Video! CU’er Segers doet alsof politiek corona niet zag aankomen… maar één man waarschuwde constant: Thierry Baudet

De coronacrisis kwam volledig onverwachts en daarom was Nederland niet goed voorbereid. ‘Hoe kan dat toch?’, vroeg ChristenUnie-fractievoorzitter Gert Jan Segers quasi-verbaasd aan tafel bij NPO-talkshow Op1. Ehm, serieus?

Gisteravond bij Op1 was het weer een potje ‘we hebben met z’n allen de coronacrisis’ niet zien aankomen. Namens de regeringspartijen deed daar Gert Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie aan mee. Het mantra dat het coronavirus een soort zwarte zwaan was die niemand zag aankomen, wordt vaak herhaald. Zo vaak, dat we bijna zouden vergeten dat het niet waar is. Maar Segers debiteerde het gisteravond weer eens, en mijmerde dat als ons land ook maar een weekje eerder was begonnen met optreden de gevolgen die zich nu laten gelden lang niet zo heftig geweest waren geweest.

Het is bijna geloofwaardig. Want de ernst van de coronacrisis was al eind januari doorgedrongen tot de Nederlandse politiek. Toen vroeg FVD-voorman Thierry Baudet een debat aan over het virus:

Als de gevestigde Nederlandse partijen die gelegenheid toen met beide handen hadden aangegrepen om het varkentje genaamd het coronavirus te wassen, hadden we een groot deel van de economische en maatschappelijke schade kunnen voorkomen. Eind januari dus. Maar de suggestie van Baudet werd destijds weggehoond door de regeringspartijen.

En nu zitten we met de gebakken peren, en met Gert Jan Segers die zich afvraagt hoe het in ’s hemelsnaam kon dat het toch allemaal zo lang duurde. Om het te omschrijven op een manier die bij de ChristenUnie begrepen wordt: Jezus Christus op een houtvlot nog aan toe!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

81 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Die debat-aanvraag werd gedaan voor de show. Er stond al een commissievergadering voor gepland, en daarop nog eens een aantal vergaderingen, waarbij Thierry niet aanwezig was. Iedereen heeft de kwestie onderschat, ook Thierry.

  1. Bullshit16

   Maria
   Huilbaby

   1. Thierry Trollinator

    BullshitRosmalen?

    1. m.van.rosmalen

     Al naar het eerst natuurlijk vernomen te hebben van Wilders😂😂
     Derrie Rollator
     En wat dat Lulletje heeft “voorspeld”was ook niet zo heel moeilijk natuurlijk

     1. Bijenzwerm

      m.van.rosmalen 7 minuten ago Beantwoorden
      Al naar het eerst natuurlijk vernomen te hebben van Wilders😂😂
      Derrie Rollator
      En wat dat Lulletje heeft “voorspeld”was ook niet zo heel moeilijk natuurlijk.

      @vanrosmalen de zorgtrol licht even zijn schedeldak op een kijkje daarbinnen te nemen.
      @vanrosmalen heeft niks anders dan een warrig en wild doolhof vol met scheldwoorden en denigrerende teksten daaronder.
      Heel ziekelijk aandoenlijk en sneu

  2. Veteraan

   Nog geen virusje opgelopen Brandebok ?
   Jammer.

  3. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok : Altijd hetzelfde riedeltje… Vroeger had je nog wel eens iets van een serieuze reactie, tegenwoordig kom je niet verder dan goedkope trollerij.

   1. Beukman

    @Oorlog
    Meriadoc heeft gewoon gelijk. Dat jij dit “trollerij” noemt, komt omdat je soldaat van FvD bent.

    1. -Bo-Realist

     Kreet
     De crisis is inderdaad opgeblazen. In het VK verwacht men 5700 doden, als naar bevolkingverhouding reken, zou NL rond de 1500 eindigen.
     Als ik echter uitga dat er nog 4 weken lang gemiddeld 120 doden per dag, kom ik uit op 4500 ongeveer. Dat is iets erger dan een gemiddelde griep, maar rechtvaardigt op geen enkele wijze de lockdown. In dit aantal zit ook een groot aantal mensen met onderliggende problemen.

