Filmpje! Kansenparels gaan tekeer tegen Haagse agent na foutgeparkeerde auto: “Vieze kanker-, kankerracist!”

In Den Haag is een politie-agent uitgescholden nadat hij een groepje jongeren met een Marokkaans accent vriendelijk vroeg om hun foutgeparkeerde auto te verplaatsen. Als antwoord krijgt hij echter te horen dat hij een “vieze kanker-, kankerracist!” zou zijn.

Opnieuw een schokkend stukje burgerjournalistiek van de webjongens van Skoften.net. Zij hebben een filmpje op de kop getikt waarop te zien is hoe een politieagent uit Den Haag afloopt op een groepje jongeren die met een smartphone aan het filmen zijn. Jullie auto staat in de weg, meldt hij. Of ze die even willen verplaatsen.

Een redelijk verzoek, zou je denken. Hij had ook met boetes en arrestaties kunnen dreigen, maar doet dat niet. Gewoon een simpele vraag, bijna van burger (alhoewel in uniform) tot burger. Maar de jongens, waarvan wie er in ieder geval één praat met een Marokkaans accent, is het daar niet mee eens. Die begint meteen in het wilde weg te schelden dat de agent een “racist” is omdat hij die vraag stelt, en later zelfs een “kankerracist”. De kansenparel bepaalt zelf wel waar hij z’n auto parkeert, zo meldt hij. De politie zou daar helemaal niets over te zeggen hebben, voegt hij de wetsdiender al scheldend nog toe. Bizar!

Meer informatie dan dat geeft het filmpje niet, en ook Skoften.net vraagt mensen om meer “info over dit eenzijdige verhaal” aan te leveren op de tiplijn van de website.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Reinoud van Gelre

  Fijn hoor, die multiculturele samenleving…

 2. Vee

  Meest kwalijke is dat de agent onverrichterzake afdruipt. Dat is echt een heel. Slecht signaal naar dat vuilnis dat denkt bove de wet te staan. Wel, feitelijk staan ze dus ook al boven de wet. Het heef er alle schijn van dat het al te laat is om deze ontwikkelingen nog te keren.

 3. Tguard

  Weer Jfvd’ers zeker? gewoon blijven wegkijken mensen en oppassen voor extreem rechts geweld zie nos bericht.

  1. Bullshit16

   Tuguard
   Wat lul je nu man je begrijpt er werkelijk niks van

   1. Tguard

    Bullshit16, ik begrijp heel goed wat er gebeurt maar ben toch wel heel blij dat jij het me nog duidelijker maakt. Overigens hebben we bij het fvd liever niet van die opruiende typetjes. De agent kan in zijn eentje helemaal niets doen. Ook niet als het van die vervelende Nederlanders zou betreffen beste ….. bullshit!

 4. Bullshit16

  Wat nou wat een held die politieagent gaat hij met de staart tussen de benen vluchten inplaats dat hij die mongool een boete of gaat arresteren gaat hij er vandoor nee als het maar een nederlander was geweest dan had die politiemannetje er wel raad mee geweten man man wat een held zo zie je maar weer dat tuig krijgt steeds meer macht en krijgen hun bek steeds groter
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Reinoud van Gelre

   Hij was in zijn eentje, Bullshit, wat denk je dat er gebeurd zou zijn als deze jonge agent wel een boete had uitgeschreven?
   Ik weet zeker dat de man met de fout geparkeerde ‘dikke bak’ alsnog een bekeuring op kenteken krijgt. Zowel voor fout parkeren als belediging.
   Toch een dikke €1000,- , Bullshit16

   1. Bullshit16

    Reinhout
    Hij heeft zich laten kennen hij had assistentie kunnen vragen en die auto kunnen wegslepen nu heeft dat grafvolk weer gewonnen en jij denkt dat ze een boete krijgen. Na misschien wel maar die gaan ze toch niet betalen

  2. Seneca

   @bullshit
   Tguard bedoelt het ironisch, althans dat is mijn indruk.

   1. Tguard

    @seneca gelukkig…

  3. Marija

   Wat die Marokkaan zei, deed hij pas echt toen de agent al in zijn auto zat, die heeft het waarschijnlijk niet gehoord. Zou hij het wel gehoord hebben, kan hij in zijn auto versterking oproepen en dat Marokkaantje een lesje leren.
   Overigens lijken Marokkanen in Nederland wel erg vervelend volk te worden.
   Vragen om correctie.

