Wilders reageert op shockvideo opa van fiets getrapt, wil ‘onze straten ontdoen van dit soort lafhartige criminelen’

Net zoals honderdduizenden andere Nederlanders heeft ook PVV-voorman Wilders de schokkende video gezien waarin een Amsterdamse jongeman al lachend een oudere van zijn fiets trapt. Zomaar. Om een filmpje op te nemen voor zijn social media-account. De politicus reageert furieus en neemt zich voor het land “schoon te vegen.”

Voor wie het in- en intrieste filmpje niet gezien heeft van de twee kansenparels op een scooter die langs een oudere man cruisen om hem vervolgens zonder aanleiding naar de grond te trappen, is-ie hier te kijken. Om deze daad van zinloos geweld nog zieker te maken, werd de video ook nog eens trots op social media gedeeld, met een hele serie emoticons die huilen van het lachen. Alsof dit iets onwijs grappigs was.

Iemand die hier in ieder geval helemaal niet om kon lachen, was PVV-voorman Geert Wilders. Hij reageert vervolgen op de beelden, en belooft zijn volgers op Twitter dat mocht de PVV aan de macht komen er afgerekend zal worden met dit “verschrikkelijke tuig.” De oppositieleider verklaart:

“Verschrikkelijk tuig.

Hoe lang staan we dit nog toe?

Maak de PVV groot in 2021 en we zullen onze straten, steden en dorpen schoonvegen en ontdoen van dit soort lafhartige criminelen.”

In 2021 zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen, en heeft de PVV de kans om te groeien. Volgens peilingen lijkt dat echter niet te gebeuren: de partij staat – afhankelijk van welke peilingleverancier je raadpleegt – op min of meer hetzelfde aantal of op licht verlies.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Fonz

  Geert heeft gelijk, schoonvegen die boel…

 2. Robert75

  Wel raar dat we Baudet er niet over gehoord hebben. Bij die conducteurs was die er als de kippen bij maar als het probleem zich echt voordoet horen we hem niet. Dat was ook al met dat incident in Uithoorn met die buschauffeur.

  Ik zie een patroon.

  1. Kretoloog

   Je loopt weer lekker te stoken, Robett75. Dat maakt je niet sympathieker.

   Baudet reageerde op de conducteurs, omdat de zich geïntimideerd voelende vrouwen 2 bekenden van hem betrof.

   1. Robert75

    IK stook niet. Ik constateer.

    1. Blitzkrieg

     Robert75 : Ah, daar hebben we Meriadoc Brandebok.

     OOK ROBERT75 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR UW OVERHEID

   2. Lambieck

    Kretoloog heeft best wel moeite met de waarheid.
    Onder welk soort wegkijken valt dit?

    1. Fonz

     lambieck ernst johnson?

    2. Kretoloog

     Met de ‘waarheid’ van de trollen heb ik best wel moeite, ja. Omdat het op zijn best opgeklopte waarheid is, zoals bij Robert75. Maar in de meeste gevallen fakenews, zoals bij Lambieck en zijn 30 aliassen.

    3. Fuster

     “Lambieck en zijn 30 aliassen.”

     Inderdaad, die neem je nooit meer serieus.

  2. Blitzkrieg

   Robert75 : Weet je wat pas raar is, dat het niet in het journaal geweest is. Ook heb ik hierover geen ellelange discussie’s gehoort zoals over een tweet. Dat wegkijken kan je wel aan het kartel over laten. Ook ik zie patronen, wegkijken… wegkijken… wegkijken en demoniseren als de problemen benoemd worden. Ook jij stond in de rij om Baudet te bashen, moet Baudet nu reageren of niet, ouwe moorkop zwatelaar?!

   1. Robert75

    Wegkijken van de media zijn we inmiddels allang gewend dat doen ze al 20 jaar en over 20 jaar nog steeds. Dus onder welke steen lig je eigenlijk. Maar Baudet kijkt ook weg. Gelukkig hebben we Geert nog anders wordt het probleem helemaal niet meer benoemd. Het zou je juist aan het denken moeten zetten. Maar we weten het inmiddels van het naïeve forum stemvee dat ze niet tegen kritiek kunnen als het over Baudetje gaat. Want die zo ongeveer nog groter dan Trump.

