Opnieuw homofobe haataanval in “tolerantiehoofdstad” Amsterdam, met Pasen aangevallen stel alwéér slachtoffer

In Amsterdam-Oost – u weet wel: een stadsdeel in díé enorme tolerante lieve metropool waar de straten uit bloemetjes bestaan en de huizen op pure liefde gebouwd zijn – is gisteren een homostel voor de tweede keer in één maand agressief lastiggevallen.

Het uit Amsterdam-Oost afkomstige homostel Fabio en Daniel is gisteren opnieuw aangevallen. Vorige maand waren ze al de pineut toen een jeugdige kanselparel ze onderspuugde, uitschold voor kankerhomo’s en van pedoseksuele haatvlogger Youness Ouaali ook nog eens uitgebreid huiliehuilie mocht doen op YouTube.

En nu dus opnieuw:

“Volgens de raadsman [Sebas Diekstra, red.] werden Fabio en Daniel aangevallen omdat de mannen hand in hand over straat liepen. Ze kwamen net terug van de supermarkt. Een groepje van vier jongeren riep denigrerende opmerkingen naar de twee. ,,Ze hebben niet alles kunnen horen, maar wel dat het om homofobe opmerkingen ging. Homo’tje dit, homo’tje dat.”

Fabio, nog amper bekomen van de eerste aanval, liep op de jongeren af om hen te confronteren. ,,Daniel bleef achter omdat hij de boodschappen bij zich had”, zegt Fabio. ,,Ik wilde op zijn minst een foto van de jongens maken om die aan de politie te laten zien. Ik belde de politie terwijl ik achter de jongens aan rende. Op een gegeven moment stopten ze met vluchten en kwamen er andere jongens bij staan. Ze begonnen te lachen, beledigden me en schopten me daarna van achteren.”

De twee zijn er nu klaar mee en hebben aangekondigd graag weg te willen verhuizen uit Amsterdam-Oost. En daarmee kan de door D66 en GroenLinks stad van hoop, liefde en linksdraaiende tolerantie natuurlijk zichzelf wel opdoeken. De linkse partijen die er aan de macht zijn hebben de mond vol over naastenliefde en het stoppen van discriminatie, maar in de praktijk zijn het zachte heelmeesters die hele onwelriekende en homofobe wonden maken. Want Amsterdam is hard op weg niet de hoofdstad, maar de kopschopstad van Nederland te worden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. TheTeringnator

  Maks666?

  1. Alfred Bentinck

   Het is in elk geval de zoveelste trieste idioot op dit blog die geobsedeerd is door seks met kinderen.

   Het wordt echt een probleem hier.

   1. Bullshit16

    Alfredje
    Donder lekker op niemand zal je missen ga lekker naar joop

   2. ervi

    De enigste trieste idioot op dit blog (die geobsedeerd is door seks met kinderen) is Bentinck zelf.

    Als hij de eer aan zichzelf houdt en hij bij DDS oplazert is het probleem hier weg.

   3. Maks

    Alfred Kringspier Bentinck?

 2. RvdBe

  Waarom altijd allochtonen er uitlichten bij dit soort “incidenten”.
  Dit riekt sterk naar het stigmatiseren van een bepaalde bevolkingsgroep.
  Excuses van en een onderzoek binnen justitie is de minste aktie die hier op zijn plaats is.
  GAAF LAND HE RUTTE!!

 3. M. Brandenburg

  Sinds het omvolken van Amsterdam op gang is gekomen is elke vorm vban tolerantie verdwenen en vervangen met de linkse en islamitische intolerantie. Immers links is tolerant zolang je exact zegt wat zij denken wat goed is. Wat ooit de Gay capital of EUrope was, is nu niets meer dan een schandvlek op de kaart, een intolerant zooitje wat met de dag crimineler en onnederlandser word.

 4. gustav

  Tja, salafisten zijn nu niet bepaald tolerant, alles dat volgens de koran is verboden, moet uitgeroeid worden!
  Inclusief ongelovige honden en varkens!

