D66-naarling Rob Jetten plant minister Hoekstra mes in de rug en pleit voor eurobonds: ‘Eenheid!’

Zucht. Het Nederlandse regeringsbeleid om vooral niet in te stemmen met de peperdure, oliedomme eurobonds waarmee Nederland mag betalen voor Italiaanse schuldenpolitiek wordt vanaf vandaag openlijk van binnenuit ondermijnd. Door coalitiepartij D66. Hun leider Rob Jetten geeft minister Hoekstra een grote fuck you en springt ook op de Italiaanse geldverkwistingstrein.

Weinig politici in Den Haag zijn naardere ventjes dan D66-voorman Rob Jetten. Met z’n stupide glimlach een beetje Nederland op een presenteerblaadje aanbieden aan de slagers in Brussel en Rome. Nogal groffe kenschets? Het zal best. Maar Jetten heeft die typering helemaal zelf verdiend, door vandaag het Nederlandse regeringsbeleid van binnenuit te torpederen.

Op Twitter neemt de eurofiel namelijk openlijk afstand van minister Wopke Hoekstra, die met man en macht probeert om te voorkomen dat Nederlandse belastingbetalers moeten opdraaien voor het gebrek aan economische hervormingen waar de Italianen zo trots op zijn. De zogeheten eurobonds: Hoekstra is de laatste horde. Als hij valt, dan draait Nederland niet alleen op voor de kosten van de coronacrisis in Italië – maar ook voor het financiële wanbeleid dat het Zuid-Europese hanteerde, hanteert en nog ver in de toekomst zal blijven handhaven.

Wat een sneue backstab-actie van D66-Robje:

“In de eurogroep lijkt minister Hoekstra alle medestanders kwijt. Als zelfs Berlijn met verbazing naar Nederland kijkt, weet je dat het fout zit.

Het roer moet dus om. Nederland hamert vooralsnog op een tegemoetkoming voor medische kosten. Het gebaar valt te waarderen, maar iedere econoom weet dat de pijn veel dieper zit.

Dit gaat om gezamenlijkheid. Niet om afhankelijkheid. n een Unie met 27 landen krijgt nooit één land helemaal z’n zin. We moeten samenwerken. Luisteren naar elkaar. Alle opties openhouden. Onderdeel worden van de oplossing, en niet meer van het probleem. Voor anderen en voor onszelf.”

De enige juiste reactie op het mes in de rug komt van SGP-Kamerlid Roelof Bisschop:

“Inderdaad mooi moment om minister Hoekstra nu in de steek te laten via deze weg. Met zulke vrienden…”

Hear-hear!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Hendrik_Groen

  Gelukkig, ik dacht al, Jetten bashen voorbij? Maar Tim kon kennelijk even niets over Baudet vinden.

  1. Cootje

   Zal die jetten ook iets met het kruis hebben met de paasdagen , of heeft hij liever een strontbuurt ,

   1. Boudewijn Hummelinck

    De homohaat op DDS is niet om te harden.

    1. CLoVis

     @stommeling

     Ik heb geen hekel aan homo’s;
     wel aan flikkers zoals jij.

 2. rory

  Waar is rechtse tegenhanger van Volkert?
  Tempo aub!

 3. Bullshit16

  D66 is een dictatuur die d staat niet voor democratie maat staat voor dictatuur het is een walgelijk parij die steeds walgelijker en gevaarlijker word stem en Gods naam deze idioten weg dat is het enige wat ze nog verdienen vuile hufters die ons land keer op keer verkopen zie ook met die ceva verdrag
  STEM FVD OF PVV UIT DE EU

 4. Cootje

  als Hoekstra overstag gaat , dan hoef van mij de eerste jaren in Italië het virus niet over te gaan , zal toch schandalig wezen zullen wij moeten betalen voor die opvreters en fraudeurs . Hun economie bestaat voor eenderde zwart en in Europa kijken ze er na. Als Corona nog een jaartje duurt zijn we allemaal failliet en zijn onze zuiden buren meer dood dan levend , En komt de mij aanbevolen volkstuintje weer op de agenda , onze top politici hebben Nederland verkwanseld , wel zielig voor u kinderen , die Rob Jetten als homo ook niet bijdraagt aan onze samenleving , we gaan 25 jaar terug

  1. Boudewijn Hummelinck

   “die Rob Jetten als homo ook niet bijdraagt aan onze samenleving”

   Trieste lul.

