Wilders door het lint: ‘85.000 luxe woningen voor asielzoekers, geen plekje voor eenzame oudere. Schaam u, Rutte!!’

shutterstock_593937716
Foto: Geert Wilders. Bron: Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com.

PVV-voorman Geert Wilders is erg geraakt door het lot van de eenzame senior ‘meneer Jansen’. Er is geen plek in een opvanghuis voor hem. De oppositieleider vindt het onverteerbaar, want ondertussen worden er wel tienduizenden woningen gereedgemaakt voor asielzoekers. “Een ongelooflijke schande,” aldus de PVV’er.

Eén ding is zeker: er zullen ongetwijfeld Valentijnsdagen zijn geweest waarop PVV-leider Wilders minder woest was. Mevrouw Wilders moet het er maar een dagje mee doen, vrezen we, want zijn boosheid is eigenlijk wel terecht. Of hij dat moet afreageren op asielzoekers is een tweede, maar dat Nederland eenzame ouderen gewoon heeft weggegooid als oud vuil is een pijnlijke waarheid die voor niemand te ontkennen is. Wilders bespreekt het probleem als volgt:

“Het is een ongelooflijke schande.

Onze ouderen verpieteren eenzaam thuis omdat er geen plek voor ze is en de verzorgingshuizen zijn gesloten.

Wél 85.000 luxe woningen sinds 2014 voor asielzoekers. Maar voor meneer Jansen is er geen plekje meer.  Schaam u, premier Rutte!!”

In een tweede tweet zet Wilders het verhaal van meneer Jansen nog wat doordringender neer:

“Meneer Jansen is eenzaam, ziek en hulpbehoevend en wil naar het bejaardenhuis maar er is geen plek voor hem.

Rutte geeft miljarden uit aan asielzoekers. D66 wil half Afrika hierheen halen. Zieke politici.

De PVV zegt: zorg eerst goed voor je eigen mensen zoals meneer Jansen!”

De PVV-leider slaat aan op een documentaire die Zembla gisteren uitzond. In die documentaire “luiden huisartsen de noodklok”, aldus de NPO. Omdat ouderen in Nederland ernstig dreigen te verpieteren. De synopsis is al schrijnend:

“Eind 2019 staan boze huisartsen op de stoep van het ministerie van Volksgezondheid: ze krijgen hun meest kwetsbare patiënten niet doorverwezen naar de juiste zorg. Vooral met ouderen zijn ze eindeloos aan het leuren. De huisarts hangt soms uren aan de telefoon, want verpleeghuizen en ziekenhuizen blijken vol, verzorgingshuizen zijn verdwenen en ook de thuiszorg heeft niet altijd plaats.

Sinds een aantal jaar moedigt de overheid ouderen aan om zo lang mogelijk thuis te wonen. Totdat het echt niet meer gaat, dan kunnen ze naar een verpleeghuis. De overheid belooft wel: ook thuis krijgen ouderen zorg, zoals voorheen in het verzorgingshuis. Huisartsen luiden nu de noodklok: hun thuiswonende ouderen kunnen nergens terecht en mantelzorgers vallen om. De juiste zorg regelen is bijna onmogelijk, omdat het systeem veel te complex is. Zembla volgt een aantal thuiswonende ouderen en hun huisartsen en onderzoekt zo de gevolgen van het ‘langer thuis’-beleid in de praktijk. “

De grote vraag is nu: wat gaat het kabinet er aan doen? Worden de prioriteiten anders verdeeld of gaat nu eindelijk eens een grote rode streep door allerlei regels die de woningbouw in dit land tot een totale stilstand hebben gebracht?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

62 reacties

 1.   

  Gaat er wel eens een dag voorbij dat Wilders niet door het lint gaat?

  Bejaarden hebben nog een huis. Wie asiel krijgt heefr niets meer. Wilders miskent de cultuur van de Nederlander, die graag klaar staat voor mensen in nood.

  Stiekem is hij een beetje moslim!

  1.   

   DidiMadloba?

  2.   