  1. fisufisu

   Klopt, de islam is een satanische ideologie

 5. gustav

  henk@
  Is dat écht waar, met die jongetjes, enne Alfred.B!
  Dat is dan wel smerig, als het waar is!

  1. fisufisu

   Ja gustav dat is écht waar, getuige zijn vele uitspraken hier op dit blog..

   Even wat uitspraken van achmed alfredje op een rij dat iedereen even weet met wie we te maken hebben..

   achmedje rechtvaardigt p̧edofilie, neemt geen afstand, bagatelliseert het, sterker nog,

   “De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [achmed alfred] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
   ~achmed alfred aka mezzadra ~”

   …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
   ~achmed alfred aka Mezzadra~

   – achmed aka Mezzadra vindt dat het recht van vereniging* een belangrijke pijler is van onze rechtsstaat.

   – achmed aka Mezzadra vindt het zeer goed dat de rechter dit* het gewicht gegeven heeft dat het volgens Lao Tse aka Mezzadra toekomt.

   * = ped*partij martijn

 6. feitelijk

  Deze jongetjes zijn al te oud voor alfredje. Deze jongetjes hebben wel de ideale leeftijd voor onze kanspareltjes om ze te terroriseren. Onze kanspareltjes voelen zich heer en meester ten opzichte van zo een koppel. Gesteund door hun ideologie en de preek die homofilie veroordeelt hebben onze kanspareltjes alle ingredienten om het strafblad uit te breiden.

  De linkse mislukkelingen komen dan met verwijzingen naar potenrammen en alle andere dogma’s omdat de linkse kerk niet kan bekennen dat hun multi kulti droom een mislukking is en dat we snel mogelijk moeten stoppen met de import van islam.

  Nederland is een westerse democratie – volgens de standaard begrippen – en daar past geen ideologie in die zowel de democratie als de rechtstaat niet erkent.

  stem sociaal , stem PVV

 7. Bullshit16

  Wat denk je waarom wij mekaar geen hand meer mogen geven
  Omdat moslims dat ook niet doen en daar willen die landverraders kabinet ons aan laten wennen onder de mom het nieuwe normaal
  Rutte krijg de corona en sterf

  1. Piet51

   @Bullshit16
   Fantastische redenering, echt. Ik schaam me, dat ik er niet zelf op gekomen ben. Zo eenvoudig, simplistisch bijna, en toch zo logisch. Bullshit16, je hebt me langzaam maar heel zeker de ogen geopend: we worden de nieuwe werkelijkheid ingelokt door één groot complot.

   Het gaat nog verder, ontdek ik nu. Want kerkdiensten kunnen niet meer, precies in de Ramadan-tijd en dat is natuurlijk geen toeval. Alle religie buiten de islam wordt langzaam maar zeker uitgeschakeld en vervolgens vervangen.

   En ik ga nog verder. Moslims hebben in deze tijd heel veel onderling contact, vanwege Ramadan, maar niet-moslims worden geïsoleerd en kunnen nergens iets samen doen. Het sociale verband verdwijnt. De machtsovername is aanstaande.
   De moslim-bejaarden worden meestal door hun familie verzorgd, maar de Nederlandse bejaarden zijn lang geleden al opgesloten in zorginstellingen. Zo wordt de Nederlandse bevolking langzaam maar heel zeker uit elkaar gespeeld tot de machtsovername.

   Dat moslims elkaar geen hand geven was trouwens nieuw voor me. Dat is me tot nu volledig ontgaan. Ik heb verschillende moslim vrienden, kennissen en collega’s, en ik dacht dat we elkaar altijd een hand gaven, mannen en vrouwen. Blijkbaar steeds vergist, of ze hebben me voor de gek gehouden en iets gedaan wat ze eigenlijk niet willen. Dat maakt het allemaal nog veel verdachter. Nopgmaals dank, dat je me de ogen hebt geopend.

   Bullshit16, laten we de handen ineen slaan en gezamenlijk hier vertrekken voor het te laat is. Ga jij eerst, ik volg zo spoedig mogelijk.

