Video! Walgelijke Palestijnse imam intens blij met coronadoden in Amerika, Israël en Italië: ‘Allah zij geprezen!’

Sjeik Jamil al-Mutawa heeft tijdens het islamitische vrijdaggebed in Gaza afgelopen vrijdag uitgebreid Allah bedankt voor alle overleden coronapatiënten in onder meer de Verenigde Staten, Israël en Italië. Moslims zullen het virus niet krijgen, omdat zij beschermd worden, aldus de totaal geflipte haatimam.

Het coronavirus brengt veel mensen de allerslechtste kant naar boven. Zoals in haatimams, die in de dodelijke ziekte nog maar eens een aanleiding zien om mensen tegen elkaar op te zetten. Moslims tegen niet-moslims, en soennieten tegen sjiïeten. Sjeik Jamil al-Mutawa spande wat dat betreft wel de kroon tijdens zijn vrijdaggebed in de door de Palestijnse terreurbeweging gecontroleerde Gazastrook.

Hij beweerde, in een volgepakte moskee, dat het coronavirus de islamitische wereld voorbij zal gaan als moslims maar hard genoeg bidden naar Allah. Tegelijkertijd doodt het virus de tegenstanders van de moslims, aldus Al-Mutawa. Hij noemt corona “een soldaat van Allah” en beschrijft de dodentallen in de Amerikaanse staat Californië. De haatprediker roemt ook de snel stijgende hoeveelheid overledenen in Italië en Israël. Die laatste krijgt z’n verdiende loon, omdat het nog altijd Joden laat bidden op de Tempelberg in Jeruzalem, vindt Al-Mutawa.

De teksten van de nare sjeik berusten trouwens niet op de waarheid, want – goh! – het coronavirus is Gaza niet stilletjes voorbijgegaan. Dokters maken zich er grote zorgen over: “Deze pandemie wordt een enorme uitdaging. Als de grootste en machtigste landen ter wereld hier al mee worstelen, hoe moeten wij in Gaza het dan weerstaan?”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Peetjoh

  Jaja ach laat hm lekker. We kijken over een jaar nog wel wat er leeft in het midden oosten.

 2. Kretoloog

  Als die imam dan totaal geflipt is, waarom besteed je er dan aandacht aan? Gewoon doodzwijgen, dit soort religekkies.

  1. Peetjoh

   Ja die Tim had natuurlijk mail gehad d’r over lol. Nieuws is nieuws ook al ist geen nieuws.

  2. Lambieck

   Kreet, dat heet klantgericht denken.

   1. Blitzkrieg

    Suske en Wiske en de kloeke klant van de krantenkiosk

  3. JochemX

   Gewoon er even op wijzen dat de Islam in wezen een gevaarlijke ideologie is.

   1. Fonz

    satanische ideologie islam en zonnegod/demon allah graag even met kleine lettertjes schrijven…

 3. Julian

  Daar kon je op wachten toch?

  1. Bullshit16

   Jul
   Huilbaby

 4. Veteraan

  Wat mij betreft blijven die moskeeën vol en weigeren ze dat volk bij het ziekenhuis.
  Maar ja, wie ben ik ?
  Als Israël nu eens even doorzet en al die terroristen het land uit zet.
  Hoelang moet je nog samenleven met het kwaad.
  In Nederland zijn we al te laat, de enkele moslim die het gewoon goed met Nederland en zijn autochtone bevolking over heeft durft niets te zeggen omdat de meerderheid van de moslims alleen maar aan familie, eigen land [ja ook 3e generatie met hun dubbele paspoort] en de islam denkt.
  En als Nederland financieel leeg getrokken is nemen ze het over.

  1. Shadow1100

   Beste Veteraan.
   50% Van de Nederlanders is het helemaal met u eens. Dan 25 % van de Nederlanders die het ook zien maar niets durven/mogen zeggen. En de overige 25 % is te groen (links) en te dom om het te zien. Die zeggen straks:”Goh, dat had ik niet van ze verwacht. We waren er zo lief voor”.

   1. Julian

    Waar haal je die cijfers vandaan… Ik ben benieuwd! Zoals gezegd bij elk volk lopen er gekken rond. En deze imam is er zeker een van!

  2. Ned

   Ik ben er zeker van dat veel Nederlanders die gedachte delen, maar dat ze er niks over kunnen of willen zeggen om maar geen racist of islamofoob genoemd te worden.

 5. Adriaen van Bergen

  Linkse kliek steunt terroristenstaat Gaza in 3,2,1.

 6. Ja man

  Doodzwijgen ?
  Juist niet, hoe meer aandacht hiervoor hoe beter!
  Zijn duizenden van dit soort imams,en niet alleen in het mo.
  Goed dat memri er is, zouden meer mensen naar moeten kijken , chilling !

 7. struisvogelpolitiek

  Moge Allah de baard van deze moslimlul in de fik steken.

 8. Duckday

  Is het kabinet weer verrast ongeloof en kamer vragen.
  Wilders moet nog steeds voor de rechtbank komen voor een uitspraak De hele kudde huigenlaar zorgde voor aangifte Burgemmesters liepen voorop .SCHANDE maar nu hoor je ze niet en kijken de andere kant op.
  Wat is er met de rechtelijke macht aan de hand ?

  1. Peetjoh

   Rechterlijke macht? Waar hier in Nederland. Die macht is volgens mij al 30 jaar geleden opgehouden. Wij vallen onder de d66 sharia.

 9. Bullshit16

  Die gasten mogen van mij allemaal de corona krijgen. Is kijken of ze allah dan nog zo prijzen

  1. Fortiori

   Ik beveel u een een persoons bedevaartstocht aan. Maakt niet uit waar naar toe. Staphorst, of Tholen. Een hadji is een persoon die de Christelijke pelgrimstocht naar Staphorst, de hadj, volbracht heeft. Elke gezonde, volwassen Christen die over voldoende geld beschikt wordt geacht deze pelgrimstocht te maken. Hadji’s hebben traditioneel een hoger aanzien in hun gemeenschap en voeren de eretitel hadji voor hun naam. Het zal heilzaam werke. Beter schrijven enzo.

   1. Rammstein

    “Beter schrijven enzo”

    Fortiori, schrijf dan ook: eenpersoons, christelijke pelgrimstocht, christen en werken.

 10. Brenda Welsh

  Een doorgeslagen Imam, ieder volk heeft wel van die ontspoorde geesten. Niets vermoedende medelanders krijgen ook haat over zich heen gesproeid zonder enige aanleiding. Het verbaast mij totaal niet. Pen en papier helpen wel een handje.

  1. JochemX

   OK, doorgeslagen. Waar blijven internationaal de andere imams om deze uitspraak sterk te veroordelen? Moet je kijken wat er gebeurt als een dominee een keertje wat ‘verkeerds’ zegt.

 11. Maxks

  De Islam is een virus an sich…daar gaan andere mensen meestal dood aan.
  De islam is bedreigender dan een veredelt griepje.
  Deze Imam verkondigt enkel wat miljoenen van hen denken en hopen. Wisten we toch.

  Dit China virus heeft weer eens laten zien wie je buren zijn en je mensen in je directe omgeving. Als je ziet wat dat doet met burgers onderling dan begrijp je meteen waarom “we are all together” geen mooie droom is maar een nachtmerrie.

 12. Ben-NIET-Groen-L

  Leest u ook mee mevrouw Sigrid Agnes Maria Kaag geboren te Rijswijk (ZH), 2 november 1961) ?

 13. Benny

  Deze baardaap mag dat van mij vinden, ik ben namelijk ook blij als mensen met zijn opvattingen sterven aan corona

 14. Benny

  Hij beweerde, in een volgepakte moskee, dat het coronavirus de islamitische wereld voorbij zal gaan als moslims maar hard genoeg bidden naar Allah. Dus iranezen harder bidden…. Wat een idioot

  1. Peetjoh

   Op zich gewoon goed. Ik stel voor dat de hadgi ook doorgaat in Mekka. En ik hoop dat dan de complete moslim wereld ook gaat dan. Elke moslim minder maakt de wereld zoveel mooier.

   1. Fortiori

    @Benny, u bedoelt Hadj. Pelgrimstocht. Al lang bekend dat die niet doorgaat. U volgt het nieuws niet.

   2. Original NL

    Tja peetjoh….en als die gasten dan terugkomen nemen ze jou plaats of dat van een familielid in op de ic..want ja beperkte capaciteit..

 15. Vit

  Corona een product van evolutie in virussen en kent geen onderscheid, geen god of allah zoals moslims dat sprookjes figuur noemen die daar iets tegen kan doen.

 16. Madpo

  Israel zou heel symphatiek deze mullah der zotten een klein pakketje Covid-19 moeten sturen.

 17. Dennis76

  Weet iemand of geiten de ziekte ook verspreiden?
  Dan is dat volk redeloos verloren namelijk.

 18. Paardenmiddel

  Voor dit soort telt een mensenleven niet. Kijk maar naar de palestijnse gebieden. De bevolking opstoken tegen Israel en zelf in villa’s wonen. Het is het laagste soort.

 19. Broodnuchter

  Dat zal dan zwaar tegen vallen als ze er achter komen dat allah (satan) geen onderscheid maakt. Dan zal het westen hiervan wel de schuld krijgen.

 20. Willem Bever

  We zullen zien sjeik Jamil al-Mutawa; ben blij met de ban op export medische spullen mbt Corona en dat deze ingezet gaan worden (meestal dan) voor de mensen die ze betaald hebben.

  Succes en blijf voorral vertrouwen op Allah

 21. Boudewijn Hummelinck

  Op dit blog is door meerdere reaguurders de wens uitgesproken dat het Corona-virus selectief moslims zou treffen.
  Ik herinner me niet dat de redactie daarop ingreep. Dit artikel getuigt dus van hypocrisie.

  1. Fonz

   Staat boudewijntje hier de islam nou te verdedigen?

 22. Fonz

  De islam is een satanische ideologie, satan wil Gods schepping kapot maken, je ziet het letterlijk voor je ogen gebeuren, moet je wel goed kijken natuurlijk…

 23. @AMahmudC

  Dit is niet wat Islam leert. Wat hij zegt is niet juist.

  In de Koran , boek van de moslims lezen we juist: (5:33) dat wie ook een mens doodt, behalve wegens het doden van anderen of het scheppen van wanorde in het land, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood, en voor hem, die iemand het leven schenkt, alsof hij aan het gehele mensdom het leven heeft geschonken.

  Het is belangrijk om de bron altijd erbij te halen vind ik.

  Liefde voor iedereen
  Haat voor niemand

 24. Freba

  Niet strafbaar is hij, die een feit pleegt dat hem wegens een ziekelijke stoornis niet kan worden toegerekend. ( Dat soort mensen heeft een beperkt denkvermogen). Bijbelbelttypes . CU en SGP. Men leeft nog in de middeleeuwen. Negeren dat soort types, ook in NL. Het zou mij trouwens niet verbazen dat het virus meer vat heeft op mensen met een “verkeerde” levensstijl. Teveel alcohol, suiker, junkfood en stress. Tast je immuunsysteem aan. En dat immuunsysteem kan n.l. niet eeuwig worden opgekrikt met pilletjes van de Farmacriminelen. Het houdt een keer op.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.