Bah! OM sluit zich aan bij hetzekneusjes van DENK: Öztürk mag Nederlands leger voor “moordenaars” uitmaken

Het Openbaar Ministerie toont weer eens aan dat je in dit land alleen voor je absurde politieke uitspraken vervolgd wordt als je naam ‘Geert Wilders’ is. Heet je echter Selçuk Öztürk, dan wordt een zieke opmerking als ‘het Nederlandse leger bestaat uit moordenaars’ gewoon toebedekt met de mantel der liefde, en seponeert het OM de aangifte. Zo rollen de DENK-magistraten, kennelijk.

Is het Nederlandse leger een stelletje moordenaars? Ja, zegt Sylvana Simons met een ingewikkelde column waarin onze jongens worden vergeleken met de nazi’s van weleer. Maar aangezien het om een hyperbool ging, zal het OM de BIJ1-dame wel met rust laten. Wie echter niet zo van de stijlfiguren is, of sowieso enige vorm van geavanceerd Nederlands, is Sylvana’s oude partijgenootje Selçuk Öztürk. Hij vond het nodig om onlangs in de Tweede Kamer Nederlandse soldaten voor koelbloedige slachters uit te maken. Tegen die walgelijke uitspraak werd aangifte gedaan. En wat blijkt? De anti-Nederlandse politicus mag het gewoon zeggen van de heimelijk DENK-minnende magistraten.

Ongelooflijk:

“Het OM schrijft nu in een brief aan de advocaat dat Özturk niet vervolgd kan worden omdat hij zijn uitspraak deed tijdens een debat in de Tweede Kamer. Daar geniet hij parlementaire onschendbaarheid. Dat zijn mede-partijgenoot Farid Azarkan op tv herhaalde dat er 74 onschuldige mensen zijn vermoord, is volgens het OM in beginsel beledigend, maar in dit geval niet onnodig grievend en mede daarom niet strafbaar. Moord is juridisch immers ‘doden met voorbedachten rade’. Bij dit bombardement – net als bij zoveel militaire acties – is daarvan sprake, aldus het OM. Al heeft die voorbedachte rade geen betrekking op de eventuele burgerdoden.

Met die uitleg strooit het OM volgens advocaat Michael Ruperti alleen maar extra zout in de wonden. ,,Moord veronderstelt ook kwade opzet. Daarvan is absoluut geen sprake.’’”

Mooi man. De soldaten die Nederland veilig houden, mogen dus met behulp van een stel sensatiebeluste pennenlikkers in de Tweede Kamer en knipmessende justitie-ambtenaren tot op het bot beledigd worden. Oh, welkom in dit mooie landje!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Rompui

  Weet je welk land er nog meer lustig op los moord ???

  1. Hendrie1963

   Turkije misschien.

 2. Buzz68

  Ach…
  Zalig zijn de armen van geest…
  Ik hoop dat ze Allah snel de hand mogen schudden.

 3. Bullshit16

  Ze kunnen in mogen alles zeggen dat schuit volk is hier immers al de baas niemand durft tegen dit schuitvolk in te gaan behalve pvv in fvd de rest is te laf ze zijn doodsbang voor dit volk
  Stem fvd of PVV uit de eu

 4. Hendrie1963

  Erdogan zijn leger is nog veel erger. Dus waar klaagt deze turkystick over. Nog 1jaar dan kunnen we ze wegwerken. Deze schreeuwers.

  1. Mees

   @H
   Begrijp ik het goed dat jij partijen wil verbieden?

 5. Mees

  Duidelijk, de pianist verliest op 11 maart het kort geding..

 6. Maxks

  Juridische ethiek staat veraf van sociale ethiek.

  Minder Marokkanen uitspraak in de Tweede Kamer wordt gedekt door “onschendbaarheid” maar daarbuiten “strafbaar”.
  Dus binnen de 2-de Kamer mag men groepen “kwetsen” zonder consequenties maar daarbuiten wordt het opgeblazen als “sociale blasfemie”.

  Justitie meet niet met twee maten maar met een schuifmaat en naar gelang zij in het gedrang komen wordt het een rolmaat. Wetgeving is als boetseerklei, kneden en masseren totdat het past in een gewenste mal. Het OM & Co spelen onderling Wordfeud.

  Het is goed dat heel veel gezegd kan worden zodat we weten uit welke hoek de gevaarlijke wind waait. “Denk” is toch ironisch bedoelt nietwaar? immers nadenken is niet hun sterkste kant.

 7. Brenda Welsh

  Met de aankondiging (gisteren) van een mogelijk samenwerkingsverband op links werd in het artikel een filmpje over Stalin geplaatst. Even ter herinnering hoe er korte metten werden gemaakt met boeren en burgers in zijn terreurbewind (kolchozen plan) is deze plaatsing ‘op het randje van betamelijkheid). Kan een D66 rechter hier even naar kijken ? Er zou een suggestie achter kunnen zitten.