   Nogmaals dank voor je bijdrage. Humor is inderdaad belangrijk om elk probleem te boven te komen en jij brengt dat in de praktijk.

   1. weer woord

    De humor is bij jou ver te zoeken malle pietje, een klaplong is nog grappiger.

    En Moslims die vrouwen geen hand mogen geven en moslimvrouwen die mannen geen hand mogen geven zijn nieuw voor je?

    Wat kan jij uit je nek kletsen zeg, dat soort situaties zijn met regelmaat voorbij gekomen tot bij ons in de bezorging aan toe.
    Het geval van Rita Verdonk toevallig gemist? Was toendertijd nog een media rel over omdat zo’n baardaap uit het jaar ali bahbah de toen minister van integratie geen hand wilde geven want vrouw.
    Die hadden ze er toen al uit moeten bonjouren van “ga maar in de woestijn de primitieveling uithangen” maarja
    Waarschijnlijk de ‘gutmenschen’ van toen die daar weer een stokje voor staken zodat zij konden zwelgen in hun eigen deugdzaamheid, terwijl zo’n couscous knauwende cro-magnon door mag blijven gaan met diens achterhaalde achterlijkheid te verspreiden.

    Maar het deugen voelt zo goed of niet pietje puk, jam jam jam slobber die deugpunten maar op met boter en suiker.

    Bullshit legt het er nogal dik bovenop maar dat infantiele
    “har die har kijk mij eens lekker bijdehand doen terwijl ik een half dozijn knuffelmocro’s heb die mij met regelmaat stroop op de mond smeren”

    De cijfers zijn te hoog en de “incidenten” teveel en het zijn geen Spanjaarden of Chinezen of Boedhisten dan wel Mormonen die elke keer de boel lopen te bederven.

    En die anderhalve ‘vrind’ van je steken maar bleekjes af bij al de overlast van een aanzienlijk deel van hen.
    We zouden eindelijk eens het kaf van het koren moeten scheiden zonder dat jullie deugdrammers elke keer in een verongelijkte kramp schieten.
    En je kan je kop in het zand steken tot alleen je eksterogen er nog uitsteken, je jokt en wat nog erger is je weet dat je jokt dus dat maakt je een valserik.

    Of je weet het echt niet dan ben je een dommerik, hoewel je dan wel erg arrogant doet voor iemand die ( wellicht met opzet) zo slecht op de hoogte is.

    1. Piet51

     @weer woord
     Het zal tegen dovemans oren gezegd worden, maar ik ken ze niet, die moslims die mij geen hand willen of mogen geven. Geen mannen en geen vrouwen. Natuurlijk heb ik die TV beelden met Verdonck gezien. Maar jij weet natuurlijk ook, dat dat de uitzonderingen zijn, anders kwamen ze niet op TV.

     Ik weet zeker, dat meer dan 95% van alle moslims zich gewoon “Nederlands” gedraagt, incl. de misdragingen door enkelen. En die enkelen zijn er teveel, dat ben ik in ieder geval met je eens. Je weet toch, dat er tegen een miljoen moslims in Nederland wonen? En hoeveel daarvan misdragen zich? En als percentage? Inderdaad procentueel veel meer dan autochtone Nederlanders.

     Maar kijk ook eens naar dezelfde criminaliteitscijfers per inkomenscategorie. Dan zijn de lagere inkomens oververtegenwoordigd. En kijk eens naar de inkomenscategorieën voor moslims. Dat zijn vaker de lagere inkomens. Zie je de overlap al? Relatief veel moslims in de lagere inkomens, zwakkere gezinnen.

     En waar denk je nu, dat die criminaliteit door veroorzaakt wordt. Ik weet het echt niet: door de religie, nationaliteit van de ouders of door de inkomenssituatie. Zo ingewikkeld is het en de populistische gewoonte om er één kenmerk uit te lichten, namelijk de nationaliteit van de ouders, helpt op geen enkele manier het probleem op te lossen.

