FVD: ‘Waarom zoveelste miljard corona-steun voor Zuid-Europa? Nederlandse ondernemers draaien elke euro om!’

Forum voor Democratie is het niet eens met het beleid van het kabinet. Om de ruzie met Italië te sussen wil het kabinet €1 miljard in een corona-steunfonds voor Zuid-Europa steken. Onrechtvaardig, aldus Thierry Baudet: Nederlandse ondernemers gaan momenteel en masse failliet. Laat de regering hen steunen!

Het lijdt geen twijfel dat de huidige coronacrisis niet alleen gaat over gezondheid, maar ook over de economie. De ‘intelligente lockdown’ spaart een hoop mensenlevens, maar kost een hoop geld. De Nederlandse regering moet behalve zorgen voor voldoende IC-bedden, ook zorgen dat niet het halve land failliet gaat. Daarom wil FVD-voorman Thierry Baudet een ruimhartige regeling van de overheid om kleine ondernemers te steunen.

Maar de prioriteiten van het kabinet lijken ergens anders te liggen: bij het oplossen van de ruzie met Italië. Die verweet Nederland egoïstisch te zijn, en dus storten Rutte en Hoekstra nu €1 miljard in een fonds voor Zuid-Europese landen waar het coronavirus zwaar heeft toegeslagen.

Aangezien je geld maar één keer kan uitgeven, vindt Baudet dat geen goede keuze van het kabinet. Hij wil liever dat het bedrijfsleven in eigen land gesteund wordt:

“Door de coronacrisis gaan Nederlandse ondernemers failliet. We zullen elke euro moeten omdraaien om de enorme economische gevolgen bij te sturen. Waarom stuurt het kabinet dan het zoveelste miljard naar Zuid-Europa?”

Het plan van FVD’er voorziet in een ‘kickstart‘ van de Nederlandse economie:

“Meer dan ooit moet het landsbelang nu voorop staan. Daarom steunt FVD de maatregelen van het kabinet en steun voor het MKB. Thierry Baudet roept het kabinet op om ook te denken aan de toekomst: hoe krijgen we de economie straks weer aan de praat? Een kickstart!”

In een poging om toch meer steun voor ondernemers (zowel MKB’ers als ZZP’ers) los te pulken, diende Thierry Baudet gisteren in de Tweede Kamer een motie in. Deze werd onceremonieel weggestemd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Lambieck

  h**ps://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/coronavirus-kabinet-neemt-pakket-nieuwe-maatregelen-voor-banen-en-economie.

  Het kabinet heeft vandaag besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Doel is om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Dit pakket biedt, zo lang als nodig is, maandelijks voor miljarden euro’s aan steun. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft.

  1. P. Breetveld

   Die miljarden mogen direct met druipend vette rente worden afbetaald met belasting verhogingen van bijbelse proporties na de crisis.

   De ‘sigaar uit eigen doos’ principe en ‘belasting verhogen lost alles op’ regel!

   1. Lambieck

    Breetveld pleit voor het per direct stopzetten van de 20 miljard hulp aan ondernemend Nederland en en 1 miljard voor de onmenselijk zwaar getroffen bevolking van Spanje en Italië.

    Duidelijk.

    1. P. Breetveld

     Nee, Stevie wonder, zet eerst je lasbril af en lees voordat je gaat gillen als een speenvarken!

     Eerst gebruiken voor overleven, daarna de rekening INDIRECT terug s’lands schatkist in via torenhoge belastingen uitgesmeerd over een bepaalde tijd. Of denken we nog steeds dat het geld uit de kont van onze lieve heer komt?

     Misschien dat vriend boterletter H. het je kan uitleggen in 3000 woorden lappen onsamenhangende tekst! Roep hem op in je glazen bol!!!

     1. P. Breetveld

      Lampik,

      Italy is het land in de vorm van het voorwerp waarmee je straks je huis uitgetrapt wordt omdat NL failliet is. Den hoofd ten ruste leggen onder de Drs.ing.PH.prof Jetten brug is nog misschien een optie om fit te blijven voor een werkweek van 78 uur p/w tot je 72e.

