Geert Wilders pakt “beroepsislamknuffelaars Jetten, Kaag en Rutte” aan voor hun “gezegende Ramadan-wensen”

PVV-leider Geert Wilders heeft drie sleutelfiguren in de Nederlandse regeringscoalitie, premier Mark Rutte (VVD), fractievoorzitter Rob Jetten (D66) en minister Sigrid Kaag (D66) spottend nog een “gezegende Ramadan” gewenst nadat in Parijs een aanslag werd gepleegd en in Turkije islamitische homofobie toenam.

Al jaren buitelen partijleiders over elkaar heen om bij het begin van de islamitische vastenmaand Ramadan de Nederlandse moslims een fijne tijd toe te wensen. Dit jaar deden behalve premier Rutte ook D66’ers Rob Jetten en Sigrid er aan mee. Een doorn in het oog van PVV-leider Geert Wilders, die via tweets probeert te benadrukken dat de Ramadan voor veel moslims helemaal geen serene, meditatieve maand is.

Allereerst benadrukt de oppositieleider dat in preken in Turkse moskeeën te horen viel dat homoseksualiteit vervloekt wordt door de islam. Islamitische homofoben hebben na preken over dat onderwerp de hashtag “#YallahHollandaya” in het leven geroepen – een oproep aan in Klein-Azië woonachtige homoseksuelen om hun land te verlaten en maar naar dat ‘perfide’ Nederland te gaan.

“Fijne Ramadan nog hè, Rob Jetten en Sigrid Kaag!”, aldus een spottende Wilders in een reactie op dat verdrietige nieuws.

Even later grijpt het Kamerlid de beide D66’ers wéér op zijn Twitteraccount, en pakt ook premier Rutte mee. Ditmaal gaat het over een aanslag van een motorrijder op twee agenten, die te maken zou hebben met de behandeling van Palestijnen. Volgens Wilders is de situatie echter klip en klaar theologisch van aard: “Moslimterrorist rijdt motoragenten aan. De islamitische ideologie staat voor haat, geweld en terreur.” En daarom dus ook weer sarcastisch:

“Ondertussen kwamen er gezegende Ramadan-wensen van de beroepsislamknuffelaars Rob Jetten, Sigrid Kaag en premier Rutte.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Ritter

  Jeff Goldblum (een acteur) had kritiek op de anti-homo en anti-vrouw houding van veel moslims.

  Nou dat heeft hij geweten.

  Hij werd door links aangevallen en gedemoniseerd op Twitter.

  Kennelijk is de islam voor links taboe om te bekritiseren.
  ===========

  Jeff Goldblum plaatste vraagtekens bij de anti-vrouw en anti-homoseksuele aard van veel landen met een moslimmeerderheid over de hele wereld en is nu geannuleerd door de linkse haatbende van Twitter. Ondanks het feit dat veel moslims juist naar de VS zijn gevlucht om de middeleeuwers van hun religie achter zich te laten.

  h**ps://twitter.com/darrengrimes_/status/1254052530511908865

  1. Canta

   Ritter
   U heeft het vaak over demoniseren maar hebt kennelijk niet in de gaten dat links hier constant wordt gedemoniseerd.
   Bovendien zijn er in de VS zeer christelijke staten die anti vrouw en anti homo zijn.
   Ook in oost Europa ( en in Rusland in het bijzonder) woon je niet graag als homo.
   Waarom worden deze zaken dan alleen aan moslims gekoppeld. Bovendien ken ik moslims die meer respect tonen t.o.v. vrouwen dan menig autochtoon.
   Maar u ziet wel meer zaken over het hoofd want wat betreft Trump en het contact met de Russen, Na het impeachment heeft zijn zoon toegegeven dat er wel degelijk contact was met de Russen.

   1. weer woord

    Canta,
    Een handvol reacties op een obscuur blogje is geen vergelijking met vrijwel het complete mediapark en de publieke omroepen die met hun eenzijdige berichtgeving het debat dusdanig hebben verkleurd dat er daardoor wel degelijk sprake is van “demonisering”

    Jouw voorbeeld en je handvol anekdotische voorbeelden in compleet andere landen zijn typisch een geval van vastgeroeste onwetendheid of een kwaadaardig geval van willen afzwakken van het onderwerp in kwestie.

    Je kent nette mensen onder de moslims, proficiat!
    Maar wat is je punt? Er zullen genoeg mensen zijn die wel degelijk te maken hebben met de minder fraaie exemplaren onder hun, het een sluit het ander niet uit.

    Wat je gemompel met betrekking tot president Trump betreft, wat heeft dat er nou weer mee te maken?

    De Amerikaanse media is nog velen malen erger dan die van ons, als bij wijze van spreken Trump morgen over water zou kunnen lopen zal hem verweten worden dat hij bang is van water of zwemmers discrimineert.

