Genieten! Staatsgreep tegen Rob Jetten op komst binnen D66: willen per sé vrouwelijke leider

De dagen van Rob Jetten als leider van D66 zijn geteld, als het aan een groepje vooraanstaande D66-vrouwen ligt: ze willen de opvolger van Alexander Pechtold na amper twee jaar fractievoorzitterschap al weer uit het zadel helpen. Reden: ze willen een vrouw.

Arme Rob Jetten. Kon hij onmiddellijk na zijn machtsovername van D66 niet voorkomen dat heel Nederland hem als ‘Robot Jetten’ ging aanduiden, nu moet de fervente spaarder van frequent flyer miles stilletjes toezien hoe er aan de poten van zijn Kamerzetel gezaagd wordt. D66 gaat in opiniepeilingen momenteel door het afvoerputje, maar desalniettemin droomt de partij van het worden van de grootste politieke beweging van Nederland. Lol!

Hoe ze dat gaan doen? Heel simpel: Rob Jetten uit z’n stoeltje wippen en een vrouw aan het hoofd van de partij installeren. Dat moet dan weer zorgen dat Nederland voor het eerst een vrouwelijke minister-president krijgt. In het Algemeen Dagblad vandaag een oproep om bij de op 2 juni te openen wedstrijd voor de nieuwe D66-lijsttrekker een vrouw als winnaar uit de bus te laten komen. Gedacht wordt aan ‘Palestijnen’-Kaag of ‘schaf de democratie af’-Ollongren. Fijne keuze, hoor! En fin:

“Een groep van dertien jonge vrouwelijke D66-politici vindt dat hun partij voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 een vrouwelijke lijsttrekker moet hebben.

De Democraten roepen daartoe op in een opiniestuk in het AD. Tot nu toe heeft niemand zich uitgesproken over de kandidaatstelling die 2 juni wordt geopend.”

D66 heeft het overigens eerder geprobeerd met een vrouw als leider, en ook toen was het geen gouden greep die de partij naar ongekende hoogten stuwde: in 1998 stond Els Borst aan het roer van de sociaal-liberale partij, en bij de Tweede Kamerverkiezingen van dat jaar verloor de partij maar liefst 10 zetels.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. plakband

  Met moslima Kaag stelen ze alle 154 stemmen van Denk.
  Schiet lekker op.

 2. Waldorf_en_Statler

  Helaas Annabel, die kans/mogelijkheid heb jij niet.
  Niet bij elke partij betekent de D in de naam ook partijdemocratie.

 3. lotje

  Hahahahaha hahahaha. Bruine ridder jetten is een vrouw . Ze proberen D66 te redden. Hahahahaha.

 4. Kretoloog

  Graag een vrouw als D66-lijsttrekker (Siegfried Kaag of Karin Ollongren maakt niet uit, beiden even blond), want dat betekent hoe dan ook verlies van zetels. Als het er 10 zijn, zoals onder Borst, dan is de partij gelijk exit. Want in de peilingen heeft D66 er nog maar 8.
  Ja, denk daar maar eens over na!

 5. Lodewijk Raevensburgh

  Kaag zou een geweldige lijsttrekker zijn. Ik denk dat Jetten zonder problemen accepteert dat zij het wordt.

  1. Basko

   Lodewijk Laveloos Raevensburgh?

  2. Maurits Dekker

   Ja, dat denk ik ook Lodewijk.
   Met Kaag als lijsttrekker gaat D66 nog sneller richting de NUL ZETELS.
   Geweldig!

 6. plakband

  Kijk aan. de profiteur van schijntolerantie wordt bestreden door de profiteurs van de emancipatie.
  Dat kan alleen maar bij Deetje-66.

 7. Piet51

  Is er nu werkelijk geen echt nieuws te brengen in plaats van dit frame?