    2. Fonz

     lampikje wenst de Nederlandse ondernemer het liefst failliet zodat WIJ net als Spanje worden én lampikje geeft graag zijn banknummer met pincode voor de eerste aanbetaling

 2. P. Breetveld

  De Nationale Helden van links stemden niet voor? Dan gaat het om Baudet zelf. Leren denkenen werken als een team, verschillen aan de kant zetten, beslissen en handelen in het landsbelang, neuzen dezelfde kant op. Dat moet gebeuren bij deze crisis. Die samenhorigheid smeedt een band tussen de bevolking en bevolking-kabinet.

  De realiteit is dat het een egocentrische bende is zonder structuur en duidelijk leiderschap. De leider draait met alle winden mee om maar populair te blijven overkomen bij de bühne, heeft de boel niet onder de controle en de muizen dansen samen met de kat op tafel.
  Triest om geen gesmeed team te zien maar ongeïnteresseerde, onsamenhangende bende van whatsappende individuele Diva’s te zien zitten niksen voor een behoorlijk salaris. Nee dan maar ‘Order’ tumult en opstootjes van de UK dan het amper waar te nemen fluisterstemmetje van die marokaanse in een doodstille zaal met voetbal kijkende bewindslieden.

  1. Crassus

   De twee die zich hebben buiten gesteld komen alleen maar met vragen, vragen en vragen. Oplossingen homaar. De rest verklaart zich solidair en stelt zich constructief op

  2. Thierry Trollinator

   Blijkbaar heeft trol Breetveld moeite om de begrippen ‘politieke meerderheid’ en ‘politieke minderheid’ uit elkaar te houden.

   1. P. Breetveld

    Hey Thierry T,
    Vroeger maakten ze voor verwarde mensen uni paar schoenen. Geen links en rechts meer.
    Iets voor jou?

 3. Meriadoc Brandebok

  Dit is typische demagogie. Voor ondernemers is er een noodpakket beschikbaar van 10 tot 20 miljard euro. Het kabinet wel een miljard storten in een fonds voor Zuid-Europa om medische hulpgoederen van aan te schaffen. De totale begroting van 2020 is 302 miljard euri.

  Alsof een rijke topman een arme sloeber een tientje overhandigt, onder voorwaarde dat die arme sloeber er een EHBO-doos van gaat kopen.

  1. Cootje

   Maar Corona is niet te genezen met een verband doosje maar ook niet met hoogwaardige vaccin , de banken gaan omvallen en er komt een wereldwijde recessie die zijn weerga niet kan. . En dan zit Italië toch goed met zijn goud voorraad en wij zitten met monopoli geld Italië is toch voor eenderde een zwarte economie die gaan zich wel redden , wij kunnen alleen maar polderen

   1. Joshuak

    Nederland heeft veel veel goud hoor. Tenminste de grootste banken hebben dat..

    Italië heeft ongeveer 2400 ton goud.. Nederland 600 ton.. Dus 4x zoveel ongeveer maar dan ook 4x zoveel inwoners..

    Enige wat jammer is dat als je de getallen bekijkt heeft Nederland een bijna 2/3 deel van haar goud weggedaan de afgelopen 30-40 jaar.. Wat achterafgezien misschien niet heel verstandig was.

    Nederland was historisch gezien (tot 40 jaar terug) 1 van de landen met ver uit het meeste goud vergeleken met inwoners..

  2. Tguard

   Demagoog, ga zelf eens met je grote bek werken in de zorg! Wij hebben nog niet eens mondkapjes dus laten we zorgen dat we zelf eerst eens de boel op orde hebben en onze eigen mensen fatsoenlijk kunnen helpen!

   1. Meriadoc Brandebok

    @Tugard

    Naar de zorg vloeit meer dan 80 miljard.

 4. Heras

  NEXIT!!!!!