    Zullen we ook een boekje open doen over Biden’ strapatsen in Europa?
    Of misschien de Clintons meer je kopje thee?

    1. Canta

     LifeBuddy
     NEE, de zoon van Trump heeft toegegeven dat hij met de Russen sprak en zijn vader was op de hoogte.

    2. Canta

     weer woord
     Ooit in je opgekomen dat het geluid dat je in de media hoort er is omdat men het simpelweg niet met Trump, de PVV of de FvD eens is.
     Dat men de gedachtegang afschuwelijk vindt en dat degene die het daar wel mee eens zijn een minderheid zijn?

     1. weer woord

      Degene in de media zijn het er niet mee eens, doch zij menen in hun misplaatste arrogantie voor anderen te moeten spreken.
      Ondanks al het gekonkel is Trump gewoon president geworden en daar de Democraten hun obsessieve kuren maar niet naast zich neer kunnen leggen, gaat zijn tweede termijn er gewoon komen.

    3. Canta

     Weer woord
     Degene in de media zijn het er niet mee eens, doch zij menen in hun misplaatste arrogantie voor anderen te moeten spreken.

     Kunt u gedachte lezen? De arrogantie is wanneer je niet accepteert dat mensen oprecht een andere mening hebben dus maak je jezelf wijs dat dat niet werkelijk hun mening is.
     Wanneer die mensen werkelijk denken voor andere te moeten spreken dan zou dat bij de verkiezingen wel duidelijk zijn geworden. PVV en FdD zijn nog steeds een minderheid.

     1. weer woord

      Zoals jij meent voor de Amerikanen te moeten spreken? Bedoel je dat soms?
      Laatste keer werd FVD de tweede partij van Nederland, dat noem jij een minderheid?
      Die daarna ook nog eens straal werd genegeerd door een houtje touwtje constructie van de zittende partijen.

   2. CLoVis

    @kwatta

    Weet je wel dat je aan het discrimineren bent?

    Je hebt het over ‘Bovendien ken ik moslims die respect tonen..’

    dus die zijn volgens jou een uitzondering
    en het voor de rest van hen is het de normaalste zaak van de wereld.

   3. LifeBuddy

    santa, Nee, dat was de zoon van slinkse joe biden, die hebben samen op slinkse wijze miljoenen olie dollars als zwart geld america binnengesmokkeld. Trump heeft daar een stokje voor gestoken en nu zijn alle slinkse democraten boos.

   4. Seneca

    @canta
    ik heb het al zo vaak gezegd, je nickname is het vervoermiddel van geestelijk en lichamelijk gehandicapten. ik denk niet dat je lichamelijk gehandicapt bent, maar geestelijk zeer zeker, gezien je plempsels op dit blog. hoe kan links gedemoniseerd worden? linkse lieden zijn toch het zout der aarde, zonder linkse ideeën zou het in deze samenleving nog slechter zijn? jullie zijn toch die lieden, die anderen oproepen om gelukszoekers binnen te halen maar zelf niet thuis geven? jullie tonen toch aan de samenleving hoe goed jullie wel niet zijn? overigens het is een typisch links trekje om als er iets geconstateerd wordt men onmiddellijk begint te janken: ‘ja maar, daar doen zij het ook…’. waarom valt u de autochtoon aan? ook zo’n typisch links trekje. jij kent moslims die meer respect tonen t.a.v. vrouwen etc. ik weet zeker, dat jouw beste vriend – althans dat denk je – een moslim is. gezegend ben je, totdat je wakkeer wordt.

    1. Canta

     Seneca
     Nee, niet zij doen het ook maar, als je zelf demoniseert dan moet je niet zeuren als dat jou eens gebeurd.
     Bovendien schijn jij helderziend te zijn want je weet precies hoe mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid er voor staat.
     Maar ja, dat gebeurt hier wel vaker, conclusies trekken zonder enige informatie te hebben.

   5. Kees

    zielige nul…..

    1. Politiek Profeet

     te kleine lul?

 2. Brenda Welsh

  Wilders en de politiek is een zeer eenzijdig toneelstuk. Alsmaar hameren op de Islam.
  Het aanduiden over de non-acceptatie van een andere zekzuweele geaardheid in verre oorden kan hij beter achterwege laten. Dat omdat Rob Jetten hier (bijna altijd) onder enkele reaguurders een favoriet slachtoffer is om hem dit te verwijten. Vermoedelijk ontgaat hem dat.

  1. LifeBuddy

   brandaris, de islam tolereert Geen liefde tussen twee mensen, de islam Tolereert liefde tussen twee mensen in dezelfde familie, de islam tolereert Liefde tussen twee mensen,al zijn ze minderjarig. De islam tolereert Geen tegenspraak in deze marocprovincie, Vermoedelijk ontgaat je dat.

