VVD zet zichzelf voor paal, doos blijft halfuur zonder politie in stadscentrum liggen… OH NEE HET LAND GAAT STUK!!!

De VVD heeft echt een hilarisch, maar uiteindelijk ontzettend genant, campagnefilmpje gemaakt. We moeten allemaal op de VVD stemmen, is de teneur. Want als we dat niet doen, dan krijg je een stad waar kartonnen dozen nog wel eens een halfuur of misschien nóg langer op straat kunnen blijven liggen. Wat een ramp!

Amsterdam is een stad met een heel groot probleem. Wat? Het feit dat het krakers- en illegalenmilieu gewoon met GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink is gefuseerd met de politiek? Nee hoor. Het feit dat er advocaten worden doodgeschoten omdat ze toevallige de verkeerde kroongetuige verdedigen? Nah. Die de pan uit rijzende huizenprijzen dan, die van Amsterdam het Londen van het vaste continent maken? Ook niet.

Nee. Het echte probleem van de stad is… hou je vast…

Kartonnen dozen.

Althans, als we het aan de lokale VVD-fractie vragen. Die denken alvast de stem van de hoofdstedelijke kiezer te kunnen veroveren voor 2022 door aan te tonen hoe verschrikkelijk al die monsters van verstevigd papier zijn. Je kan er zomaar eentje op straat laten staan, en dan wordt-ie niet opgepakt door de politie binnen 30 minuten. Nou ja zeg! Het is bijna alsof de politie wel betere dingen te doen heeft dan figureren in die stompzinnige campagne-experimentjes van de VVD. Nee, echt héél raar!

Maar VVD-raadslid Daan Wijnants krijgt toch een aai over z’n bol. Lekker gespeeld, gozer. Wellicht zit er ooit nog een bijrolletje bij GTST voor je in! Who knows, dromen is niet verboden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. struisvogelpolitiek

  Als het volk zo dom is om op de VVD te stemmen, dan woont het volk over enkele jaren zelf in een kartonnen doos.

 2. Abigaille

  Wie kijkt er nog GTST ?

 3. Abigaille

  Wie kijkt er nog GTST ??

 4. Pijnstiller

  Na het vaasje van Rutte dat het gave Nederland zou symboliseren, komt nu de Amsterdamse VVD fractie met een prachtig symbool om de VVD te beschrijven. Een kartonnen doos!
  De VVD en het Nederland dat deze idioten voorstaan, is een kartonnen doos. Een lege kartonnen doos. Geen inhoud, loze beloftes, een sta in de weg en vervuiling van het straatbeeld.

  Als het op de VVD aankomt kunt u maar beter zuinig zijn op die lege doos, want voor u het weet mag u erin gaan wonen en als het even kan belasting betalen om erin te mogen wonen.

  1. Bullshit16

   Pijnstiller
   Die houden we er in top

 5. Bullshit16

  Sjonge jonge wat een achterlijk gezwam ze hebben zelf al jaren de boel verkwanseld in nu komen ze hier mee dit is voor mij een teken dat we al door Brussel geregeerd worden daarom komen ze met dit zwak aftreksel trap er niet meer in stem deze landverraders weg
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6. Original NL

  De handhavers in islamsterdam zijn veelal allochtonen..die zijn gewend aan de rotzooi in hun shithole landen dus die dozen vallen hun echt niet op.
  Gisteren op tv..indonesië produceerd 500 miljoen ton afval….en de helft beland in zee.
  Daarom mag ik geen gratis zakje meer bij de chinees.

 7. Heras

  Wat een leugenaars zijn dat toch.
  Zij hebben alle bezuinigingen doorgevoerd.

 8. Bullshit16

  Waar zijn nu die linkse ratten nu hoor je ze niet maar wel baudet in Wilders constant afzeiken
  Stelletje lossers

 9. Peter Loosduinen

  Is Daantje een clown ?
  Of een cabaretier ????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.