     1. fisufisu

      opsporing verzocht laat een heel ander beeld zien pietje.
      pietje houdt de islam graag de genuanceerde hand boven het hoofd..

     2. Alfred Bentinck

      “ Maar kijk ook eens naar dezelfde criminaliteitscijfers per inkomenscategorie. Dan zijn de lagere inkomens oververtegenwoordigd. En kijk eens naar de inkomenscategorieën voor moslims. Dat zijn vaker de lagere inkomens. Zie je de overlap al? Relatief veel moslims in de lagere inkomens, zwakkere gezinnen.”

      Ja, dit is de oorzaak maar er zijn hier nogal wat mensen die liever de islam als oorzaak voor criminaliteit zien. De islam zou dat de verklarende factor moeten zijn, terwijl even nadenken tot de conclusie moet leiden dat er eerder sprake is van een negatieve correlatie tussen geloof en criminaliteit. Voor andere godsdiensten geldt hetzelfde, hoe geloviger hoe vredelievender en eerlijker.

     3. Rene van der Grijp

      “Hoe 20 jaar Links mij naar het Realisme duwde
      Het relaas van een Nederlands-Marokkaanse
      “Hoe komt het dat jij zo bent?”, “Waarom ben jij zo gaan denken”, “Waarom val jij je eigen mensen af”? Zomaar even wat vragen die ik dagelijks op Twitter in mijn DM ontvang of vragen die ik via andere kanalen gepresenteerd krijg. Ik weet dat ik niemand een uitleg verschuldigd ben, maar ik wil in dit stuk mijn verhaal houden.
      Ik ben kind van Marokkaanse migranten die als eerste generatie op basis van een werkcontract naar Nederland zijn gekomen. Mijn vader heeft tientallen jaren keihard gewerkt in de (toen zo geheten) Hoogovens IJmuiden.
      Ik heb een – zeker vergeleken met andere Marokkaanse kinderen – nogal vrije opvoeding gehad. Ik mocht voetballen, basketballen en mee op kamp. Het Spartaanse arbeidsethos is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader maakte zijn kinderen herhaaldelijk duidelijk dat hij niet zijn land had verlaten om zijn kinderen niets te zien doen.
      ‘Werken voor je geld’ was bij ons thuis het credo. Temeer omdat ook mijn moeder jarenlang actief deelnam aan het arbeidsproces. Ook gaf mijn vader ons een sterk rechtvaardigheidsgevoel mee: spreek de waarheid, wie je ook voor je hebt en kom op voor de zwakkeren. Vooral dit laatste is als een rode draad in mijn leven blijven doorlopen. Tot aan de dag van vandaag.
      Als je verkeert in kringen waarin uitsluitend Marokkanen zitten, is het erg moeilijk om anders naar zaken te kijken. Dat ‘ons’-gevoel heerst er heel sterk. Dat zit verankerd in families, vrienden en kennissenkringen. Doe je een stap naar buiten, dan word je als snel verketterd. Ik ken veel mensen die hun eigen families erdoor zijn kwijtgeraakt.
      Het gaat automatisch: je ouders zijn Marokkanen, omringen zich met Marokkanen en je neemt als het ware het gedrag van je ouders over. Als herkenning; cultuur, taal en gewoonten zijn hetzelfde. De vanzelfsprekende weg, zeg maar.
      Jarenlang heb ik dit leven geleid; tussen Marokkanen met veelal de ‘bijbehorende‘ schijnheiligheid en hypocrisie. Zelfreflectie was er nauwelijks en kritiek werd altijd gezien als een regelrechte aanval. Het was steeds een kwestie van Marokkanen versus Nederlanders. Niet expliciet uitgesproken, maar qua beleving en gevoel wel.
      Ik vind het vooral jammer voor mezelf dat ik daar zo lang in ben blijven zitten en niet net zo verstandig was als mijn zus, die dit al snel doorhad en er al vroeg uitstapte. Het heeft mij nog heel wat jaren gekost om los te breken. Maar uiteindelijk is me dat gelukt.
      Dat ik hier alleen het gezin heb waarin ik ben opgegroeid en geen familie, heeft dat proces natuurlijk wel makkelijker gemaakt. Misschien scheelt het ook wel dat mijn ouders onze keuzes respecteren en ons daar altijd vrij in hebben gelaten.