 5. Cootje

  We hebben een liberalen premier maar het is een salon socialist , Corona gaat een recessie teweeg brengen die mij kinderen en klein kinderen hun hele Leven gaan heugen , we gaan het zo zwaar krijgen dat volkstuinen weer rendabel worden voor gezinnen , en de merk artikelen in een kluis moeten we gaan financieel 25/30 jaren terug in Nederland , waar ze in zuid Europa het nog veel erger krijgen . solidariteit is mooi voor de bühne , maar Frankrijk laat het dividend van het oude Fortis België overgenomen door BNP PARIBAS van 2 miljard euro gewoon uitbetalen en overhevelen naar Frankrijk ,/ moraal ridders/ gaan gewoon met hun 62ste met pensioen en betalen die uit de lopende begrotingen , maar eer het einde van het jaar is heeft Corona zoveel sociale onrust teweeg gebracht dat de regeringen het niet meer kunnen mannen en er zullen banken sneuvelen Corona gaat over de hele wereld orde op zaken stellen en de Belgen zullen zeggen een ieder terug in hun kot . Dus de zuiderlijken landen kunnen er beter aan wennen dat ze hun eigen broek moeten ophalen want van een kale kip …………..

  1. Thierry Trollinator

   “Volkstuinen weer rendabel” enzovoort enzovoort…

   U moet niet gaan doen als alsof u de crisisjaren van de jaren 30 van de 20e eeuw nog heeft meegemaakt.
   Toen was het pas écht crisis.

   1. Baco

    Brenda Willem Welsh?

   2. Cootje

    Let op was toen met nu klein bier er woonde toen maar 2 miljard bewoners en de jaren 30 depressie speelde zich af in een relatief klein gebied , maar 3 miljard Chinese en Indiërs is totaal andere orde en Corona slaat overal toe met zijn impact . Wordt wereldwijd een reuze depressie en dan komen volkstuintjes vanzelf weer in beeld / helaas op PFAS grond

   3. Bertus bumperding

    Maar jij wel zo te horen .
    Bartje Kinderhumper herinnert zich de 30’er jaren als de dag van gisteren en beleeft tot op de dag van vandaag de jaren 40 tot en met 45 .
    Als NSBer pur sang pleit hij voor alles wat in die jaren mislukt is .
    Het enige wat hij uiteindelijk heeft bereikt uit die periode is zijn hier veel benoemde hobby kinderhumpen.
    Dus laat meneer zijn digitale fluim nog even tussen duim en wijsvinger schieten .

    1. Cootje

     We gaan je horen als de bedrijven als bosjes omvallen en Europa in brand staat , trouwens de wereld , en als er in 1930/33 ruim 2 miljard mensen op het planeetje woonden gaat , en die er toen niets eens allemaal bij betrokken waren .praatje nu over een andere impact en mag je ook reageren wat bv de Chinese en de Indiërs met ze3 miljard gaan doen , en kunnen we jou bij het rijtje zetten van dat Corona niets voorstelden toen het nog was in China , met een digitale Fluim wel realistisch blijven en verder ben ik van huis uit anti Duits , het is nu april 2020 regeer nog maar in december 2020.

   4. P. Breetveld

    Hey, Thierry Taalwonder,

    Heb jij het dan wél meegemaakt met de conclusie in de laatste zin?

    Eerst even nadenken wat je wilt vertellen. Vraag anders hét taal orakel H. om advies!
    Die weet in ,alweer, minimaal 3000 woorden lange en onleesbare tekst uit te leggen dat ‘doen als alsof’ niets doen betekend.
    Schurk straks tegen H. aan. Misschien geeft zijn hoger dan hoog opgeleide taalkunde een beetje op je af.

    1. Heinz

     *betekent* zo zou ik het schrijven, bolleboos!

  2. M. Brandenburg

   Kan iemand mij het woordje Salon Socialist uitleggen. Kijkend naar 100 jaar socialisme in elke vorm zie je hoe politici zich verrijken aan belastinggeld, hoewel recht normaal zichzelf verrijkt aan het produceren en verkopen van diensten of producten, Ambtenaren die te royaal worden vergoed en door middel van refuleringen waar nog meer ambtenare voor nodig zijn om te controleren de overheid ongekend hard laten groeien, vervolgens worden door die overheid bepaalde bedrijven uitverkoren, alwaar de concurentie voor wordt uigeschakeld en die linkse politici zich tijdens hun poltieke carriere via kadootjes laat belonen, en na hun politieke carriere met directiefuncties, war ze helemaal de kwaliteiten niet voor hebben, vervolgens wordt via een progressief belasting systeem ook voorkomen dat men te veel van eigen geld kan houden, en worden via extra belastingen het verwerven van rijkdom via sparen of investeren onmogelijk gemaakt. Om uiteindelijk iedereen gelijk te houden in armoe. Wat is nu exact een salon socialist wanneer je als een politici exact dat puur linkse beleid voert???