   En u geschift.

  3.   

   Zou U niks zien om samen met D66 naar afrika te gaan Daar kunt U misschien nog wat opbouwen.
   Maar voor de rest STEM gewoon PVV blij en vrij

  4.   

   Nee Didi, hij niet, maar jij wel. Zelfs Tim vindt dat Wilders ‘eigenlijk’ gelijk heeft. Nou dan heeft hij echt gelijk. En Wilders zegt gewoon wat hij ervan vindt, dat is dus niet over de ruggen van zielige asielzoekers/gelukszoekers, maar aandacht vragen voor de verkeerde prioriteiten.

  5.   

   @didi
   lager dan ene didi madloba (ik denk dat hij een zwarte kansenparel is) kan men niet zinken. wat een mentaliteit. ik vraag mij af hoeveel jij elke maand uit de staatsruif krijgt, smerige uitnemer.

   1.   

    In correct Nederlands begint met zinnen altijd met een hoofdletter, beste Seneca.

    Mogelijk genoot u niet meer dan basisonderwijs, maar daar werd dit toch ook onderwezen?

    1.   

     Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

     1.   

      een onaangename persoonlijkheid.

      Het valt niet mee, hé?

     2.   

      Het probleem van taalnazi’s is niet zozeer het walgelijke moralistische toontje dat ze uitslaan, maar dat ze door hun gezever de aandacht verschuiven van de inhoud naar de vorm, waardoor de discussie stopt. Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

     3.   

      “een onaangename persoonlijkheid.
      Het valt niet mee, hé?”

      “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
      And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

     4.   

      @Sabreur precies, je slaat de spijker op z’n harses, uiteraard even opgeslagen ;)

     5.   

      @ Fonz. Blijf het schrijven. Je zult de taalnazi’s nooit wijs maken, want deze trollen zullen blijven alles doen om aandacht op zichzelf te vestigen.
      Het gat niet om taal of type foutjes, want iedereen maakt ze. Het gaat erom dat deze pestkoppen willen aandacht voor zichzelf en anderen in hun trollen kliekje krijgen. Hoewel hun einddoel is om DDS te overheersen en tot een extreem-rechts site te veranderen, zal het hun niet lukken. Ze zijn geen aandacht waard.

    2.   

     Kan de redactie hier even naar kijken?

     DIT IS DIE IRRITANTE WESLEY BENBOW WEER!!

    3.   

     Lambieck Mikael Blomkvist?

    4.   

     Kijk die eerste zin nog eens na, Blomkvist!

  6.   

   En jij bent een idioot

 2.   

  Voor de kosten van Wilders zijn beveiliging, vervoer en huisvesting kunnen 1000 ouderen riant leven en wonnen.
  Gaat u schamen, meneer Wilders.
  Of emigreren mag ook, beetje opoffering voor ouderen is toch niet teveel gevraagd?

  1.   

   Lugor?

  2.   

   Lugor?

  3.   

   Lugor didi
   Julie zijn misselijk ratten om te kotsen beetje opofferen man doe jullie oogkleppen af we zijn vreemden in eigen land wacht maar dat jullie oud in grijs zijn ik hoop dat je omkomt in je eigen stront dan wil ik wel eens zien of jullie er dan ook nog zo over denken

  4.   

   Geldt ook voor u.

   1.   

    Mari
    Wij vechten nog voor ons landje jullie hebben ons landje al opgegeven diep trieste trollen
    Stem fvd of PVV uit de eu

   2.   

    Was gericht aan Lugor, @Bulshit16

    1.   

     En aanDidi etc.

    2.   

     Ik stem pvv.

  5.   

   Als ze de heer Wilders met rust laten zodat hij vrij over de straat kan lopen dan hoeft er niets aan gedaan te worden om hem te beschermen . De kosten zijn dan 0.00 euro Maar ja er lopen van die gekken rond die hem iets aan willen doen.

  6.   

   Lugor. Je bent een ongelooflijke idioot.

  7.   