      Ik werd ouder, wijzer. Begon zaken in te zien. Ik zag onrecht, misplaatste grappen die mij begonnen te storen. Ik zag mensen misbruik maken van anderen, ik zag het profiteren, klagen totdat je dat kreeg wat je wilde. Ik zag alles geregeld worden en uiteindelijk kon er nog geen ‘dank je wel’ vanaf. En vervolgens alles gooien op ‘racisme’ en ‘discriminatie’.
      Door de jaren heen merkte ik dat ik zo vervreemdde van een grote groep mensen dat ik op afstand keek en dacht: zijn dit nou ‘mijn mensen’? Moet ik mij hiermee identificeren? Het antwoord had ik hierna al vrij snel gevonden.
      Volgens velen ben ik een ‘zelfhater’. Omdat ik niet opkom voor ‘mijn volk’ en zo kritisch ben. Daarop zeg ik dit: ik weet even niet zo goed waarom ik een bepaalde blinde loyaliteit verschuldigd zou zijn aan een groep mensen, puur en alleen omdat ik een afkomst met hen gemeen heb. Ik ben geboren en getogen in Nederland, heb Marokko bij elkaar misschien zo’n 20 keer bezocht gedurende een aantal weken per keer.
      Ik ben nu 40-plusser. Mijn leven, mijn gezin, mijn familie, mijn werk, mijn vrienden, mijn sociale contacten, alles wat ik heb opgebouwd bevindt zich hier. In dit land. Waarom zou ik een blinde loyaliteit moeten hebben aan Marokko of Marokkanen? Is dat een automatisch gegeven omdat je ouders Marokkanen zijn?
      Ik zou dan aan deze mensen willen vragen: hoeveel hou je van jezelf? Dat je dit land haat ondanks alle kansen die je geboden worden, het feit dat er voor jou wordt gezorgd tot aan het financiële vlak aan toe? Hoe vertaal je dat naar jezelf? Had je deze kansen ook gehad als je vader niet hierheen was gekomen of jij hier niet geboren was? Stel jezelf deze vragen eens even.
      Ik heb jarenlang in Amsterdam gewoond en ben daar achter de schermen vrijwilliger geweest bij een zgn. linkse partij. Ben daar meerdere malen geconfronteerd met het opzettelijk verkwanselen van subsidiegeld, waarbij men op voorhand al wist dat een project voor minderheden geen succes zou worden. Het was een herhaling van een aanpak die al eerder geen succes bleek te zijn. Dit gaat overigens tot aan de dag van vandaag gewoon door.
      Van D66-ers en GroenLinks-ers snap ik het dan wel wanneer ze mij een zelfhater noemen. Ik breng immers het algemene programma in de war. Deze partijen en soortgelijke partijen draaien op diversiteit, multi-culti en vooral alle minderheden een voorkeurspositie toebedelen. Het zijn veelal autochtone partijleiders en fracties en hun achterban die mij dan betichten van zelfhaat. Hoe ironisch.…
      Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de politiek de inzet voor de eigen, autochtone bevolking aan het verlaten is. De eerste dreun kwam eigenlijk al met de EU, maar de laatste jaren is deze trend alleen maar op volle kracht voortgezet.
      Ik zie Nederlanders achtergesteld worden. Op praktisch elk vlak. Ik zie dat zelfs feestdagen worden, monumenten en straatnamen anders vernoemd worden en als klap op de vuurpijl moet men nu dan ook de ‘Gouden Eeuw’ maar anders gaan noemen, of liever gezegd; compleet laten vervagen. Je reinste geschiedvervalsing. Iets anders kan je het niet noemen.
      Ik ben geen Nederlander en/of Marokkaan. Beide kanten hebben mij namelijk duidelijk laten weten dat er klaarblijkelijk kaders zijn waar ik aan dien te voldoen, eer ik zo genoemd of gezien mag worden.. En het ‘conformeren aan‘ is nooit mijn sterkste kant geweest.
      Bovendien heb ik totaal geen behoefte om te voldoen aan het credo ergens bij horen. Als dat een van mijn kwaliteiten was geweest, dan had ik in de eerste plaats vooral mijn vader vroeger niet zoveel hoofdpijn bezorgd als de directeur van de basisschool weer eens aan de telefoon hing….
      Ik sluit af met de volgende woorden;
      “Waar ik bij hoor? Ik hoor bij die mensen die ongeacht hun afkomst de Nederlandse cultuur hoog willen houden, normen en waarden hebben waarin er respect is voor iedereen, niet meedoen aan de klimaathysterie en de soevereiniteit van dit land beschermen. Daar ben ik en daar hoor ik“