   1. Brenda Welsh

    Onze dagen zijn geteld, Marija ! Het virus. Het gedrag van de mens…De aarde wordt onleefbaar.

 5. Sleipnir

  Arnold Grunberg scheldt een agent uit, o wacht…..

  1. Reinoud van Gelre

   Hèhè, hij is geestig 😁

 6. Vrijedenkert

  Vastgelegd dus wat mij betreft oppakken voor beledging, intimidatie en bedreiging van een ambtenaar in functie en het hinderen van een wetsdienaar bij het uitoefenen van zijn beroep.
  Als ik dat had gedaan in mijn woonplaatst was ik vast en zeker op het bureau beland en huiswaarst kunnen gaan met een forse boete en aantekening…
  Tegen bepaalde groepen met bepaalde achtergrond wordt niet meer opgtreden in dit land.

  1. lotje

   Belediging en bedreigen en intimidatie is precies hetzelfde wat de politie tegen de Nederlanders doet met hun 1,5 meter. Of anders wordt je gearresteerd en komen al die mensen in 1 politie bus. Weg 1,5 meter. Ze nemen het niet zo nauw zolang het maar in hun eigen voordeel is.

 7. LifeBuddy

  Hier horen we een Aftreksel van AnnetKlaver ,Alfred en Mariadocjes. Brutaal en Discriminerend. Zo verkankerd zit nederland in elkaar.

 8. Vrijedenkert

  Blanke agent die netjes iets vraagt aan burger met accent en kleurtje is heel duidelijk etnisch profileren en racistisch, politie in dit land dekoloniseren!
  Alvast een voorzetje voor Sylvana…

  1. Brenda Welsh

   Enige tijd geleden vroeg een medewerker in het OV de passagiers om hun plaatsbewijs. Gerechtvaardig naar mijn mening. Twee reizigers wilden hieraan niet meewerken. Enfin, u kent het verhaal. Het stond hier.

   1. Maks

    Brenda Anus Welsh?

    1. Alfred Bentinck

     Daar hebben we Maks weer met zijn anusproblemen.

 9. lotje

  Dus Nederlanders wat is je les hieruit? Je moet de agent uitschelden en overal voor uitmaken want dan druipen ze af.

  1. Original NL

   Nee lotje…een blanke ( echte) nederlander was na het inroepen van versterking in een busje afgevoerd….voor dit tuig schijt de hermandad bagger.
   Zou wel eens willen zien wat er in marokko gebeurd zou zijn met zo’n allochtoon…

 10. Rammstein

  De Nieuwe Joden tonen zich van hun meest cooperatieve kant. Schatjes!

  1. Brenda Welsh

   Niemand doet het goed. Medewerkers in het OV die hun dienst vervullen of de agent in de straat. De verbalisant is selectief bezig…Diegenen wie het aangaat vermoeden andere motieven.

  2. Original NL

   De nieuwe joden, met de groetjes van Arnold Grunberg…

 11. Duckday

  Ja bij Wilders minder minder gingen de Burgemeesters Wethouder en hele kudde landverraders aan giften doen op voorgedrukte formulieren De rechtbank is hier jaren al mee aan de gang Moordenaars en Teroristen laat men vrij Maar minder minder blijft men de dader achtervolgen. Top ambtenaren die de boel belazeren krijgen een gouden handruk en gaan de papieren achter in de kluis. Dit land is ziek de politiek kijkt de andere kant op en blijft maar aaien en ontkennen lafbekken zijn het en zij komen niet voor de normale man op. Jammer voor de politie agent dat hij geen rugdekking krijgt van de zakken vullers.
  STEM PVV of FvD daarna snel uit de EU en EURO
  BREEK HET KARTEL
  Geef deze twee partijen een kans.
  De rechtelijke macht is volledig de weg kwijt

  1. Vee

   Zou zo’n grunberg dit soort dingen nou niet zien of passeert het niet voorbij zijn deugfilter.

 12. feitelijk

  tja als het k-woord meermaals in 1 zin wordt genoemd kan je ervan overtuigd zijn dat het kanspareltje uit het rifgebergte betreft.

  Hoe lang laten we ons nog terroriseren door dat riftuig en hun aanhang ? Hoe lang laten we de maatschappij nog krampachtig reageren op dat riftuig omdat politiek correcten de misstanden niet willen benoemen ? Hoe lang laten we ons nog leiden door linkse politieke deugmenschen die weigeren de realiteit onder ogen te zien ?

  minder , minder , minder , stem sociaal , stem PVV

  1. Alfred Bentinck

   Ik vind dat jongeren die dit gedrag vertonen stevig moeten worden aangepakt. De overige Nederlanders die afkomstig zijn uit het Rifgebergte moeten uiteraard ongemoeid worden gelaten.