  2. Mart

   Brenda…..laat je eens lekker pakken door een“over ZEKZUWEELE ALAH aanbidder.Wèl stil blijven liggen,anders gaatie snijen,want je mag er geen lol aan beleven.

 3. lotje

  Het zijn vuile landverraders en moeten gestraft worden.

  1. Politiek Profeet

   Ze komen nog wel een keer aan de beurt, na de revolutie sleuren we dat rattentuig voor een volkstribunaal…

   1. Alfred Bentinck

    Politiek Profeet fantaseert lustvol over het vermoorden van mensen maar het is gelukkig slechts een angstig kereltje achter een computer.

    1. weer woord

     Net zoals jij alleen maar nutteloos kan stangen.
     Gelukkig maakt een leeglopende afvoer nog betere argumenten dan jij…

    2. Seneca

     @laml*l die hier een name bentink hanteert
     je bent nu al bang, het loopt je dun door de broek want als het zover is, dan weet men je te vinden, wees daar van overtuigd.

   2. Canta

    Politiek Profeet
    Nou dat is even STOERE taal. Jij durft hoor!!! Alleen vergeet je dat mensen die denken zoals jij, in de minderheid zijn. Ik zou zeggen: droom lekker verder.

 4. ikweetwatikwil

  Wat denkt Brenda van het éénzijdige toneelstuk wat de Linksen al jaren spelen en ook nog eens de vrije hand krijgen. Een toneelstuk ,waar je volgens Brenda geen kritiek op mag hebben!
  We hebben een slappe regering waar we straks de wrange vruchten van plukken, zeker de vrouwen en homo’s.
  We zijn blij met de PVV en de FVD

 5. Alfred Bentinck

  Op dit blog zijn anti-vrouw en anti-homoseksuele uitlatingen meer regel dan uitzondering.

  1. weer woord

   Kletskoek, vrouwen krijgen net zo goed de kous op de kop bij wangedrag & wanbeleid als mannen, gelijke behandeling gaat ook op in de negatieve gevallen.

   Of ben je van mening dat we vrouwen niet mogen bekritiseren want vrouw?

   Dat is niet erg progressief van je…..

  2. Seneca

   @laml*l
   op dit blog zijn jouw anti Nederlandse en stangende uitlatingen meer regel dan uitzondering.

   1. Alfred Bentinck

    Schelden komt zwak over, Seneca.

    1. weer woord

     Vragen ontwijken ook Alfred

 6. Alfred Bentinck

  “Geert Wilders pakt “beroepsislamknuffelaars Jetten, Kaag en Rutte aan”

  De uitgerangeerde politicus Wilders is niet meer in de positie om wie dan ook aan te pakken.

 7. Adriaen van Bergen

  Het is om verdrietig van te worden dat er in Europa mensen zijn die het wel allemaal vinden meevallen met de islam.
  Ze zijn zeer slecht geïnformeerd.
  Het is de heilige plicht en een eer voor moslims om ongelovigen te doden.
  Zo staat het in de koran.
  Een ongelovige is namelijk een mislukte schepping (staat in de koran) over Godslastering gesproken.
  De website thereligionofpeace punt com houdt nauwgezet bij hoeveel moorden moslims uit naam van Allah tegen onschuldigen plegen.
  Het is gekmakend dat er mensen zijn die hun ogen daarvoor sluiten.
  De Islam is GEEN geloof, want het zwaard hangt boven je hoofd als je eruit wil stappen.
  Geloven doe je op basis van eigen vrijwilligheid, niet omdat een ander je dwingt.
  God trapt daar niet in.
  Allah is gewoon een misbaksel: de duivel.

  1. Adriaen van Bergen

   Zelf dat, een misbaksel, kan ik niet zeggen want ook de duivel is geschapen door God. De duivel is, echter, een gevallen engel.

   1. Ab Infinitum

    De mens is geschapen naars God’s evenbeeld zegt men. Aan de inhoud van de vele reacties absoluut niet te merken…

    1. Politiek Profeet

     Weer zo,n hemelridder….er is geen god of welke denkbeeldig idool ook.
     De tijden van de gristenen,moslims e.a. nerotische waanbeelden dan ook.
     Tijd om weer eens oud-germaanse en saksische methodes te gaan gebruiken.

  2. Alfred Bentinck

   “God trapt daar niet in.”

   God gelooft niet in Allah.

   Slimme god.