      – Samirrha Tarrass
      ht*ps://opiniez.com/2019/09/22/hoe-20-jaar-links-mij-naar-het-realisme-duwde/samirrhatarrass/

     4. Piet51

      @Rene van der Grijp
      Boeiend relaas, maar ik mis de clou. Deze man lijkt me geïntegreerd, maar naar eigen zeggen conformeert hij zich niet. Lijkt me prima. Maar in zie niet de betekenis van zijn opmerking over klimaathysterie en soevereiniteit.

     5. Sleipnir

      Samirrha Tarrass is een vrouw zwetsnek!

     6. Alfred Bentinck

      “Het was steeds een kwestie van Marokkanen versus Nederlanders. Niet expliciet uitgesproken, maar qua beleving en gevoel wel.”

      Sedert Fortuyn is in Nederland die tegenstelling aangewakkerd en in die sfeer van discriminatie, diskwalificatie en stigmatisering van allochtonen zijn Marokkanen zich als minderheidsgroep meer op hun eigen identiteit gaan richten, waarvan de islam een aspect is.

      We hebben die situatie gecreëerd en als het aan figuren als Wilders en Baudet ligt doen we daar nog een schepje bovenop.

      Je krijgt wat je zaait.

     7. Sleipnir

      h**ps://opiniez.com/2020/05/12/de-decennialange-gijzeling-van-marokkanen/samirrhatarrass/

      Zeer lezenswaardig, de spijker boven op de kop….

      Figuren zoals Piet51 en die bunzing etc. zijn volledig verantwoordelijk voor het ontsporen van Marokkanen.

     8. Piet51

      @Sleipnir

      “Figuren zoals Piet51 en die bunzing etc. zijn volledig verantwoordelijk voor het ontsporen van Marokkanen.”

      Ik ben vandaag wat traag van begrip. Kun je dit uirleggen, s.v.p.?

     9. Rene van der Grijp

      @ Piet: de clou is dat er heel wat mis is met de integratie van Marokkanen en nu hoor je het eens van een Marokkaanse vrouw.

      Ik plaatste het als reactie op deze uitspraak van jou: “Ik weet zeker, dat meer dan 95% van alle moslims zich gewoon “Nederlands” gedraagt”.

     10. Blitzkrieg

      Rene van der Grijp :
      Quote : “@ Piet: de clou is dat er heel wat mis is met de integratie van Marokkanen en nu hoor je het eens van een Marokkaanse vrouw.”
      Er is inderdaad heel wat mis met de integratie van Marrokanen, maar wat ik nog heel wat erger vind zijn mensen – zoals Piet51 – die dit voor hun eigen ziekelijke ideologieën uitbuiten, in stand houden en promoten.

