Wilders: ‘Ze willen me slachten als een schaap vanwege mijn islamkritiek. Die nooit zal stoppen!’

PVV-leider Geert Wilders wordt ook in coronatijd gewoon door bedreigd door levensgevaarlijke sadistische gekken die de Nederlandse politicus willen slachten, verbranden of stenigen. Omdat hij kritisch is op de islam. Maar de oppositieleider laat zich er niet door manipuleren, zo zegt hij.

Online bedreigingen van Geert Wilders.

In de anderhalvemetersamenleving zijn een hoop zaken veranderd, prioriteiten verlegd of gewoonweg van de agenda afgevoerd. Toch is er één constante: de niet aflatende haatbagger die PVV-fractievoorzitter Geert Wilders over zich heen krijgt. Niet eens de kritiek op zijn politieke plannen – die heel goed legitiem kan zijn – maar de gore doodsbedreigingen en -verwensingen, op de meest gruwelijke en pijnlijke wijzen. Van slachten als een schaap, tot zijn huis afbranden.

De social media-kanalen van Wilders één grote vergaarbak van haatgekkies die vanwege z’n mening over de islam hem om zeep willen helpen. De PVV’er vat het zelf als volgt samen:

“Ze willen me komen doden, mijn nek breken, een aanslag op me plegen, verbranden, stenen tegen mijn kop gooien tot mijn dood, met een mes slachten als een schaap, en mijn huis in de fik steken.”

Maar na inmiddels meer dan 15 jaar persoonsbeveiliging heeft de PVV’er een olifantenhuid gekweekt en is hij niet zomaar meer onder de indruk van iemand die hem wil vermoorden. Ook niet als ze zeggen een mes mee te nemen waarmee ze anders schapen slachten:

“Vanwege mijn islamkritiek.
Die nooit zal stoppen.
Dreigen is dus zinloos.”

Het lijkt er dus helaas niet op dat Geert Wilders binnen afzienbare tijd weer alleen over straat kan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. Cycle25

  Geweldig nieuws voor links !!

  1. Kleurloze Politiek

   Ja zo lust ik er ook nog wel een paar..
   Even een valse Instagram accounts aanmaken en dan je zelf voor doen als een moslim.
   Ik bedoel die straattuig is wel een beetje gek maar toch echt niet zo gek om één van de meeste beveiligde politicus te bedreigen via een Instagram dat is tegenwoordig zo uit gezocht.. en binnen de kortste keer ben je er gloeiend bij..

   Maar goed ik wacht de onderzoek af..

   1. Cycle25

    @ Kleurloze, m’n werkplek is Den Haag & regio, ik weet er alles van.

    Bij links gaan de vlaggen uit zodra de keel doorgesneden is van Wilders.

    1. Mariposa78

     Cycle weet dan ook wie er voor op loopt met zijn bruine kniebroek.
     Onze welbekende Vhl gtssdm aka Alfred Bentinck met al zijn verschillende Nicks.

     1. Cycle25

      Krijg je met types die elke dag op staan met Kathy Griffin in de ontbijtshow.

    2. rujoleki

     Allemaal de schuld van de linkse huichelachtige Nederlanders die de islam geweldig vinden. Hopelijk komt hun dochter thuis met een Marokkaan of turk.

   2. fisufisu

    Typisch dat juist kleurloze hier de islam zo hartstochtelijk verdedigd

  2. Canta

   Cycle25
   Nee, dit is voor links net zo afschuwelijk nieuws als dat voor rechts is. Niemand verdient het op deze manier benadert te worden hoewel ik heel wat kritiek heb op zijn politiek.
   Ik vraag me nl af of de heer Wilders de bijbel ooit wel eens goed heeft gelezen.
   Wanneer er kritiek is op geweld in de koran ( en dat is prima) dan moet hij ook kijken
   naar het geweld in de bijbel. Ik hoor tot geen van deze 2 religies maar ik weet wel dat het een feit is dat wanneer je bv zoekt op het woord WRAAK er in de bijbel ( vooral
   in het oude testament dus dat hoort ook bij het jodendom) meer teksten te vinden zijn dat in de koran. Wanneer je kritiek hebt, prima maar dan wel met dezelfde intentie naar de anderen kijken en dat ontbreekt bij de heer Wilders.