   1. Cootje

    Voel je je aangesproken of ben je ook een liefhebber van de strontlucht wat vergelijkbaar is met het riool,

    1. Sleipnir

     Graatsma is ook zo’n poepstamper die zijn liefdesleven graag plaats laat vinden in de darmflora van een andere gozer.

    2. Cootje

     Die Jetten is zo eurofiel dat hij in Polen Hongarije Tsjechië en nog meer van die Oostblok landen niet met zijn vriend opstaat durft te lopen , en zijn favorieten Italië Ligt een enclave het Vaticaan die moeten er ook niets van weten , dus zet hij zijn plaatselijke grote bek met een piep stemmetje op in Nederland , is dadelijk in Maart 2021 gehalveerd

     1. Boudewijn Hummelinck

      Cootje zal ontdekt hebben dat Corona leidt tot een sterkere EU. Dat zal hem niet vrolijk stemmen want hij heeft hier wekenlang het omgekeerde beweerd.

     2. golie

      Nee boudewijntje, wat wij nu juist zien is de ware duistere aard van de EU…even een mooi voorbeeld is de instroom van illegale migranten, de hele wereld moet op slot behalve de grenzen die zijn laatst aan de beurt en het dan raar vinden dat juist in Italië de pleuris uitgebroken is..

    3. Bertus bumperding

     hij zilver met zijn neus middenin.
     daarom voelt hij zich aangesproken.
     En hij heeft frustraties omdat de gayclub gesloten is , want anderhalve meter hè.
     Hij schiet dan toch zeker 1.45 meter tekort .

   2. Hendrik_Groen

    Ja de homo haat druipt er vanaf hier bij de DDS

    1. Maurits Dekker

     @Hendrik_Groen.
     De echte Hendrik Groen is wel leuk.
     U bent een persoon die naar azijn riekende urine afscheidt.

    2. evil knievel

     Heb helegaar nix op homo’s!?
     Wel als ze Links zijn maar geldt dan ook voor hetero’s & lieden die niet weten wat ze zijn!😁

   3. rory

    oudewijn,
    Beter een trieste lul, dan een naar menselijke mest ruikende leuter!

    1. Cootje

     Ik beweer nog steeds dat het Europa gaat vallen de kruik gaat net zolang te water , ik heb namelijk ook gezegd dat na Corona er een verschrikkelijke harde recessie komt , en er gaan bedrijven omvallen als bosjes , en dan gaan we kijken of het Europese solidariteit overeind blijft want dan krijgen de mensen in Nederland de rekening van Corona en van de vriendenclub de zuiderlijken profiteurs , dan zit er ook nog een harde brexit in het vizier en dan gaan we kijken of het Europese zooitje zich staande gaan houden ,

   4. evil knievel

    Says who!?🤣

   5. Bullshit16

    Boudewijntjje
    Je bent zelf een lul

  2. golie

   “die Rob Jetten als homo ook niet bijdraagt aan onze samenleving”

   Klopt in zekere zin, hij zal zich nooit kunnen voortplanten en een kind met 2 vaders is natuurlijk helemaal verkeerd, het is niet normaal, het klopt ook niet en het is tegennatuurlijk..

   1. Boudewijn Hummelinck

    Nederland is een modern land maar er zullen altijd achterlijke homofoben overblijven.

    1. Cootje

     Ja Nederland maar de Oostblok landen horen toch ook bij Europa , die hoeven niet als Italië de boel van een ander op te vreten , die Oostblok landen krijgen het geld door de brieven gratis geschoven , Orban is goed bezig en de Poolse regering ook echt top Europees laat die Jetten zich daar druk over maken kan die later met zijn vriend in dat gedeelte van Europa ook fijn wandelen,

    2. evil knievel

     N gewone 8erlijken!😜he meisjesonderbroek!?😁

 5. RvdBe

  Hee Jetten is er ook nog, en dan gaat het niet eens over transgenders.
  De landverader pur sang, de aanbidder van het vernietigen van de NL staat, 75 jaar geleden stond daar de doodstraf nog op.

 6. golie

  Robje heeft liever wat anders in de onderkant van ruggetje, robje is een d66-er dus een naarling, elk geen die hier deze kwiebusa verdedigd is natuurlijk niet helemaal goed bij zijn hoofd…

 7. Adriaanv

  In nood leer je je vrienden kennen.

 8. Tvcoz

  Verschrikkelijke vent die Jetten. Ik was altijd een beetje huiverig voor een Nexit, alleen door dit Eurobonds idee en de opstelling van de zuidelijke landen krijg ik echt koude rillingen en wil ik er meteen uit! Ik zie geen andere manier meer.