   En dankzij welke fijne inwoners is dat. Als die geweldige fijne mensen nou even retour shithole gaan heeft wilders geen extra geld meer nodig.

  8.   

   lugor vindt een mensenleven niets waard, lugor vindt het leven van Wilders te duur en van de ouderen nog maar niet te spreken…

  9.   

   Alsof ie hierzelf voor heeft gevraagd galbak!
   Helaas is dit tegenwoordig nodig als men kritiek heeft op bepaalde dingen!
   Vies,vuil ver8elijk links!

  10.   

   Wat n stompzinnige 8erlijke opmerking!?
   Had toch wel beter van u verw8!

  11.   

   Die kosten moeten worden toegekend aan degenen die hem bedreigen – en die zitten volledig in de linkse en moslimhoek. Types zoals Lugor.

 3.   

  Wilders vertelt niets nieuws, Brussels dicteert en de Nederlandse regering staat schaamteloos langszij terwijl ze gniffelend toekijken hoe ons land volstroomt met kanslozen die op de kosten van belastingbetalers neerstrijken.

 4.   

  Wilders vergeet 1 ding, Rutte zit in zijn ergste (door hem zelf veroorzaakte) crisis in zijn leven: stikstof en pfas.
  Je denkt toch niet dat Rutte dan zijn kostbare tijd gaat steken in een stel bejaarden?
  Het huisvesten van gelukzoekers heeft ie ook geen omkijken naar, dat regelen zn linkse kornuiten wel.

 5.   

  Zo als jensen.nl zegt die linksen zijn echt knettergek aan het worden in gelijk heeft i er komt niks zinnigs meer uit dan alleen maar bullshit
  Stem fvd of PVV uit de eu

 6.   

  NPO ????
  Dat is toch allemaal fake news ??

 7.   

  Rutte heeft nog nooit gehoord van de slogan: EIGEN VOLK EERST !

 8.   

  Er gaat een streep door de rekening ,maar niet in die van de buitenlanders …

 9.   

  Het grootste gedeelte van de nieuwkomers zijn werkloos. Die ruïneren een huis compleet waarna het zonder vragen direct en gratis compleet wordt gerenoveerd en bemeubeld. Voorbeelden zat. Ze hebben inderdaad niets maar dat is vaak hun eigen stomme fout om door heel Europa te reizen zonder documenten om vervolgens in dit naïeve land hun hand op te houden. Een hand waar vrijwel direct en weer zonder vragen een bankpas, paspoort en huissleutels in wordt gedrukt. Zielig doen is een 2e natuur. Dat ziet men goed als je die bedroefde boeven koppen ziet met die zielige oogjes in hun fab met veldbedden. Soldaten leven niet anders. Niks geen plekje om hun gejatte troep te verstoppen uit de binnenstad waar ze op commando gratis naartoe worden gebracht en gehaald. De vrijwilligers die keihard rennen voor hun maar wegkijken bij ouderen laten zich alles welgevallen. Politiek is doodsbang voor hun. Om zich te redden wordt de veiligheid van de burger te grabbel gegooid. Als het beleid goed en streng wordt uitgevoerd kunnen de echten hier zo komen en inburgeren. Dan zal geen Nederlander daar iets op tegen hebben om allochtone buren of collega’s uit die contreien te hebben en zal hopelijk iedereen een mooie plek hebben.

 10.   

  Hoewel we niet dagelijks horen over problemen met beschikbaar senioren woningen in andere provincies, in Noord-Holland gaat het beter. In onze dorp zijn er altijd vrije senioren woningen. Of beneden met een kleine tuin, of een bovenwoning met een flinke balkon. En goed verzorgd. Ook in Schagen zijn er senioren woningen. Ze blijven nooit lang leegstaan. Er wonen alleen bejaarden in al deze woningen.
  Geen asiel zoekers.
  De sociale huur stichting “Wooncompagnie Noord-Holland” mag trots zijn met hun nieuwe, net-klaar project: een echte nieuwbouw wijk met verschillende typen huur woningen, inclusief senioren woningen, in Winkel, Noord-Holland. Het lijkt dat het oude slogan van de kop van Noord-Holland nog steeds geldig is: “wonen waar er nog
  ruimte is”.