  Staatsgreep, aan stoelpoten zagen??? Even de feiten. D66 heeft een kleine 25.000 leden. Daaronder zijn nu 13 jonge vrouwelijke leden die een vrouw als partijleider willen hebben. DERTIEN van de kleine VIJFENTWINTIGDUIZEND. Dat groepje van 13 zal wel groeien, dus dat wordt een heel boeiend proces.

  Dat is geen staatsgreep, dat bedreigt ook niet de stoelpoten van wie dan ook. Dat is gewoon een groepje leden dat een voorkeur v.w.b. het partijleiderschap heeft. Precies dat is één van de kenmerken van democratie, namelijk dat je je leider mag kiezen op grond van je eigen voorkeuren. Dat speelt binnen het CDA ook al openlijk (Hoekstra of De Jonge), binnen 50+ en, hoewel minder expliciet, binnen meer partijen.
  Jetten een beetje kennende, juicht hij dit alleen maar toe. Bovendien is het geen motie van wantrouwen tegen zijn persoon.

  1. Original NL

   Q….Jetten een beetje kennende, juicht hij dit alleen maar toe. Bovendien is het geen motie van wantrouwen tegen zijn persoon…..
   Tuurlijk piet, bij jetten hangt de vlag uit..en is er koffie met gebak.

   .

   1. Piet51

    @Original NL
    Jetten is een heel positief en optimistisch ingesteld mens. Bij hem is er elke dag koffie met gebak, in figuurlijke zin dan.

    1. Kretoloog

     Die Piet51 stemt dus D66.

     Ja Pietje, we hebben je wel door.

     1. Piet51

      @Kretoloog
      Je brengt het alsof je me door de mand ziet vallen. Ik heb inderdaad D66 gestemd, maar ook wel andere linkse partijen. Ik beslis namelijk per verkiezing. De laatste keer stemde ik PvdA, omdat ik me een Tweede Kamer zonder grotere PvdA-fractie niet kon voorstellen. Het is maar ten dele gelukt, ze bleven met slechts 9 zetels, naar Asscher heeft gelukkig het tij doen keren.

    2. Buiswater

     Jetten is misschien wel een ‘beetje’ te optimistisch en positief ingesteld.
     Zijn denkbeelden en ideeën horen eerder thuis in een sprookjesboek.
     Vandaar dat DDR666 hem zo spoedig mogelijk wil vervangen. De grap is dat er dan een nog grotere imbeciel (V) voor terug komt. Ga vooral zo door zou ik zeggen. Hoe eerder deze club wordt opgedoekt, hoe beter.

  2. Blitzkrieg

   Piet51 :
   Quote : “…dus dat wordt een heel boeiend proces.”
   Nou huppakee, op het puntje van je stoel dan maar.

   1. Piet51

    @Blitzkrieg
    Je blijft ons verbazen met je verrassende inhoudelijke reacties. Ga vooral zo door, heel boeiend.

    1. Blitzkrieg

     Piet51 :
     Quote : “Je blijft ons verbazen met je verrassende inhoudelijke reacties. Ga vooral zo door, heel boeiend.”
     Ik snap je sarcasme wel hoor piet, hoe kunnen mijn inhoudelijke reacties tippen aan de gender wedstijd binnen D66?

    2. Buiswater

     ‘ONS verbazen’? Het ziet er meer naar uit dat het vooral u verbaast. Maar dat is volkomen begrijpelijk.

     1. Basko

      @Buiswater: Interessant hè? hoe die linkse huilbaby’s over ‘ons’ en ‘ik’ kletsen.

 8. B. Pascal

  Het onderwijs, de samenleving, de overheden staan ver van het brede verbandsdenken waarin de menselijke, werkelijke keuzes vallen. De mens is geheel losgekomen van het snijvlak waarin het morele en zichtbare elkaar dienen moeten. Dienen is geven, geven is ontvangen. Verheffing van een mens of idee, in een ideologisch kader, is vanuit een juiste visie laakbare dwaasheid. Vanuit deze dwaasheid zie je vele hoogstaande mensen continu vastlopen, om daarna op te roepen met de algemene leus dezer eeuw: ‘’continu veranderen, de vooruitgang, duurzaam enz.’’. Om zo zaken vanuit het verander idee continu te moeten aanpassen, om eigen onrusten en falen te verwerken. Men beseft niet of weinig, dat de zon alle jaren en eeuwen dezelfde is geweest, voor niets gaat de zon niet op. D66 een schoolvoorbeeld van: ‘’de revolutie eet zijn eigen kinderen op’’.