 8. Bullshit16

  Mensen Nederland is verrot GL die is net zón kut partij ze schreeuwen moord en brand om het zo genaamde klimaat te redden.en zelf doen ze heel hard mee om de klimaat kapot te maken met hun biomassacentrale waar complete bossen moeten voor worden gekapt ik snap het niet meer en ik denk dat de meeste mensen het ook niet meer begrijpen als de mensen naar het waare nieuws gingen kijken dan gingen er bij heel veel mensen de ogen open
  Nu willen ze ook met spoed de grondwet veranderen
  Kijk jensen op YouTube daar zie je het
  Kijk fvd journaal de broek zak je er van af wat die landverraders van plan zijn nee beste mensen dat nieuws hoor je niet op de staatszenders en staatsomroep onze landverraders halen nu wel 300 mensen uit Turkije en ze bedanken Turkije ook nog voor de medewerking man man wat een land het word met de dag gekker
  Stem fvd of PVV uit de eu

 9. Marija

  Het vervelende is dat die beroepsknuffelaars zich geen donder van Wilders aantrekken, al heeft hij het grootste gelijk van de wereld.
  Het is gewoon dom volk die alleen het uiteindelijke doel voor ogen hebben: moslims erin Nederlanders er uit.
  Zag g.a. de NEDERLANDERS die uit Marokko hierheen gehaald zijn met het vliegtuig. Dubbele paspoorthouders, wel Marokkaans.

  1. Original NL

   Q….Zag g.a. de NEDERLANDERS die uit Marokko hierheen gehaald zijn met het vliegtuig. Dubbele paspoorthouders, wel Marokkaans………….
   Dat is toch geen verrassing Marija?
   Een paar honderd jurken met petjes…een normale westerling wil toch niet dood gevonden worden in alfreds moslim paradijs!

  2. Canta

   Marija
   moslims erin Nederlanders er uit.
   Als jij denkt dat dat is wat er gedacht wordt door Nederlanders dan ben je wel heel erg dom.
   Bovendien hebben Marokkanen een dubbel paspoort omdat de Marokkaanse overheid
   niet toestaat om het Marokkaanse paspoort weg te doen en niet omdat zij
   dat persé willen.

 10. Rosasolis

  Met Wilders is het al jarenlang het oude verhaal…altijd en immer de islam. De enigen die recht hebben te klagen wegens de Ramadan zijn boeren die een aantal gesloten schapen of kalven missen. Een ook ziekenhuis personeel, die voor vele moslims moeten zorgen, die in de ziekenhuis belanden, met verschillende ernstige problemen tijdens het maand lange dagelijkse “vasten” tijd. Waarbij niemand behalve jonge kinderen en zwangere vrouwen mogen drinken of eten vanaf zonsopgang tot zonsondergang. Zal er nu wel ruimte in de ziekenhuizen zijn om deze jaarlijkse Ramadan patienten te verplegen?
  Helaas kan de Ramadan niet verboden worden.

  1. Rosasolis

   correctie: gestolen schapen of kalven missen.

  2. Original NL

   Q…Helaas kan de Ramadan niet verboden worden……
   Waar een wil is, is een weg.
   NL moslim vrij en klaar.

   1. bas van der bijl

    Geweld ?

  3. Pjotter

   Rozenbottel@naam Wilders in beeld en ons buitenlandertje op de kast, met Rozenscheurtje is het al jaren lang hetzelfde, haat.

 11. JFU

  Onbegrijpelijk dat er nog gestemd wordt op deze partijen.

 12. Jack Flash

  Links wil het hebben van het gelijk van Wilders het liefst verbieden.
  Zo werkt het dus niet; vandaar dat gekat van die linkse sukkels onder andere hier.

  1. Alfred Bentinck

   Ik heb nog nooit een linkse politicus of opiniemaker horen beweren dat Wilders moet worden verboden of dat zijn mond moet worden gesnoerd.

   Hoe kom je hier in hemelsnaam bij?

 13. Paardenmiddel

  Ons hele linkse bananenkabinet is voor de islam. Totdat er weer massaal gemoord wordt en dan zijn ze weer “geschokt”.

  Over de slachtoffers die in de afgelooen dagen gevallen zijn, hoor ik niemand van dat clubje. Gauw vervangen en een nexit.

 14. fisufisu

  De islam is een satanische ideologie die zijn weerga niet kent, daar is niets gezegend aan.

 15. RvdBe

  Toch typerend voor homo,s als Rutte en Jetten dat ze willens en wetens zo graag in het mes van hun vijand willen lopen.
  Wat is dat voor een vreemd en onverklaarbaar gedrag?

 16. bas van der bijl

  Wilders heeft geen fatsoen Wat is er mis met vriendelijkheid

  1. weer woord

   Als de vriendelijkheid aan de ene wel wordt gegeven en aan de ander niet, dan is dat op z’n minst opvallend te noemen.

 17. Caesar Lion Cachet

  LS…
  Religie is per definitie een onderdrukkend systeem dat de mensen achterlijk, dociel en crimineel maakt in de naam van de een of andere verzonnen god.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.