 11.   

  Natuurlijk is de boosheid van Wilders terecht! De zogenaamde “vluchtelingen” die worden op alle gebieden voorgetrokken. Bij ons in de straat ook helaas twee Syrische gezinnen die twee huurhuizen bezet houden (die eigenlijk voor Nederlanders bestemd zijn).
  Ze werken niet,kinderen gratis naar school,elke vrijdag gaan ze naar de voedselbank en om het nog leuker te maken hebben die twee Syrische vaders allebei op kosten van de gemeente (ofwel hebben wij betaald) hun rijbewijs gehaald. En als klap op de vuurpijl hebben ze nu ook allebei een tweedehands auto gekocht. Maar werken ho maar!…..
  Ze zijn de hele dag aan het rondtoeren,maar uuhhhh…wie betaald de wegenbelasting,onderhoud,APK-keuring,benzinegeld enzomeer???? Ik snap het allemaal echt niet meer hoor! Een uitkering,geen werk,auto bezitten,huurhuis,huurtoeslag,zorgtoeslag enz,enz…dat kan allemaal in zo’n gaaf land als Nederland. En “Gekke Henkie” (ik en jij dus) ons maar te barsten werken voor dit soort gasten en dan ook nog door onze overheid verder te worden kaalgeplukt.
  Waarom snappen die linkse bloedzuigers nou niet dat hardwerkend Nederland een pesthekel heeft aan die “vluchtelingen”…ik bedoel bloedzuigers.
  Dit kan natuurlijk niet zo doorgaan,alles wijst er op dat het op termijn gigantische problemen gaat opleveren voor de Nederlandse welvaartsstaat en onze cultuur.
  Ofwel die statushouders die hier met alles worden gepamperd en hier ons land zijn binnengekomen niet hebben gewerkt geen belasting hebben betaald,worden inderdaad voorgetrokken op onze ouderen die de oorlog hebben meegemaakt en ons land hebben opgebouwd met bloed zweet en tranen en die als vuil aan de kant worden gezet.
  ECHT SCHANDALIG!!!! Syriërs gewoon terugsturen kunnen ze hun eigen land helpen opbouwen i.p.v. hun hand hier op te houden. Wat een bananenrepubliek is Nederland toch geworden het is om te janken….echt waar!

  1.   

   Dutch outlaw@,
   Ons sociaal stelsel staat op de rand van instorten, de beurs wordt kunstmatig hoog gehouden en de leugens over de staat van de economie worden grotesk.
   Zodra de bubbel ineenklapt zullen bij de burgers de schellen van de blinde ogen vallen en gaat men inzien dat met de huidige politici ons land naar de verdommenis gaat…

 12.   

  VVD lacht zich rot, vastgoed uitspelen over de ruggen van ouderen laat zien hoe ver het liberale tuig gezakt is.

 13.   

  Wat gaat het kabinet doen???niets natuurlijk.

  Ouderen mogen gewoon in hun huizen overvallen worden door tuig dat nooit opgepakt wordt. Ziekenhuizen zitten vol omdat een thuissituatie niet verantwoord is.
  Heel links heeft hier schuld aan; niet alleen de vvd.
  Ik wou dat er dit jaar al verkiezingen waren

 14.   

  Domme didi en mad roso zijn buitenlanders die meer buitenlanders willen. Dat jullie meer buitenlanders willen is best. Oppleuren naar je eigen land ennodig ze daar maar uit. Wij motte ze niet. Asielzoekers bestaan niet reizende parasieten wel. Mensen die huis en haard verlaten, laten hun eigen troep achter en gaan er vanuit dat een ander dat wel ff betaald. Terwijl die opvreters in hun eigen land niks betaalden en daardoor is het zo’n shithole.

 15.   

  Onze ouderen komen op de laatste plaats. Dat vindt iedereen die niet op de PVV of het FvD stemmen. Huichelaars en wegkijkers noemen wij dat.