 9. rexm

  Laat die Jetten rustig zitten , dan weet je zeker dat de D66 naar de vaantjes gaat.
  Daarna mag Ollengren de zaak overnemen, als men nog denkt dat ze er zitten voor de burger, komt bedrogen uit, de meeste zitten in de regering voor hun persoonlijke hersenspinsels, even nadenken wat ik vandaag ga zeggen, even kijken welke jurk of gekleurde schoenen ik daar bij moet aan trekken.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Ik denk inderdaad dat tegenstanders van D66 niet op Kaag als lijsttrekker zitten te wachten.

   1. Henk Albarda

    Inderdaad, Nederland heeft geen behoefte aan een anti-semiet en iemand die met Nederlands belastinggeld wereldwijd heel stiekem Palestijns terrorisme steunt. Immers, in de Gaza strook heeft hamaz raket-stellingen geplaatst bij burgers in huis, dus Kaag steunt terrorisme-oorlogen.

   2. Buiswater

    Niet alleen op Kaag Piet. Een beetje weldenkend mens zit vooral NIET op DDR666 te wachten.

    1. Piet51

     @Buiswater
     Doe je een beetje kalm aan? DDR666? Je gaat er al van stotteren en dat is echt niet nodig. Zonde van de energie.

     1. Lodewijk Raevensburgh

      Dat 666 toont hoe Bijbelvast onze Buiswater is.

      Openbaringen 13:17-18

 10. Blitzkrieg

  Genieten! Staatsgreep tegen Rob Jetten op komst binnen D66: willen per sé vrouwelijke leider

  Kennelijk is rubbere robbie nog niet vrouwelijk genoeg.

  1. Piet51

   @Blitzkrieg
   Kleine correctie: 13 jonge vrouwelijke leden willen vrouwelijke leider.
   En een staatsgreep in een organisatie waar gewoon een leider gekozen wordt heeft veel weg van een contradictio in terminis.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 : Staatsgreep en D66 zijn woorden die je beter niet in één zin kan noemen. Eerst het afschaffen van het referendum, en daarna het uitstellen van de verkiezingen.
    D66 = Dictatoriaal 66, wat mij betreft zijn ze een zesje vergeten!

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Het via de Tweede Kamer, compleet met debat en stemmingen, afschaffen van een raadgevend referendum kun je moeilijk een staatsgreep noemen. Dat je het er niet mee eens kunt zijn hoor je mij niet ontkennen.

     Van uitstel van verkiezingen is nog geen enkele sprake, maar dat schijnt niet in de hersenen van veel mensen hier door te dringen.Ollongren onderzoekt al vast de opties voor verkieizingen. En mocht de D66-minister ooit wel aan uitstel gaan denken, dan moet de Tweede Kamer zich erover uitspreken. Dat is met 75 zetels voor de coalitie voor zo’n voorstel niet bij voorbaat kansloos. Maar ook de Eerste Kamer moet zich erover buigen en dat wordt wat ingewikkelder.

     Kortom, ik zou me geen zorgen maken, als ik jou was, ook niet v.w.b. die z.g. staatsgreep.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 : Die staatsgreep is reeds een voldongen feit. De politiek is er niet voor de burger, maar de burger is er om de “elitaire” (lees riftuig) in stand te houden. Het referendum was nou typisch zoiets waar elke politieke partij voor de verkiezingen positief over heeft uitgelaten. Toen de burger echter wat te veel ging uitspreken is het in allerijl afgechaft. Het afschaffen van het referendum laat dus pijnlijk zien dat we allang in een dictuur leven en de politiek er zuiver is voor eigen gewin.