   1. Original NL

    Wees welkom..welkom in mijn land..!?
    Komt allemaal door Wilders toch… alfred?

   2. B. Pascal

    Alfred, het was jou broeder! Hij roept jou naam!

 13. Brenda Welsh

  Ernstig !

 14. yellow thread street

  Het beledigen (uitschelden) van een ambtenaar in functie is volgens het wetboek van strafrecht een strafbaar feit.
  Al naar gelang van de ernst van de gedane uitspraken zou er een geldboete of een celstraf aan dit individu opgelegd moeten worden.

  Ik neem aan dat de agent het kenteken van de auto genoteerd heeft en dat er alsnog actie ondernomen wordt.

  Zelf zie ik het ook, moslims hebben een minachting voor Nederland en denken dat hun de regels op straat kunnen dicteren, ze hebben lak aan alles en iederéén en spreken hun eigen taal.

 15. trutje

  Niemand kan toch ontkennen dat die kansparels uit het Rifgebergte heel Nederland lopen te verzieken iedere dag weer opnieuw. Waarom worden die klootzakken iedere keer als zielig behandelt. Zelfs de politie is er bang voor. De meeste Marokkanen die in Nederland wonen en die nu vast zitten in Marokko door de corona janken nu allemaal dat ze terug naar Nederland willen, waarom vraag je je af, om hier weer met de schotel naar hun thuisland te kijken. Als je alles op een rijtje zet wat die Marokkanen al die jaren hier geflikt hebben dan word je toch echt niet goed. De koning kan wel zeggen we moeten niet normaal vinden wat niet normaal is maar dat doen we dus al jaren en het word alleen maar erger daarom stem ik FvD. Hij zei ook nog niet wegkijken en benoemen maar dat mag niet van linksen gutmenschen. Echt doodziek van dat k.tvolk.

 16. Bolland

  Ongelooflijk, vraag assistentie en inladen dat gajus.

  En wat minder stoer doen tegen mensen die in een park 4cm te dicht op elkaar lopen

 17. Ralnov

  Die vieze “k*nkerracist” had van mij een wapenstok in zijn nek kunnen krijgen als je me daarvoor uit zou maken , degene die dat gebruiken zijn de grootste racisten die er zijn.
  Agent is ook maar een pussy als je het mij vraagt!

  1. yellow thread street

   Als je als agent tegenwoordig zo’n type verkeerd aankijkt dan moet je al oppassen dat je niet strafrechtelijk vervolgd wordt.
   Agenten zijn tegenwoordig aan handen en voeten gebonden en ze mogen niets meer.
   In bepaalde landen had de agent direct zijn dienstpistool getrokken en deze gast een schot door zijn kloten gejaagd en hem laten doodbloeden.

   1. Ralnov

    Onzin , heb figuren om minder klappen zien krijgen van een agent. Deze kan het beter houden bij bonnetjes schrijven maar zelfs dat durft hij niet , heeft niks bij de politie te zoeken.

   2. Mart

    Schieten niet al te vlug hier…..maar ff hardhandig de orde herstellen wordt vlug gedaan.Mart .Brasil.

  2. John2003

   Allemaal begrijpelijk en ik voel hetzelfde, maar dan ben je je baan kwijt : excessief geweld .

 18. Response

  Dit is al vele jaren aan de gang met dank aan de politiek. Maar ja, zachte heelmeesters maken ………………

 19. Steven Opti

  Wat een ontzettende slappe reactie van het gezag. De angst druipt er bij deze agent vanaf. Bij de demonstratie afgelopen week, in ook, Den Haag tegen nette blanke demonstranten durven ze wel op te treden. Echt een lachertje dit. Meten met twee maten maar dát zijn we wel gewend ondertussen.

 20. AS210854

  Geeft duidelijk “HET NIEUWE NORMAAL VAN BEPAALDE MENSEN IN ONZE SAMENLEVING AAN”
  Volgens vele politici verwarde zielige mensen, dit zit in hun cultuur.