   1. Cootje

    Waar een socialist is geweest groeit nooit geen gras meer

 6. Cootje

  Die Engelse krijgen het ook zwaar met een recessie en maar zich lachen zich binnen 5 jaar te pletter

 7. Cootje

  In België nu bezig in de afspraak is er een nog negatiever en spreekt van een depressie in Europa zo rooskleurig zijn de vooruitzichten , dus maak nog maar een miljardje monopolie geld over naar de zuid Europese zielenpootjes

 8. Ab Infinitum

  Minister Koolmees gaf op RTL Z zojuist een uiteenzetting hoe het kabinet de ondernemers ZZP e.d. gaat ondersteunen. Keihard is er door het kabinet gewerkt, UWV, ook in de weekenden. Je kan ook weken studeren op ontwrichtende vragen om het kabinetsbeleid destructief onderuit te schoffelen. Veilig met een paar maatjes uit een boreale wereld.

  1. Cootje

   Sinds waneer kan het UWV iets correct uitvoeren ??? Let op binnen twee weken komen de huilie huilie verhalen , ze horen bij de instellingen CBR en de belastingdienst kan je nu ook bij zetten het RVIM met achter de wijten aanlopen .

  2. Fonz

   aytasje wil natuurlijk dat al die ondersteunende maatregelen naar Afrika moeten

   1. Fortiori

    Harry Mens: “Baudet is een gevaarlijke man” onthoud dat nu maar.

   2. Vraagtekentje

    Daar heeft Kaag anus al kak al voor gezorgd, die heeft net 100 miljoen naar Afrika gestuurd.

 9. Pijnstiller

  de Nederlandse staat moet 65 miljard lenen om de crisi het hoofd te bieden. M.a.w. decennia lang belasting heffen om het terug te kunnen betalen. En dan toch 1 miljard weg geven aan landen die niet gebukt gaan onder de enorme belasting druk net als Nederland?
  Kom op zeg. Solidariteit is prima, echter de Nederlandse economie staat net zo hard onder druk

 10. rory

  “Waarom zoveelste miljard corona-steun voor Zuid-Europa?”
  Omdat het vanuit het perspectief van Brussel zal moeten, indien de miljardensteun niet zou plaatsvinden is de EU afgeschreven, heel de EU valt dan uit elkaar!
  Ik vind het prima indien dat zou gebeuren, immers na de Corona pandemie ligt de Nederlandse/Europese economie sowieso op zijn rug, we kunnen in die situatie Nederland beter zonder EU verplichtingen heropbouwen!
  De zuidelijke lidstaten zouden ten alle tijde blijven leunen op landen met een “arbeidsethos”,zoals Duitsland en Nederland etc!

  1. perry

   rory:
   Volkomen helder!
   Het is net als een bedrijf runnen, je kunt géén bloeiend bedrijf opbouwen als de meerderheid van het personeel aartslui en ongemotiveerd is!
   Een EU is alléén zinvol zonder luie potverterende landen!

 11. Heinz

  Ik zou graag Mr. Hiddema als Minister President zien. Duidelijk in het formuleren van cryptische vragen, hersenbrekers, die houden je scherp. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Dit missen wij. De rest dramt maar wat. Maar helaas…

  1. Boudewijn Hummelinck

   Dat de oude Hiddema goed is in het stellen van cryptische vragen en het brabbelen van hersenbrekers valt niet te ontkennen.

   Om zo’n zwatelaar premier te maken lijkt me niet verstandig.

   1. Baco

    Boudewijn Willem Welsh?

