Popcorn! DENK-taferelen bij islamschool Cornelius Haga: revolte tegen dictatoriale haatdirecteur

Bij het Cornelius Haga Lyceum is een opstand uitgebroken onder het personeel, die proberen om de directeur Soner Atasoy zo snel mogelijk te schorsen. Tijd om in de handen te wrijven en eens lekker te gaan zitten voor een heerlijke Hollands-Arabische fittie!

Kennen we allemaal het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam nog? U weet wel: de op islamistische leest geschoeide school die banden onderhield met terroristische organisaties maar door de mazen van het rechtsstatelijke net wist te glibberen terwijl haatmuppet Arnoud van Doorn luidkeels de overwinning uitriep.

Nou, wellicht dat het doek dan toch eindelijk gaat vallen voor deze radicale school die dagdroomt over kalifaten en vrouwenonderdrukking. Want personeelsleden hebben het nu gemunt op schooldirecteur Soner Atasoy, die als een heuse Selçuk Öztürk tekeer gaat tegen zijn eigen werknemers. Hij voert een waar schrikbewind en staat onder controle van de haatprediker Abou Hafs.

Het NRC schrijft over de toestanden:

“Op het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam is een opstand uitgebroken tegen de omstreden directeur en medeoprichter Soner Atasoy. De bestuursvoorzitter van de islamitische middelbare school probeert Atasoy te schorsen omdat die er een autoritaire leiderschapsstijl op na zou houden. De medezeggenschapsraad wil dat de macht van de directeur wordt ingeperkt en de ouderraad heeft zich teruggetrokken uit onvrede over Atasoy.

Volgens [vertrokken personeelslid] Önal is Atasoy bovendien niet open over zijn band met prediker Abou Hafs, een van de radicale figuren die al eerder door de AIVD werd aangewezen als betrokkene bij de school. Atasoy verklaarde destijds dat de prediker slechts een afgewezen sollicitant is, maar hun relatie gaat verder dan dat, zegt Önal. „Binnen de school verdedigt Atasoy hem in discussies, belt hij met hem en maakt hij duidelijk het eens te zijn met diens gedachtegoed”, aldus Önal.”

Pak dus de dichtstbijzijnde zak halalpopcorn en ga er eens lekker van zitten. De Haga-zielsverwanten van DENK hebben zich de afgelopen tijd al naar de uitgang van de Tweede Kamer gereld. Het zou mooi zijn voor het voortgezet onderwijs in Nederland als ook het Haga ten onder gaat na het Atasoy-schrikbewind en de daaropvolgende muiterij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Adriaen van Bergen

  Waarschijnlijk was ie te gematigd.
  Alleen degene die op het laatst overblijft bij de islam is de enige ware echte moslim.
  Voor de rest vechten ze altijd en overal, al 1400 jaar lang, de tent uit.

 2. Adriaen van Bergen

  elkaar de tent uit.

 3. LifeBuddy

  Het zou mooi zijn voor het voortgezet onderwijs in Nederland als ook het Haga ten onder gaat. Nou, Het gaat over Heel veel Euro’s die in de zakken van fraudeurs belanden, met medeweten van het sLinkse Gedrocht. Dus die gaan NOOIT ten Onder. kots

 4. Drostemannetje

  Amsterdam heb ik al opgegeven. Komt niet meer goed. Haatscholen, schallende haathutten en een links bestuur dat alles maar goed vind.

 5. yellow thread street

  Als je als ouders je kind naar zo’n school stuurt is het wel duidelijk dat je niets met Nederland hebt.
  Slecht onderwijs, Allah wordt verheerlijkt, Nederlands is slechts bijzaak, kortom, het is een opleiding voor beroepswerkeloze.
  Ikzelf zou nooit iemand in dienst nemen die op deze school gezeten heeft.

 6. Vrijedenkert

  Revolte onder personeel of dictatoriale haatdirecteur, maakt allemaal niks uit…
  Haathut definitief sluiten/opdoeken en voorgoed wegsaneren en alle problemen zijn opgelost!

 7. Paardenmiddel

  Wegsaneren kan alleen als je een eerlijke regering hebt, maar dat hebben we niet in nederland.
  Kijk maar naar de “inspanningen” van Broekes-knol tegen het tuig in de AZC’s.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.