Tuigrapper Gers Pardoel moedigt mensen aan om elkaar wél handen te geven: ‘Alleen liefde kan corona stoppen!’

Wat blijkt nu? Behalve middelmatig getalenteerde rapper blijkt Gers Pardoel ook nog eens een kwakzalver! Hij raadt Nederland namelijk aan om het coronavirus te bestrijden met het enige medicijn dat “echt” zou werken: liefde. Dus… lekker knuffelen en elkaar handen geven. Wat een onverantwoorde zak patat.

Terwijl wetenschappers nog hard werken aan een vaccin voor het coronavirus (in Israël zijn ze een heel eind opgeschoten), schieten ook de kwakzalvers met hun zelfverzonnen nepkuurtjes als paddestoelen uit de grond. Of liever gezegd: ze komen als vliegen op een stronthoop af. Want waar de dood en paniek op de loer liggen volgen altijd charlatans, oplichters en quasi-religieuze nepgenezers.

Anno 2020 wordt dat gat kennelijk gevuld door niemand minder dan rapper Gers Pardoel, die via Twitter met de wereld communiceert dat er maar één manier is om deze gezondheidscrisis te bestrijden: “Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde!!” Wat natuurlijk een ongelooflijk domme tekst is. Want dit virus verspreidt zich júíst bij fysiek contact.

Dus nee: doe niet wat Gers zegt. Of eigenlijk: doe voor de zekerheid maar helemaal nooit wat Gers zegt. Open je Spotify-lijst, en sodemieter al zijn liedjes eruit. Gewoon, voor de zekerheid. Voor het geval de corona niet alleen zijn hersenen heeft aangetast, maar ook de bits en bytes van zijn “bijdrage” aan het Nederlandse levenslied.

Want in dit land zijn er drie zaken we er ruimschoots teveel van hebben: corona-besmettingen, windbuilen die menen het beter te weten dan artsen… en rappertjes die vol zitten met praatjes, maar niet worden gehinderd door enige muzikale kunde.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Maurits Dekker

  Ik ken die Gers Pardoes niet.
  Maar als je dergelijke baarlijke onzin in het openbaar durft uit te kramen is er maar één conclusie mogelijk, dan ben je een volslagen debiel.
  Een voordeel van het coronavirus is dus dat het duidelijk wordt wie nog wel bij zijn verstand is en wie beter kan worden opgeborgen.

 2. Bullshit16

  Die soort gasten zitten er ook genoeg in den haag zie bij GLin D66 o nee B66 VVD CDA enz dus word het tijd deze gasten ook maar van de podium te kieperen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 3. Vrijedenkert

  Waarom wordt mijn bijdrage over rappers niet geplaatst?

  1. Marija

   Vergeten of niet goed geklikt op verzenden misschien?

 4. Original NL

  Quote…Terwijl wetenschappers nog hard werken aan een vaccin voor het coronavirus (in Israël zijn ze een heel eind opgeschoten)….
  Mijn hoop is nu gevestigd op de vele nobelprijs winnaars uit de moslim landen.
  Met allah’s hulp moet het ontwikkelen van dat vaccin toch een peuleschilletje zijn.
  Er is al geprobeerd patienten met het virus te stenigen maar dat bleek evenals bidden niet zo effectief.

 5. Maxks

  Pardoel is pardoes de weg kwijt.
  Rapper is rap van domme tong.
  Zijn hit “spring maar achterop bij mij” is een leuk nummer maar gelet op zijn gedachte, m.b.t. Corona-contact, ga ik liever lopend.

  1. Original NL

   Niets zieliger dan een blanke rapper.

 6. RvdBe

  Kan me niet voorstellen dat iemand die Gers Pardoes serieus neemt, een soort geestelijk gemankeerde (welke een voorwaarde is om jezelf rapper te mogen noemen) die dergelijke onzin uitkraamt denkende dat hij daarmee zijn tekort aan intelligentie kan camoufleren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.