 21. Cycle25

  Och, Den Haag, mooie stad achter de duinen, met een onherkenbare Schilderswijk waar dit allang geen incidenten meer zijn. Het gezag is verdampt, en politie worden behandeld als een “bezetter” waardoor deze gemeente niet ver verwijderd is van Gaza 2.0.

 22. Tuinpaden

  Deze agent is ook behoorlijk buiten zijn boekje gegaan.

 23. harte385

  De klootzakken had hij gelijk moet afschieten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. John2003

  Dit lijkt een incident en dat is het feitelijk natuurlijk ook , maar er is hier veel meer aan de hand en hopelijk krijgt dit meer aandacht dan tot nu toe .
  Allereerst is hier sprake van een strafbaar feit waar op 3/max 4 mnd gevangenisstraf kan staan : belediging van een ambtenaar in functie (en niet zo’n klein beetje ook). Het is niet zomaar even ” klootzak” oid. Ik dacht dat we wetten hadden in Nederland ??
  Vraag : waar is de handhaving ??? De agent heeft kennelijk een de-escalatie brainwash ondergaan ( en ik neem hem niks kwalijk) maar wat in hemelsnaam is dit ?
  Vraag : waarom geen assistentie ingeroepen en bv fotos/video gemaakt van het tuig?
  Zou het niet es tijd worden agenten in Marokkaanse enclaves (en niet alleen daar) uit te rusten met camera’s ?
  wat denkt de korpsleiding wat voor effect dit heeft op bevolking en nog meer m.b.t. respect bij dit soort schorem in volgende gevallen? Hoe komt dit aan bij de agent die zich daar moet laten vernederen. Want dat is het : VERNEDEREND.
  Het ” deugvolk” zal dit afdoen als slechts een incident , maar Kamervragen EN gevolgen
  zijn meer dan op z’n plaats . En dan niet slechts de quasi-stoere blottebillen kop van Grapperhaus in de Kamermet zijn mantra’s als ” je blijft van onze hulpverleners/dienders ( doorhalen wat niet van toepassing is ) af “. Ja , inderdaad …ik ben woedend .. zoals ieder normaal mens die deze arme agent moet zien afgaan . En laat niemand dit de-escalatie noemen!

 25. John2003

  Ik ga hierover breed ( daarmee bedoel ik leden van diverse fracties) de 2e Kamer via mail inlichten ..Emailadressen van 2e kamerleden zijn eenvoudig te vinden . Netjes maar duidelijk.
  Ik roep mensen op om hetzelfde te doen .
  Hier gaan schelden of woedend doen heeft minder zin dan actie ondernemen . En niet denken : ach ze doen er toch niet mee . Inderdaad zullen velen er niks mee doen , maar men moet het wel weten.
  Vooruit met de geit!!

 26. 56RdK

  Dit is vast de Schilderswijk. Het islamitisch bolwerk in Den Haag.
  Ja, daar veel respect voor de politie, want ze zitten altijd bij de fittar en bezoeken regelmatig de moskee, voor het verkrijgen van goodwill. Want moslims zijn zeer vredelievend, tolerant en zeer begrip- en respectvol.

  Of wordt ik nu wakker uit een natte droom, dacht de alles begrijpende wijkagent in de Schilderswijk toen hij zijn ogen opende na zijn slaap?

 27. 56RdK

  Dit is dus het resultaat van decennia, vooral PvdA-beleid, ‘pappen en nathouden’.
  Van het ongebreideld subsidiëren, faciliteren en toelaten van islamvolk!\

  Islamvolk dat, ondanks de miljarden die in hun begeleiding en welzijn zijn gestopt, volkomen schijt heeft aan de samenleving die hun in vele, véle opzichten ondersteunt en faciliteert. Omdat alléén de Koran voor hun bepalend is!

  En waarom de politie zich zo over zich heen liet lopen? Omdat de hogere leiding c.q, de politiek dat zo heeft besloten. Want termen als racisme, discriminatie en islamfoob liggen op de loer.

  En dan zo’n lulreactie op Facebook: “de politie onderzoekt de zaak”. Ja, waarschijnlijk krijgt de betrokken agent de zak omdat hij geen excuus heeft aangeboden aan dat islamvolk, namelijk dat hij hen heeft durven aanspreken. Want hij had moeten weten dat het ‘Ram me dan’ is.

 28. 56RdK

  Het wordt zo hoog nodig tijd dat de treinen weer gaan rijden, nu niet naar het oosten, maar naar het zuiden, naar Noord-Afrika. Wat zou ons land dan weer veilig zijn!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.