   1. Rammstein

    Het christendom is geworteld in ons land en bepalend voor onze cultuur. De islam is wezensvreemd, niet inpasbaar en niet te implementeren in onze cultuur, en wil zelf ook niet integreren. De islam is een bezettingsleger en ziet Nederland als ingenomen gebied.

    Alleen domme sukkels als Canta blijft naar de overeenkomsten zoeken: het kenmerk voor de waardeloze, overtolerante deugmens.

    1. Canta

     Rammstein
     Je kan je blijven verzetten tegen het feit dat de islam hier zijn intrede heeft gemaakt, het feit is daar. Bovendien hebben we ze zelf hierheen gehaald in de jaren ’70 om hen hier het werk te laten doen wat wij niet wilden doen. We zullen het nu met de consequenties moeten doen ( eigen schuld dikke bult) en dat zij niet bereid zouden zijn om te integreren is absoluut onzin. Ik heb jaren in het onderwijs gezeten met 98% allochtonen. Van de 120 leerlingen was er bv 1 die niet meedeed aan het kerstfeest. Integendeel, ze kwamen in hun beste kleding om van dat feest te genieten.
     Ook aan Pasen en sinterklaas deden ze volop mee. Dus hou op met ZIJ willen niet. En natuurlijk zijn er een paar die zich niet willen aanpassen.
     Het aantal Nederlanders in buitenlandse gevangenissen laat zien dat ook niet alle Nederlanders zich in andere landen aanpassen.

     1. NoDoubt

      De 450 Dyanetmoskeeën zullen nimmer integreren. Dat heeft die ´profeet´ uit Mekka namelijk verboden. Alle niet-moslims moeten worden vernietigd. Natuurlijk deden ze mee aan onze feesten, want toen was er nog geen toezicht van de imams. Nu wel en wordt de shariawet steeds meer toegepast. Je hoort nu al her en der het ariabisch getoeter door de wijken. We zijn in de 2e fase van de Jihad. Je weet vast niet hoeveel nogo-zones er al in heel europa zijn. Vele duizenden. Je bent wel heel erg naïef om te denken dat je democratie en je vrijheid in stand kunt houden. Slaap lekker.

    2. Canta

     Rammstein
     Wanneer je de geschiedenis van Nederland bekijkt dan zijn we altijd een immigratieland geweest en stammen we uiteindelijk allemaal af van immigranten.

     1. fisufisu

      aldus globalistische gelijkheidsevangelist canta

    3. fisufisu

     wat raar dat juist jij het christendom verdedigd rammstein

     1. Annie Klavan

      Aldus nepchristen

      fisufisu.

 2. AnnetKlaver

  Mooi om te zien hoe DDS bezig is met het wedden op twee paarden.
  Gaat het FvD ten onder, dan hebben we altijd nog de PVV.

 3. AnnetKlaver

  Wereldschokkend nieuws van Geert.
  Zo blijf je in het nieuws, morgen weer een rant tegen de coalitie.
  Zondag weer een virtuele zetel erbij…

 4. Bullshit16

  Allemaal de schuld van die linkse ratten die niet willen zien dat dat kut volk niet bij ons samenleving past schop ze het land uit

  1. AnnetKlaver

   Hee @bull, dat klinkt fascistisch.
   Je stem gaat naar het FvD?

   1. Maurits Dekker

    …. dat klinkt fascistisch.

    Dus als je de vijand het land uit wilt hebben ben je een fascist?
    U spoort niet.

    1. Canta

     Maurits Dekker

     Belangrijke kenmerken van fascisme zijn: een extreem nationalisme, militarisme, terreur jegens andersdenkenden.
     Herken je het???