   2. Kretoloog

    Brandebok is al jarenlang actief op DDS: Eerst onder de naam Guus Geluk, later noemde hij zich Elu Thingol en sinds een paar jaar Meriadoc Brandebok. Als Guus resp. Elu gedroeg hij een ware trol, echter wel 1 die qua intellect ver achterbleef bij de andere trollen die hier actief zijn (Beukman, Lambieck/Kok en de huistrol met zijn tientallen nicks). Ziin bijdragen waren vaak kinderlijk getoonzet.

    Als Brandebok probeert Guus wat serieuzer over te komen, het blijmoedige naïeve is er nu vanaf. Wat opvalt is dat hij zich steevast achter de regering opstelt. Zelfs in gevallen waarin die volstrekt verkeerde besluiten neemt. Dit doet het vermoeden rijzen dat Brandebok zelf bij de overheid werkt dan wel voor zijn werk afhankelijk is van de overheid. Een bijzonder kenmerk van Brandebok is verder dat hij nooit actief is op zondag. Hij is dus, zoals dat in zijn kringen wordt genoemd, een ‘zware gereformeerde’.

    1. Beukman

     @Kreet
     Wat jij “trol” noemt, is in werkelijkheid een van de best geïnformeerde potsers op DDS. Hij schrijft vanuit de feiten en zijn kennis en niet vanuit de onderbuik, zoals zovelen hier doen.

     Inderdaad, vaak verdedigt hij het overheidsstandpunt. So what? Zo lang hij dit kan beredeneren, is er niks aan de hand. Een ander verdedigt stelselmatig het standpunt van de PVV of FvD.

     Als je iets tegen hem hebt, zou ik het eens proberen met argumenten ipv met dit zielige op de man spelen.

     1. 777

      Zuigman!

     2. Thierry Trollinator

      777Fonz?

     3. Boudewijn Hummelinck

      Ik sluit me hier bij aan. Meriadoc behoort tot een van de meest geïnformeerde en beschaafde posters op dit blog. Hij verdient waardering.
      De permanente aanvallen op zijn persoon zijn zelden inhoudelijk en de mensen die het doen maken zich voortdurend schuldig aan vandalistisch trolgedrag.

     4. Bijenzwerm

      @beuktr@l er stond slechts een algemeen debat over infectieziekten gepland verder helemaal niks op dat moment over het corona virus ,zoals gewoonlijk tr@lt u weer uit uw nek .

     5. Beukman

      @Zwerm
      Probeer het eens beschaafd. Ik heb vandaag geen zin in dat gescheld van jou.

     6. Kretoloog

      Beukman, ik reageerde op Blitzkrieg, puur informatief.

      Als Guus Geluk en Elu Thingol was Brandebok een ware trol. Lees maar terug. Als MB heeft hij het trolgedrag achter zich gelaten, dat wil ik je wel nageven.

    2. Rammstein

     Geheel met Kretoloog eens. Ik heb ook meermalen geopperd dat Meriadoc een overheidstrol is. Aan alles is dat te merken: aan zijn tot in het waanzinnige doorgedreven idolate verdedigen van de overheid en de ‘briljante Rutte’. Dit gaat altijd zo over the top dat geen normaal mens het kan geloven – Meriadoc weet geen maat te houden en maakt zich daardoor totaal ongeloofwaardig.

     Daarbij is het duidelijk dat hij nog een paar andere dossiers beheert, waarover hij plotseling over zeer gedetailleerde informatie beschikt, die alleen bereikbaar is als je alle mediaberichten daarover permanent verzamelt en rubriceert. Of: er functioneert een ploegje andere ambtenaren op de achtergrond dat hem deze gedetailleerde snel kan aanreiken.

     Nee, ik ben niet paranoia, het zal me allemaal worst zijn en interesseert me niet. Maar bij Meriadoc ligt het er zo duimendik bovenop dat geen mens kan volhouden dat hij geen AIVD-trol zou zijn.

     1. Boudewijn Hummelinck

      Meriadoc is geen door de Overheid betaalde trol omdat de overheid geen mensen met die functie betaalt.

      Het beschuldigen van een serieuze en beschaafde poster van dit soort vermeende heimelijke activiteit mist elk bewijs en logica en is bovendien zieke en domme laster.

     2. Beukman

      Daarbij is het duidelijk dat hij nog een paar andere dossiers beheert, waarover hij plotseling over zeer gedetailleerde informatie beschikt, die alleen bereikbaar is als je alle mediaberichten daarover permanent verzamelt en rubriceert.