 8. Fonz

  Turkije pleegde genocide in Armenië

  1. Brenda Welsh

   Die opmerking is correct voor 100%. Maar stelselmatig eigen landgenoten de dood bezorgen verdient geen erkenning als charismatig leider. De redacteur is te ver gegaan in zijn opwinding.

 9. Gewoon werken

  Pff Duurt niet lang meer of we hebben oorlog met islam.

  1. Toverkol

   Klopt, maar ook met “onze” overheid. En met de mensen die eens zijn met de richting die het schip Nederland op wordt gestuurd. Het lijkt onvermijdelijk. Volgens de heer Klaver moeten we leiderschap tonen en de vluchtelingen aan de Griekse grens tegemoet komen. Maar Klaver vergeet dat we een land met acute woning nood zijn ! We zouden eerder leiderschap moeten tonen richting de EU door te zeggen dat we genoeg van alles hebben en er klaar mee zijn ! Jawel socialisme werkt totdat het geld van mensen die het moeten betalen op is ! We weten hoe de islam tegenover ons Nederlanders staat. Wanneer de boeren uitgekocht en hun land volgebouwd wordt met woningen met nog meer asiel tuig zal de vonk in het kruitvat slaan, maar ik denk eerder.

 10. yellow thread street

  Dit is koren op de molen van de partij die niets heeft met Nederland en die we moeten zien als het paard van Troje.
  Ze zijn het verlengstuk van de lange arm, ze omarmen haatzaaiende imams, en ze hebben lak aan onze normen en waarden.

  Links Nederland heeft ze nu de vrijbrief gegeven en ze zullen hun kansen grijpen om ons land verder te ontmantelen en haat te zaaien.

  En altijd dee opgeheven wijsvinger als ze zich gekrenkt voelen, ze hebben lange tenen, ze zijn snel aangebrand, onbeschoft taalgebruik, en ze kunnen niet tegen constructieve kritiek.

  Vergeet echter nooit, hun genen liggen juist in de regio waar de mensen onderling elkaar haten, oorzaak het geloof.

  Ik vind het schandalig dat ze dit soort uitspraken over onze militairen mogen doen, deze hebben met gevaar voor eigen leven hun werk gedaan wat ze opgedragen is door min of meer de rest van de wereld, die ook ziet dat het daar een verziekte situatie is veroorzaakt door een eng geloof, de Islam.

  Als we zo doorgaan dan zal Denk over een paar generaties de verkiezingen met grote meerderheid winnen.

  1. DidiMadloba

   Hoe komt u erbij dat de mensen daar elkaar haten?

 11. Cootje

  Ik ben anti DENK , maar dat macho’s in het leger zich op hun pik getrapt voelen is ook een brug te ver , stoere verhalen aan de keuken tafel met de modernste uitrusting ondersteund door de luchtmacht hun zwakke tegenstanders uitschakelen. In Srebrenica waren er geen echte soldaten . En het leger is niet zo best voor hun personeel , liet ze jaren lang met kankerverwekkende wapen olie werken terwijl ze het wisten , chroom 6 is niet anders , de burnpit in Afghanistan spreekt boekdelen , werken met verarmd uranium , en de nazorg van hun personeel haalt ook vaak de media . Maar het leger is net zo sterke instelling als het CBR het UWV en de belastingdienst

 12. DidiMadloba

  DDS is zo boos dat ze vergeten te vermelden dat de militairen nog een “artikel 12” procedure kunnen starten, d.w.z. naar een Gerechtshof kunnen gaan om te vragen het OM opdracht te geven tot vervolging. Voor alle duidelijkheid: succes is dan niet gegarandeerd. Dat Hof zal allereerst de vraag stellen of juridische enige kans bestaat op veroordeling. Mij dunkt van niet. Het OM heeft het recht, ja zelfs de plicht om in kansloze zaken vervolging niet door te drukken, al was het maar omdat rechters wel iets nuttigers te doen hebben dan kansloze zaken.

 13. JB from O

  Het enig waar partijen als DENK en die partij van SS op uit zijn is provoceren, beledigen, polariseren. Dat is namelijk hun enige bestaansrecht. Hierin gefaciliteerd door het linkse Justitie bolwerk met al die saboterende top ambtenaren. Dat gezeur over discriminatie alleen al, zij weten helemaal niet discriminatie is. Moeten ze eens gaan praten met christenen in het Midden Oosten of met hard werkende ‘witte mannen’ in Saoedi Arabië. Dan weet je pas wat discriminatie is.
  Ik ben voor het Amerikaanse systeem waarin na een verkiezing ook de administration wordt vervangen, na een verkiezing ook de DG’s en SG’s eruit. Misschien dat dan die jarenlange sabotage eens ophoudt.

 14. Adriaen van Bergen

  Aha generaliseren mag dus.
  Dan weet ik er ook nog wel eentje over moslims.

 15. harte385

  De echte en meeste moordenaars zijn moslims

 16. ikweetwatikwil

  Weer een bewijs dat denk bestaat uit NIET Nederlanders. Ze willen maar wat graag Nederland de grond in boren en de grondwet en de regering staat dat toe. Er moeten wetten veranderd worden zodat buitenlanders ons niet meer de wet kunnen voorschrijven want daar zijn ze hard mee bezig. Misbruik en een grote bek.

