Eurofiele shitposter Guy Verhofstadt plakt gezicht Donald Trump vol met ducttape: ‘Geen commentaar!’

Guy Verhofstadt, de liberale oppereurofiel uit België, heeft weer eens laten zien wat voor een ‘stoere jongen’ hij is. Ditmaal door het gezicht van de Amerikaanse president Donald Trump te verbouwen met ducttape. Dat zal duizenden levens schelen, aldus een fictief citaat bij de huisvlijt.

Kijk, als politieke blogger kan je je af en toe wel een meme of anderhalf permitteren. Maar als je daadwerkelijk een invloedrijk en bekend europarlementariër bent, en op een bepaalde machtspositie zit? Ja, dan is het nogal onprofessioneel om je te laven aan kinderachtige plaatjes die 16-jarige neefjes op hun zolderkamertjes in elkaar hebben zitten knutselen.

Maar dat Guy Verhofstadt al langer kinds is, dat vermoeden we al enige tijd. Zo pent hij liefdesversjes over de EU, als een volwaardige Tina-lezende bakvis. En – lekker kwetsend, hihihi – merkte hij op dat de duivel brexitvoorstanders niet eens in de hel zou willen hebben. Ook moest de Hongaarse premier Orban naar de “stronthoop” gestuurd worden.

Het is soms moeilijk te geloven, maar deze man is dus de voormalige premier van België. En meent dat hij de eurofiele zaak een grote dienst bewijst door zich zo amateuristisch op te stellen.

En nu dus Donald Trump met een flinke lading ducttape op zijn gezicht te tonen, en de Amerikaanse gezondheidsexpert Anthony Fauci die dat zogenaamd aanraadt voor de volksgezondheid. Nee, die liefde van Brussel gaat op die manier nog eens héél, héél groot worden hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. B. Pascal

  Het is helaas niet anders, men wil opnieuw een oorlog of armoede.
  Is dit nu het niveau van de moderne ontwikkelde mens?
  Het is beschamend hoe ontwikkelde atheïsten spreken.

  Nee, God mag niet aanhalen, of bespreekbaar maken.
  Maar zonder God en genade krijg je wel dit soort rare mensen.
  Verschrikkelijk! Echt, het bedroefde me gewoon!

  Het kwaad kan alleen zegevieren, als de goede mensen niets doen.

  1. Reinoud van Gelre

   B. Pascal:

   “…Maar zonder God en genade krijg je wel dit soort rare mensen.
   Verschrikkelijk! Echt, het bedroefde me gewoon!..”

   Ach, B. Het is nog niet te laat om je te bekeren tot het echte leven, dan zul je zien dat atheïsten eigenlijk best wel aardig en ruimdenkend ,zijn, en óók genade kennen.

  2. Vee

   Om maar even een quote van Steven Weinstein aan te halen.
   “Je hebt goede mensen die goede dingen doen en slechte mensen die slechte dingen doen maar er is religie voor nodig om goede mensen slechte dingen te laten doen.”

   1. B. Pascal

    Inderdaad, zoals Weinstein zegt: geen religie is ook een manier van bezinning op het leven. Niet-Religie is ook een soort van religie al noem je het een niet-geloof. Daarmee kun je ook slechte dingen doen inderdaad.

 2. Boudewijn Hummelinck

  Gelijk heeft hij wel. Als Trump zich niet bemoeid had met de bestrijding van de Corona-crisis in de V.S. hadden ze daar duizenden minder doden gehad.

  1. B. Pascal

   Vloekeling!

  2. B. Pascal

   Wij hebben in Nederland 3.000 doden per week (CBS cijfer). VS is 231x zo groot dat betekend dat zij gemiddeld 693.000 doden per week mogen hebben. Dat zijn er 99.000 per dag. Ze hebben er 4400 per dag, dankzij de maatregelen van de door u gehate Trump. Je kunt stellen dat Nederland gemiddeld er 19 doden per dag mogen hebben, immers met de regels van Trump zou dat het aantal zijn in Nederland. Wij doen het 31x zo slecht als de VS!

   Dus verfoei jezelf in zak en as, vanwege je eigen slechtheid.

   1. Boudewijn Hummelinck

    In de V.S. is er sprake van het hoogste aantal doden en het hoogste aantal besmettingen. Het aantal doden per miljoen bevolking is in dit (overwegend dunbevolkte) land nog niet heel erg hoog (daarin blijkt België nog koploper) maar men staat nog aan het begin van de epidemie. Men scoort nu dagelijkse dodenaantallen die hoger liggen dan waar ook ter wereld.

