want dat schaadt zijn publieke imago.

  Probleem is echter wel dat Baudet in zijn publieke uitingen en op sociale media voortdurend het idee geeft een racist te zijn. Zelfs Theo Hiddema had kritiek op het simplisme en de onnadenkendheid van Baudet op Twitter.

  Dus de beste remedie voor Baudet om voortaan niet meer uitgemaakt te worden voor racist is te stoppen met het doen of ondersteunen van publieke racistische uitspraken.

 6. Fortiori

  De Moslims kunnen hier goed garen bij spinnen. Baudet sluit niemand uit. Niet op grond van ethniciteit, kleur, religie. Hij zegt het zelf! Dus, dames, heren Islam critici let op uw zaak. Klagen over Islam heeft geen zin meer. Ook voor Wilders een duidelijk statement!

  1. Blitzkrieg

   Fortiori :
   Quote : “Baudet sluit niemand uit.”
   Nee, wat zou jij willen doen dan. Bij mensen binnen vallen, hun de nationaliteit afnemen en op een eiland dumpen ofzo? Baudet wil immigratie beleid naar Australisch model. Niemand komt meer het land binnen, asiel aanvragen in Nederland worden niet meer in behandeling genomen. Slechts indien een aanvraag uit het buitenland komt zal deze in behandeling worden genomen, wij bepalen daarna zelf of iemand een waardevolle toevoeging is voor onze maatschappij, of dat we deze persoon gratie willen verlenen vanwege oorlog of iets dergelijks.

 7. ome

  “De heer Jetten zei net dat partijen geen verstoppertje moeten spelen en dat ze eerlijk moeten zijn over welke plannen ze met Europa hebben. Nou heb ik zelf de afgelopen maanden regelmatig met de heer Jetten mogen debatteren over Europa, de Europese Unie en Europese samenwerking. Daaruit trek ik de conclusie dat de heer Jetten met allemaal chique en dure woorden zelf verstoppertje aan het spelen is en dat het er uiteindelijk onder de streep op neerkomt dat hij uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wil, dat hij uit de Europese Unie wil, dat hij uit de euro wil en dat hij uit het wereldhandelsorganisatieverdrag wil. Waarom? Omdat de heer Jetten staat voor een dominant blank Europa waar geen plek is voor mensen met een andere afkomst, een andere kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Jetten wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.

  1. Mar

   Waar heeft u dat vandaan gevist, ome?

   De heer Jetten (D66):
   De heer Baudet zei net dat partijen geen verstoppertje moeten spelen en dat ze eerlijk moeten zijn over welke plannen ze met Europa hebben. Nou heb ik zelf de afgelopen maanden regelmatig met de heer Baudet mogen debatteren over Europa, de Europese Unie en Europese samenwerking. Daaruit trek ik de conclusie dat de heer Baudet met allemaal chique en dure woorden zelf verstoppertje aan het spelen is en dat het er uiteindelijk onder de streep op neerkomt dat hij uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wil, dat hij uit de Europese Unie wil, dat hij uit de euro wil en dat hij uit het wereldhandelsorganisatieverdrag wil. Waarom? Omdat de heer Baudet staat voor een dominant blank Europa waar geen plek is voor mensen met een andere afkomst, een andere kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Baudet wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.

   h**ps://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/820e63b1-4cb4-4264-acab-debc84ef4de5

   1. Rompui

    hahahahahahaahahaha ik heb zelf met Baudet mogen debateren het wordt hier met de dag gekker hahahaahhahhahahahahaahahahahhahahaha

   2. Stanly2000

    Dus als je uit het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wil, uit de Europese Unie wil, uit de euro wil en dat je uit het wereldhandelsorganisatieverdrag wil ben je automatisch voor een dominant blank Europa en dus een racist.
    Deze redenatie van Jetten slaat werkelijk nergens op.

 8. shidaian

  Jetten speelt een verschrikkelijk vies vuil zeer verwerpelijk spelletje. Dat zegt meer dan genoeg over hem zelf. Smerige blaaskaak

  1. Ron

   En de minister president die het land bestuurt zit met zijn telefoon te spelen.
   Tja Baudet heeft wel een punt, kleuterschool ten top daar.