  2. Jack Flash

   Welkom in ‘de beschaafde’ Westerse Wereld anno 2020.

  3. ReneR

   Geert is een held. De Islam is Satans meesterwerk. Wordt wakker.

   1. fisufisu

    Zeker, de islam is satanische ideologie, het geestelijke is niet zichtbaar voor de vleselijke kijkers

  4. Canta

   Bullshit16
   Ja dan hadden we in de jaren ’60 en ’70 zelf die smerige baantjes moeten aannemen.
   Maar daar voelden we ons te goed voor. Dat zij door de ongezonde omstandigheden allerlei ziektes opliepen, ja, wat kan ons dat schelen. Zo is het toch?
   Nou, nu zit je met de consequenties daarvan. Wen er maar aan want het zal niet meer veranderen!!!!!

   1. fisufisu

    “Maar daar voelden we ons te goed voor.”

    Aldus leugenaar canta, daarnaast krijgen de toenmalige arbeidsmigranten exorbitante vergoedingen als pensioen, aow en kinderbijslag in hun thuisland als Marokko om vervolgens te leven als god in Frankrijk…

    1. Canta

     fisufisu ooit het boek “ik Ali” van Günter Wallraff gelezen. Ja dat was niet zo’n leuk boek want toen werd het duidelijk dat de “gastarbeiders” in slechte omstandigheden moesten werken, slecht betaald werden en veel moesten betalen om met 6 man op een kamer onderdak te vinden.
     Dus wat nou exorbitante vergoedingen!!! En pensioen en aow. Daar hadden ze, net zoals wij, zelf voor betaald. Waarschijnlijk zijn bij jou die oogkleppen vastgeroest maar je zou toch eens moeten proberen ze te verwijderen. Krijg je misschien een wat minder bekrompen kijk op de samenleving.

 5. LifeBuddy

  Deze achtelijke cultuur wordt ons door de ultra slinkse door de strot geduwd. Daarom moet er een Rechts kabinet komen voor een Eerlijke samenleving.
  ”De islam is een gevaarlijke ideologie waarvan de invloed op de westerse, moderne, op wetenschap en mensenrechten georiënteerde manier van leven zoveel als mogelijk tot een minimum beperkt moet worden. Het is daarbij niet zo dat het gaat over moslims, zoals leden van de Linkse Wegkijk Gemeente je daar onmiddellijk mee zullen aanvallen, maar het gaat om IDEEËN die gevat zijn in de doctrine van de islam, ideeën als bijvoorbeeld deze:
  “Dood de ongelovigen, waar gij hen ook vindt.” Koran 9:5.
  “Terroriseer de ongelovigen, toon hen hardheid.” Koran 9: 123.
  “Bevecht de ongelovigen tot zij zich bekeren tot de islam, of laat hen jizya (afpersingsgeld) betalen in vernederde onderwerping.” Koran 9:29.
  “En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt.” Koran 8:40.
  “De islam moet alle andere geloven domineren en overwinnen.” Koran 9:33.”

  1. Bullshit16

   Life
   Daarom trap dat volk er uit

   1. Alfred Bentinck

    Het betreft Nederlanders, Bullshit.

    1. AS210854

     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    2. Willem Bever

     Voor de helft!

    3. fisufisu

     “Het betreft Nederlanders”

     Nee hoor het betreft hier dubbele paspoorthouders met islamitische achtergrond.
     Ik kan mij best voorstellen dat er mensen zijn die het smoelwerk van achmed alfred zo verschrikkelijk willen verbouwen echt niet normaal meer…

     1. Canta

      fisufisu
      Dat zie je vaak als reactie bij mensen die geen argumenten meer hebben en weten dat die er ook niet zijn.

     2. fisufisu

      Nee canta dat zie je bij met name taalnaziënde idioten die jij vertegenwoordigd, die absoluut geen idee hebben waar het over gaat of juist wel maar bewust onwetend argumentloos reageren..