  Nooit één land krijgt het naar zijn zin? Als deze eurobonds er komen krijgt Italië geheel zijn zin. Er zal geen compromis aan te pas gekomen want ‘solidariteit’ en ‘gezamenlijkheid’ moeten de overtoon voeren ten koste van alles.

  Wat een walgelijke situatie. Ik hoop dat de Europese Unie in zijn geheel in elkaar klettert als een kaartenhuis, al is het ijdele hoop.

  1. Boudewijn Hummelinck

   “ al is het ijdele hoop.”

   Dat lijkt me ook.

   1. Maurits Dekker

    Niets is onmogelijk !

   2. evil knievel

    Ga daar maar niet van uit,…meisjesonderbroek!🤣

 9. Hendrik_Groen

  Tim heeft zijn doel weer bereikt vandaag. Wat een smerige reacties…
  En dat noemt zich journalist… Riool journalist kun je beter zeggen, bah

  1. Niemandalletje

   Mijn hond is erg slim.
   Hij heeft medelijden met me omdat ik zo veel post krijg.
   Dat is de reden dat hij de postbode probeert te bijten.

   Albert Einstein.

   (Als je het niet begrijpt, jammer dan. Ik ga het je niet voorkauwen.)

  2. evil knievel

   U hoeft hier helegaar niets te lezen heer Groen!😜
   Aan u de keuze!😁

 10. Response

  Hoe meer van dit soort acties hoe beter. DDR666 krimpt dan nog verder tot een nietszeggend niche-clubje met een kleuterleider aan het hoofd.

 11. lotje

  Leeft deze nietszeggende arrogante huilbaby nog steeds. Deze zieke sukkel moet om de vier uur een schone Pamper voor met dat gejank en geschreeuw. Voegt totaal niets bij aan de politiek. Wat een zieke geest.

 12. Cootje

  Nederland is een modern land ? Zegt er hier een , lopen constant bij het Corona virus achter de feiten aan hele scholen met ziekenhuizen gesloten IC te weinig bedden , in de zorghuizen zijn verplegers en verpleegsters zonder hulpmiddelen bezig of haast bezig , in ontwikkelingsland Nederland lieten ze in het leger de mensen ook werken met gevaarlijke wapen olie en chroom6 of in Afghanistan met de burnpit , nee ze zijn sneller op de zakken van de zuiderlijken landen te vullen

 13. fusilier

  D66 is een vieze,en een vunzige overbodige partij. D66 stemmers zouden verboden moeten worden in de zorginstellingen.

 14. ikweetwatikwil

  Wat een verraders D66. Maar dat wisten we al. Partij van de dood.

 15. C.A.Barstow

  Hoe meer tweespalt in dit vervloekte land en volksverraders kabinet hoe beter.
  Het uiteen vallen zal een zegen voor ons land en volk zijn.

  Stem FvD/PVV.

 16. Maurits Dekker

  Rob Jetten is een smerige, laffe NSB-hond.
  Het enige wat hij goed kan is iemand een mes in de rug steken.

  1. evil knievel

   N zichzelf,van zn moslim vrindje in de onderrug!

 17. Meriadoc Brandebok

  Geen voorstander van Europese samenwerking kan voor eurobonds zijn.

 18. evil knievel

  Links ten top!
  Backstabbers n landverraders pur sang!
  2021 NEXIT!!
  N die mafklapper op de brandstapel,samen met zn vriendjes hier op DDS!

 19. macsjang

  Gewoon doodnegeren, die imbeciel. Heeft toch allang geen geloofwaardigheid meer.

 20. Mart89

  Rob Netten is misschien vervelend en ik zou ook nooit op hem stemmen

  D66 is verschrikkelijk

  Maar in deze heeft Rob wel gelijk

 21. Toverkol

  De heer Jetten is een landverrader die het volk in een bodemloze put wil storten.
  Wanneer alles naar de klote is gegaan zijn dit de mensen die verantwoording zullen moeten afleggen….

  1. Maurits Dekker

   Alles wat u schrijft is waar.
   Behalve dat Jetten een heer zou zijn.
   Dat is hij beslist niet. Hij is zelfs geen man.

   1. Toverkol

    Daar heeft u gelijk in…….

 22. Lex

  Gaat Jetten het dan ook zelf betalen als hij het zo graag wilt.

 23. lucinde

  Wellicht dat de bovengemiddeld verdienende D66 als eenheid de nodige miljarden wil weggeven aan het zwaargeteisterde Italië, Spanje, Hongarije, Polen?