      De corona dictatuur is natuurlijk helemaal fantastisch, de burger op ongrondwettelijke basis beperken en strippen van zijn meest basale grondrechten.

 11. Henk Albarda

  Helaas lijkt het er sterk op dat jetten gaat vertrekken. De alternatieven?
  al-aqs-kaag, getrouwd met een palestijnse terrorist, steunt alle palestijns terrorisme wereldwijd en heeft raevensburg als medestander, ook een aanstichter van terrorisme kennellijk, spreekt zich hier uit voor terrorist kaag.
  Raevensburg is kennelijk ook anti-semiet, tenminste, kaag is anti-semiet.
  Ollongren, anderen halen het al aan, een overtuigd anti-democraat.
  Aangezien een redelijk smaldeel Nederlandse vrouwen zeer naief en dom zijn, en maar op 1 criterium letten bij hun kies-keuze, zou D66 iets kunnen herstellen als anti-semiet Kaag wordt gekozen. De Nederlandse vrouw heeft haar kop in het zand gestoken voor anti-semitisme en voor ridicule kritiek op Israel.
  Raevensburg, goed te weten dat u een overtuigd anti-semiet bent. U hoort duidelijk niet in Nederland. Ga eens in Damascus de syriers helpen de stad heropbouwen ipv hier uw stiekeme gif te spuiten.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Ik ben geen antisemiet, beste Henk, en Kaag is dat ook niet.

   Misschien je iets beter oriënteren.

   1. Henk Albarda

    Geachte heer Lodewijk Raevensburgh, houdt het maar bij de heer Albarda en u. U bent een minderwaardige links stuk venijn.
    Begin eerst eens te bewijzen dat u geen anti-semiet bent, terwijl kaag en u beide vrijwel in zoveel woorden hamaz steunen, een bewezen oorlogszuchtige, anti-semtische en terroristische organisatie.
    Ik geef argumenten, u loze kreten. Mijn bewijs is geleverd.

    1. Lodewijk Raevensburgh

     De bewijslast om te bewijzen dat ik een antisemiet zou zijn ligt bij u. Dat zult u echter nooit kunnen onderbouwen. U maakt zich schuldig aan nergens op gebaseerde laster.

     1. Piet51

      @Lodewijk Raevensburgh
      Laster is “leugenachtige kwaadsprekerij” en dus per definitie gebaseerd op fantasie van de lasteraar.

     2. Lodewijk Raevensburgh

      Je hebt gelijk.

    2. Basko

     @Henk Albarda: Het is Lodewijk Brenda Raevensburgh Welsh etc. Je steekt je reactie voor niets af want deze zuigende WC-eend doet dag en nacht hetzelfde.

     1. Lodewijk Raevensburgh

      Basko maakte vanmorgen weer een nieuwe nickname aan. Dat doet hij elke dag.

     2. Basko

      Lodewijk Brenda Van Duinen Raevensburgh?

  2. Piet51

   @Henk Albarda
   Iets meer informatie over de relatie tussen minister Kaag en anti-semitisme geeft het volgende filmpje van de Van Randwijklezing op 5 mei j.l. door minister Kaag: npostart.nl/minister-sigrid-kaag-roept-in-van-randwijklezing-op-tot-internationale-solidariteit-en-waarschuwt-voor-toenemend-antisemitisme/05-05-2020/POMS_BV_16123841?fbclid=IwAR1ZsXN5Zl9ISA05zLS1URl9SDvfWOVFDBhhBw6mqYm0Xp2_SM2vwryegk0

 12. Duckday

  D66 moet gewoon verdwijnen .Ook zij hebben dit land naar de klote geholpen en onze vrijheid afgepakt.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Rustig maar.

   1. Basko

    Lodewijk Brenda Raevensburgh?

 13. Limburgse Separatist

  Kaag kan beter naar Afrika vertrekken.