    Maar daar komen ze nog wel achter als die straks mag regeren en het schoothondje van Rutte wordt.

   2. Scheve Tinus

    Precies dit!

    Baudet zal gek zijn om hier op te reageren.
    Vervolgens weer voor rasist uitgemaakt worden.

    Koekoek.

   3. Blitzkrieg

    BINGO : “Wegkijken van de media zijn we inmiddels allang gewend”
    Quote : “Maar Baudet kijkt ook weg.”
    Volgens mij was hij vrij duidelijk over het MAROKKANEN PROBLEEM, als je niet in een deugstuip had gezeten had je dat wellicht gemerkt.
    BINGO : “Gelukkig hebben we Geert”
    Quote : “dat ze niet tegen kritiek kunnen als het over Baudetje gaat.”
    Kritiek genoeg, Baudet moet veel meer tweeten
    Quote : “Maar daar komen ze nog wel achter als die straks mag regeren en het schoothondje van Rutte wordt.”
    Bij de verkiezingen krijgen de FvD en PVV tezamen een absolute meerderheid. Ik laat me niet meer lijden door FAKE-NEWS en FAKE-PEILINGEN, mensen kotsen op Rutte. Voor vele miljarden is hij onze hele economie aan het uitkopen, VISSERS, BOEREN en BOUWERS. Leef jij maar lekker in je deugbubbel, ondertussen staat heel Nederland (of beter heel Europa) in de fik.

    France: Police vs firefighters – Battle of the emergency services
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=pSXJKuDt0k8

    Firefighters clash with riot police in France protests
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=aqpmbTJHiis

    French riot police clash with protesting firefighters in Paris
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=kon0rmLQE7U

    Dit is nu al meer dan een jaar aan de gang, NOS IS FAKE NEWS.

    #NEXIT

    1. Joshuak

     Baudet moet juist stoppen met Twitter..

     Enige figuren die op Twitter zit is extreem links, politici en artiesten.. De “normale” burger bereik je echt niet per twitter

  3. Gewoon werken

   Dat jij niet misselijk van je zelf word.

   1. Robert75

    Ik denk dat je mij bedoelt. Maar ik wordt niet misselijk van mezelf hoor. Want ik weet namelijk dat ik vroeg of laat gelijk krijg. Alleen het Forum aanhang die weten dat nog niet. Het is gewoon een kwestie van tijd eer ze het realiseren dat dat Forum eigenlijk helemaal niets voorstelt. En O wat zullen ze zichzelf dom voelen

   2. Veteraan

    @ Gewoon werken

    Robert is een Trol en doet alles om aandacht te krijgen omdat hij dat thuis niet krijgt. Dus met reageren is hij weer een paar uur helemaal blij want daarmee heeft hij toch weer iemand geërgerd. Rare hobby maar ja, Links Joden hatend hé

    1. Robert75

     Dit zijn van die opmerkingen waar je eigenlijk niet op reageren. Ik ben rechtser dan jij. Maar dat is typisch Forum aanhang. kritiek op Baudet is links en zelfs Jodenhatend. Altijd verbazingwekkend waar ze dat verband zien.

     1. Blitzkrieg

      Robert75 : HOE HERKEN JE EEN TROL, zo dus…
      Quote : “Ik ben rechtser dan jij.”
      Quote : “typisch Forum aanhang”
      Quote : “kritiek op Baudet”
      Quote : “Jodenhatend”
      Quote : “verbazingwekkend”

      #DEEPSTATE

     2. Willem Bever

      Hmm twjfel is gewekt

  4. Meriadoc Brandebok

   Geert Wilders is handiger en professioneler in het voeren van de campagne – want er komen kennelijk verkiezingen aan. Hij heeft de kneepjes van het vak geleerd bij de VVD. Plus: hij zou nooit zo stupide zijn om treincontroleurs voor bontkraagjes uit te maken. Wat dat betreft kun je als rechtspopulistische kiezer beter bij Blonde Greet terecht.