      Jij bent wél paranoïde, @Ramm. Meriadoc kan gewoon goed googelen, en weet hoe je openbare databases moet raadplegen.
      En tja, als iemand zijn feiten op orde heeft en redeneert vanuit die feiten, is hij in de discussie nu eenmaal moeilijk te verslaan met losse flodders.

     3. Boudewijn Hummelinck

      De gedachte dat de Overheid mensen zou betalen om bijdragen te plaatsen op marginale blogs als DDS is overigens in strijd met elke logica. De Overheid zou daar helemaal niets mee bereiken en als het een keer zou uitlekken een politiek schandaal zonder weerga veroorzaken. Het is een absurd idee.

     4. Bijenzwerm

      Boudewijn Hummelinck 19 minuten ago
      Meriadoc is geen door de Overheid betaalde trol omdat de overheid geen mensen met die functie betaalt.

      Het beschuldigen van een serieuze en beschaafde poster van dit soort vermeende heimelijke activiteit mist elk bewijs en logica en is bovendien zieke en domme laster.

      @boudewijntje het huistrolletje hoe weet je dat door overheid betaalde tr@llen niet bestaan?
      @boudewijntje het huistrolletje de overheid zou, als ze zouden bestaan dat toch niet publiekelijk bekend maken?
      @boudewijntje het huistrolletje of bent u een overheidstrolletje?
      @boudewijntje is of een trollebolleke of een naargeestig persoontje met veel te veel tijd en geen vrienden of familie, getuige zijn bijdrages hier en de 14 uur per dag 7 dagen per week aanwezigheid.

  4. B. Pascal

   Jammer dat juist een Christelijk politiekus zo draait als een tol.
   Zo zie je maar, allemaal van dezelfde lap gescheurd.

   1. Reinoud van Gelre

    Nee! Een gristen?
    Hij zal branden in de hel, B. Pascal.
    Voor eeuwig en altijd.
    Den duyvel haele hem!
    Hèhè 😁

    1. 777

     Eeuwig gebande, in vele gedaanten.

     1. Thierry Trollinator

      Fonz7777?

     2. Boudewijn Hummelinck

      💩

     3. 777

      Eeuwig geband, tweedehands uitgekauwde kauwgom, door iedereen uitgekotst!

  5. Maurits Dekker

   @Brandende Bok
   FOUT Er stond geen commissievergadering gepland over het coronavirus.
   Thierry Baudet vroeg al in januari tot 2 maal toe hierover een kamerdebat aan.
   Maar de regeringspartijen wilden niet luisteren.
   Met als gevolg dat er veel meer doden zijn gevallen en zullen vallen.
   Bovendien een gigantische economische crisis, nog veel erger als in 2008.
   Het partijkartel heeft bloed aan de handen.

   1. Boudewijn Hummelinck

    Er stond wel degelijk een commissievergadering over dit onderwerp gepland, een vergadering waar Baudet niet verscheen.

    Baudet vroeg om een plenair debat om een nummer voor de Bühne te maken, zoals populisten dat graag doen. Inhoudelijk deed hij niet mee.

    1. 777

     Eeuwig geband, tweedehands uitgekauwde kauwgom, door iedereen uitgekotst!

    2. Stopperspil

     Ik begrijp echt niet waarom niet mag worden gezegd dat Baudet op 28 en 29 januari al een debat heeft aangevraagd over het gevaar van Corona. Ik heb die twee aanvragen live gezien en kon daar niet uit opmaken dat het alleen voor de bühne was, zoals hier en daar wordt aangevoerd. Ook al neem je Baudet niet serieus dan is toch niet te ontkennen dat hij op genoemde data Corona als eerste politicus op de agenda plaatste. Helaas tevergeefs, maar debataanvragen van oppositiepartijen worden zelden gesteund.

     1. Beukman

      Zoals Meriadoc hierboven al schreef: corona stond reeds op de agenda, en wel van een commissievergadering, een paar dagen later.
      Baudet had gewoon kunnen komen, maar je raadt het al: hij kwam niet.