    De oorzaak is te traag en chaotisch regeren door de Regering van Trump. Het centrale gezag schiet in alle opzichten tekort en de gouverneurs mogen het zelf uitzoeken terwijl de federale regering er niet in slaagt voldoende beademingsapparaten, mondkapjes en testsets te leveren.

    Een falende staat.

    1. B. Pascal

     Heb je het over Nederland, daar doen ze het nu 2x zo slecht als in de VS, en in de VS lopen ze naar de piek. Hou toch domme links kijker.

     Je kijkt naar de balk van een ander. En Gay Verholstad die belg, die doet het 4x zo slecht als de VS. Waar heeft de man het over. Echt, dat je zo kunt leven.
     Waardeloze leugenachtige levens, dienen de satan der leugen.

     Nee, China daar hoor je Gay Verholstad niet over, die alles verdoezeld met zijn miljoen doden!

    2. Cycle25

     Ah zo, je bedoelt de democraten die nog in maart opriepen Trump te negeren en lekker naar China Town te gaan.

    3. Beukman

     Niet alles is de schuld van Trump: de VS is al veertig jaar een bestuurlijke wanorde, waarin overheidsdiensten elkaar tegenwerken, en waar er door de vete tussen Republikeinen en Democraten geen besluiten worden genomen over urgente zaken.

     We zien wel heel fraai het kapitalisme en de verworvenheden van de vrije markt in actie: staten zijn gedwongen om tegen elkaar te concurreren teneinde aan beademingsapparatuur en andere zaken te komen. En ja, dat valt voor een deel wél Donald te verwijten. Die schoof immers heel lang zijn verantwoordelijkheid af op de individuele staten.

     1. Boudewijn Hummelinck

      Niet alles is de schuld van Trump maar hij heeft in de bestrijding van de crisis wel ongeveer alles gedaan wat hij fout kon doen.
      Ook nu blijft hij met zijn dagelijkse persconferenties alleen maar verwarring te zaaien en conflicten op te roepen met iedereen die hij denkt de schuld van zijn eigen falen te moeten geven.

     2. Rammstein

      Rutte heeft in februari ook niks gedaan voor Nederland: Rutte heeft een hele, kostbare maand verloren en dus gefaald!

     3. Beukman

      Maar Rutte loopt nu niet rond te toeteren dat hij de allereerste mens was die wist dat er een pandemie zat aan te komen, die nu wél roept dat hij voortdurend van alles heeft gedaan, die corona niet vergeleek met een griepje, en die niet heeft gedreigd om zijn adviseurs te laten ontslaan als ze hem tegenspraken.

     4. B. Pascal

      Ik geloof dat je wat mist. Dus als je niets zegt, dan is het er niet? Boudewijn echt. Wie zwijgt …… Rutte weet dat hij nalatig is. Hou op, over deze zaak.

  3. B. Pascal

   Wanneer we het in populatie berekenen: VS is 19x meer mensen dan Nederland.
   Dat zou betekenen 3000x 19 per week is acceptabel. Gemiddeld is dat 57.000 doden per week, per dag is dat 8.142 doden per dag. Dat betekend dat hij het 2x zo goed doet als Nederland.

   Italie is 5x zo klein als de VS. Italie had er 5075 doden per week. De VS mag gemiddeld dat aantal 5x doen, dat zijn er 25.375 per week. Dat zijn er 3625 doden per dag.
   Het betekend dat de VS in lijn ligt met andere landen als Italie, Spanje, Frankrijk.
   Want Spanje heeft er 738 per dag, Frankrijk 605 per dag, Italie 618.
   Wanneer je deze aantallen 5 of 4 doet heb je een beeld van de VS mag gemiddeld 22.878 doden per dag hebben op piek, dan is de in verhouding net zo zwaar getroffen dan Italie of Spanje. Let op echt de VS doet het zeer goed!

   Hoe je het ook bekijkt! de VS doet het beter dan iedereen!

   1. B. Pascal

    excuus 22.878 per week / 3255 per dag, dat is redelijk onder een totale lock-down.

  4. Ritter

   @Boudewijn Hummelinck

   Even de feiten op een rijtje.

   Toen Trump al in januari een inreisverbod uit China instelde werd hij door de Democraten en media beschuldigt van “racisme”. Want vonden de Democraten en media een inreisverbod niet nodig.

   Hetzelfde liedje toen Trump een inreisverbod instelde voor Iran en Europa.

