snapshot 6

LOL! Ruziebejaarden 50PLUS blijven doorruziën, ook na het vertrek van Henk Krol: 'Ze plunderen de kas!'

Geen categoriemei 05 2020, 12:00
De exit van Henk Krol bij 50PLUS heeft geen rust gebracht bij de partij die hij achterliet: sterker nog, daar gaan ze gewoon verder met hun kruistocht tegen het demissionaire partijbestuur. Via de media beschuldigt de nieuwe fractievoorzitter hen nu van het "plunderen van de partijkas."
Wie dacht dat 4 en 5 mei zouden worden benut voor een wapenstilstand binnen 50PLUS, een partij waarvan een aanzienlijk deel van de achterban het einde van de Tweede Wereldoorlog ook daadwerkelijk nog heeft meegemaakt, komt bedrogen uit.
Ook nu we de bloedbaden uit 1940-1945 herdenken, zijn ze binnen de voormalige partij van Henk Krol nog vrolijk veldslagen aan het leveren. Zelfs de media worden daarbij niet geschuwd.
Corrie van Brenk volgde de opgestapte Krol op als fractievoorzitter van 50PLUS in de Tweede Kamer, en in één van haar eerste daden als kersvers politiek leider zoekt zij de media op om het demissionaire partijbestuur onder leiding van Geert Dales van diefstal te betichten. De oud-wethouder van Amsterdam zou bezig zijn om de financiële reserves van de partij weg te sluizen, zo luidt de beschuldiging van Van Brenk op NPO Radio 1:

“We hebben een demissionair hoofdbestuur dat blijft doorgaan met het strooien van royementen, het dreigen met rechtszaken en bezig is de kas van 50Plus te plunderen”, zegt Corrie van Brenk, de nieuwe fractievoorzitter van 50Plus in WNL programma Haagse Lobby."

Voorzitter Dales is daarnaast ook niet vies van een potje moddergooien en dreigementen plaatsen:

"In zijn mail beschuldigd Dales de nieuwe fractievoorzitter Van Brenk van “kwaadsprekerij en leugens”. “Kennelijk realiseer je je niet dat ik nog steeds de partijvoorzitter ben en je diskwalificaties derhalve direct terug slaan op het aanzien van 50PLUS”, schrijft hij. Van Brenk doet het dus niet zo veel. “Dan had ik me al veel eerder zorgen moeten maken. De bedreigingen die van de heer Dales komen die zijn legio”, reageert ze.

Ondertussen is er geen oudere in Nederland die hiermee z'n AOW-leeftijd terug naar 65 ziet gaan. Wel dat er bakken belastinggeld worden gespendeerd aan mensen die het tot hun dagtaak hebben gemaakt elkaar kapot te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten