Zucht: Trijntje Oosterhuis “gecancelled”, want maakte “foute” grap over transgenders

Zo fijn dat lichtgeraakt Nederland tussen alle dood en verderf die het coronavirus zaait nog tijd overhouden om zangeressen virtueel te vierendelen omdat ze een grap maakte over transgenders die niet door de SJW-ballotage kon komen. Trijntje Oosterhuis was vandaag het slachtoffer van een cancel-treintje.

Nederland zit in de grootste nationale crisis sinds de Tweede Wereldoorlog, en toch lijken er allerlei tijd over te hebben om zich druk te maken om volstrekt irrelevante throwaway grapjes die zangeressen op de radio maken. Trijntje Oosterhuis maakte een opmerking over transgenders, en daarvoor moest ze meteen levend gevild worden door grootinquisiteur Nikkie Tutorials.

Dit was namelijk het flauwe geintje dat Trijntje de ether in slingerde

“Oosterhuis was vorige week te gast bij 3FM-dj Frank van der Lende om met hem haar monsterhit Wereld Zonder Jou te zingen. In die context liet de zangeres weten dat het nummer ‘in alle toonsoorten’ is gedaan. ,,Barry Paf deed het zo laag dat ik als een transgender klonk’’, riep ze uit.”

En dit is de achterlijke agitprop die ze vervolgens naar haar hoofd geslingerd kreeg van de witheet aangelopen Nikkie:

Jongens, zullen we het allemaal wel gewoon even in proportie houden? Het is nu eenmaal een feit dat transgenders van-man-naar-vrouw-transgenders een lagere stem hebben dan de meeste altijd-vrouw-geweest-vrouwen. Je kan hoog of laag springen en gillen over “helemaal gek geworden”, maar dat is gewoon zo.

Trijntje heeft overigens haar excuses gemaakt. Dat is echt veel méér dan waar Nikkie recht op had in deze situatie. Ik snap best dat transgenders – ook in Nederland – nog altijd te maken hebben met discriminatie en pestpartijen. Maar dit? Dit was daar echt geen voorbeeld van.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Jack Flash

  Maar gauw excuses aanbieden op biechtprogramma DWDW Trijntje anders mag je nooit meer op de NPO.
  Whoehahaha!

  1. Bijenzwerm

   Echt hillarisch 1 van de ultra deugtrutjes maakt een normale grap, maakt deugexcuses en word gecanceld haha hillarisch.

 2. Maurits Dekker

  Vroeger werden de gekken netjes opgeborgen in het gesticht.
  Tegenwoordig lopen ze overal te krijsen dat wij het fout doen.
  Als jij jezelf Nikkie Tutorials gaat noemen ben je nog gekker dan gek.

 3. Maxks

  Zo even geen Corona polonaise.
  Ironie hiervan is dat zij wordt terecht gewezen door de deugbrigade waar Trijn zelf toebehoort.
  Gillende keukenmeiden met de baard in de keel.

 4. Pijnstiller

  Enkele jaren geleden hadden we het over een omgebouwde vent. Tegenwoordig een transgender. Enkele decenia terug noemden we zo iemand geestelijk gehandicapt.
  Komt erop neer dat dit soort gemankeerde personen hard op weg zijn de klok voor zichzelf decennia terug te draaien. Het enige wat deze freak met zijn actie oprowpt is intollerantie

 5. Mar

  Trijntje gewattes?
  Hoe, wat, waar?

  Waarom moeten immigranten uit Amerika en straks ook VK verplicht Nederlands leren, als Nederlanders zelf de Nederlandse taal verkrachten met verbasterde Engelse woorden.

 6. Fonz

  Het word tijd dat dit soort mensen eens flink aangepakt gaan worden, de genderteentjes moeten even wat korter worden

 7. Bullshit16

  Trijntje Oosterhuis is gek dat ze haar excuses heeft gedaan ik begrijp het wel want het is haar brood. dat schuitvolk als ze is een keer hun bek houden dat is gezonder voor de normale mens in gezonder voor hun transgender maar ze moeten aandacht trekken
  Ooooo ik heb het zo slim.steletje ziele poten
  Stem fvd of PVV uit de eu

 8. Peetjoh

  Ach is de omgebouwde groep boos. Belachelijke idioten. Vroeger stopten we ze in een gesticht. Voordat ze zichzelf konden verminken. Dat was veel humaner.

  1. Bullshit16

   Peet
   Zo ist

 9. Bes Tolen

  Binnen de pc circuits is het goed verdienen. Je moet er wel wat voor over hebben als je tot het uitverkoren volk wilt horen. Eigen keuze. Vaak nog goedkoop ook.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.