Zelfs Marokkanen prijzen Geert Wilders uitvoerig: ‘Ziet bijna als enige het gevaar van islamisering!’

Wie had dat gedacht? Niet alle Marokkanen proberen PVV-voorman Geert Wilders levend te villen. Sommigen zien hem zelfs als een belangrijke bondgenoot. Want iemand moet eens een keer optreden tegen de ‘lange arm van Rabat.’ Oftewel: de pogingen van de Marokkaanse overheid om, via de islam of anderszins, Marokkaanse Nederlanders te manipuleren en controleren. Ali Lahrouchi en Asis Aynan zien misschien wel in Wilders een bondgenoot.

In De Telegraaf vandaag bijval voor Geert Wilders uit onverwachte hoek: Marokkanen. Twee Marokkaanse Nederlanders, Ali Lahrouchi en Asis Aynan, zijn het namelijk helemaal beu hoe de Marokkaanse overheid, al dan niet via de islam, een poging doet om mensen met een Marokkaans paspoort in landen als Nederland te intimideren en beïnvloeden. De zogenaamde “lange arm van Rabat” moet geknakt worden, aldus Ali en Asis.

En ze zien niet zoveel Nederlanders op een positie van invloed die dat gevaar hebben gezien. Laat staan dat ze seculiere mannen zoals die twee willen helpen. Behalve dan PVV-voorman Geert Wilders:

“Tegenstanders van het regime zoals hij, zegt Ali Lahrouchi, verzetten zich tegen de ’Arabisering, islamisering, kolonisatie en discriminatie’ door Rabat. Zijn strijd tegen de islam maakt hem, nota bene als communist, een bondgenoot van Geert Wilders. „Wilders ziet bijna als enige in Nederland het gevaar waarmee we te maken hebben.

„Moslima’s gaven mij en mijn Nederlandse vriendin de middelvinger in de tram. Laatst stapte er eentje uit en gaf een harde klap tegen de ruit, op de plek waar wij zaten.

En toen ik eens met de kinderwagen door de supermarkt liep, lachten Marokkaanse vrouwen mij uit en maakten mij belachelijk. Nu ik in Amsterdam voor mijn kind een middelbare school zoek, merk ik hoe lastig het is om aan die islamitische invloed te ontkomen.””

Toch zijn Ali en Asis niet alleen maar lovend over Wilders, want ondanks dat hij wél het gevaar identificeert stampt hij met zevenmijlslaarzen door richting de conclusie: “Hij generaliseert: je kunt niet alle moslims en Marokkanen over één kam scheren.” Wellicht dus een idee voor Wilders om op te houden met hashtags als #stopislam of ‘minder, minder, minder Marokkanen. Wie weet: allicht krijgt de PVV-leider dan seculiere Marokkanen zo ver dat ze ook nog eens op hem gaan stemmen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Blitzkrieg

  Quote : “Wie weet: allicht krijgt de PVV-leider dan seculiere Marokkanen zo ver dat ze ook nog eens op hem gaan stemmen.”

  Marokkanen stemmen massaal op de PVV
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=5XqtR5quAME

 2. claus

  Geert for President!

 3. Jack Flash

  Ik ken er wel een paar mensen van turkse en marokkaanse afkomst die Wilders stemmen.
  Het zijn wel mensen die gewoon een baan hebben en goed Nederlands spreken en weten dat ze van Geert Wilders absoluut niets te vrezen hebben.
  Veel blanke Nederlanders weten dit helaas niet.

  1. Cootje

   Geweldig apart hangen met koperen nageltjes , gewone nageltjes roesten. Makkelijk leuk dat je precies die twee mensen ken in Nederland

   1. Mees

    Heerlijke humor @dolle co

  2. Robert75

   Natuurlijk zijn die er maar ik vraag me alleen af of ze daar in hun eigen omgeving ook voor durven uitkomen.

  3. Jehoeda

   Uw kennissen: u kunt dit niet weten tenzij u mee mocht kijken. Natuurlijk zijn er die goed Nederlands spreken. Onder hen ook schrijvers. Vaak beter dan er hier te bewonderen valt in de schrijfsels van de reageerders.