  5. Fuster

   “Wel raar dat we Baudet er niet over gehoord hebben.”

   Vind je? Jij bent toch helemaal into Wilders? Beperk je dan ook tot Wilders, ouwe zuiger!

  6. Piet51

   @Robert 75
   Baudet reageerde nog niet, inderdaad. Een opvallend verschil met het incident met die conducteurs, waar ook niet eens geschopt of geslagen werd, was vooral, dat het slachtoffer iemand van Chinese afkomst was en geen “dierbare vriendinnen”. Zou het dat zijn?

   1. Trots Boreaal

    Hier blijkt de effectiviteit van de linkse mediaterreur.
    Baudet is in de verdediging gedrongen omdat hij bij elke rechtse opmerking die hij waagt te uiten hij slachtoffer wordt van een hysterische linkse media-hetze.

   2. Fuster

    “Baudet reageerde nog niet, inderdaad.”

    Dus?

    1. Piet51

     @Fuster
     Ik begrijp, dat de door mij gekozen volgorde van de drie zinnen, de tekst voor jou onbegrijpelijk maken. Excuus, ik help je graag:

     Baudet reageerde nog niet, inderdaad. Zou het dit zijn? Een opvallend verschil met het incident met die conducteurs, waar ook niet eens geschopt of geslagen werd, was vooral, dat het slachtoffer iemand van Chinese afkomst was en geen “dierbare vriendinnen”.

     1. Fuster

      “Ik begrijp…”

      Dat betwijfel ik, maar ik help je graag.

      Het doet er niet toe of Baudet reageert, het doet er toe of een bejaarde van een fiets wordt getrapt.

     2. Blitzkrieg

      Fuster : Helemaal juist, de linkse deugmens denkt alleen maar aan een tweet en kijkt weg… nu al decennia lang. Ze schamen zich er niet eens voor. Het maakt ze geen reet uit dat onze oude vandagen in elkaar geschopt worden, deugen bij Jinek is veel belangrijker. Dat hele deug zooitje moet zo snel mogelijk naar huis gestuurd worden.

      #StemZeWeg

     3. Piet51

      @Fuster
      Het gaat er inderdaad om, dat een oude man van zijn fiets getrapt werd. De daders zijn al gepakt, dus dat gaat goed. Maar het artikel ging over de uitingen van Wilders naar aanleiding hiervan. En dan is de vraag, wat Baudet ervan zou vinden niet zo gek op een politiek forum als DDS. Met die Marokkaanse treincontroleurs was hij ook sneller dan wie ook. En nu?

   3. Beukman

    Over de incidenten dit weekend, waarbij dronken blanken twee politieagenten molesteerden, zwegen zowel Wilders en Baudet.
    Het probleem met dronken blanken die onschuldige mensen aanvallen, vernielingen aanrichten, op straat pissen en de boel onderkotsen is overigens structureel, en speelt met name in de steden. Jammer dat onze veiligheidspartijen PVV en FvD erover zwijgen.

    1. Fuster

     @Zuigman: Jouw reactietrend is duidelijk hoor! Is er nieuws over een neger die een bejaarde van de fiets trapt, dan kom jij gewoon met blanken die de uitzondering bevestigen. Het gaat hier over een neger die een bejaarde het ongeluk in trapt, en zoals dat gaat bij zuigers als jij; wanneer een islamboer zichzelf en enkele onschuldigen opblaast, dan kom jij met een jij-bak want er zijn ook blanken die carbidschieten.

     1. Blitzkrieg

      Fuster : Luister Fuster, het is gemakkelijk zat. Laat Beukman lekker z’n ding doen, hij helpt ons de verkiezingen te winnen. Elke keer dat dat hij wegkijkt en blanken de grond in trapt is het een punt voor ons. Lekker boeien zijn reactie, laat hem zijn linkse deugreflexen maar lekker uitventen, hoe meer hoe beter.

      #StemZeWeg

     2. Trots Boreaal

      Linkse trollen hanteren een vast algoritme. Als iemand durft te wijzen op de grote problemen die immigranten veroorzaken wordt het onderwerp verlegd naar incidenten waar autochtonen bij zijn betrokken.