   Nog en Februari zei Pelosi van de Democraten dat er gewoon Chinees nieuwjaar kon worden gevierd. Immers het virus vormde geen gevaar.

   Hier de tijdlijn:

   Nadat Trump in januari een ‘humanitaire en veiligheidscrisis’ had verklaard tijdens een primetime Oval Office-toespraak, zei senator Chuck Schumer, sprekend naast huisspreker Nancy Pelosi, dat Trump werkte om ‘een crisis te veroorzaken, angst op te wekken en de aandacht af te leiden van de onrust in zijn administratie. ”

   Partijleider Tom Perez noemde het inreisverbod ook ‘gevaarlijk’.

   Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., Beschreef het als een “‘crisis’ die niet bestaat.”

   Senator Elizabeth Warren tweette destijds dat “we niet vallen” voor de “nepcrisis”.

   14 januari – de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft een tweet gestuurd waarin wordt verklaard dat er geen aanwijzingen zijn voor overdracht van mens op mens van het COVID-19-virus.

   24 januari – Dr. Anthony Fauci National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Directeur zei: “Covid 19 Het is niet iets waar het Amerikaanse publiek zich zorgen over hoeft te maken of bang voor moet zijn, omdat we manieren hebben om ons voor te bereiden en te screenen. Het is een zeer, zeer laag risico voor de Verenigde Staten, maar het is iets dat wij als volksgezondheidsfunctionarissen heel serieus moeten nemen, ”

   Op 29 januari 2020 zei Joe Biden in een toespraak in Iowa dat Trump’s idee om reizen vanuit China te beperken “xenofoob” was.
   ============

   Trump heeft in januari al gezegd dat vluchten uit China gestopt moesten worden. Dat was racistisch volgens de Democraten… Op basis van de gegevens uit China (niet mens-op-mens overdraagbaar) heeft Trump in ieder geval sneller gereageerd dan Italie en eerder dan Nederland.

   Dat zijn dus de personen die nu zo’n kritiek op Trump hebben.
   ===============

   Fauci: Chinese “verkeerde informatie” vertraagde Amerikaanse reactie op coronavirus

   h**ps://www.realclearpolitics.com/video/2020/04/13/fauci_chinese_misinformation_delayed_us_response_to_coronavirus.html

   1. Cycle25

    De hele wereld weet dit verhaal, links blijft de geschiedenis net zo lang vervalsen totdat de leugen waarheid is geworden.

   2. Steiner

    Waarom reageer je nog op die onnozele???

  5. Kees

   Dat je er niets van af weet Boudewijn, is niet erg, maar loop daar niet mee te koop.

   1. Boudewijn Hummelinck

    Vertel, Kees.

   2. josemoonen@70

    👍👍👍

  6. Rammstein

   Aldus de wereldvermaarde professorandus Hummelinck die precies weet waarover hij het heeft: duizenden minder doden!! Hij zet Dr. Fauci weg als een kleine jongen.

   1. Boudewijn Hummelinck

    Fauci waarschuwde maar Trump luisterde een maand lang niet.

    1. Ritter

     @Boudewijn Hummelinck

     Dr. Fauci zei dinsdag in een interview met Washington, DC-talkradio WMAL dat de media “niet behulpzaam” waren door te proberen hem tegen Trump op te zetten.

     ‘De president heeft geluisterd naar wat ik heb gezegd en wat de andere mensen van de taskforce hebben gezegd. Als ik aanbevelingen heb gedaan, heeft hij ze opgevolgd ‘, zei hij. ‘Het idee om de ene tegen de andere op te zetten, helpt gewoon niet.’

     Hij voegde eraan toe: ‘Dat is echt jammer. Ik zou willen dat dat ophield. ‘

     h**ps://www.nationalreview.com/news/not-helpful-fauci-calls-out-media-for-pitting-him-against-trump/

     1. Boudewijn Hummelinck

      Inmiddels is de druk op Trump inderdaad zo hoog opgevoerd dat hij luistert naar Fauci (na dat twee manden niet of nauwelijks te hebben gedaan) en probeert hij laf weg te kruipen voor de consequenties door de verantwoordelijkheid voor de maatregelen door te schuiven naar de gouverneurs.
      Nog sterker, met zijn tweets zet hij extreem-rechtse aanhangers aan tot verzet tegen die maatregelen. Een smerig dubbel politiek spel: de gouverneurs mogen het moeilijke beleid uitvoeren en hij wenst de eer op te strijken van de verzachting van de maatregelen.