 6. Alfred Bentinck

  Wilders kan wel weer veilig op straat maar dan moet hij zijn verslaving aan het permanent uitbraken van racistische en fascistische uitspraken opgeven.

  Maar dan is hij zijn riante Kamerzetel kwijt, dus dit is zijn broodwinning.

  1. Maks

   Alfred Fuck Fallus Bentinck

   1. Alfred Bentinck

    Wat heb je toch met fuck en fallus, beste Maks?

    Moet je geen passende hulp zoeken?

    1. Bertus bumperding

     Zo’n vraag kunnen we jou ook stellen .En wel meerdere ook .Bijvoorbeeld waarom ben jij zo geïnteresseerd in kleine jongetjes? Op zich een overbodige vraag aangezien het antwoord duidelijk is .
     Moet je trouwens niet om hulp janken tegen de redactie ?

    2. LifeBuddy

     frettje,
     maks bedoeld dat je een Communist bent. Jij houdt niet van Democratie.

 7. Maurits Dekker

  Te oordelen naar de teksten van deze kansenparels (lees: mislukkelingen) heeft geen van hen het VMBO afgemaakt.
  Zij zullen de komende 50 jaar hun levensonderhoud betalen via de mocromaffia en/of via uw en mijn belastinggeld.

  1. Alfred Bentinck

   Gelukkig maken ze het niet zo bont als onze Bullshit.

   1. Original NL

    Alfred is bijzonder in zijn nopjes met honderdduizenden nietsnutten met een cultuur uit de middeleeuwen, je vraagt je af waarom…..oh..ja een “gutmensch”.
    Paying for other cultures to mass immigration into your country to outbreed and replace you doesn’t make you a more tolerant or better person.
    It makes you a stupid sucker!!

    1. Original NL

     We herdenken vandaag de gevallenen voor onze vrijheid…een vrijheid die de
     ” gutmenschen” verkwanselen door de islamitische dwingelandij te importeren…vrijheid en islam zijn als water en vuur!

 8. Sando

  Ga zo door wilders er staan miljoenen mensen achter je meer als je denkt maar die durven de bek niet open te doen enlaten de baard ook staan zijn net NSBers

 9. rexm

  De Nederlandse staat moet eens serieus achter die beschuldigingen aan gaan en met name ze het land uit flikkeren of lange tijd achter tralies zetten.
  Ja, die linkse slijmballen vinden dat heerlijk, het NSB gevoel.

 10. Kleurloze Politiek

  @LifeBuddy

  Hou je liever met dingen bezig waar je wel een beetje met een na druk op een beetje kennis van hebt Want van de Islam daar heb jij 0,0% kennis van en je haalt letterlijk appels en peren door elkaar.

  De Koran interpreteer je niet met knip en plak en hier asjeblieft dit staat er in..
  Anders zouden de Moslims geen imams nodig hebben..
  Al die Verzen die jij uit de Koran citeerde geven geen enkele moslim vrij brief om zomaar een niet moslims te moorden.

  Omdat deze verzen in tijden zijn geopenbaard om de gebeurtenissen die zich toen afspeelde ..Bijvoorbeeld een slagveld van Badr en Van Uhoed..

  En ik neem aan dat je zelfs vandaag dag niet
  Een slagveld opgaat om met je vijand een potje te klaverjassen en hoe wreed en erg dit ook klinkt Maar er bestaan geen schone slagvelden zelf niet anno 2020..

  Slagvelden bestaan helaas sinds het bestaan van de mensheid.
  En het Christendom De islam en Het Jodendom zijn hier allemaal door de eeuwen heen uitzondering in.

  Dus even voor de duidelijkheid het is voor een moslim never nooit toegestaan om wie dan ook zonder enige reden te moorden..

  Trouwens als je je echt had verdiept dan had je kunnen weten dat de oorspronkelijke christenen en joden niet tot de ongelovigen behoren.. en waarom citeer ik oorspronkelijke omdat er sinds de het bestaan van her tweede Testament er een grote roemoer is ontstaan tussen het jodendom en christendom.. het tweede Testament wordt door de joden namelijk niet als volledige Gods openbaring erkend en dat is weer tegen het zere been van het christendom..