  1. Lodewijk Raevensburgh

   Overigens ben ik van mening dat Limburg zich inderdaad beter kan afsplitsen van Nederland; het blijft een wormvormig aanhangsel dat de reputatie van ons land ernstig aantast.

   🙂

   1. werikke

    jij die altijd anderen de maat neemt dat ze niet moeten generaliseren zet een hele provincie weg. dus als ik zeg dat alle moslims terroristen zijn en D66 aanhangers deze fanatici steunen mag ik dat ook zeggen en vinden. Ik snap uberhaupt niet dat jij op dit forum de hele dag kan plempen dan heb je cht een rotleven en zeker geen partner dus zielig mannetje eenzaam hopend op commentaar.

   2. Piet51

    @Lodewijk Raevensburgh
    We kunnen Limburg aan Duitsland geven. Maar dan moeten we er wel wat geld bij doen om de Duitsers uit de kosten te houden.

    1. Blitzkrieg

     Piet51 :
     Quote : “We kunnen Limburg aan Duitsland geven.”
     Wie is we precies? ’t is wel in de bol geslagen zie ik!

 14. Response

  Vrouwelijke lijsttrekker;
  niet omdat ‘t kan maar omdat ‘t moet.
  Dictatuur66

 15. Lefty

  D’66 is een partij die nooit echt van de grond is gekomen en ook nooit komt. En zeker nu het aantal politieke partijen toeneemt wordt het steeds moeilijker om een coalitie te vormen. Zoals de laatste 30 jaar blijven we waarschijnlijk hangen in een regering met de VVD, en een of twee partijen aan de linker of rechter kant hiervan. Maw: er veranderd niet zo veel in de toekomst. En een staatsgreep zoals sommige mensen hier hopen: Dat is voor bananen republieken in Afrika. Niet in het Westen. Never nooit.

  1. Piet51

   @Lefty
   Aan de rechterkant van de VVD zitten geen regeringswaardige partijen, behalve heel misschien de SGP met een enkele staatssecretaris om ze ook wat te regeren te geven.

   1. Sleipnir

    Doe niet zo arrogant joh met je aan de rechterkant van de VVD zitten geen regeringswaardige partijen, de PVV en FvD zijn bij uitstek partijen om mee te regeren, alles beter als die linkse luchtfietsers die onze welvaart driftig aan het verkwanselen zijn.

    1. Lodewijk Raevensburgh

     “de PVV en FvD zijn bij uitstek partijen om mee te regeren”

     De PV probeerde het in een gedoogconstructie en het werd een ramp. Van het FvD moeten we het afwachten, maar met de charlatan Baudet aan het roer lijkt me dat in elk geval uitgesloten.

     1. Piet51

      @Lodewijk Raevensburgh
      Baudet een charlatan? O.k., en Hiddema dan? Oh nee, ook een charlatan of iemand die op z’n oude dag nog eens minister van Veiligheid & Justitie wil worden, maar daar bij de PVV niet in slaagde. En Van Haga misschien? Nee, die zei zelf onlangs op de radio, dat hijzelf ook vindt helemaal niet geschikt te zijn voor de politiek. Als ik me goed herinner was dat zaterdag bij Jort Kelder. Kortom,. de spoeling is bij het FvD uiterst dun, dunner gaat eigenlijk niet. We hebben eigenlijk alleen Cliteur, die ik geen charlatan zou willen noemen. Maar als hij ooit in een regering stapt, ga ik emigratie overwegen.

   2. Lefty

    @Piet: Dat weet ik , maar je wordt hier snel voor rotte vis uitgescholden. 🙂

    1. Piet51

     @Lefty
     Alles went of maakt immuun.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 : Behalve Covid19 natuurlijk daarvoor is de enige remedie de burger te strippen van de meest basale grondrechten en ze daarna verplicht te laten inenten zonder dat de farma-industrie ook maar op enigerlei wijze verantwoordelijk gehouden kan worden voor de veroorzaakte schade.