     3. Fuster

      @Blitz & Boreaal: Zo is dat!

     4. Beukman

      Het gaat wel om ergere dingen dan carbidschieten, @Fuster. Wist je dat bij 1 op de 5 verkeersongelukken een dronken blanke een rol speelde? Tel dit op bij het structurele vandalisme en het geweld gepleegd door blanken onder invloed.

      Wat doet Baudet? Die zet het op een gillen als twee conducteurs de treinkaartjes van een paar “dierbare vriendinnen” willen knippen.
      En Geert zet alleen een keel op op het moment dat een bejaarde van zijn fiets wordt getrapt door twee rotzakkies met een kleurtje.

      Het wegkijken van deze heren van de vele problemen die dronken blanken veroorzaken is wel heel opvallend. Dit is een goede gelegenheid om daar even de aandacht op te vestigen.

    2. Blitzkrieg

     Beukman : Geen van deze incidenten is op TV gezien geweest. Jij was toch die gast van het “blankenprobleem”?! #StemZeWeg

 3. Antihedo

  Greetje heeft weer makkelijk praten. We wachten nog steeds op die 3000 agenten uit zijn regeerperiode. He totally fucked up en dan nu weer een grote waffel.

  1. Fonz

   “uit zijn regeerperiode”

   anbtihedo?

  2. Fuster

   Antihedo?

  3. RvdBe

   Antihedo weet het verschil niet tussen regeren of gedoogpartij zijn.

 4. Bullshit16

  Geert Wilders heeft groot gelijk het probleem is echter iedere Nederlander wil van dit gespuis af maar als het er op aan komt stemmen ze allemaal weer VVD gl CDA d66 maar op de PVV stemmen dat durfen ze niet ik zal zeggen geert Wilders heeft gelijk geef hem een kans als i niet doet wat i belooft dan is i zo weer weg maar dan ook hellemaal weg wand dan zal er niemand meer op hem stemmen geef hem een kans minder dan dit kan het toch niet worden
  Nog even naar jensen.nl gekeken moet je zien homor
  Stem fvd of PVV uit de eu

 5. Heras

  Ook hoor je niets van andere politieke partijen zoals d66 of glinks. Niets.
  Natuurlijk alsof er niets gebeurd is.

 6. Hendrie1963

  Peilingen zijn bedrog. Vraag maar eens aan 10 miljoen mensen met een laag en midden inkomens. Die komt deze rotzooi allang de strot uit net als deze regering.

 7. Veteraan

  Meteen afmaken graag.
  In een fatsoenlijk land waar men vrede zou willen werd dit tuig meteen 15 jaar in een WERKkamp gezet en met een beetje mazzel kwamen ze er dan niet meer uit.
  Maar ja, NL hé

  1. Piet51

   @Veteraan
   “In een fatsoenlijk land waar men vrede zou willen werd dit tuig meteen 15 jaar in een WERKkamp gezet ”
   Dergelijke landen zijn er inderdaad. Maar in zo’n land zou bijna elke deelnemer aan DDS, met hun kritiek op regering, parlement, overheden en veel andere instanties en personen als eerste in zo’n WERKkamp verdwijnen. Ik vraag me af of je dat bedoelt. Anders moet je eens zo’n land, als paradijs op aarde, noemen.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 : Heropvoedingskampen… over een paar jaar standaard beleid in Europa.

    #NEXIT

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     @Veteraan noemde WERKkampen. Die ken ik vandaag alleen uit Noord Korea, China en Rusland en misschien nog een enkele ex-USSR-republiek.
     Ex-premier Lubbers had het ooit ook over heropvoeden in kampen. In een jarenlang proeftraject werd toen duidelijk, dat het in de praktijk niet werkt en deelnemers niet noemenswaardig minder recidiveerden dan na een “normale” straf.

     1. Beukman

      Lubbers gebruikte zelfs het in deze context merkwaardige woordje “kampementen” om de associatie met concentratiekampen te vermijden.

