Video! Luister naar Samuel L. Jackson en zijn kinderversje: “Stay THE FUCK at home!”

Hoe ga je om met het coronavirus? Heel simpel: blijf thuis. En als je dat nog niet duidelijk is, dan hebben we hier de eindheld van Hollywood en omstreken om het je nog één keer met veel pit in te peperen: stay the fuck at home! Jawel mensen: even de aandacht voor Samuel L. Jackson die het belangrijkste kinderversje in jaren voorleest.

Normaalgesproken zou je zeggen: houd die scheldwoorden uit de buurt bij kinderen. Maar anno april 2020 hebben we indringendere zaken aan ons hoofd. Namelijk: we moeten dat verdomde coronavirus verslaan. In ziekenhuizen en medische laboratoria wordt keihard gewerkt, maar de rest van de maatschappij kan ook z’n steentje bijdragen.

Hoe? Nou. Door gewoon thuis te blijven als dat ook maar eventjes kan. Geen bioscoopbezoekjes, niet naar theater en al helemaal niet theedrinken met oma. Voetbal gaat niet door, muziekles moet even zelf worden gedaan thuis en ook een biertje drinken op het terras is er voorlopig echt niet bij.

En wie beter dan Samuel L. Jackson om die boodschap nog eens duidelijk over te brengen. Jawel, door zijn legendarische audioversie van de al even legendarische bestseller Go the fuck to sleep in een eigentijds coronajasje te gieten. Dus, jongens en meisjes, luister naar meester Samuel L. en blijf the fuck thuis. Stelletje coronaverspreiders!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Bijenzwerm

  Samuel altijd een geniale acteur

  1. Pijnstiller

   Wanneer stoppen die Amerikanen eindelijk eens met dat irritante wegpiepen van grof taalgebruik

   1. Jack Flash

    Dat is hypocrite preutse correctheid.
    Amerikanen zijn vaak oppervlakkig,(niet allemaal natuurlijk)

 2. Bockbeer

  Hij woont dan ook ik een huis, dat het niet zo erg is om lang in te bivakkeren. Valt me op dat veel mensen die dit soort dingen roepen, niet in een klein flatje wonen met een Frans balkon.

 3. Jack Flash

  “Stay the fuck at home”
  Zeg dat maar liever tegen aapafrika.

 4. B. Pascal

  Het is door de Linkse-Kliek en daar ook deze **ck mentaliteit dat quarantaine is opgeheven. De wereldhandel en China knuffelen begon.

  Laat die oude z’n bek houden, hij begrijpt zeer weinig van normale omgang.

 5. Roelette

  Say Corona one more time, motherfucker: I dare you, I double dare you! ( vrij naar Pulp Fiction, wha-a-a-t? )

  1. Bockbeer

   Die film was wel geweldig. Hij nam nog een hap uit een cheeseburger van iemand anders. Toen was hij nog niet zo angstig voor een besmetting

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.