 12. Piet Klein

  Het is volstrekt duidelijk dat alle landen voor een enorm uitdaging staan om zowel het virus te bestrijden als de economie zoveel mogelijk te stutten. Dat geldt voor Italie maar ook voor Nederland. Nederland heeft een achterstand in de bestrijding van het virus en heeft een relatieve hoge sterfte. Het is volstrekt denkbaar dat Nederland een vergelijkbaar traject gaat lopen als Italie en Spanje. De zuidelijke landen lijken de crisis te willen gebruiken om hun schuldpositie te verschuiven naar andere landen. Dat heeft maar heel weinig te maken met het virus en de daarvoor benodigde financiele middelen. Italie probeert NL wel gebrek aan solidariteit te verwijten maar dat is zeer ten onrechte zeker als we kijken hoeveel NL heeft bijgedragen en feitelijk bijdraagt omdat de rente naar nul gedrukt wordt vanwege de o.a. de Italiaanse schulden. Het ten onrechte gebruik van de virus-zorgen als breekijzer om vervolgens schulden te verschuiven heeft meer weg van chantage door Italianen dan van gebrek aan solidariteit vanuit NL. Willen we elkaar recht in de ogen blijven kijken dan is het de vraag of nu 1 miljard naar Italie schuiven een sterke actie is of dat het beter is om te zeggen we deze coronacrisis heeft niets te maken het onderwerp schuldencrisis. Daar zijn andere oplossingen voor nodig en er is ook geen reden om nu 1 miljard naar Italie over te maken. Zij kunnen zelfstandig erbij lenen omdat de EU die ruimte geeft en omdat de ECB verder schulden wil opkopen. NL staat er wel beter voor maar dat is door jarenlang inleveren door de NL-ers. Die mogelijkheid hadden de Italianen ook maar hebben er niet voor gekozen. Natuurlijk zijn we graag bereid om te helpen, zijn er vragen kom en hebben wij mogelijkheden dan zullen wie die graag aanwenden om te helpen. Maar net als Italie moet bij ons alle hens aan dek, alle zeilen worden bijgezet we zitten in dezelfde boot. Solidair zijn is ook eerlijk naar elkaar zijn. Er lijkt nu geen reden te zijn om een check over te maken naar Italie. Om mijn heen zie ik de zorgen van veel ondernemers die al vast beginnen te lopen, vrezen voor hun faillissement, vervolgens zien dat voor hun werknemers en henzelf de arbeidsmarkt onderuit is gegaan. Het is niet ondenkbaar dat we elk dubbeltje nodig hebben om de vele NL-ers die nu knel raken te helpen.

  1. Boudewijn Hummelinck

   “ Het is volstrekt denkbaar dat Nederland een vergelijkbaar traject gaat lopen als Italie en Spanje. “

   Alles is denkbaar maar niet alles is waarschijnlijk, sterker, dit is zeer onwaarschijnlijk.

   1. Piet Klein

    Wij zijn staan nu al in de top 4 voor wat betreft het aantal doden per miljoen inwoners. We lopen achter in tijd t.o.v andere landen en we registeren alleen in de cijfers nu patienten die zijn getest op corona. Anderen die volgens huisartsen gediagnosticeerd zijn (maar zonder test) met corona worden niet in deze cijfers verwerkt. We zitten veel dichter op Italie dan dat u zich realiseert.

    1. Heinz

     Wilt u voor eeuwig leven ? Eens ga je dood, gelukkig. Als een plantje leven, is dat wat u wil.?

 13. LifeBuddy

  Die €1 miljard staat dezelfde dag alweer terug in nederland. Zo wassen ze Zwart Geld naar Wit geld in italie. Hoe lomp kan je zijn om dat nog te steunen. Er wordt daar massaal met kinderarbeid gewerkt, waar china en noord korea gretig aan mee werken. De linkse wassen de handen hier in onschuld.bah

 14. m.van.rosmalen

  Forum v Debielen de tweede VVD light
  Ook alleen maar oog voor oh die zo zielige ondernemers en hun vakantievierend thuispersoneel
  De gewone werkenden die nu hun nek uitsteken in de vitale beroepen mogen verekken van onzen Derrie En zich de pleures werken tot hun 67ste.
  Vaak zijn deze mensen al op jonge leeftijd begonnen
  Als Sjerrie strakjes wint gaat hij samen met die seniele advocaat lekker verder met Trutte en in de verste verte niet met Wilders

 15. P.Sisterons

  Daarnet was dat mens met het pipo de clown’s gezicht Al Kak weer even 100 miljoen uit aan het delen voor de minder bedeelde landen. Toe maar jongens, het kan niet op. Zolang het maar om het buitenland gaat. De Nederlander kan weer – zoals gewoonlijk – doodvallen. EU? Het was niks, het is niks en zal nooit iets worden.
  NEXIT.