  7. M. Brandenburg

   Opvallend Turmp voerde namelijk al maatregelen door Terwijl de experts in koor riepen dat dit niet nodig was, de media zoals bij alles voel Trump daar.direct op aan. Dus waarom viel de.media Trunp aan, op maatregelen die hij zogenaamd niet wilde nemen of te laat nam. Loog de.media toen of leugen ze nu? Waarschijnlijker is dat met betrekking tot Trump ze constant liegen. De persconferentie alwaar Trump de media met hun kidleidend verslaggeving op hun plek zette was nog deze week. Het was prachtig om te zien hoe al die.media na afloop Te angstig was om er mee door te gaan, wetende dat ze ongenadigd aan de schandpaal zouden worden genageld. Ze zijn er nog steeds niet aan gewend dat Trump niet op zijn rug gaat liggen met de pootjes omhoog, maar keihard de legende media aanpakt en dit doet met hun eigen materiaal. Immers probeer je eigen uitzendingen en materiaal maar weg te zetten als fakenews. Op die momentennwil je zo min mogelijk met je eigen fakenews geconfronteerd worden,aar Dus ging de media op de rug met de pootjes omhoog. De media word enkel maar meer en meer als ongeloofwaardig gezien, wanneer zoals nu zelfs democratische leiders pubpieklijk de president prijzen voor zijn doortastende optreden..

 3. JFU

  Deze extreem linkse kwal heeft veel overeenkomsten met die fascist in de jaren 1940-1945 in Duitsland, die verantwoordelijk was voor het vermoorden van miljoenen mensen die hem niet zinden.
  Hij heeft de zelfde inslag.

 4. Ritter

  Dat toont de haat aan die de politieke elite heeft voor Trump. Niet meer verkapt maar openlijk.

  En zo is het ook met het overgrote deel van de media gestemd; een onredelijke haat voor Trump.

  En vanuit die haat worden dagelijks leugens en roddels verspreid door de media over Trump. Roddels en leugens die als “feiten” worden gepresenteerd.

  De haat is niet gericht op China , waar het virus vandaan komt en ook niet op de WHO die onjuiste informatie heeft verstrekt aan de regeringen waardoor er niet in het begin van de virus uitbraak effectief kon worden gereageerd.

  Maar de haat is gericht op Trump. De persoon die maling heeft aan de politieke en media elite en het opneemt voor de “gewone” man.

  Een van de leugens die door de media worden verspreid is dat Trump niet naar zijn medische team luistert.

  Een leugen dus want Dr Fauchi zei het onderstaande hierover:
  ===========

  Dr. Fauci zei dinsdag in een interview met Washington, DC-talkradio WMAL dat de media “niet behulpzaam” waren door te proberen hem tegen Trump op te zetten.

  ‘De president heeft geluisterd naar wat ik heb gezegd en wat de andere mensen van de taskforce hebben gezegd. Als ik aanbevelingen heb gedaan, heeft hij ze opgevolgd ‘, zei hij. ‘Het idee om de ene tegen de andere op te zetten, helpt gewoon niet.’

  Hij voegde eraan toe: ‘Dat is echt jammer. Ik zou willen dat dat ophield. ‘

  h**ps://www.nationalreview.com/news/not-helpful-fauci-calls-out-media-for-pitting-him-against-trump/

 5. Cycle25

  Nou…en, dat is toch mooi voor jouw Trump gebash Tim ?

  Je zou Verhofstadt moeten bedanken, je weet wel…die uitgekookte liberaal met een enorme grote smoel terwijl zijn land de grootste faalhaas in de corona statistieken blijkt.

  1. B. Pascal

   Inderdaad +++

 6. Bullshit16

  Zo zie je maar weer dictators zijn het een ander de mond snoeren

  1. Reinoud van Gelre

   Je bent een huilbaby, Bullshit16!

   1. Bullshit16

    Renhout
    Heb ik ongelijk dan

    1. Niemandalletje

     Uh, nee! U heeft volkomen gelijk en de realiteit ook op uw hand.
     Het is een algemeen feit dat “zogenaamde” democraten hun tegenstanders graag willen knevelen.

 7. Ritter

  Er word door de media beweerd dat Trump “langzaam” reageerde op het virus.

