Sylvana’s BIJ1 demoniseert door: ‘Nederland heeft steeds rechtser, racistischer en fascistischer immigratiebeleid!’

Yep, daar gaan we weer hoor. Nederland is een paradijs voor fascisten! Net als Denemarken en Duitsland. Een mening die – hoe kan het ook anders! – geuit is door het mini-partijtje van Sylvana Simons.

Nou, we zijn eruit. En met “we” bedoel ik natuurlijk de enige echte volksvertegenwoordiger van Nederland die bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen een miljoenmiljard stemmen haalde. Want als Sylvana Simons iets beweert, dan is het ook gewoon zo. Dus als zij een diagnose van de huidige immigratiemisère maakt, dan is dat ook automatisch de onversneden waarheid en kan niemand daar nog wat op afdingen.

Dus, hoe komt het dat die vluchtelingencrisis zo gierend uit de klauwen is gelopen? Simpel: dat komt omdat half Europa inmiddels een “fascistisch immigratiebeleid” heeft. Zelfs Duitsland, waar mutti Merkel met “wir schaffen das” meer dan een miljoen migranten uit het Midden-Oosten heeft geshuttled. En ook Nederland: ook wij zijn tegenwoordig dealers in fascistisch faalbeleid. Lees de analyse maar mee:

“Een steeds rechtser, racistischer en fascistischer immigratiebeleid van Hongarije, Denemarken en Bulgarije tot Italië, Nederland en Duitsland zorgt ervoor dat vluchtelingen díe asiel hebben kunnen aanvragen, afgewezen worden en structureel gedeporteerd worden naar landen als Afghanistan en Soedan.”

Allemaal de schuld van de “verrechtsing” van Europa, terwijl in werkelijkheid natuurlijk consequent (centrum-)linkse figuren aan de macht zijn geweest in de belangrijkste Europese landen. Waaronder inderdaad ook “boosdoeners” Denemarken, Nederland, Duitsland maar bijvoorbeeld ook Frankrijk en Italië.

De oplossing aldus de Sylvana-partij? Eenvoudig! iedereen mag gewoon binnenkomen:

“Mensenrechten zijn universeel, maar dit gegeven schept extra verantwoordelijkheid. Echt linkse politiek komt onomwonden en onvoorwaardelijk op voor universele mensenrechten, zeker ook voor mensen die op de vlucht zijn – om welke reden dan ook.”

Gewoon het linkse onderbuikgevoel eerst, en alle catastrofale consequenties zijn er dan voor later! Wel zo makkelijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Baron von Munchhausen

  SS:….”Nederland heeft steeds rechtser, racistischer en fascistischer immigratiebeleid!…”
  Vraag aan de breedbek-schreeuwende-brildragende dwaas: je familie is binnengekomen toen de regels strenger waren!
  Dus wat zeur je; breedbek-schreeuwende-brildragende dwaas.
  Bevalt het niet hier? Oprotten naar het corrupte apenland: SURINAME!

 2. Isengrijn

  $ylvana Simons:

  “…Een steeds rechtser, racistischer en fascistischer immigratiebeleid van Hongarije, Denemarken en Bulgarije tot Italië, Nederland en Duitsland zorgt ervoor dat vluchtelingen díe asiel hebben kunnen aanvragen, afgewezen worden en structureel gedeporteerd worden naar landen als Afghanistan en Soedan…”

  Dat zal allemaal wel meevallen, hè, Sylvana?
  Was het namelijk maar waar!

  1. Cootje

   Gedeporteerd ??? Hoe zo hebben ze nu dan goede bootjes ??

 3. JochemX

  Nou als Syl gelijk heeft zou je dat ook als goed nieuws kunnen opvatten.

 4. Fonz

  De uitgeprocedeerde illegalen blijven rustig in Nederland dus SSSSSSS zeikt uit haar bek vandaan

 5. Hendrie1963

  Waarom is deze tering wijf nog steeds niet op de boot gezet.