 16. RvdBe

  Slimme zet, de D66 top weet donders goed dat er veel vrouwen op een vrouw stemmen omdat het een vrouw is, getuigt niet echt van intelligentie maar ze hebben helaas wel stemrecht.
  Eventuele allochtone stemmen raken ze kwijt want die accepteren geen vrouw aan de leiding, getuigt niet echt van intelligentie maar ze hebben helaas wel stemrecht.

  1. Piet51

   @RvdBe
   Je bent weer verrassend duidelijk:
   * Vrouwen missen volgens jou intelligentie
   * Vrouwen hebben volgens jou helaas stemrecht
   * Allochtonen (zo heten nu mensen met een migratieachtergrond, dus met minstens één in het buitenland geboren ouder) hebben volgens jou helaas stemrecht

   Ik zie het al, je hebt wel bijgedragen aan de vooruitgang van onze cultuur gedurende de laatste 100 jaar.

   1. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “Ik zie het al, je hebt wel bijgedragen aan de vooruitgang van onze cultuur gedurende de laatste 100 jaar.”
    Laat me raden, begrijpend lezen is nooit je sterkste kant geweest!

    Uiteraard was dat voor onze malle Pietje – toen hij nog op zijn linkse indoctrinatie school zat – nooit enig probleem, hij antwoorde gewoon altijd “windmolen” en dan kwam alles toch nog goed.

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Maar RvdBe is wat betreft zijn oordeel over vrouwen en allochtonen niet mis te verstaan. Dat kan zelfs ik nog wel begrijpen. En dat oordeel is walgelijk.

   2. RvdBe

    Piet 51, veel vrouwen stemmen op een vrouw omdat het een vrouw is, dat is niet mijn mening maar een feit.
    Vrouwen en ook allochtonen zijn koplopers vwb discriminatie op geslacht of/en geloof, ik heb dat niet uitgevonden.

    1. Eksteroog

     Je hebt het niet uitgevonden, maar je staat er wel volledig achter.

     1. RvdBe

      Eksteroog je begrijpt het verschil tussen een mening en een feit niet, achter een mening kun je staan, achter een feit niet omdat dat nu eenmaal zo is.

 17. Heras

  Heel d66 is bagger. Wie ook de leiding neemt.
  D66 staat gelijk aan denk.
  Werkt ontwrichtend voor nederland.