  Ik ben geen lid en nooit niet overwogen op ze te stemmen, dus ik sla even over

 24. lucinde

  D66 is de olie, beter gezegd het snot, de glibber dat de VVD kan doen in dit land wat ze wil.

  D66 is economisch de meest rechtse partij van dit land.

 25. downonder

  Waarom verkoopt Italie zijn goud niet? Ze hebben al zoveel. Alleen de VS en Duitsland hebben meer. Probleem opgelost.

 26. Michael M

  Jongens jongens toch. Ten eerste wil ik op 2 punten reageren. Straks op het artikel over Rob Jetten partij 66 zonder de ( D ) Maar ik wil toch eerst even reageren op al die negatieve reacties hier tegen elkaar. Ik snap de woede wel de reacties omtrent over hoe Rob Jetten denkt over een aantal zaken waar de meesten van ons hier behoorlijk pissig over kunnen worden, maar ik vindt wel dat we even moeten indammen hier. Het lijkt wel of het hier alléén nog maar gericht is tegen homo’s. En ja, ik ben ook Gay, so what. En ja, ik heb het ook niet zo op Rob Jetten met zijn partij 66. Maar scheer niet iedereen over 1 kam. En nee, ik ben een normale vent en geen softie. Ik wil de domme gedachten over homo’s wegnemen dat ze allen hetzelfde zijn. Of je nu homo, hetero, bi, etc., bent doet niet ter zake. We zijn allemaal verschillend. En ja, mijn partij is de FVD. En was vroeger geïnteresseerd in de PVV. Heel ver geleden zat ik bij de VVD. Wat ga je doen als het partijkartel er een zooitje van maakt? Precies, dan maak je mensen woest en stap je over. Met wat betreft de vreselijke Rob Jetten, ja ik kan het niet laten om dit zo te schrijven maar dat ie zo wegloopt met allerlei ideeën over een Eurobonds of prachtig zo een groot Europa. Die jongen is te jong en hoort niet in de politiek thuis. Het is een sulletje. Een droppie dat alleen maar zijn voorganger die vreselijke Alexander Pechtold kopieert. De manier zoals hij ook praat bemerk je al dat hij de ballen verstand van heeft. Die jongen kunt niet nadenken. Hij heeft grootsheidswaanzin, praat altijd onzin. Ik kan die man niet luchten of zien. En blijkbaar interesseert het hem ook geen ene malle moer als de belastingbetaler hier weer voor moet opdraaien. Kortom, laat partij 66 zijn D maar eens terugverdienen. De letter dat voor democratie staat, die hadden ze al een tijdje geleden in de ban gedaan door het referendum volledig af te schaffen samen met mevrouw Ollongeren. Dom links. Het enige waar dit soort partijen goed in zijn is andere partijen als FVD en de PVV zo door het slijk te halen om er zelf zetels mee te winnen door allerlei leugens te verzinnen en dingen te verdraaien. Daar zijn ze supergoed in. Vreselijk.

  1. Bullshit16

   Michael
   Laat ik voorop stellen ik heb ook geen problemen met homo’s maar waarom moeten die gasten áltijd de aandacht trekken geld ook voor lesbiennes altijd maar op het nieuws en maar mekkeren ik zal zeggen doe maar gewoon dat doen man en vrouw ook
   Ps en ja die jetten is een vies smerige vuil man vrouw geval die moeten ze opsluiten en een geestelijke gesticht

 27. P.Sisterons

  Haha Jetten en Asscher op naar de 0 zetels.

 28. henkie

  Het perverse is dat de zuidelijke EU-landen, nu reeds zonodig miljarden kunnen lenen op de kapitaal markt, tegen zeer gunstige rentes.

  We staan er allemaal hetzelfde voor.

  Nu word een zeer vies vuil politiek spelletje gespeeld door alle eurofiele partijen in de EU landen. De Corona crisis en de dooien worden misbruikt om via leugens de politieke macht van de EU te vergroten.

  perfide, perverse lijkrenpikkers, met Jette voorop.

 29. rexm

  In de Franse serie, ALO,Alo zien we weleens Her Flick lopen, dan moet ik aan D66 denken.!!

 30. Bolkestein

  Wat zou ik die Rob Jetten toch graag bij zijn nekvel naar het Binnenhof sleuren en hem daar op de publieke brandstapel gooien. Ik kan hem nu al niet meer uitstaan.

 31. Gelul

  Mogelijk langste kwal ooit ontdekt bij Australië

  dat moet nep nieuws wezen
  want wij hebben rob Jetten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.