   1. ome

    “En de minister president die het land bestuurt zit met zijn telefoon te spelen.”

    Dat klopt, Rutte weet dat alles is dichtgetimmerd, het is niet nodig dat hij luistert of oplet.

    En de heer Jetten staat voor een dominant gekleurd Europa waar geen plek is voor mensen met een een nationale afkomst, een blanke kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Jetten wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.

 9. Mar

  Held Omtzigt deed ook nog een duit in het zakje t.o.v. Baudet.

  Krijgt die ook nog een artikel?

 10. Sharktyricon

  Baudet kan zo vaak roepen als hij wil dat hij niet moet worden afgescheept als racist maar zijn eigen daden spreken simpelweg tegen hem wat hij ook zegt. Als je om de haverklap tweets deelt van dubieuze organisaties op foto’s met dubieuze figuren verschijnt of verwijzingen maakt naar dubieuze standpunten heb je gewoon de schijn tegen en daar maak je het zelf naar. Ook zijn er al meerdere malen leden van de fvd geroyeerd vanwege hun dubieuze achtergrond, wat op zijn minst inhoud dat baudets manier van politiek voeren aanspreekt bij extreem rechtse figuren. Voordat dhr baudet roept hoe kinderachtig het is zou hij de hand in eigen boezem moeten steken, maar dat is helaas een eigenschap die hij niet beheerst; zelfreflectie

 11. Bullshit16

  Jetten moet gewoon nog een pilletje nemen die blaaskaak die landverrader
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. ome

   Jetten staat voor een dominant gekleurd Europa waar geen plek is voor mensen met een een nationale afkomst, een blanke kleur of mensen die op een andere manier tegen de wereld aankijken. De heer Jetten wil een Nederland dat volledig voldoet aan zijn wereldbeeld en dat is een hele enge ideologie.

   1. Ab Infinitum

    Borrelpraat tegen sluitingstijd. Jetten staat open voor iedereen. Baudet is iemand die zich voorbij loopt in zijn maatschappij visie. Overgeacteerd.

    1. Peetjoh

     Jetten staat open voor iedereen, haha aan de achterkant ja.

  2. Ab Infinitum

   Dat landverrader snap ik niet helemaal. Wat doet hij waarmee ons land gevaar loopt? Rob Jetten kietelde Baudet in het debat…Let eens op de foto.

   1. ome

    Hoe ongekend pathetisch en gênant is het wanneer je met vier tot acht verschillende nicks tegelijk op een reactieplatform verschijnt omdat iedereen je heeft uitgekotst en niemand fatsoenlijk met je in gesprek wil of kan gaan.

    Op internet heb ik zo’n volledige doorgedraaide psychomalloot nog niet meegemaakt.

 12. Rosasolis

  Laat Dandy Baudet doorgaan met zijn typische uitroepingen tegen kleuringen, en tegen vrouwen in hoge posities in het bedrijfsleven of in de politiek. Hoe vaker, hoe beter.
  Dan in plaats van steeds afwezig te zijn gedurende de meeste vergaderingen en debatten, kunnen de Kamerleden zijn ware karakter en denkwijze meemaken…
  Beter vroeger dan te laat.

  1. Ron

   Rosa je komt weer met een dooddoener die allang is weerlegt en uitgelegd waarom hij afwezig was

   Maar je hebt mij nog iets niet uitgelegd.

 13. Mees

  Baudet’s sympathie voor extreem rechts uit zich o.a door zijn liefde voor Le Pen (holocaust ontkenner), Jarod Tayler en andere rechts extremisten.

  Drie voormalige leden van Forum voor Democratie waarschuwden dat Baudets partij ‘naar extreem rechts’ opschuift.

  Gevaarlijke man, zie zijn fanatieke reaguurders op DDS

 14. DidiMadloba

  Baudet’s stiekeme voorbeeld is Envver Hoxxa, de dictator die de Albanese soevereiniteit perfect beschermde door zijn land in een volstrekt geïsoleerde positie te brengen – waarbij hij ruzie had zowel met het Westen als met Moskou.
  Een soort westerse Kim Jong Oen, maar zelfs die opereert toch minder geïsoleerd.