  De Talmoed spreekt zich uit dat de kinderen van Israël ( Jacob ) het volk is dat door Mozes zal leiden naar het beloofde land..
  Maar zij zullen uit angst twijfelen en dat zal hen weerhouden om gods woord waarlijk tot hen te nemen..

  En dan is de grote vraag bij de Christenen als Jezus inderdaad Joods was waarom werd hij door de joodse hoogste Rabbijnen om zijn dood gevraagd..

  Zo zie maar weer religie is geen materie dat je even zo tot je je neemt.

 11. Beukman

  Lijkt wel een beetje op de doodsbedreigingen die ik hier op DDS mag ontvangen. Hier een beknopte bloemlezing:

  Sterf maar vieze verdraaiende kankerhufter tesamen met je wijf en je kinderen

  OCH BEUKMAN
  MOCHT JIJ VANDAAG EINDELIJK AUSGERADIERT WERDEN !!!
  zorg dan dat Simon SS ook in de buurt staat
  en neem hem mee

  ik zal eens kijken straks of beuk al aan de Erasmus brug hangt
  misschien heeft hij een zetje nodig

  Ik hoop dat je kinderen binnen kort doodgestoken worden door je islam buren
  kom ik je feliciteren

  Ik troost me met de gedachte dat mensen die echt iets kwaads in de zin hebben, dit doorgaans niet eerst gaan rondbazuinen.

  1. Ab Infinitum

   Ongelooflijke onzindelijke uitspraken van holgeslagen anti mensen. Ze bestaan en zijn onder ons.

 12. ervi

  Als de verkiezingen naderen zullen de Haagse Stalinisten Volkert weer inhuren.

 13. Lefty

  Tja, als je de Hells Angels voor rotte vis uitmaakt kun je ook een knal voor je hersens krijgen. Wilders is een schreeuwbalk.

  1. fisufisu

   Jij ook, je bent een linkse nedermoslim

   1. Rogul

    En jij bent toch een gristen?

    Met een pijnlijk bipsgaatje.

    1. Maks

     Roggel?

     1. Rogul

      Er komt niet veel uit maar de oude Maks met zijn schrijnende bipsgaatje is mijn absolute favoriet op dit mooie forum.

      Ben altijd in mijn schik als hij begint te leuteren.

      Kom er maar in oude rugridder.

     2. Maks

      Spuugroggel?

     3. Rogul

      De oude Maks leeft nog!

      Vertel ons nog eens over je anus, knappe vent.

     4. Maks

      Spuugroggelzuiger?

   2. Lefty

    Nee Fis, ik ben een atheist.

  2. Beukman

   Precies!

 14. Sjipke

  Het is dus nog veel erger dan men denkt! Als je lichtvoetig over dit soort uitingen heen stapt en weg kijkt dan zijn we echt op een hellend vlak aan beland. Het kan en mag niet zo zijn dat een volksvertegenwoordigers, links, midden of rechts, op deze manier worden bedreigd door het uitschot van onze maatschappij! 

  Als een willekeurige linkse politicus op deze manier zou worden bejegend door extreem rechts zou het land op zijn kop staan, en volkomen terecht, nu het om een politicus gaat met een rechts gedachtegoed lijkt het erop dat dit wel geaccepteerd wordt. We hebben in het verleden gezien waar dit toe heeft geleid en daar zit volgens mij niemand op te wachten! 

  Het wordt tijd dat het opsporingsapparaat ten volle wordt ingezet om dit gif uit onze maatschappij, legaal, te verwijderen. Als we dit verzuimen geven we extreme aan de andere kant een vrijbrief om zelf op te treden tegen dit uitschot, tegen dit soort anarchisten. 

  En dan, dan gaat het pas echt de verkeerde kant op met ons als samenleving!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.