 4. Cootje

  Is het nu een ras of een bevolkingsgroep ?, zijn sommige nu trein controleurs of niet , zijn ze oververtegenwoordigd in opsporing verzocht of niet. Zijn nu sommige burgemeester of niet , lusten nu sommige een karbonaadje of niet, zijn ze nu positief in het nieuws of niet. Zijn nu sommige een goede voetballer of niet. Spreken de derde generatie vloeiend Nederlands of niet, kunnen ze lid worden van de club van Wilders of niet. Bij Wilders kunnen ze ook denken dan maar niet.

 5. J.C.

  De PVV scheert niet alle Marokkanen over 1 kam. Herhaaldelijk heeft de PVV aangegeven dat ook Marokkanen (en of Marokkaanse Nederlanders), die willen integreren en voor zover mogelijk een bijdrage aan de Nederlandse maatschappij willen leveren, van harte welkom zijn om mee te doen in onze samenleving.

  Het de PVV aanwrijven van de zogenaamde over een kam scheren is een smerig trucje van de met een christelijk sausje overgoten linksliberale partijen.

  1. Mees

   PVV: alle moskeeën in Nederland sluiten.

   Gelukkig is dat fake news van de linkse media.

   1. Ron

    Zozo, heb je dat zelf verzonnen?

    1. Mees

     -=> TROLTECHNIEK <=-
     Gebruik de hit and run tactiek. Voer een snelle aanval uit op je tegenstander of de oppositie en zorg dat je daarna weg bent.

 6. fusilier

  J.C. Ben christelijk en stem P.V.V . Zulke partijen zijn anti Christ.

  1. Pjotter

   Fuselier, wat een oordeel zeg, een christen oordeelt niet, maar stemt ook niet op een partij met een C er voor, huichelaars en bedriegers, maar ja kerk en politiek zijn juist door de C-ers gescheiden he.

 7. Jack Flash

  Het is de schuld van de media die dit krampachtig in stand willen houden.
  Iedereen die zich een beetje verdiept in PVV/FVD kan weten dat redelijk goedmeedraaiende allochtonen niets van deze partijen te vrezen hebben.
  Vandaar dat linkse partijen alleen maar demoniseren en stigmatiseren om maar niet op de inhoud te hoeven ingaan.

  1. Mees

   PVV: alle moskeeën in Nederland sluiten.

   Gelukkig is dat fake news van de linkse media.

   Waar moeten die goed mee draaiende moslims dan ter kerke gaan.
   Misschien bij de mannenbroeders in Barneveld.

   1. Ron

    Je valt in herhaling annagien

   2. J.C.

    @Mees

    “Waar moeten die goed mee draaiende moslims dan ter kerke gaan.
    Misschien bij de mannenbroeders in Barneveld”.

    Mees gaat uit van de vooronderstelling dat de islam een religie zou zijn. Het zou goed voor hen zijn als zij de door jou aangedragen oplossing ter harte nemen. De islam ontkent, dat Jezus Christus de Weg, de Waarheid en het Leven is. De islam wordt door de PVV beschouwd niet zozeer als een religie, maar meer als een politieke ideologie (had Mees waarschijnlijk, gelet op zijn reacties, even gemist). De christenen zien Christus wel als door God (van Israël) gezonden, naar de mensen.

    1. Joshuak

     Islam erkent Jezus geloof ik als heilige hoor.. of misschien zelfs een profeet

     1. J.C.

      @Joshuak

      “Islam erkent Jezus geloof ik als heilige hoor.. of misschien zelfs een profeet”. Ik weet te weinig van de islam om u tegen te spreken, maar…

      De islam leert moslims dat Jezus een mens was die de taak had gekregen om de boodschap aan de mensheid te overbrengen dat er geen god is dan Allah. Dit vind ik haaks staan op de leer, die Jezus Christus zelf aan de mensen leerde: Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.

   3. evil knievel

    Beter om helemaal niet in SPROOKJES te geloven!;)

  2. Brenda Welsh

   Wie fulimineert steevast over tuig? Zelden of nooit krijgt de meerderheid een compliment. Het blijft hangen op hoofddoeken. Hoe goed maatschappelijk je ook meedraait in de samenleving van ons land.

 8. Jack Flash

  Leuk geprobeerd schijtlijster Mees, maar een beetje weldenkend mens stinkt niet in de door jouw uit zijn verband gerukte uitspraak.

  1. Mees

   Beetje weldenkend mens, op DDS 🙂 🙂 🙂

   1. Original NL

    Daar hoort u dus ook bij, hou de eer aan jezelf en neem een bad met je föhn!

