Knettergek! Parool knuffelt coronaspugende homohater Ilyas stuk: ‘Geen lieverdje, maar wat is hij dapper!’

Er is weer eens een overdaad van liefde voor de daders van gewelddadige haataanvallen. Ditmaal in voormalige verzetskrant Het Parool, waarin Ilyas – je weet wel: die spugende homofoob – wordt geprezen voor zijn moed.

Ilyas, de 15-jarige jongen die vorige week in Amsterdam een homokoppel onderspuugde en uitschold omdat het toevallig twee jongens waren die op jongens vielen, blijft maar de hemel in geprezen worden. Eerder nog door de zwakzinnige meisjesverkrachter Youness Ouaali, maar ook… meer gerenommeerde media steken nu de loftrompet voor deze hate crime-dader.

Jawel, Het Parool vindt het uitermate nodig om Ilyas in een opinie-artikel een schouderklopje te geven vanwege zijn moed. En het wordt nog doller: de auteur van het stuk is zelf een lesbische dame. Laat dat even tot je doordringen: een LGBT-Nederlander klimt in de pen om een homohatende straatcrimineel ‘dapper’ te noemen. Jup:

“Dat uitschelden is een grote fout van Ilyas, dat geeft hij zelf ook toe. De redenen die Ilyas aanhaalt in de video worden nu in verschillende berichten weggezet als slachtofferschap. Dat is oneerlijk. Of je hem nu gelooft of niet: de pijn die Ilyas omschrijft, is er bij jongeren. Het is dapper dat hij zijn kant van het verhaal doet. Dat moeten wij als samenleving, waarin vrijheid van meningsuiting en gesprek centraal staan, niet uit het oog verliezen. Het biedt aanknopingspunten voor het gesprek.

Het is geen slachtofferschap om te vertellen waar je eigen woede vandaan komt. Dit precies wat ik mijn leerlingen ook leer: vertel waarom je boos bent, vertel waar je gevoelens vandaan komen, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.”

Geen touw meer aan vast te knopen? Oh jawel hoor. Alleen al vanwege dit ene gegeven: Het Parool is de krant, van, voor en dóór radicale SJW-Amsterdammers. En daarmee is volgens mij voldoende gezegd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Jack Flash

  ,,Het biedt aanknopingspunten voor het gesprek”
  Als hij doodgeknuppeld wordt is een gesprek overbodig, werkt veel beter.

  1. Seneca

   @jack
   mijn idee!

  2. Vit

   Minstens een knal voor zij harses wat hij van mij ongetwijfeld zou krijgen als ik het zou zien, ik heb nou eenmaal een ultra kort lontje wat bij mij het licht dooft.

   1. hans-e-pans

    De knal voor zijn harses zal totaal geen effect hebben, vanwegen het bord dat er nog voor heeft.

   2. Maurits Dekker

    …. een knal voor zijn harses wat hij …..

    Een knal voor zijn harses zou kunnen werken, op voorwaarde dat er harses aanwezig zijn. Maar ik betwijfel dat dit sujet daarover beschikt.
    Een destructieve schop tussen zijn benen zou wellicht functioneler zijn, maar dan moet deze wel worden toegediend met zoveel kracht dat het stuk tuig zich nooit meer kan voortplanten.

 2. lotje

  Als Ik in de buurt was dan had ik hem die bruine motorpak uitgetrokken. Koppie eraf.

 3. RvdBe

  Links gezwam, hopeloze lui, niet te redden.
  Die praten een verkrachter nog goed als voor hun ogen hun eigen dochter wordt verkracht.

  1. evil knievel

   Hoeveel verder kunnen we nog zakken,verder & dieper in de sLinkse berg,dampende & stinkende STRONT!😞

 4. Pijnstiller

  Het is algemeen bekend dat de LGBT gemeenschap massaal op linkse moslim knuffelpartijen stemt. Het is een soort van zelfkastijding die niet te verklaren is. Het beste is misschien er maar geen woorden meer aan vuil te maken😒

 5. evil knievel

  Sprakeloos!
  He-le-maal van de pot gerukt!
  Is dit nu echt ernst!?
  Ligt t nu echt aan mij of!?
  Hoe?
  Waarom?
  Ik snap t niet meer!
  In wat voor n wereld zijn we terecht gekomen!?
  Stem aub Rechts mensen,dit moet stoppen!
  😩

 6. evil knievel

  N die pot die m de handjes boven de kop houdt zouden ze met al haar gehersenspoelde vriendjes incl al dat buitenlands gespuis met n raket naar de maan moeten schieten!🤬
  Kom r met mn verstand (ja dat kleine beetje maar t is toch iets!😜)niet meer by!😩

 7. Bolkestein

  Nou wil ik toch wel eens weten waarom die dappere 15-jarige Jilmas voor in de jeugdgevangenis heeft gezeten en nog voor de rechter moet verschijnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.