     2. Stopperspil

      @Beukman. Een debat in de kamer heeft aanzienlijk meer invloed dan een soort voorlichtingsbijeenkomst in een zaaltje. Bovendien, wat hebben de leden die wel bij de commissievergadering aanwezig waren daar opgestoken? Niets van gemerkt, ze bleven doodstil tot de coronacrisis uitbrak. En wat Meriadoc over deze kwestie opmerkt is niet zo belangrijk. Hij/zij staat kritiekloos achter Rutte en het RIVM en verafschuwt Baudet. Dat mag van mij, maar dwing mij niet zo iemand serieus te nemen.

     3. Beukman

      @Pil
      Baudet zelf heeft herhaaldelijk beweerd dat hij debatteren in de Kamer verspilde tijd vindt. Zijn argument: iedereen dfoet zijn zegje, maar van een werkelijke uitwisseling van ideeën is geen sprake: het is inderdaad grotendeels gepraat voor de Bühne. Ik gaf hem daar gelijk in, en vond het moedig van hem om dit te zeggen. Hoon werd zijn deel in de TK. Alleen Klaver was het met hem eens, als ik me goed herinner.

      In januari wilde Baudet dus opeens zelf zo’n vermaledijd debat aanvragen. Heel vreemd. En vervolgens schreef hij zich dus niet in voor de technische briefing van 4 februari en reageerde hij niet op de brief van de regering met hierin de stand van zaken en een korte uitleg van de eerste voorbereidingen. Vreemd.

      Overigens wil ik best geloven dat het beter was geweest als Den Haag eerder was begonnen met alles, maar dat is wijsheid achteraf. Iedereen op de hele wereld is er aan de late kant mee begonnen. Baudet is nu eenmaal geen viroloog. Hij zal zijn invloed politiek moeten doen gelden.

      Meriadoc ten slotte mag dan op de hand van Den Haag en Rutte zijn en niet op die van Baudet, maar dat is geen argument om hem niet serieus te nemen. Iedereen praat hier vanuit een bias. Meriadoc komt altijd met een coherent verhaal, gespeend van hysterie. Als je het niet met hem eens bent, dan daag ik je uit om er gaten in te schieten. Zo werkt dat.

   2. Meriadoc Brandebok

    @Dekker

    Je kunt zelf de Kameragenda erop naslaan: er hebben wel degelijk commissievergaderingen gepland gestaan, waarin werd gesproken over het corona-virus. Op deze vergaderingen was Baudet afwezig. Overigens wilde hij pas een spoeddebat, nadat de minister al het Outbreak Management Team bijeen had geroepen.

    De aanvraag van het debat was voor de bühne. Baudet interesseert zich niet voor het kamerwerk.

    Het punt met de filmpjes is, dat je een filmpje met een onderschrift online kunt zetten en de kijker daarmee alles kunt wijsmaken, omdat het filmpje geen context heeft (het gaat om fragmentjes). DENK is daar ooit mee begonnen en Forum heeft die tactiek van hun overgenomen. Maar wie verder kijkt dan 1 minuut FvD-reclamemateriaal krijgt een ander beeld.

 2. P. Breetveld

  Dat kwam omdat de linkse klimaatstikstofarmaggedon luidsprekers op maximaal volume stonden.
  Waarom zijn er wel organisaties die het “snappen” ?
  Als bijvoorbeeld bekent wordt dat Er een nieuwe golf oorlog losbarst in 2021, worden vandaag om 12 uur de brandstofprijzen alweer opgevoerd! Leef op micro niveau, eigen omgeving en sociale leven. Den Haag? Leuk voor de goedgelovigen en de Bühne! Laat maar!

 3. Reinoud van Gelre

  Test

  1. Blitzkrieg

   Reinoud van Gelre :
   Quote : “Test”
   Ja, daar moet het kabinet inderdaad vol op inzetten.

  2. Reinoud van Gelre

   Hmm…

   …mijn bericht wordt niet geplaatst.
   Geen gecensureerde woorden gebruikt zo er ik weet.
   Misschien is zandgod verboden?

   1. Blitzkrieg

    Reinoud van Gelre : Gebruik je een VPN? Niet alle IP’s vanuit locaties worden altijd toegestaan. In geval van VPN, misschien even van server wisselen.

    1. Reinoud van Gelre

     Tja, gewoon Nederland als locatie.
     Ik probeerde net op jouw berichtje te reageren, terwijl ik gewoon ingelogd was. Toch werd mij gezegd dat ik ‘logged in’ moest zijn om te beantwoorden…
     Wreemt!