 9. Cycle25

  Haha, ook logisch, mocht de Sharia ingevoerd worden in Rotterdam, Amsterdam(med), DenHaag dan voorzie ik een massavlucht van Marokkanen.

  1. Sabreur

   Kan ik me heel goed voorstellen, want in tegenstelling de Nederlandse wet, waar bij diefstal een gesprek volgt en 10 uur voorwaardelijke taakstraf, wordt bij de sharia wel degelijk je hand afgehakt. Hoe moet je dan nog je hand ophouden bij de sociale dienst?

 10. Cycle25

  Krijgen we dan tóch nog criminele vluchtelingen in eigen land ?…moet niet gekker worden ..

 11. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna snel uit de EU en EURO

 12. Adriaen van Bergen

  Degenen die Wilders stemmen zijn het beste geïntegreerd.
  Zij zijn, met gevaar voor eigen leven, uit de Islam gestapt.
  Respect!

 13. Kleurloze Politiek

  Wat jullie niet Weten is dat Ali en Asis uit het Rif komen .. dus het is hun zeker niet om de islam te doen maar om de Rif gebied Al Houcima ..
  Je kunt vergelijken met Catalonië die tegen het Spaanse regering zijn maar ze zijn niet antie Katholiek

  Dus als Geert denkt dat hij Antie Islam Marokkanen met zich mee heeft dan heeft het echt mis..

  1. Drees

   Geert trapt overal in.
   Straks worden die twee nog Kamerlid namens de PVV. En dat is precies wat die twee willen; Mooi luizenbaantje.
   Bovendien bestaat er helemaal geen “lange arm der Rabat tbv de Islam”, want: Hoeveel zitten er niet in de criminaliteit? Nooit gewerkt en hele dagen in de shishalounges en meer van die zooi? Maar voor moskeeën maken ze juist geen tijd!
   Dus welke lange arm!?!?

   Ik heb niets met Geert, maar ik zou zeggen: Neem die lapzwansen, nietsnutten en mongooltjes nou niet serieus en ga door met je strijd om in de kamer te mogen en te kunnen blijven. Veel krijg je niet voor elkaar, en zoals je zelf al zei: We zullen moeten werken tot ons 68ste jaar. Dus doe dat vooral.

 14. Drees

  En u gelooft de twee Marokkanen?!

 15. Jannes46

  Die Marokkaanse criticasters van de lange arm van Mohammed VI zouden ook eens ernstig kunnen overwegen om de verdoemde islam vaarwel te zeggen i.p.v. Wilders te bekritiseren met het cliché dat hij elke Marokkaan over één kam scheert. Daarnaast zou het inleveren van hun Marokkaans paspoort ook een bijdrage kunnen leveren aan hun Nederlanderschap.

 16. Bes Tolen

  We hebben in Nederland ook circa honderd jaren een confessioneel tijdperk gehad. De Rooms katholieken in alles totalitair verzameld waaronder politiek in de RKSP. Na de oorlog dus KVP. De confessionele partijen hadden een gemakkelijke meerderheid in dit land, dat wel echt fascistoïde trekken kreeg. Dank zij Rooms katholiek.
  In het opzicht aparte groep voor de politiek basis godsdienst werd de ARP beïnvloed. Niet door Abraham Kuyper, die die aparte identificering van elke kerkelijke groep of het totaal daarvan beslist te ver vond gaan maar zijn partijgenoten gingen hier in hun enthousiasme ondoordacht wel te ver. Met slechte gevolgen van dien.
  Wat gebeurde er? De kritiek op Rooms katholiek werd gaandeweg steeds massiever. Overeenkomstig groeide ook de kritiek op gereformeerd maar die bleef altijd achter bij die op Rooms katholiek. De gereformeerde waren en werden niet totalitair. Maar de kritiek was wel massief. Op beide groepen was de kritiek massief. Dat is niet op een deel maar op het geheel. Anders was er geen resultaat geweest. Zo zal ook de islamisering moeten worden aangepakt. Kritiek voor iedereen, die islamiet is. Ook al is hij of zij zelf criticus. (Je zou zo nog kunnen stellen dat kritiek op de islam iedereen wakker moet houden of maken).

 17. Adriaanv

  Ik ken een irakees die op wilders stemt.
  Het kaalplukken van werkenden door niet welwillende vluchtingen, die niet willen aanpassen moet stoppen gaf die als reden.
  Nederland is gek dat het dat accepteert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.