Mediakartel geeft partijkartel een kontje: NOS beschermt GroenLinks-sjoemelmevrouw Isabelle Diks

Kijk eens aan, wat fijn dat ze toch weer zo ontzettend lief voor elkaar zijn.. die Staatsomroep en die Milieustaatspartij. Ik bedoel natuurlijk de NOS en GroenLinks. Het ‘neutrale’ NPO-vlaggenschip vindt namelijk dat GroenLinks-Kamerlid Isabelle Diks niets verkeerd gedaan heeft, ondanks dat zij bakken aan wachtgeld onterecht gegraaid heeft.

Als een Dion Graus of een Theo Hiddema wat teveel reiskostenvergoeding ontvangt, is dat een rel die meteen breed wordt uitgemeten in alle nieuwsprogramma’s van de publieke omroep. Maar gaat het om een GroenLinkser? Nah, dan voldoet een klein berichtje op teletekst. En wordt bovendien uiterst ruimhartig enige vorm van schuld compleet uitgesloten. Ja, die lemmingen van Jesse Klaver zijn echt de braafheid zelve. Ook Isabelle Diks! Lees maar:

ESSPgsUXYAMcrV_

Maar dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Iedereen die daadwerkelijk de lastige vragen stelt, komt daar al snel achter. Zoals Ton F. van Dijk, die dit absurde eentweetje van de NOS en GroenLinks in mootjes hakt:

“Nee, Teletekst. Diks handelde in strijd met de Wet gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens. Dat heet adresfraude, vraag maar aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten die dit een heel groot probleem vinden omdat mensen zo frauderen met vergoedingen en uitkeringen.”

Zo, nu jullie weer NOS’ers en GroenLinksers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Duckday

  Ze wist van de regels maar toch was het weer verbaast verast ongeloof .Zulke mensen moeten een voorbeeld zijn .Als een ander dat doet gillen ze moord en brand .In mijn ogen zijn het gewoon een stel oplichters die profiteren op ander mans geld ZE hebben al vele voordelen en toch willen ze meer Ja groenlinks weet het weer goed te verkopen ze zal een beetje terug betalen. Als de media er niet was ingedoken was er niks gebeurd.
  Is de politiek wel te vertrouwen want iemand weet donders goed waar hij verblijft .
  Ondanks alle smoesjes zulke mensen zijn nooit te vertrouwen.

  Stem PVV of FvD slechter dan nu kan niet

 2. perry

  Linkse Nederlandse politici zijn niet al te snugger,dat is inmiddels ruimschoots bewezen!
  De mogelijkheid bestaat dus dat dit is gebeurd, vanuit een alleszins te verwachten ongelooflijke domheid.
  Feitelijk moet iedereen die links georiënteerd is en in de politiek zijn/haar vleugels wilt uitslaan, verplicht een IQ test en een grondig onderzoek naar geestelijke stabiliteit ondergaan!

  1. Gewoon werken

   Juist en zo weet ik er nog wel een paar want je praat tegen het volk dus er mag van mij wel wat meer intelligentie bij.
   We zien het elke keer weer en voornamelijk in Nederland er word een fout gemaakt of er worden mensen voor alles en nog wat uitgemaakt en het word sorry is dan voldoende om er weer mee weg te komen bah.

 3. Bullshit16

  Wij van rechts weten toch al lang dat de staatsomroep die linkse partijen op de paard tillen alles wat links doet word door die staatsomroep goed gepraat maar o wee als rechts een misstap doet dan moet je de staatsomroep horen
  Stem fvd of PVV uit de eu

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.