     1. Reinoud van Gelre

      Btw, sinds de update van deze site gaat er wel meer niet goed merkte ik.

     2. Blitzkrieg

      Reinoud van Gelre : Nee, ook dat kan gebeuren. Wat je dan het beste kan doen, is even uitloggen en de opnieuw inloggen. Dit gebeurd als je in de browser teruggaat met de back knop en dan terugkomt bij het inlogscherm. De website raakt hiervan in de war, hij zegt dan dat je ingelogd ben, maar regeageren kan je niet en op opnieuw inloggen krijg je de reactie “0”. Soms is het beter om een stuk van je url af te hakken zodat je weer bij h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/ terecht komt, en niet met de back knop terug te gaan. In het ergste geval even opnieuw outloggen en inloggen, dan is het probleem zeker verholpen.

     3. Reinoud van Gelre

      Inderdaad.
      Dank!👍🏻

     4. Blitzkrieg

      Reinoud van Gelre :
      Quote : “Tja, gewoon Nederland als locatie.”
      Als het op een VPN is klopt dat inderdaad… de Nederlandse servers worden door DDS gemakkelijk onderdrukt, heb ik ook. Ik zit meestal verbonden via een ander lander, daar heb ik eigenlijk weinig problemen.

     5. Beukman

      Al eens die goeie ouwe F5 gedaan voor je een berichtje begon te schrijven?

 4. Kretoloog

  “Iedereen heeft de kwestie onderschat”

  Onzin. De ‘kwestie’ is opgeblazen. Met draconische maatregelen die de economie in een recessie van ongekend formaat gaan sorten (al zijn er ook positieve aspecten, zoals de verbetering van de luchtkwaliteit).

  Nog steeds blijft het aantal doden door corona ver achter bij een gewone griep, niet alleen in Nederland, ook in Italië en Spanje, ja zelfs wereldwijd.

  Neem een voorbeeld aan landen als Taiwan en Zweden: Geen lockdown, scholen blijven gewoon open, net als de horeca.

  1. Veteraan

   Meerdere artsen vertellen dat de IC bezet gehouden wordt door mensen die het toch niet gaan redden en een hele kleine kans maken om het te overleven.
   Ze waren al ziek en hadden toch al binnen 2 jaar komen te overlijden [na nog heel wat overbodige zorg]. Zo’n 75 % is ziek geworden door een slechte levensstijl.
   Obesitas, roken en teveel drinken gecombineerd met een hekel aan beweging.
   En soms nog een Linkse afwijking in het brein.
   De arts bij Nieuwsuur vertelde dat men teveel mensen zo maar opnam i.p.v. uit te leggen dat de IC topsport was en dat men erg zou lijden. Er word niet aan de mensen gevraagd of ze niet gewoon zacht willen sterven.
   IC’s hoeven niet zo vol te liggen als nu.
   Maar ja, het schapenvolk laat zich maar behandelen en durven het taboe niet aan te gaan.
   Slecht geleefd ?
   Niet zeuren dan en gewoon snel een humane zachte dood ipv al die emo shit.
   Kost miljarden en het is alleen maar uitstellen en de zorg onder druk zetten.

   1. Peetjoh

    Onzin wat je verkondigd. En als je zo om de centen denkt, 250.000 sportblessures per jaar. Kost miljarden door gezonde mensen. Wintersporters gezond? Wij hebben het virus hier door die geweldige gezonde mensen. Komt bij dat een sporter na een uur intensieve training dubbel zo vatbaar is voor virussen vandaar de vele besmettingen, wist je ook niet zeker. Rokers die per dag een pakje roken betalen 5,50 per dag extra 2000 €per jaar x 40 =80.000 euro meer dan jou. Nu jij weer.

   2. Vraagtekentje

    Tja Veteraan, het hele leven is uitstel van executie, van leven ga je nou eenmaal dood. Waar ligt de grens, én wie legt de grens, denk daar maar eens over na. Het is makkelijk oordelen over een ander zijn leven op afstand. Wat als het je eigen moedertje is die nooit gerookt heeft maar toch COPD heeft en daardoor te weinig kan bewegen dus daardoor weer overgewicht heeft?

   3. Boudewijn Hummelinck

    “Niet zeuren dan en gewoon snel een humane zachte dood ipv al die emo shit.”

