1024px Bloemen voor de slachtoffers van de tramaanslag van 18 maart 2019 in Utrecht 23 maart 2019  2

Haatgekkie Gökmen T. heeft niks te willen! T. wordt gedwongen om dagenlang aanwezig te zijn bij rechtszaak

Geen categoriemrt 02 2020, 10:00
Gökmen T. die de komende dagen - onder dwang - voor de rechter staat vanwege de tramaanslag in Kanaleneiland, Utrecht, heeft vrij weinig keus wat de rechter betreft. Hij moet en zal voor de rechter verschijnen, mogelijk zelfs onder toepassing van geweld. Dit tot opluchting van veel nabestaanden en slachtoffers, die de dader nu tenminste kunnen aankijken.
Nabestaanden en slachtoffers zijn opgelucht dat zij de misdadiger alsnog kunnen zien, ook al moet Gökmen onder dwang verschijnen.

"Zeker als hij daar weer met de verdachte wordt geconfronteerd. De gevoelens van verdriet om zijn dochter en haat richting de verdachte zijn soms bijna niet te beheersen."

Vier zittingsdagen gaat het duren, en al die keren zal waar nodig is, dwang worden gebruikt om Gökmen voor de rechter te krijgen. Aanstaande donderdag zal hij dan eindelijk te horen krijgen wat er tegen hem wordt geëist.
De laatste keer dat Gökmen aanwezig was bij een hoorzitting kreeg hij een scheldkanonnade over zich heen van één van de nabestaanden.

"Alles wat hij nu doet, doet hij vooral uit respect en liefde voor zijn dochter. Hij volgt het strafproces op de voet en wil daarin niets aan het toeval overlaten. Daarbij vindt hij het van groot belang dat iedereen kan zien wie Roos was en hoe groot het verlies van haar als persoon is voor velen."

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten