Van sokkel gewaaide VARA-cabaretier Erik van Muiswinkel: ‘Geef geen zuurstof aan Thierry Baudet en Robert Jensen!’

Cabaretier Erik van Muiswinkel meent dat we de zuurstof moeten afpakken van mensen als Thierry Baudet en Robert Jensen. “Spot en satire staan machteloos,” meent de voormalige BNNVARA-medewerker: “Ze moeten vol bestreden worden.” Door hun zuurstof af te pakken.

Op Twitter maakt PvdA-lid Erik van Muiswinkel (bewijs) van zijn hart geen moordkuil. Hij vindt dat Nederland moet ingrijpen in de zuurstoftoevoer van Forum voor Democratie-oprichter Thierry Baudet en YouTube-babbelaar Robert Jensen. Anders vreest hij voor Breivik-achtige toestanden, zo laat hij via Twitter weten:

“Jensen begint een gevaarlijke jongen te worden. De potentiële Breiviks in dit gistende Europa zullen naar ‘m luisteren. Net als bij Thierry Baudet staan spot en satire machteloos. Ze moeten vol bestreden worden. En ja: Pim! 🙄

Ik zal er meteen, helaas bitter nodig, aan toevoegen dat niemand een vinger naar Thierry Baudet en Jensen mag uitsteken, dat ze zonder bewaking over straat horen te gaan, hun honden mogen fluiten, hun samenzweringstheorieën mogen uitventen, hun pornofimpjes mogen verspreiden…

maar niét zonder onvermoeibaar, consequent snoeihard te worden aangesproken op hun levensgevaarlijke bullshit over de EU, gezondheid, vluchtelingen, Soros, omvolking, cultureel marxisme en ga die bruine boodschappenlijst maar af. Geef ze geen zuurstof door om ze te lachen.”

Overigens moet één punt met kracht gemaakt worden: Van Muiswinkel zegt het wellicht wat bot met dat ‘geen zuurstof’ en trekt ook Thierry Baudet – die zich van Jensen heeft gedistantieerd – onnodig mee in z’n rant, maar dat Robert Jensen zich ontwikkelt tot de Nederlandse Alex Jones én daarbij torenhoge kijkcijfers weet te trekken, is wel degelijk een groot punt van zorg.

Niet alleen omdat Jensens nieuwe succes met batshit crazy aangeeft dat er in dit land een grote markt is voor zijn hersenloze geraaskal over Soros-complotten achter COVID19, maar ook omdat – mocht er in dit land een extreem-rechtse aanslag plaatsvinden – er een grote kans is dat de dader later in het politieverhoor vertelt te zijn geïnspireerd door het opruiende complottenbraaksel van Jensen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Lambieck

  dat Robert Jensen zich ontwikkelt tot de Nederlandse Alex Jones én daarbij torenhoge kijkcijfers weet te trekken, is wel degelijk een groot punt van zorg.
  .
  Cabaretier Erik van Muiswinkel heeft er een geduchte concurrent bij gekregen.

  1. Bijenzwerm

   @lambieck het huistrolleke heeft geen geduchte concurrent hier op dds .
   @lambieck beheert alle trollebolle nicks hier op dds.
   @lambieck het trollebolleke heeft dus monopolie iedere dag weer, en daar geniet ons zieke geestje van.

   1. ivanhoe

    die Belgische gek kletst de hele dag met zichzelf gewoon erover heen lezen .

  2. -Bo-Realist

   Een politiek en maatschappelijk analist vergelijken met een geflopte cabaretier: heb je geen betere vergelijking?

   1. Lambieck

    Tim een politiek en maatschappelijk analist

    Cabaretier Erik van Muiswinkel heeft er nog een concurrent bij gekregen

    1. CZ

     Zuig
     .
     Kok?

    2. Fonz

     lampikje beoordeler of iemand een politiek en maatschappelijk analist en concurrent is…

     1. Eindbaas

      Fonz?

    3. Bijenzwerm

     @lambieckje het huistrolletje

    4. -Bo-Realist

     Lambieck
     Trol lekker verder.

  3. CZ

   Zuig
   .
   Kok?

   1. Thierry Trollinator

    CZ66777?

  4. Steven Opti

   Lekker Tim. Zeik Jensen maar goed af zoals je al vaker gedaan hebt. Je kijkt niet naar zijn filmpjes anders had Je wel gezien dat hij vooral met FEITEN KOMT. Jullie (DDS) kunnen beter alles betreffende corona bullshit en hysterie voor het parool, NOS, telegraaf, RTL trouw of andere linkse leugenachtige bangmakerij media gaan schrijven. Totaal geen respect voor alle volgers van Jensen tot wel 500k kliks per aflevering. Deze mensen zijn zeker allemaal hersenloos in jou ogen??

   1. Klaas de Witt

    Haha, “feiten”. En die “500k kliks” zijn grotendeels bots. Die paar reële kijkers zijn inderdaad diep debiel.

    1. .NL

     diep debiel, warempel een geringe alliteratie.

    2. -Bo-Realist

     Klaas
     Heerlijk om feitenvrij gal te spuwen naar Jensen en zijn fans, of niet?

 2. Eertienator

  Ik heb Jensen tot nu toe nog geen Soros m.b.t het Corona virus gehoord wel Bill gates. En dat Ab osterhaus niet deugt

  1. -Bo-Realist

   Jensen heeft wel degelijk verbinding gelegd tussen Soros en de hedendaagse ontwikkelingen door een quote van Soros uit januari aan te halen: ‘Als de economie goed blijft draaien wordt Trump waarschijnlijk herkozen, maar in een tijd van revolutie is 10 maand nog ver weg.
   Overigens is wat Jensen zegt mbt corona plausibel.

  2. Fonz

   thierry trollynator

   1. Bone

    Ik denk dat Meneertje van Muiswinkel zich beter kan bezig gaan houden met het herstel van zijn eigen cabaret carrière inplaats van deze zielige uitspraken te doen. Hij roept immers op tot het doden van Thierry Baudet en Robert Jensen. Dit zijn nu precies de twee die het wel goed zien en er feiten bij halen. Ook de cijfers die getoond worden bij Jensen zijn kloppend. En het klopt ook wat Jensen zegt als hij benoemt dat NEDERLAND beter af is zonder de EU, een NEXIT is brood nodig willen we terug naar een gezond en sterk NEDERLAND. Maar roept ook Wilders dit al niet jaren lang, hij heeft er zelfs onderzoek naar laten doen door een onafhankelijk bureau. Wilders was degene die jaren geleden al riep dat onze grenzen weer gecontroleerd moeten worden. En als er wordt gezegd dat wij NEDERLANDERS die onze tradities hebben in ONZE cultuur, dat de mensen die van vreemde landen komen zich hier op moeten aanpassen dit ook moeten doen. Maar nee….ik geef als voorbeeld kick out zwarte piet…een groepje migranten die het voor elkaar krijgt om onze traditie zoals zwarte piet omzeep te helpen. Ik dank daarvoor onze linkse politici die nu ook angst zaaiende teksten roepen over het corona virus. Mensen wordt wakker en luister meer naar mensen als Jensen…Baudet en Wilders. Je hoeft ook niet naar deze mensen te luisteren of hun gelijk te geven. Maar kom dan niet als het te laat is zeggen….hadden we toch maar naar hun geluisterd 5 jaar geleden. Dan is het waarschijnlijk te laat. En voor ik stop met mijn pleidooi nog even dit. Je bent geen racist als je voor jou eigen cultuur en tradities op komt. NEE dan ben je NEDERLANDER met het ORANJE bloed.

    Bone

 3. Willem Bever

  Wat een vreselijk ventje ben je toch.

  1. Bullshit16

   Willem
   Hij heet niet voor niks lambek
   Die zwijne hond

   1. Thierry Trollinator

    RosmalenBullshit?

    1. m.van.rosmalen

     Wablief?

 4. Seneca

  @tim
  wat een kletsverhaal om de schuld, van een eventuele Breivik aanslag, alvast Jensen daarvan de schuld te geven. dit is net zo’n waanzin om iemand het excuus te geven een aanslag te plegen, omdat Tim een topic schrijft waarin hij als het ware iemand zou oproepen om een aanslag te plegen.

 5. P.Sisterons

  De grootste narigheid wordt steevast door links geïnitieerd. Ze doen een duivendakje voor hun “groter goed”. Van Muiswinkel is slechts een nuttig, gesubsidieerde idioot. Niet voor niets aan de doop geholpen.

  1. -Bo-Realist

   Een komediant zonder humor. Na zijn grappen hoor je alleen een applausmachine. Net als bij Lubach. Lubach kan ik tenminste nog zo nu en dan om lachen.

 6. Jack Flash

  “Geen zuurstof voor Baudet en Jensen”
  Het geeft toch al aan dat Muispinkel een geflipte fascist is?

 7. Bullshit16

  Laat die muiswinkel zelf de rambam krijgen die hufter
  Dat is de reden dat ik geen NPO meet kijk wat een bocht en wat een leugens die staatzenders verspreid mensen word wakker
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Thierry Trollinator

   Rechtse rat?

  2. De gewone burger

   Van muiswinkel ik denk dat jij straks zuurstof gebrek krijg als we voor nexit gaan offff wilders/baudet aan de macht kome

  3. Bone

   Helemaal mee eens

 8. Boudewijn Hummelinck

  “Geef ze geen zuurstof door om ze te lachen.”