 6. DennisEijs

  En laat dat nou een reden hebben.
  We hebben een woning tekort.
  En, er komen voornamelijk mensen van een ander ras. Dus hoezo racistisch? Laten we één ras meer toe dan een ander? En zo ja, is daar een andere reden voor dan ras, bijv. gedrag? En fascistisch? Leg dat eens uit.
  Het zijn de kaarten die SJW links altijd speelt.
  Maar is dat ook echt zo? Nee dus, het is onze gekke tante die via deze weg een partijtje wil hebben zodat ze een baantje heeft. Meer is het niet. Een intrigant met een partijtje van psychisch gestoorden, die volledig bezijdens de realiteit leven.

 7. goedisfout

  Haattante heeft een scheet gelaten en het stinkt ook nog.

 8. Ralnov

  Ook bij de aankomende verkiezingen zal ze compleet uitgescheten worden , dat zij nog geen kogel heeft gekregen is mij een raadsel. Alsof we nog niet genoeg problemen hebben wil zij nog meer uitzuigers binnen halen , dat wijf is niet serieus te nemen. Los eerst de huidige problemen maar eens op vooraleer je nog meer problemen importeert te beginnen alles wat geen recht heeft op asiel het continent af te schoppen.

 9. Tuinpaden

  DDSylvana

 10. macsjang

  Die schele bakvis stuurt hier zelf op aan. Is haar enigste vorm van aandachttrekkerij.

 11. Maxks

  Simons bedenkt een doctrine, een soort van steeds terugkerende mantra, waar niet aan getornd mag worden, m.b.t. asielbeleid en multiculti-flauwekul enz.

  Als zij vervolgens met onomstotelijke feiten en cijfers wordt confronteert, waaruit blijkt dat haar overtuiging geen hout snijdt en zelfs gevaarlijk is, zet ze haar woordenmantra in zoals, xenofoob, racist enz. en is men volgens haar polariserend op een gevaarlijke manier.

  Niks-nuttige mensen, zoals Simons, verklaren onwelgevallige zaken/situaties, waar ze geen antwoord op hebben maar wel zelf gecreëerd hebben, als controversieel met als doel het muilkorven van de tegenstanders.

  Men dient haar ook niet meer bij haar voornaam te noemen immers dat heeft een te hoog aaibaar gehalte. Frau Simons.

 12. Heras

  Hoe meer dit soort mensen piepen des te meer ga ik naar onze cultuur terugverlangen.
  Nederlanders zijn een goed volk. We konden jarenlang in vrede met elkaar leven totdat ons eigen kabinet knollen van fouten maakten. Terug naar de basis.
  …over anderhalf jaar verkiezingen…laat rechts maar een luis in de pels van dit gedrocht zijn.

 13. dijkbende

  Mss wordt het tijd voor een rechtser, racistischer en fascistischer emigratiebeleid

 14. cardano

  Geachte DDS,

  Het lijkt mij verstandig om niet meer over BIJ1 en Silvana Simons te berichten met haar kleuter ideeën. Dan wordt jullie berichtgeving gelijk professioneler !

 15. Rud56

  Je mag het niet schrijven, maar het woord hoog tijd dat dat B1 in het geheel wordt geruimd.
  Die geestelijk gestoorden zorgen voor teveel onrust in deze samenleving, teveel zwakzinnigheid dat door hiervoor gevoeligen op bijvoorbeeld scholen en universiteiten wordt uitgedragen, onze jeugd verziekt.

  De totale gekte dat dat zooitje van B1 uitbraakt dient te worden gestopt!

 16. Rud56

  En ja, ik ben blank, een nationalist en wens niet nog meer islamitisch en ander (parasiterend) volk in dit land! Want de klok heeft al decennia geleden twaalf uur geslagen!

 17. Rud56

  En dus ja, met de komende verkiezingen moet dat B! overal in de politiek worden weggevaagd of van elke deelname worden uitgesloten, hoe klein dat ook maar mag zijn.

 18. Peetjoh

  Nu nog even al die partij genoten bij1 krijgen en met elkaar op transport naar Verweggistan. Back to your roots, hun blij wij blij

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.