  Hieronder de feiten en de tijdlijn:

  Nadat Trump in januari een ‘humanitaire en veiligheidscrisis’ had verklaard tijdens een primetime Oval Office-toespraak, zei senator Chuck Schumer, sprekend naast huisspreker Nancy Pelosi, dat Trump werkte om ‘een crisis te veroorzaken, angst op te wekken en de aandacht af te leiden van de onrust in zijn administratie. ”

  Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., Beschreef het als een “‘crisis’ die niet bestaat.”

  Senator Elizabeth Warren tweette destijds dat “we niet vallen” voor de “nepcrisis”.

  14 januari – de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft een tweet gestuurd waarin wordt verklaard dat er geen aanwijzingen zijn voor overdracht van mens op mens van het COVID-19-virus.

  24 januari – Dr. Anthony Fauci National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Directeur zei: “Covid 19 Het is niet iets waar het Amerikaanse publiek zich zorgen over hoeft te maken of bang voor moet zijn, omdat we manieren hebben om ons voor te bereiden en te screenen. Het is een zeer, zeer laag risico voor de Verenigde Staten, maar het is iets dat wij als volksgezondheidsfunctionarissen heel serieus moeten nemen, ”

  Op 29 januari 2020 zei Joe Biden in een toespraak in Iowa dat Trump’s idee om reizen vanuit China te beperken “xenofoob” was.
  ============

  Trump heeft in januari al gezegd dat vluchten uit China gestopt moesten worden. Dat was racistisch volgens de Democraten. Op basis van de gegevens uit China (niet mens-op-mens overdraagbaar) heeft Trump in ieder geval sneller gereageerd dan Italie en eerder dan Nederland.

  Het waren juist de Democraten en hun vriendjes in de media die vonden dat Trump overreageerde met zijn inreisverbod uit China. Dezelfde media, die dus in het begin vonden dat het virus geen gevaar vormde voor de VS, hebben nu kritiek op Trump.
  ============

  En laten we een ding niet vergeten. De omvang van het virus is door zowat iedere regering onderschat omdat China en de WHO onjuiste informatie verspreide.
  —————

  Fauci: Chinese “verkeerde informatie” vertraagde Amerikaanse reactie op coronavirus

  h**tps://www.realclearpolitics.com/video/2020/04/13/fauci_chinese_misinformation_delayed_us_response_to_coronavirus.html

 8. lotje

  Gestoorde figuur met DNA van die mannetje met snorretje uit de 2e oorlog.

  1. lotje

   Nadat ik het heb bekeken lijkt hij er ook nog veel op.

 9. Florissa

  Heerlijk deze uil aan het woord, hij zorgt voor een versnelling in de opheffing van dat hele zooitje stumperds daar .Nexit en geen cent meer naar die domme lulhannes.

 10. Duckday

  De EU wil gewoon een wereld oorlog en bereid zich daar op voor.
  Stem gewoon PVV of FvD daarna snel uit dit gevaarlijke monsterverbond en NL Exit.
  Dit monsterverbond de EU is bezich Europa in een diepe poel te storten.

  1. Boudewijn Hummelinck

   “ De EU wil gewoon een wereld oorlog en bereid zich daar op voor.”

   Natuurlijk, maar vergeet je je medicijnen niet in te nemen?

 11. Ritter

  Nu Live. U kunt vragen stellen

  FVD Journaal #12 – LIVE Q&A!

  h**tps://www.youtube.com/watch?v=v3dUfviVnaM

  1. Beukman

   @Ritter
   Leuk, dank. Baudets enthousiasme is aanstekelijk.

  2. Bullshit16

   Mooi dat had ik al gemist ga zeker kijken

 12. Kees

  Inzake zijn standpunt jegens de WHO heeft Trump inmiddels de steun gekregen van Japan, Australie en India.

  1. Bullshit16

   Dat is goed nieuws

  2. Beukman

   Link?

   1. Boudewijn Hummelinck

    Ja, daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar.

 13. Kristalix

  Ochjee, hij had het net met moeite van zijn eigen voorgevel af gekregen. Misschien kan iemand dat er weer keihard oprammen.

 14. perry

  Geef Guy Verhofstadt een bloksnorretje, en hij lijkt als twee druppels water op Adolf Hitler!
  Zelfs zijn schizofrene uitingen gelijken!

 15. harte385

  Ik zou het liefst al die eurofielen smoelen afplakken voorgoed in de hoop die teringkoppen nooit meer te zien.

 16. crimson1960

  Voor mij mogen zijn voor zijn uitspraken en zijn gedrag verbannen naar een onbewoond eiland waar je Nooit meer van hem zult horen en zijn familie erbij. Volledig uit wissen die stamboom.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.