    Veteraan heeft een goedkope oplossing voor de Corona-crisis.

    1. 777

     Eeuwig geband, een tweedehands uitgespuugd kwijlkauwgompje.

  2. Meriadoc Brandebok

   Kretoloog

   Het punt is dat een hoog percentage getroffenen massaal aan de beademing moet of op de Intensive Care belandt. Als dat percentage uitstijgt boven de normale zorgcapaciteit zit je met de gebakken peren. De belasting die het zou leggen op de gezondheidszorg hebben overheden (m.i.) onderschat, mede omdat zij moesten afgaan op de onbetrouwbare informatie van de Chinese communistische regime.

   Dus nu moet men de zorg als de wiedeweerga massaal gaan opschalen en maatregelen nemen om de overbelasting van de zorg te voorkomen (welke inderdaad een grote economische impact heeft).

   1. Rammstein

    De zorgcapaciteit is in Nederland te laag door de vele bezuinigingen. Vandaar dat aangeklopt moet worden bij de grote buurman die een overcapaciteit heeft.

   2. Boudewijn Hummelinck

    @Meriadoc,

    Het hoge niveau van de Nederlandse gezondheidszorg en het knappe politieke management blijkt uit het vermogen het aantal IC-binnen binnen enkele weken zonder veel moeite te kunnen opschalen naar 2400.

    In Duitsland heeft men jarenlang krankzinnige hoeveelheden IC-bedden in de lucht gehouden. Daarvoor bestond geen zinnige reden maar het komt ze nu wel goed uit. Ze hebben ook de mazzel dat het Corona-virus Duitsland relatief weinig treft.

    Tot nu toe hebben we, bij wijze van experiment, 2 Duitse IC-bedden gebruikt voor Corona-patiënten. Waarschijnlijk zullen we er niet meer nodig hebben.

    1. Meriadoc Brandebok

     Mee eens. Als men de capaciteit in een maal kan bijschakelen tot zo’n hoog aantal bedden is dat indrukwekkend.

     1. Bijenzwerm

      @meriadoc brandewijntrol bevestigd een dom prietpraatje van zijn andere Nick boudewijntje.
      Standaard blijkt het genoeg om rond de 1200 IC bedden te hebben ,maar in nood moet je voorbereid zijn en dat is Duitsland wel en Nederland dus niet.
      Dus als het huistrolletje zegt dat het eenmalig opschalen naar 2400 IC bedden indrukwekkend is voor mogelijk aantal tussen de 3000 tot 10000 benodigde bedden ,dan is dat niet indrukwekkend maar falend beleid.
      Niks meer niks minder.
      De huistrol is niet alleen trol maar ook nog erg dom.

 5. Bullshit16

  JENSEN.NL HEEFT GELIJK dat bevestigt ongehoord maar weer daar zitten 2 ex vvders die aan de kant zijn gezet omdat ze niet kunnen liegen
  GA KIJKEN EN OORDEEL ZELF EN WORD WAKER
  STEM FVD OF PVV UIT DE EU

  1. Reinoud van Gelre

   Goed zo Bullshit16! Jensen is precies wat wij rechtse Nederlanders nodig hebben, he?
   Hèhè 😄

   1. 777

    Eeuwig gebande, en terecht!

  2. Beukman

   Maar Jensen beweert iets heel anders dan Wilders en Baudet.

   1. Bullshit16

    Beukman
    Stel dat baudet in Wilders van af het begin gezegt hadden dat het allemaal wel meevalt en dat het niet erg is dan was heel Nederland op hun gevallen.ik was en het begin ook sceptisch maar ben nu al een tijdje wakker en zeg nu rond uit jensen heeft gelijk.
    Nu moet de rest van Nederland nog wakker gemaakt worden kijk daarom nog maar even naar ongehoord hoe je belazerd word door de vvd

    1. Beukman

     Maar dan worden we dus ook belazerd door PVVen FVD, want die zijn immers vóór lockdown.

 6. ET007

  Ze staan niet te springen om maatregelen voor de bevolking te nemen, maar merk nu wel enige aanleiding naar financiële steun voor landen die de crisis gebruiken voor hun slechte huisboekje. Trap er niet in!