  1. Rammstein

   Mad Didi is een allochtoon met extremistische denkbeelden.

   1. DidiMadloba

    Ik ben inderdaad een (westerse) allochtoon, omdat mijn (Nederlandse) moeder in Duitsland geboren was.

    Maar als je mijn opvattingen over Hoxxa extreem vindt is een steekje aan je los.

    Klopt de parallel met Baudet? Ja die droomt van een volstrekt soeverein Nederland.

    Volkomen vrijheid betekent volkomen eenzaamheid.

    1. Peetjoh

     Als je (Nederlandse) moeder in Duitsland geboren is, is het een mof.

    2. Rammstein

     “Volkomen vrijheid betekent volkomen eenzaamheid.”

     Het is al vaker tegen je gezegd Didi: je ent been warhoofd bent die alles -zonder onderscheid te maken- op een hoop gooit.

     Volkomen vrijheid betekent volgens mij: volledige soevereiniteit en zelfstandigheid en daardoor de vrije keuze om je (handels- en politieke-) partners te kiezen en open staan naar de hele wereld op basis van duidelijke, zelf opgestelde regels. Nederland heeft internationaal nogal wat te bieden qua investeringen, hoogwaardige kennis en innovaties.

     Het feit dat jij ‘volkomen vrijheid’ vertaalt naar isolationistische beperkingen en afkeren van de wereld, zegt alles over jouw eendimensionale, getroebleerde geest.

 15. DidiMadloba

  Wat misschien niet zo opvalt is dat Baudet het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM) wil opzeggen.

  We hebben in Nederland een grondwet die in hoofdzaak stamt uit 1848, en inmiddels zwaar verouderd is. Zo is onze Grondwet niet bindend voor het Parlement, wat die grondwet internationaal een lachertje maakt.

  Gelukkig bepaalde onze grondwetgever dat het EVRM bindend is. Nee, niet van de EU maar van de Raad van Europa, die al uit 1950 stamt, en waarvan alle Europese landen behalve Wit Rusland lid zijn, plus de landen in de Kaukasus.

  Wil Baudet Wit Rusland achterna? Hij wil vooral niet gebonden zijn door grondrechten, in navolging van zijn leermeester Cliteur. Hij vergist zich trouwens ook in die zin dat het opzeggen van een grondrechtenverdrag niet betekent dat een land vrijgesteld is van grondrechten.

  Het EVRM bepaalt bijv. het recht op een eerlijk proces. Moet een rechter na het opzeggen van het EVRM zeggen “meneer u heeft geen recht meer op een eerlijk proces”?

  Baudet is kortom een tegenstander van de rechtsstaat. Dat heeft hij gemeen met dictators.

  1. Peetjoh

   Totaal geen idee wat dictator betekend zie ik?. Gek want je komt uit zo’n land.

  2. ervi

   Gelukkig bepaalt de Nederlandse Grondwet het recht op een eerlijk proces.
   De EVRM wordt tegenwoordig graag door migranten gebruikt om mee te schermen bij binnenkomst: recht op bewoning, recht op hereniging, recht op “veiligheid”, recht op privacy (dus geen documenten meer mee).
   Logisch toch dat bijna alle migranten uit economisch oogpunt naar Europa komen.

   Didioot Mad loba wordt door de overheid betaald om hier leugens te verspreiden.

 16. Roughwood

  De wanhoop aan de linkerzijde van het NL’se politieke spectrum begint zo langzamerhand weer verontrustende en ernstige vormen aan te nemen. De bashing en framing gaat gewoon 24/7 door. Voor links is één dode politicus met een hun onwelgevallige mening zo vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen blijkbaar nog niet voldoende. Deze walgelijke demoniseerders hebben geen enkele lering getrokken uit 6 mei 2002. Sterker nog, er wordt een tandje bijgeschakeld. En wanneer één of andere useful idiot de daad, god verhoede, wederom bij het woord voegt dan buitelen ze weer over elkaar heen om ´een gevoel van afschuw en ongeloof over de verschrikkelijke gebeurtenis´uit te spreken. Terwijl ze zelf verantwoordelijk zijn voor het scheppen van een aanslagklimaat. Wat een stelletje misselijkmakende hypocrieten!