 16.   

  Wilders heeft gelijk. Het is een schande dat onze ouderen steeds minder zorg en woonmogelijkheden krijgen. Projectontwikkelaars gaan voor dure koopappartementen. Geen huur mogelijk……

 17.   

  DidiMadlullo snapt er niets van!!!

  1.   

   Gelukkig wordt uit je heldere reactie helemaal duidelijk dat jij het helemaal snapt.

   1.   

    Uiteraard is jouw reactie wel inhoudelijk hè

   2.   

    Lambieck Mikael Blomkvist?

 18.   

  Quote “schaam u Rutte”
  Rutte kent geen schaamte.

  1.   

   u tegen een aartsleugenaar, nsb,er,landverrader en volksverlakker…..NOOIT

 19.   

  Lugor, Didi en andere idioten en halve moslims krijgen weer volop aandacht en voelen zich gehoord.
  Zo saai.

 20.   

  Men moest eens weten hoeveel discriminatie er bestaat onder de eigen blanke bevolking. Blanke mensen met zijn blanke linkse leger trapt liever nog bovenop de boze blanke man of vrouw dat jaren op een woning staat te wachten en helpt verder met huizen aanbieden aan asielzoekers. Of het uitknijpen van de zorg. Ziekenhuizen dat sluiten of moeten sluiten en alles in het norm van kapot bezuiningen. Er is nu een flinke overschot van meer dan 14 miljard in kas, maar Rutte houdt de vinger op de knip. De VVD heeft zijn langste tijd gehad, veel te lang. Maar dit is helemaal geen nieuw nieuws. Dit speelt al jaren en jaren maar het wordt met de jaren erger en erger zolang de VVD blijft zitten.

 21.   

  Geert krijgt de laatste tijd gelukkig weer meer koren in zijn molen, De populariteit voor de PVV is behoorlijk aan het stijgen.

  Ook FVD komt weer uit het slob, Ik vond het debat van Thierry Baudet in de 2e kamer over dat belachelijke CETA verdrag fantastisch.

  Jammer genoeg gaat het toch door de pomp en tekent nederland stuk je bij beetje zijn doodvonnis.

  Oven 20 misschien 40 jaar zijn de een provincie van het europese rijk.

  1.   

   Mijn dochter heb ik al leren schieten en ze doet het voortreffelijk…

 22.   

  Ook asielzoekers hebben een onderkomen!
  Maar waarom ruimt dit filantropische kabinet niet eerst zijn kamer op, voordat ze nieuw speelgoed kopen?
  Huurders zitten vast, kunnen niet doorstromen! Sta al jaren op wachtlijst!
  Een kwart van dit land zit financieel knijp door o.a. langdurige schulden uit de crisis!
  Maar Rutte en roversbende laat asielzoekers instappen en geeft gewoon wat meer gas in de hoop dat deze mensen eraf valt!
  En dan vindt over correct groen en links en nep rechts (coalitie) het gek als er massaal Fvd of Pvv gestemd wordt???

 23.   

  Ouderen niet verzorgen, heet natuurlijk verloop.
  Natuurlijk verloop, houd in meer woonruimte.
  Ik vind dit wel geniaal bedacht!

 24.   

  Dat de immigratie het hele klimaatbeleid, dat ondertussen als het meest belangrijke politieke onderwerp wordt voorgedragen, ongeloofwaardig maakt, telt voor de domme politici niet. Ze zullen en ze moeten het land volstouwen met vreemdelingen. Dat betekent alleen meer repressie op de oorspronkelijke bevolking, die hier alles opgebouwd hebben en die als oud vuil wordt behandeld.

 25.   

  LS…

  Hoe simpel is het…
  De ouderen en afhankelen zijn lege batterijen en de Satanische Elite gooit die bij het grof vuil… De buitenlanders zijn het nieuwe slavenvolk en die moet je goed behandelen tot ook zij bij het oud vuil belanden. Vergis je niet !

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!