  Je zou haast niet meer in het leger willen als je beschuldigd kan worden van moord. Is dat de bedoeling van denk? Dan wordt het helemaal een makkie voor ze voor een eventuele overname. “Onze” regering stond er bij en keek er naar.

  1. Politiek Profeet

   Je kunt het vulles van denk niet verwijten dat ze ageren tegen onze krijgsmacht…..dat is inherent aan hun enkele hersencel.
   Nee….het OM is de doodsteek, de dolk in de rug van onze krijsmacht.
   Het links tuig wat daar zit is nog erger dan de nsb vroeger was…daarvan wist je dat het landverraders waren.
   Dit OM doet alsof het voor recht en gerechtigheid is…maar in wezen is het het laagst van het laagste soort tuig.

 17. Duckday

  Dit slaat alles Hoe is dit mogenlijk dat de politiek onze soldaten die in OPDRACHT van de REGERING uit maakt voor MOORDENNAARS. Iemand die minder minder roept is ht OM jaren lang in opdracht deze persoon te vervolgen. Burgemeesters en nog meer afval werd opgeroepen aan gifte te doen Dank zei de linkse verraders Is de regering schuldig want zei hebben de OPDRACHT gegeven aan het leger.Hoop dat het leger dat niet op zijn beloop zal laten en de regering ter verantwoording roepen .

  Stem nu gewoon PVV of FvD misschien dat we eindelijk eens van al die misstanden vrschoond zullen worden.Dit land is volledig doorgeslagen Misschien dat de bevolking eens gaat ingrijpen om deze mistanden recht te zetten

 18. Sabreur

  Wat mij betreft mag elke soldaat, matroos en vlieger het bijltje erbij neergooien en de krijgsmacht verlaten. Hoe kan je het nog in je hoofd halen om je leven op het spel te zetten voor zo’n land?

  Het is klaar en over. Nederland is verloren. Tijd voor een revolutie. Angst voor de inzet van het leger hoeven we niet te hebben, want die zijn veel te bang geworden dat ze zich voor de rechter moeten verantwoorden. Daarop zeg ik maar 1 ding: “Jan Soldaat, sluit je aan bij het verzet.”

  1. Politiek Profeet

   ++++++ volledig bewapend kunnen ze zich aanmelden bij de te oprichten milities…

 19. Broodnuchter

  Kan ik hieruit opmaken, dat de ‘denk’ turken, met dubbel paspoort, niet achter Nederland staan. Wat Turkije doet mag natuurlijk wel.

  Veroordelen volgens het ‘wetboek van strafrecht’ / Tweede boek, misdrijven / Titel I, Misdrijven tegen de veiligheid van de staat is misschien een optie. NL paspoort inleveren en het land uit donderen!

  Kennelijk functioneert de rechtsstaat niet meer.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. John Breekijzer

   Als je broodnuchter bent hoop je niet op een Nexit. Je bent dan stomdronken of verstandelijk gehandicapt.

   1. 1234vijf

    Je beledigt hier volgens mij veel mensen, maar de waarheid mag gezegd worden.

    De enige die dat niet vindt is Baudet.

 20. Racerfirst

  Dat is logisch! D66 rechters en OM!
  ISIS zijn ook alleen maar ritueele slachters!?
  En islam en islamitische landen zijn zo vreedzaam als de pest! Gewoon saai!

 21. Racerfirst

  Oh ja!
  Als Nederland of Navo zwicht voor Erdogan zijn chantage en vliegtuigen op syrie(en rusland) stuurt en bommen gooit, hoe heet dat dan volgens DENK???
  De hand van Allah?
  Nou Allah heeft zeker 2 handen want islamieten in syrie zeggen dat dan vast ook!

 22. Rud56

  Ronduit schofterig, lager bij de grond kan niet.
  Dat OM is zoooooo verrot!!
  Nederlandse militairen zijn zo loyaal aan het land dat ze dienen dat ze zelfs hun eigen leven op het spel zetten,
  En dat allemaal omdat politicy hier graag het haantje de voorste in de wereld willen zijn, aanzien willen vergaren omdat ze zo verrotte deug zijn!
  En dan na afloop je militairen zo de stront in laten trappen??!!
  Nederland heeft politiek nodig die voor haar/zijn mensen staat, en dat gaat met dat verachtelijke, achter bakse zooitje in de ministeries en kabinet niet lukken!
  Bedenk dat in 2021!

 23. musicmaniac

  Wat H*tler in de vorige eeuw niet is gelukt, lukt bij Erdogan wel. Een totale verovering en overgave van Europa gesteund door alle linkse partijen in Europa. Het is een herhaling van wat in 1933 begon en Links heeft er nog steeds niets van geleerd. “Beste Nederlanders, u kunt gerust gaan slapen, Duitsland valt ons niet aan.” werd er in 1940 op de radio verkondigd. Nee, Turkije doet dat ook niet, hé? Nee ze vallen niet aan, ze sluipen via Denk en Bij1 binnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.