 18. Rosasolis

  Maanden geleden toen Jetten het leiderschap van Pechtold had overgenomen, had hij bekend gemaakt dat hij geen leider van D66 wil blijven. Hij vertelde toen dat hij die functie voorlopig zou aannemen, maar dat de leden moeten gauw een blijvende leider kiezen. Mannelijk of vrouwelijk. Maar het gaat enger met D666.
  Gisteren heeft de radio nieuwsdienst een nieuwtje van deze griezel partij aangekondigd:
  Er is een nieuwe methode om van overledenen “af te komen”. Het lichaam wordt in een stevige cilinder gelegd en daarna wordt er een hevig bijtende middel over het lichaam gegooid, die voor een aantal uren moeten gaan werken om het hele lichaam
  op te lossen! Volgens de radio nieuws woord deze methode nu al af en toe in Amerika gebruikt als experiment…maar Ollongren en D666 vinden dat deze partij deze soort
  methode moet ook in Nederland moet komen! Volgens D666 zou het duurzamer zijn
  dan begrafinissen of crematies!…Maar er werd niet verteld wat uiteindelijk moet gebeuren worden met de overblijvende lichaam en bijtende zuur resten!…Wordt het gebrand of toch begraven? Hoe zou deze methode “duurzaam” kunnen zijn?!
  Toen ik deze bericht gisteren hoorde, dacht ik meteen aan het verdwijnen van het al oude bekende graf bericht: Rust in Vrede (rest in peace). Want volgens deze galgen
  partij is er geen rust! Wanneer je overlijd MOET eerst je lichaam organen opleveren, en dan wat er overblijft moet, volgens D666 gedumpt in een bijtende zuur…om de restant van je eerder bestaan te oplossen! Beste vrienden, wij moeten dit nieuwe enge, niet progressieve SF gedoe van D666 voorkomen. Ik denk dat er velen zullen met me eens zijn, dat er nog steeds een gewone begrafenis nog steeds duurzaam is.
  Als een geliefde overlijdt geloven dat hun ziel verder gaat. En inderdaad
  zijn er steeds meer wetenschappelijk bewijzen hiervan. Dus voordat je overlijdt,
  moet je nu zorgen dat je rustig mag inslappen. En ook moet je zorgen dat je ouwe
  trouwe lichaam mag in rust gaan liggen, voordat het zover is dat je verder gaat na de
  hiernamaals. Gelukkig zijn er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat er wel een hiernamaals bestaat. Hopelijk komen er nog meer bewijzen hiervan. Allemaal via operatie chirurgen, artsen en verpleegkundigen, die de berichten van vele bijna-overledenen hebben gehoord. Mensen die ongelofelijk ervaringen hebben meegemaakt
  toen zij bijna dood werden verklaard. Misschien de reden dat zoveel mensen naar de begraafplaatsen gaan ieder jaar eind oktober om een lantaarn, een bloemen krans of
  boeketten op de graven van onze geliefden te herdenken. Laten wij niet deze geliefden nooit vergeten, en dat we dagelijks weten dat zij er nog steeds zijn.
  Als het verslag van zoveel bijna dood operatie mensen hetzelfde vertellen over hun
  bijna dood ervaring, moet er wat waarheid hierin zitten.

 19. Cas-v86

  Aah…identity politics at its finest. De radicale marxisten zullen trots zijn.

 20. Vogel

  Wat ik niet begrijp.
  Ze hebben nu toch een vrouw.
  Ten minste hij speelt er wel voor. Noem hem gewoon Jetta, en geen mens die het in de gaten heeft.

 21. stoppen

  in jetten zitten meer vrouwelijke chromosomen dan in een vrouw.

  🙂

  toch motten ze hem niet

 22. OrangeBlancBleu

  Vreselijk eng partijtje, past gebroederlijk naast Groen Links dat zo niet nog enger is. Hoe, wie en waarom mensen deze communistische partijtjes steunen is mij een raadsel, hoewel kijkend naar het volk wat deze week bij de demonstraties rondliep word mij het eea duidelijk. Dit soort partijen zijn een gevaar voor onze democratie, cultuur en leefbaarheid in ons land. Inmiddels zijn we al zover dat alles wat de autochtone Nederlander aanhangt vernietigd moet worden. Onze VOC geschiedenis, onze christelijk/joods bestaan, onze normen en waarden en ja ook onze christelijke feesten zoals Kerstmis en Pasen moeten er aan geloven en niet te vergeten onze Zwarte Piet. Wie steunt deze waanzin? Wie wil er in een 2e Afrika wonen en vooral wie wil er leven in een land waar de sharia heerst? Ik dacht niemand maar blijkbaar zijn er nog steeds heel veel mensen die deze droom aanhangen. Ik heb daar een oproep voor, vertrek! Vertrek en verlaat Nederland, trek naar die Afrikaanse en/of islamitische landen en vind wat jullie zoeken, je hoeft niet in Nederland te blijven en als slaaf onder het Nederlandse juk verder te leven, we hebben jullie tenslotte ook niet gevraagd hier naartoe te komen, jullie kwamen uit eigen beweging. Ik ben het zat om mij continue te moeten aanpassen in mijn eigen land door toedoen van allochtonen, het moet maar eens klaar zijn. Nederland is Nederland met zijn geschiedenis en cultuur zoals bekend, wil of kan je je hier niet bij aanpassen vertrek dan! Zoek je ware droomparadijs en verlaat dat van ons. Het zou de beste keuze zijn die je ooit maakt, is het niet voor jezelf dan wel voor ons!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.