Bam! Justitie gaat antisemitische bagger van salafist Arnoud van Doorn onder de loep nemen

Er is een goede kans dat het Haagse raadslid Arnoud van Doorn zich eindelijk eens bij de rechter mag komen verantwoorden voor de antisemitische bagger die hij de wereld instuurt. De interim-burgemeester van Den Haag, Johan Remkes, heeft het Openbaar Ministerie verzocht om een bericht van de tot de islam bekeerde ex-PVV’er te onderzoeken op strafbare uitlatingen. Van Doorn vond het namelijk nodig om de suggestie te wekken dat het coronavirus zou zijn ontwikkeld in een Israëlisch laboratorium.

Dat is een bizarre complottheorie, waarvoor Van Doorn in de toekomst wellicht mag brommen of een boete betalen. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de misselijke opmerking in ieder geval voorlopig. Precies wat Remkes wilde:

“Tijdens een extra debat over de coronacrisis verklaarde Remkes dat hij kennis had genomen van een ‘complottheorie’ van één van de raadsleden richting de staat Israël. ‘Stop daarmee’, sprak hij ook. Om daaraan toe te voegen dat de tweet onder de aandacht is gebracht van het Openbaar Ministerie (OM). Een woordvoerder van het OM bevestigt dat. ‘Die tweet zal worden bekeken.'”

De actie van Remkes viel echter niet in goede aarde bij Van Doorn zelf, die zich overigens al eens eerder heeft moeten melden bij de rechter wegens het verkopen van drugs. Ditmaal begon hij de islamitische politicus te schelden met heel vrome woorden als ‘fuck’ enzo. Hij meldde:

“Wie the f#ck is deze niet-democratisch gekozen baantjes-carrousel bestuurder om te denken dat hij een wél democratisch gekozen volksvertegenwoordiger kan “berispen”? De arrogantie van deze regenteske kliek kent geen grenzen.”

Nee, Van Doorn. Jouw arrogantie kent geen grenzen. Steeds meer weer de Joden erbij halen en verwachten dat je daar maar mee blijft wegkomen. Kortom: al jarenlang niets geleerd en gewoon lekker dom en antisemitisch gebleven. Zo kennen we deze schande voor de lokale Nederlandse democratie weer!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Vrijedenkert

  Nu pas? Wel wat laat na jaren de maatschappij te vervuilen met zijn salafistische bagger…

 2. Falskorn

  Ik zie de laatste tijd wel erg veel niets zeggende artikelen over “antisemitisme”. Kan me goed voorstellen dat het Gekozen Volk DDS hiervoor rijkelijk met Shekels subsidiërt. Dat neemt echter niet weg dat die Van Doorn een psychopathische landverrader is.

  1. Canta

   Falskorn
   Ik wacht nog steeds op de namen van die wetenschappers die volgens jou beweren dat blanken gemiddeld wel 15 punten meer scoren bij een IQtest

   1. Falskorn

    Canta
    Er is een groot aantal wetenschappers die het hier over eens zijn. De meest gerenommeerde is denk ik toch wel Nobelprijswinnaar James Watson.

    1. Canta

     Falskorn
     Ten eerste deed Watson deze uitspraken niet nadat hij onderzoek had gedaan maar ging af op zijn ervaring en dat is iets anders dan een onderzoek. Na deze uitspraak is hij ontslagen. Het was dus kennelijk een domme uitspraak.

     1. Falskorn

      Hoezo geen onderzoek gedaan? De beste man is de uitvinder van de dubbele helix, letterlijk DNA, waarvoor hij zijn Nobelprijs heeft gewonnen en wordt beschouwt als een van de meest indrukwekkende wetenschappers ooit. Hij heeft aangegeven dat wanneer er twee verschillende groepen etniciteiten getest worden op IQ er een duidelijk verschil in de scores te zien zal zijn. Hiervoor is hij zijn Nobelprijs kwijtgeraakt en massaal verketterd, desondanks is hij bij zijn standpunt gebleven…dit was dus absoluut geen ongefundeerde flapuit tussen neus en lippen door.

 3. Vee

  Vervolgen heeft weinig zin want als hij niet ontoerekeningsvatbaar is wie dan wel?

  1. LifeBuddy

   Moskee’s

 4. ManusR

  Die Arnoud heeft ook zo’n verschrikkelijke intelligente blik in zijn ogen, m.a.w., dom geboren, suf gewiegd en nooit wat bijgeleerd. Is hij een ver familielid van ene Sylana?

 5. Fonz

  “Onder de loep nemen” wat is dit nou? dit soort moet je vastzetten, wegwezen…

 6. Peetjoh

  Democraties gekozen?. Wie van doorn. Denkt ie nou dat hij in een democratie leeft haha. Zegt genoeg.

  1. Thierry Trollinator

   “”Het kiesrecht””, heb je daar wel eens van gehoord?

 7. Heras

  Ik hoop dat er een tijd komt, dat ze alle haat van salafisten zullen gaan bestrijden. ook in moskeeën en in achterkamertjes.
  Je zou deze mensen, met gezin moeten belonen met een enkeltje naar Iran of Quatar. Dan kunnen ze met eigen ogen zien wat salafisme eigenlijk inhoudt.

  1. Peetjoh

   Ik hoop met je mee.