   2. Rammstein

    Piet51 geeft de standaard, spastische linkse reactie. Ook in moderne, beschaafde, democratische en vrijheidsgezinde landen kunnen heel goed werkkampen passen. Niet om onwelgevallige meningen tegen het bewind te ‘neutraliseren’, maar om onverbeterlijk crimineel tuig van de maatschappij te isoleren en te heropvoeden.

    Ook in de USA zijn altijd gevangenissen geweest waarvan de inmates werden gedwongen aan wegen te werken en stenen te hakken. Of ze daar beter van werden ist nicht im Frage: dat ze uit de samenleving weg zijn is genoeg.

    1. Piet51

     @Rammstein
     Natuurlijk is het denkbaar, dat in Nederland gevangenen werken. Sterker nog, dat wordt al gedaan. En nog sterker, die gevangenen worden daarvoor zelfs betaald.
     Maar een werkkamp heeft een heel andere connotatie. Die bestaan in Nederland niet en in de USA ook niet. Lang geleden, zoals in films nog te zien is, ook in Nederland in Veenhuizen bijvoorbeeld. Maar dat was vroeger en dat wil niemand terug.

     1. Rammstein

      Piet monkelt: “Maar dat was vroeger en dat wil niemand terug.”

      Daar vergis je je in linkse rakker. Ik wil het WEL terug. En ik denk een heleboel reaguurders hier op DDS ook. En als Maurice de Hond er een enquete naar houdt zou wel eens 65% van de Nederlanders die werkkampen weer in ere en glorie willen herstellen. Dit is niet toevallig ook de groep die baalt van die verdorven massa-immigratie en de grenzen wil sluiten.

     2. Piet51

      @Rammstein
      “Ik wil het (Piet51: die werkkampen) WEL terug. En ik denk een heleboel reaguurders hier op DDS ook. En als Maurice de Hond er een enquête naar houdt zou wel eens 65% van de Nederlanders die werkkampen weer in ere en glorie willen herstellen.”

      Maar Maurice de Hond heeft hier geen enquête gehouden, dus je doet alleen maar veronderstellingen of wensen. Dat die paar actieve deelnemers zoiets willen heeft geen enkele betekenis. Hoeveel mensen laten hier hun stem horen? Heel ruim geschat: 50? Wat de vele lezers vinden weten we helaas niet.

 8. ikweetwatikwil

  Natuurlijk stem ik PVV en hoop dat die de grootste wordt. Maar of Geert alle ellende direct kan opruimen is de vraag. Zal veel tegenwerking krijgen. De deugers zullen niet toegeven.

  Dat soort tuig op een brommer weet dat hen de hand boven het hooft gehouden wordt.
  Hersensloos en er komen steeds meer bij. Wat een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Misschien moeten we die ook wat trukjes leren voor verdediging.

 9. Julian

  Mooie woorden. Ik denk niet dat er iemand mee oneens zal zijn. Tenminste als het over de kwalificatie misselijk tuig gaat.

  En dan krijgen we wat termen… schoonvegen…etc,,,
  Hoe gaat de PVV dit doen? Gewoon iedereen opladen… Ik ben echt benieuwd HOE gaan we dit beter aanpakken volgens de PVV. DAT wil ik wel eens weten!

  1. Fuster

   “DAT wil ik wel eens weten!”

   Nee hoor, dat wil jij helemaal niet want jij stemt op partijen die de sluizen openhouden.

 10. Meriadoc Brandebok

  Een simplistische opmerking. De heer Wilders zegt niet hoe hij de straten went te reinigen van dit soort tuig. Bovendien is hij te laat: de politie heeft de lieden inmiddels op de korrel, zo was te lezen op DDS.

  De traditionele vraag “komen er weer verkiezingen aan?” – als partijen in de permanente campagnemodus zijn ingesteld – is niet misplaatst.

  1. Fuster

   @Guus: Vreemd dat je onderbuik leegloopt op Geert terwijl er ondertussen oude mannen van hun fiets worden getrapt, en niet geheel toevallig door een getintiër. Je donderstraalt weer helemaal door je linkscorrecte mandje.

 11. crimson1960

  Ik denk als rechts niet gaat regeren in 2021, dan is het met onze vrijheid gedaan.

 12. fusilier

  Trouwens hoe gaat het met het slachtoffer? Zullen wij deze meneer eens even vragen wat een gepaste straf is, voor dat laaghartige tuig.

  1. rujoleki

   Vraag ook waar deze meneer op stemt.

 13. lumberjack

  Zou wel eens willen weten hoe er gereageerd werd als iemand 2 kansenparels van hun scooter af trapte.

 14. Robert75

  Robert75 : HOE HERKEN JE EEN TROL, zo dus…
  Quote : “Ik ben rechtser dan jij.”
  Quote : “typisch Forum aanhang”
  Quote : “kritiek op Baudet”
  Quote : “Jodenhatend”
  Quote : “verbazingwekkend”

  #DEEPSTATE

  ————————————————————————————

  Ja misschien dat je het er mee eens bent maar ik zie geen verband tussen kritiek op Baudet en links zijn. Laat staan dat er een verband zit tussen kritiek op Baudet en Jodenhaat. Wat is Jodenhaat dat is toch antisemitisme? Dus kritiek op Baudet is tegenwoordig antisemitisme. Leg dat verband eens uit? Want als je dat verband ziet dan ben je pas een trol en niet anders.

  Dus ik vraag me af of je het eens bent met die domme opmerkingen? ZO ja dan kan ik je alleen maar aanraden om vanmiddag samen met Veteraan een bezoekje aan je huisarts te brengen. Want dan moet je wel ergens kortsluiting in je bolle kop hebben.
  Als ik jou zou zijn dan zou ik me behoorlijk zorgen maken over mijn gezondheid.

  1. Fuster

   @Robbie: Wat heb je het toch druk met Baudet, overweeg je soms over te stappen?

   1. Robert75

    Overstappen? Overstappen doe je op het station als je een andere bus moet hebben. Maar je gaat niet van de PVV naar het Forum want dat heeft natuurlijk geen enkele zin. Waarom stemmen mensen eigenlijk op een stoorzender? Je moest eens weten hoeveel zetels de PVV al had kunnen hebben als het Forum niet in de kamer zou hebben gezeten. Dan zouden ze nu veruit de grootste zijn. Dan hadden ze denk ik meer dan 30 zetels gehad. Dan zouden ze volgend jaar met glans de verkiezingen hebben gewonnen. Nu niet. En maar hard roepen problemen moeten opgelost worden. Maar er worden problemen opgelost. Het Forum zorgt er juist voor dat de VVD volgend jaar weer gewoon de verkiezingen wint.

    Niet om het een of ander hoor maar het Forum is het beste wat de VVD de laatste jaren is overkomen want die hebben de wind uit de zeilen van de PVV genomen waardoor de VVD de grootste blijft. Maar zover hadden ze nog niet doorgedacht.

    En dat wordt volgend jaar nog erger. Want ook Henk Otten gaat minimaal een zeteltje krijgen en ook die komen in de 2e kamer. En dan krijg je dus drie partijen die min of meer in zelfde vijver vissen.

 15. rujoleki

  Er moeten nog veel meer slachtoffers vallen voor de Nederlanders wakker worden.

 16. R. Echts

  Wat eenTuig allemaal tegen de muur zetten en als optie over de grens bij Scheveningen.

  En over de verkiezingen die komen gaan begin ik te twijfelen of dat wel eerlijk zal verlopen, ik zie het linkse kartel zomaar verkiezingsfraude plegen om hun doelen te halen.

  Mocht dat gebeuren wapen u, dan maar een burgeroorlog.

  1. Bullshit16

   R
   Dat denk ik ook ik heb er ook geen vertrouwen in dat de verkiezingen eerlijk gaan verlopen het is allemaal extreem links wat de klok slaat
   NPO radio 1 het zijn allemaal leugenaars dus we moeten maar zien
   Stem fvd of PVV uit de eu

   1. Abigaille

    Neen hoor! U kunt zich aanmelden als stembureau lid. Dan heeft u zicht op de gang van zaken. Het kost wel inzet, daartoe moet u bereid en berekend zijn.