 7. Albertha1

  Ja, die Segers wil uiteraard ook weer steun aan Italië geven op kosten van onze pensionados en mensen in verpleeghuizen, zodat de Italianen mooi met 62 met pensioen kunnen blijven gaan!

 8. Robert75

  Eén man maar? Vergeet voor het gemak even Geert Wilders te noemen natuurlijk.

 9. rexm

  In Duitsland na de oorlog was het gezegde in het Duits: Ik heb het niet geweten.
  P.P. waste zijn handen in onschuld,Segertje.

 10. Bijenzwerm

  Al zouden de moeders van deze kabinetsleden liggen te verdrinken ,Thierry mag ze absoluut niet redden ,want het is Thierry.
  Domme politici ,het is in iig duidelijk dat de Segers de Ruttes de netten klavers etc ,er niet voor de Nederlanders zijn.

 11. P.Sisterons

  Segers vindt het heerlijk om hele meloenen door te slikken.

 12. Lex

  Inderdaad

  To little to late.

  Nu zitten we met de ellende.

  Mogelijk bedrijven failliet.
  Burgers die in de financiele problemen komen.
  Burgers die nu hele toekomst in- elkaar zien storten, Beide hadden een goede baan en wilde een huis kopen.
  Het aantal zelfmoorden zal toe gaan nemen omdat mensen in een diepe depressie geraken.
  Er zal veel meer fraude komen, meer oplichtingen.

  Hufters die aan deze Crisis situatie een slaatje willen slaan om hun eigen te verrijken.

  Kortom ellendige tijden, Prachtig weer en mensen moeten binnen blijven. Dat gaat nooit gebeuren mensen kun je niet binnen houden dan moet je in elke straat om de 200 meter een agent laten surveilleren.

  Er zijn landen waar de politie een keer waarschuwen en dan in je benen schiet.

  En hier hebben we een slap beleid dan papen en nathouden.

  Echt ik heb geen vertrouwen dat deze ellende snel voorbij is.

 13. Piet51

  Stel dat Baudet het al die tijd goed zag en dat ook voortdurend gezegd heeft. Er is niets mee gedaan en ook vanuit de bevolking klonkl nauwelijks de wens om verdergaande maatregelen. Sterker nog, in het begin wilde een deel van de bevolking zelfs deze gematigde maatregelen niet. Dan kun je toch niet anders concluderen,d at Baudet als politicus van geen enkele waarde is? Hij is blijkbaar niet in staat om regering, parlement en bevolking te mobiliseren voor nieuw beleid.
  Een oude regel: “Gelijk hebben is één, gelijk krijgen is twee”. Maar voor een politicus gaat het uiteindelijk vooral om dat laatste.

 14. H.Vaes

  Seegers is een droplul….de duivel himself. De vluhtelingencrisis en de instroom van de labbekakken uit verre islamitische landen had de zogenaamde politieke elite ook niet zien aankomen……alhoewel Wilders er 10 jaar geleden al voor gewaarschuwd had.
  Toen het eenmaal zover was….waste ze hun gore bloederige handen in onschuld.

  1. Bijenzwerm

   @H.Vaes nou wil ik niet lullig doen ,maar Hans Janmaat zag dit al in de jaren 80 en eind tachtig kregen we ook een giga golf Somaliërs die weg vluchten uit hun land .
   Die mensen kregen net als nu alles gratis en slechts 20% van die groep is nu uiteindelijk aan het werk..
   Saillant detail is natuurlijk wel dat die mensen vanaf dag 1 bijna allemaal weer op vakantie gingen naar………… Somalië…echte vluchtelingen hoor die Somaliërs.
   De geschiedenis herhaalt zich hier met ander volk en andere politici.

 15. rujoleki

  Wat is het toch fijn om te weten dat deze christelijke farizeeër gaat branden in de Hel.

  1. Boudewijn Hummelinck

   Wat is het toch leuk om te weten dat er in ons land nog mensen zijn die in hemel en hel geloven.

   1. Bijenzwerm

    @boudewijntje wat is toch fijn om te weten dat het huistrolletje boudewijntje het fijn om te weten vind dat er in ons land nog mensen die geloven in de hemel en hel.

 16. ReneR

  Stem FVD. Nexit

 17. harte385

  Alle politieke partijen op PVV en FvD na zijn schreeuwers en zakkenvullers en zitten er puur uit eigen belang maar zeker niet voor de Nederlandse burgers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.