     11. Piet51

      @Rene van der Grijp

      Meer dan 95% van de moslims gedraagt zich inderdaad net zo als Nederlanders. D.w.z. ze misdragen zich niet zodanig, dat ze verdacht worden van een misdrijf.
      Je weet toch, dat er een kleine 900.000 moslims in Nederland woont. 5% daarvan is 45.000. Het totale aantal verdachten van misdrijven (let op: verdachten!) met een niet-westerse migratieachtergrond is 54.000 (zie CBS Statline). Het aandeel van mensen afkomstig uit moslimlanden is plm 25.000. Dat is dus minder dan 2,5% van het aantal moslims, waarmee mijn stelling met CBS-cijfers is onderbouwd.
      De Marokkanen eisen overigens wel het grootste deel van deze 25.000 op, namelijk 13.500 verdachten.

     12. Piet51

      @Blitzkrieg
      Excuus, ik moet mezelf corrigeren n.a.v. het gegoochel met c9ijfers voor Rene van der Grijp. Niet 95% van de moslims, maar ruim 97,5% gedraagt zich zoals de andere nette Nederlanders. De grote zich misdragende groep blijven overigens wel de Marokkanen.

     13. Rene van der Grijp

      @ Blitz. Dat (linkse) politici niet weten dat er een gigantisch Marokkanenprobleem is gaat er bij mij niet in. Zo achterlijk zijn ze echt niet.

      Dat ze het koppig weigeren te benoemen (Halsema bij M is het recentste voorbeeld) heeft een aantal oorzaken, waarvan de belangrijkste is dat ze niet willen “stigmatiseren”. Zo hou je natuurlijk het probleem wel in stand maar dat nemen ze op de koop toe.

      Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

     14. Rene van der Grijp

      @ Piet: Het gaat niet alleen om criminaliteit, maar vooral om de mindset. Zo schrijft de Marokkaanse:

      “Jarenlang heb ik dit leven geleid; tussen Marokkanen met veelal de ‘bijbehorende‘ schijnheiligheid en hypocrisie. Zelfreflectie was er nauwelijks en kritiek werd altijd gezien als een regelrechte aanval. Het was steeds een kwestie van Marokkanen versus Nederlanders. Niet expliciet uitgesproken, maar qua beleving en gevoel wel.”

      Kennelijk heb je geen bal van haar column begrepen.

      Dat verbaast me trouwens niet, want elke ervaringsdeskundige wordt al jaren door links genegeerd als de boodschap onwelgevallig is. Het lijkt wel of dat automatisch uitgefilterd wordt.

     15. Piet51

      @Rene van der Grijp
      Ah, het gaat vooral om de mindset. Maar daar zijn de Moslims, of de Marokkanen in het bijzonder, niet uniek in. Ik ken veel mensen met een mindset die ik niet hoef. Maar daar zul je mee moeten leven. Iedereen heeft recht op zijn eigen mindset, zolang hij of zij binnen de wet blijven. Ook onder Nederlanders kennen we groepen met een afkeurenswaardige mindset. Op die manier zou je kunnen zeggen, dat Marokkanen prima geïntegreerd zijn, inclusief eigen mindset.

     16. Rene van der Grijp

      Vooral blijven wegkijken, Piet. En al zeker niet ingaan op wat deze Marokkaanse op tafel legt.

      Lafaard.

 8. Response

  Ik zie nog geen reactie van Jesse, Rob, Mark, Lodewijk, Silvana, Freek, Claudia en al die andere deugers om hun zegje te doen. Dat zullen ze vast morgen doen. Ik wacht af.

 9. Politiek Profeet

  En halalsema zag het gebeuren en zag dat het goed was…..
  halalsema en handhaven…..de grootste farce binnen allachastan aan de amstel

 10. feitelijk

  kijk hier onze kanspareltjes

  ht**s://www.telegraaf.nl/video/2083862452/i-jscoman-52-aangevallen-door-jongeren

  eruit trappen dat gajes met hun hele familie erbij totdat dit soort straatterreur stopt

 11. P. Puk

  Je weet toch, dat als je hand in hand gaat lopen, dat je er op kunt wachten!
  Dat is gewoon provoceren. We hoeven het toch niet allemaal te weten.

 12. Bolkestein

  We hadden voor jeugdcriminele Marokkanen al eens de aanduiding kansenparels, Finnen etc. We noemen ze voortaan Grünbergjes. 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.