    1. Marija

     De macht van links is zo groot en lijkt niet te keren.
     Heel ons land is er door vergiftigd.
     Onze leiders en rechterlijke macht zijn allemaal links.
     Een Europees leger is in de maak om opstanden neer te slaan.
     Controle op verkiezingen zal ook gemanipuleerd worden.
     De race is reeds bijna gelopen en dan heeft Rutte het karwei geklaard.
     Kan zijn beloning in Brussel gaan claimen.
     Nederland en zijn autochtone bewoners gaan de kliko in.
     Met alles wat hier binnen komt en nog meer en meer en meer, zullen min of meer rechtse partijen in steeds meer troebel water moeten vissen.
     De spoeling wordt steeds dunner en dat is het doel en de overwinning.

 17. Fatsoen74

  Respectloos, asociaal en zeker geen verwarde man. Naam en rugnummers noemen. Dit stuk tuig maar eens de zwaarste straf geven die volgens de wet mogelijk is. Compleet doorlichten die gast. Ongeacht afkomst en verleden. Politici die hier wegkijken zijn mede schuldig aan het creëren van dit klimaat. Politie mag zich volledig richten op het vinden van deze man. Geen taakstraf opleggen maar een fulltime baan regelen is schijnbaar een straf die hij dagelijks meer zal voelen.

  1. DidiMadloba

   U bepleit een ISLAMITISCHE straf?
   Het sharia-strafrecht is meedogenloos streng.
   Sinds de Verlichting past dat niet meer in de westerse cultuur, maar rechters die dat respecteren worden uitgescholden voor halfzachte D66-ers.

   1. Fatsoen74

    Ik bepleit een straf volgens het Nederlandse rechtssysteem. Wij wonen in Nederland met zijn allen. Als het mijn zoon was geweest die dit had gedaan, regelde ik zelf een passende straf. Dit gaat alle perken te buiten. Opvoeden en fatsoen bijbrengen is veel mensen vreemd schijnbaar.

 18. DidiMadloba

  Het is uiteindelijk Wilders’ z’n eigen schuld. Door zijn jarenlange hetze tegen Marokkaanse Nederlanders gaan die vanzelf autochtonen haten.

  Het zou me trouwens niets verbazen als het filmpje in scène is gezet. Of dat er iets heel anders aan de hand was en het fragment handig is geframed door een “editor” van Wilders, of een andere Marokkanenhater.

  1. Ron

   Idioterie ten top wat jij uitkraamt.

   Er is nu een heksenjacht aan de gang op deze jongens, stiekem hoop ik dat dit eens een voorbeeld gaat worden.
   Want zeg nu zelf, door het gedrag van dit soort gajes en jouw reacties gaan autochtonen vanzelf allochtonen haten. Toch?

   Overigens Marokkaanse Nederlanders bestaan niet.

  2. Marija

   Geloof je het zelf?
   Waarom wij marokkanen geen prettig volk vinden, is gevolg van hun gedrag.
   Onaaangepast, agressief, Nederlandse normen, waarden en regels, gelden niet voor hen, met alle gevolgen van dien.

 19. Vliegenvanger

  Ik mag wel hopen dat dat stuk tuig inmiddels is opgepakt door de politie. Het kan niet zo zijn dat dit allemaal toegelaten wordt door onze regering. We zijn het wegkijken inmiddels wel gewend, maar het is een groot schandaal als hier niks mee gedaan wordt.
  Dit is het soort waar SS het voor opneemt. Weg met Bij1, weg met gespuis, stem PVV of FvD.
  Weg met het geldverslindende EU.

 20. Michael M

  Het schorum mag van geluk spreken dat ze dit in achterlijk Nederland kunnen flikken tegen ouderen waar niet tegen wordt opgetreden. Wanneer je zoiets zou doen in de Filippijnen, Aruba, Maleisië, Noord Korea, dan lach je echt niet meer !

 21. Flip Flipt

  Robertje 75 snapt dr niks van!!!

 22. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Niet iedere Aziaat heeft het Coronavirus en niet iedere kleurling is een crimineel …
  Wat die kleurling aangaat: Oppakken en zonder aanziens des persoons veroordelen !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.