  Het is duidelijk dat van Muiswinkel dit overdrachtelijk bedoelt. Als de brulkikkers Baudet en Jensen op de IC belanden moet de zuurstofbeademing uiteraard maximaal worden ingezet.

  Al zou het alleen maar zijn om te kunnen blijven lachen.

  1. Bijenzwerm

   @boudewijntje het huistrolletje drinkt te veel schultenbrau en is nuchter al kompleet verward hier op dds.
   @boudewijntje ga lekker je roes uitslapen,zoals elke dag..

 9. Jack Flash

  DDS heeft een magische aantrekkingskracht op linkse nietzeggende inhoudloze trollen.
  Zouden ze zich elders nog meer vervelen dan hier?Of zijn ze zelfs daar weggeschopt?

  1. Niemandalletje

   Die zijn inderdaad daar weggeschopt, dit is nog één van hun weinige uitlaatplaatsen.
   (losstaande van hun binnenplaatsje waar ze onderling keuvelen. 😉

 10. ManusR

  Volkert heeft ook nooit openbaar gemaakt waarom hij Pim vermoord heeft, een gierkuil zou worden opengemaakt indien hij dat wel doet. En Breivikachtige toestanden? over complot theoretisch gebral gesproken, dat laat ik maar letterlijk links liggen.

 11. Kwetsnat

  Door de kapotte economie na de Coronacrisis zullen linkse fascisten ook weer eens zuurstof moeten gebruiken. Om te overleven zullen ze hun beperkte hersencapaciteit moeten aanzwengelen met zuurstof om na te te denken, en niet onbeperkt meer kunnen profiteren van de belastingbetaler. Van Muiswinkeltjes, Lambieckjes, maak je borst maar nat, het gaat gebeuren. Het uitsluiten van anders DENKENDEN gaat dan niet meer op, de democratie zal weer gerespecteerd worden.

 12. m.van.rosmalen

  Ze zijn weer volop bezig om Sjerrie te promoten dit deden ze vroeger bij Wilders ook omdat ze wisten dat dit effect had bij de mensen en dat die dan juist naar die persoon toetrekken .
  Nu doen ze dat bij Sjerrie omdat ze willen dat hij gaat winnen en niet Wilders
  En al die hoogopgeleide Debielen trappen erin 😂

  1. ivanhoe

   Hier en daar een komma plaatsen, leest een stuk makkelijker doeiiiiiii

   1. m.van.rosmalen

    Maak ik zelf wel uit als ik daar geen zin in heb
    Dikke doeiiiiiii

 13. rujoleki

  Nu 1400 doden en heel Nederland ligt stil.
  We wonen hier met meer dan 17 miljoen mensen. Hou toch op met die onzin.

 14. lotje

  Deze mislukte cabaretier is jaloers dat Baudet meer volle zalen heeft dan hij in zijn hele mislukte loopbaan. Zelfs Robert Jensen heeft op internet meer toeschouwers als hij in een zaal.

 15. inert

  Erik van Muiswinkel?
  Een commentaar onwaardig, opname in ’n psychatrische inrichting is aanbevelingswaardig!

 16. Vit

  Als Hoofd-Piet vond ik hem wel geinig, door zijn uitdossing stoorden zijn uitspraken ook niet zo.

  1. lotje

   En nu is hij anti piet. Net als silvana simons (heeft ook voor zwarte piet gespeeld) gedraaid als een blad aan een boom

 17. DennisEijs

  Je ziet duidelijk de fascistoide tendenzen van deze “anti- racisten/ nazi’s/ Trump/ witte mannen/ etc.
  Onze Volkert by proxy dus.

 18. Jannes46

  Van Muiswinkel, de activistische “Volkert” die collaboreerde met de vijand die Zwarte Piet om zeep hielp, en bovendien ook, jawel landgenoten, een mislukt belegger die ooit 100.000 gulden verloor door een miskleun op de beurs, doet weer eens van zich spreken. Deze kapitalistische en dus hypocriete Erik, bij wie satire en spot, aangaande diens eigen verleden, machteloos staan, is met zijn genocidale neigingen richting Geert en Thierry minstens net zo gevaarlijk als de door hem bewonderde moordenaar van Pim Fortuyn. Pet op, uniform en laarzen aan, en je hebt de perfecte reïncarnatie van ………….

 19. ET007

  Van muiswinkel is best wel zielig. Zet hem aub het land uit, bv naar India. Daar is het veilig en kan hij verder zeiken over de blanke man.

 20. Sando

  Ik zal nooit iemand redden die van de pvda is ja ik kijk dan de linkse kant uit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.