 17. Peetjoh

  Jetten ja ach. Thierry laat hm lullen. Zo iemand waar meer dan 50 benamingen voor zijn, kan je nooit serieus nemen. Het blijft gewoon een mislukt mens die jetten, foutje van de natuur meer is het niet.

  1. Piet51

   Een mening over iemand hebben mag gelukkig in Nederland. Maar als je zo’n oordeel hebt als jij hier over Jetten, moet je zelf wel heel veel gepresteerd of bereikt hebben.

   1. Rompui

    Valt hard mee hoor om Jetten voorbij te streven is niet veel voor nodig.

    1. Piet51

     @Rompui
     Vind je zelf nu ook niet, dat je op deze manier wel wat goedkoop bezig bent?

     1. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Quote : “Vind je zelf nu ook niet, dat je op deze manier wel wat goedkoop bezig bent?”
      De redenatie van jetten om voor ceta te stemmen was iq-o-logisch van veel mindere kwaliteit. jetten is echt een heel erg verschrikkelijk dom mannetje.

     2. Piet51

      @Blitzkrieg
      Ik weet niet wat je precies heel dom vindt in de redenatie van Jetten. Het resultaat is uiteindelijk wel, dat het CETA verdrag in de Tweede Kamer niet werd weggestemd. Dat komt natuurlijk niet alleen door Jetten, maar daar gaat het een politicus wel om. Maar ik blijf benieuwd wat je precies dom vind aan de redenatie van Jetten.
      Bovendien was de opmerking van @Rompui wel heel erg algemeen op de persoon gespeeld. Als ik kijk wat Jetten in zijn jonge leven al aan ontwikkeling heeft doorgemaakt, kun je als voor- en tegenstander niet anders concluderen, dan dat niet zo velen hem zijn voorgegaan. Maar ………. ik sluit niet dat @Rompui één van die weinigen is.

 18. Rompui

  jetten is een beetje vleugellam geloof ik . De baby ziet er ook moe uit .hahaha
  Je kan aan alles merken dat het hem teveel wordt .

 19. Ralnov

  Ik hoop dat die Jetten eens goed anaal verkracht word door wat minderheden , vuile kutknuppel dat het is.

  1. Blitzkrieg

   Ralnov :
   Bert & Ernie en de teletubbies (Dutch)
   h**ps://youtu.be/u2T1kbvv2U4

   1. Ralnov

    Waardenberg en de Jongh – Is het een ….. zoek die maar eens op Blitzkrieg

 20. Paardenmiddel

  D66 is over 1,5 jaar niet meer. Niemand wil hen nog. Ik vermoed, dat degene die deze partij opgericht heeft, zich zou omdraaien in zijn graf, als hij wist wat d66 geworden is.

  1. Brenda Welsh

   U weet toch wel wie die partij hebben opgericht? En in welk jaar?

 21. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Met of zonder bril ! die Jette blijft een ongeloofaardige ijdele trekpop door Khazaren aangestuurd…

 22. rexm

  Alo,alo, Her Flick van D66 laat van zich horen.

 23. OrangeBlancBleu

  Jetten en Klaver zijn het grootste vergif voor Nederland, de Nederlandse cultuur en zijn bevolking. Als er twee politieke partijen zijn die mij de strot uitkomen zijn het D66 en Groen Links wel. En dan ben ik nog niet eens een FvD stemmer.
  Deze gevaarlijke partijtjes hebben met hun milieulinkseclubjes zoveel in te brengen, al dan niet via een linkse rechter, in de hedendaagse politiek dat je er bang van word.
  Het is beschamend dat het, ooit rechtse, VVD onder leiding van Rutte zich zo laten bespelen door deze twee enge clubjes. Het word echt hoogtijd dat dit land bestuurd gaan worden door partijen zoals de PVV en vooruit dan het FvD om ons land te zuiveren van alle ellende die er momenteel heerst. Zorgtehuizen, asielinstroom, straattuig, invloed vanuit Brussel, werkgelegenheid en ga zo maar door, Rutte heeft er met zijn linkse hulpjes een grote puinhoop van gemaakt, verschrikkelijk gewoon!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.