 8. Shadow1100

  Ene meneer Wilders vroeg alleen maar:”Willen jullie meer of minder Marokkanen in dit land?”
  Hij wordt hier al jaren voor vervolgd…….
  Zou er dan toch verschillend om gegaan worden met links en rechts?

 9. Duckday

  Zal wel weer afgedaan worden met een aai over zijn bol.Maar MINDER MINDER waar de BURGEMEESTEWRS en de huigelaars in de rij liepen om aangifte te doen blijft de rechter Wilders nog steeds maar achter volgen want koste wat het kost hij moet veroordeeld worden in opdracht van de POLITIEK door angst om hun macht te verliezen.Maar deze omgebouwde gaat weer in de doofpot.Wat is er aan de hand met de rechtelijke macht

  Stem PVV of FvD daarna nl exit uit het hoogmoed waanzin en belust op macht project de EU die nog niks hebben bijgedragen aan de welvaart voor de normale man vrouw in Nederland

 10. Canta

  Dit artikel is wel heel verwarrend. Nu wordt wat de VVDer Remkes doet goedgekeurd terwijl ik hier constant hoor dat VVDers landverraders zijn.
  Dan heeft men het over antisemitisme van een moslim en dat is schandalig.
  Men vergeet echter dat extreemrechtse groeperingen elkaar de Hitlergroet brengen en hun clubhuizen volhangen met hakenkruisen en andere antisemitische attributen.
  Net zoals men het heeft over moslims die homofoob zijn terwijl hier velen zijn die homofilie als walgelijk beschrijven.
  Weer een duidelijk geval van: de pot verwijt de ketel………..

 11. 777

  Enkeltje Gaza voor Arnoud, daar zal hij zich prima thuis voelen.

 12. Canta

  En alweer wordt mijn reactie NIET geplaatst. In beide gevallen ging het over antisemitisme. Kan DDS mij uitleggen waarom?

  1. Rammstein

   Canta, je gebruikt woorden in je reactie die niet door de ingestelde censuur komen, waardoor je hele reactie in een zwart gat verdwijnt. Het kunnen ook onschuldig lijkende woorden zijn zoals h*era.

   1. Canta

    Rammstein
    Jé, heb jij bovennatuurlijke gaven, dat jij, zonder te weten wat ik geschreven heb, weet waar het aan ligt?

   2. Canta

    Ik heb het nogmaals geprobeerd maar het is niet mijn woordkeus waardoor het geweigerd wordt maar de inhoud houdt hen een spiegel voor en dat bevalt kennelijk niet.

 13. evil knievel

  Een van DOORN in t oog!

 14. Canta

  Waarom meldt DDS niet dat extreemrechtse groeperingen de Hitlergroet brengen en hun clubhuizen hebben behangen met hakenkruisen en andere antisemitische dingen.

 15. Bes Tolen

  Waar de antisemitische bagger uit bestaat, wordt nu niet duidelijk gemaakt. Waar wel?

 16. Canta

  Falskorn
  Het feit dat iemand een Nobelprijs heeft gewonnen wil niet zeggen dat hij op elk vlak gelijk heeft. Waarom is hij nu juist op het verschil in IQ zijn Nobelprijs kwijtgeraakt?
  Omdat dat namelijk absoluut niet klopt. Dus deze man als bewijs aanvoeren is niet echt slim.
  Er is absoluut geen enkel verschil in IQ tussen verschillende rassen. Blanken willen dit echter graag geloven. Misschien moeten wij, als blanken, die arrogantie wel eens van ons afschudden.

  1. Falskorn

   Heeft niks met arrogantie te maken, maar met realisme. Oost-Aziaten scoren hoger dan blanken, blanken weer hoger hoger dan Arabieren en Arabieren op hun beurt hoger dan negers uit Afrika. Ik verbind daar verder geen conclusies aan, ik merk het alleen op. Verdiep je eens in het werk van Jan te Nijenhuis.

   1. Bijenzwerm

    @falskorn helemaal juist net als Afrikanen zijn gemiddeld beter in sport dan andere rassen.
    Hondenrassen mag je wel de eigenschappen benoemen per ras…
    Dit heeft niks met racisme te maken , pas het moment dat je iemand gaat plagen en pesten vanwege zijn huidskleur of eigenschap.

   2. Canta

    Falskorn
    Nou, ik heb inderdaad over het werk van Jan te Nijenhuis gelezen. Wat hij beweert wordt absoluut niet door andere wetenschappers ondersteund.
    Hoe heeft hij zijn onderzoek nl gedaan. Hij heeft bij mensen hun reactiesnelheid gemeten en daar heeft hij de intelligentie aan gekoppeld.
    Dat is natuurlijk waanzin. Alleen al omdat dat zou betekenen dat gehandicapten, die door een fysiek gebrek niet snel kan reageren, dus dommer zou zijn.
    Dan hoef je alleen maar te denken aan Stephen Hawking.

 17. Baron von Munchhausen

  “…Johan Remkes (VVD), heeft het Openbaar Ministerie verzocht om een bericht van de tot de islam bekeerde ex-PVV’er , van Doorn, te onderzoeken op strafbare uitlatingen…”
  Blijven die VVD’ers nou stom?
  Justitie is D66, pro-Moslim en anti-Nederland!
  M.a.w. er komt geen vervolging: “vrijheid van meningsuiting” etc,.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.