  1. Baco

   Aantal doden in week 11 van 2018 = 3733
   Aantal doden in week 11 van 2019 = 3227
   Aantal doden in week 11 van 2020 = 3182*

   Wees geen schaap, blaat een ander niet na, verzet je tegen deze machtsgreep!

   *Bron: CBS

 16. Smek

  NEXIT zo snel mogelijk.

 17. evil knievel

  Alles voor de EU!!
  Thierry & Geertje zijn roependen in de woestijn helaas,net als hun aanhang!
  We worden gewoon genaaid n vogelvrij verklaard door deze Eurofiele lijkenpikkers n zijn letterlijk ten dode opgeschreven met deze sekte!😩
  Op naar 2021!

  1. Heinz

   Ik hoop het ook. Ik ben zeer gecharmeerd van mevrouw Ollongren en hoop dat ze snel weer mee kan doen. Een uitermate slimme vrouw met een duidelijk taalgebruik. Ik ga zeker op haar stemmen.

 18. Seneca

  Baudet kan hoog springen wat hij wilt, maar het K voert het plan uit zoals opgedragen door EU en VN. deze Chinese griep wordt als oorzaak beschouwd van het instorten van het totale financiële, sociale en economische systeem. deze catastrofe van Bijbelse proporties was toch wel gebeurd maar door het afwentelen van deze crisis op de zgn. Chinese griep is een doekje voor het bloeden. anders waren de huidige machthebbers met aanhang en eveneens de zgn. volksvertegenwoordigers, letterlijk gelyncht. om dat te voorkomen kwam deze Chinese griep (vermoedelijk was dit een idee van de Chinezen daar ook zij grote economische problemen hebben) als een geschenk uit de hemel. even nadenken: hoeveel doden had NL in winter 2017/2018? ruim 9000! hoeveel doden had Italië in de winter 2017/2018? ruim 22000! er was geen haan die er naar kraaide en ook de media – aangestuurd door de diverse overheden – schonken geen aandacht aan deze aantallen. de huidige sterfgevallen halen het niet bij de eerder genoemde cijfers en nagenoeg de hele wereld ligt op zijn gat. zelfs de domme linkse eikels op dit forum zullen na verloop van tijd – weliswaar schoorvoetend – moeten toegeven dat ook zij zwaar bedonderd zijn.

  1. Fonz

   Bilderberg?

 19. Rosasolis

  Zoals altijd is Baudet op zoek voor sensatie. Er was geen ruzie tussen Italie en Nederland. Alleen was Italie wel bitter teleurgesteld dat onze regering toen dachten dat er geen extra geld beschikbaar was om meteen deze vreselijk Corona getroffen land wat steun te bieden. Maar gelukkig is er nu besloten dat we kunnen wat geld beschikbaar maken. De “piek” van de Corona verspreiding is in Italie eindelijk bereikt, en deze land heeft veel financiele steun nodig. Tijdens de 6 jaar IS crisis in Syrie en Iraq, heeft Italie de meeste vluchtelingen van heel Europa opgenomen. Aanzienlijk minder dan Nederland.
  Dat heeft miljarden gekost voor deze arme land…Het is begrijpelijk dat wij eerst voor onze werknemers moeten zorgen, maar moeten wij Italie helemaal in de steek laten?
  De Nederlandse economie is nog steeds een van het meest secure van de wereld.

  1. Fonz

   rosasolis geeft net als al die andere linkse idioten, graag zijn bankrekeningnummer met de bijbehorende pincode…

   1. Politiek Profeet

    Volgens een ander opvreetinstituut het cbs, ligt het aantal coronadoden enkele duizenden hoger dan de gestelde 1500 van de leugenclub rivm van japio en zijn knechtjes…
    Verder zijn nu eindelijk een grote groep boeren van FDF tot de conclusie gekomen dat je met de gristenunietroela schouten tegen een betonnen plaat aan loopt te lullen, deze puppet van pinokkio heeft geen eigen mening of enige kennis in huis.
    Verder stort de economie in elkaar en komen er binnenkort honderduizend werkelozen bij, dit alles opgeteld komt een revolutie rap naderbij.
    Nu nog sinterklaas spelen in het buitenland, de zorg geen beschermende kleding en materialen geven….de volkswoede begin je al te voelen…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.