De politieke treinramp genaamd Sigrid Kaag: mede-ministers, coalitie-Kamerleden en ambtenaren háten haar

Het zou niet alleen een ramp voor Nederland zijn als D66 de grootste partij wordt en Sigrid Kaag premier van Nederland – maar ook de persoon Sigrid Kaag is uitermate ongeschikt voor het politieke handwerk dat komt kijken bij het zijn van minister-president. En dat heb ik niet zelf verzonnen, hè? Een naaste collega-minister, een coalitie-Kamerlid en een topambtenaar op haar eigen departement doen een boekje open over de wandelende pantsuit vol incompetentie genaamd Sigrid Kaag.

Bij D66 zijn ze tot over hun oren verliefd op de vrouw die – waarschijnlijk – hun lijsttrekker wordt bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. Liefde maakt blind, zeggen ze. En dat blijkt maar weer, want anders dan in PR-praatjes doet minister Sigrid Kaag het helemaal niet zo bijster goed. Sterker nog: ze behoort tot één van de meest politiek onhandige bewindslieden die we momenteel hebben.

Ja maar, zal je wellicht zeggen, dit is De Dagelijkse Standaard en het is jullie dagtaak om lelijk te doen over D66’ers. Zeker waar. Dus neem ook vooral niet van ondergetekende aan dat Kaag een politieke brekebeen is. Luister naar de mensen die haar écht kennen. Die breken in De Telegraaf hun zwijgen en doen een boekje open over de vrouw die D66 uit het electorale vagevuur moet gaan redden.

En al die geïnterviewde lui zijn niet onverdeeld positief voor de voormalige medestander van wijlen Yaser Arafat. Allereerst een topambtenaar van Kaags eigen ministerie van Buitenlandse Handel:

“Ze leest haar stukken niet. Geeft voortdurend de indruk dat ze de Nederlandse politiek maar gekrabbel in de marge vindt, zeker als ze naar de Tweede Kamer moet komen. Ze wordt zowat heilig verklaard. Ik zal je één ding vertellen: ze ís geen goeie minister. Ja, een reis mag ze graag maken, liefst naar New York of Davos. Vrijblijvend speechen over verbinding of vrouwenrechten.”

En dan hebben we hier ook nog de mening van een verder niet met naam of toenaam geduide minister van VVD, CDA of ChristenUnie – die wekelijks met haar om de tafel zit in de ministerraad:

“Het politieke werk in de Kamer is ver beneden haar waardigheid. Ze doet ook bot tegen Blok (minister van Buitenlandse Zaken). Die blijft altijd netjes.”

En tenslotte hebben we ook nog VVD-Kamerlid Buitenlandse Handel Arne Weverling, die samen met het D66 van Sigrid Kaag in één coalitie zit. En ook hij is geen groot fan van de politica die zogenaamd de eerste vrouwelijke premier van dit land moet worden:

“De combinatie hulp en handel gaan bij haar niet goed samen, terwijl dat juist wel de bedoeling was.”

Is het zo duidelijk? Kaag heeft niet de vereiste vaardigheden voor het Torentje. Nu kijken of die harde boodschap ook doordringt in die botte kopjes van de D66-Kaaggroupies. Vast niet, maar toch: het valt te proberen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Maris Copoolse

  De Telegraaf is een heuse hetze gestart en DDS is vandaag ook al aan het derde artikel over Kaag toe.

  Kaag raakt kennelijk de achilleshiel van rechts Nederland. Dat lijkt me alleen al een reden om op haar te stemmen.

  1. Beukman

   De Telegraaf is een heuse hetze gestart en DDS is vandaag ook al aan het derde artikel over Kaag toe.

   Opnieuw een sterke, onafhankelijke vrouw die niet rechts is en vóór de EU. Het begint voorspelbaar te worden.
   Sterker nog: we hadden dit vandaag al voorspeld.

  2. werikke

   Dus je bent niet voor kaag maar tegen rechts.dus domme reactie

   1. Weerwoord

    Enzovoort?

  3. Adriaen van Bergen

   Ze heeft 100 miljoen,van jouw en mijn belastinggeld, zomaar aan de moslimdictator van Niger gegeven.
   Zo iemand noem ik een saboteur.

  4. Maurits Dekker

   De Telegraaf is een heuse hetze gestart De Telegraaf vertelt vandaag het echte verhaal over de incompetente Kaag en DDS is vandaag ook al aan het derde artikel over Kaag toe.

   Kaag raakt kennelijk de achilleshiel van Kaag schoffeert voortdurend rechts Nederland. Dat lijkt me alleen al een reden om op haar te stemmen niet op haar te stemmen.
   Alleen lieden die het slechtste met ons land voorhebben zullen op haar stemmen, zoals b.v. Maris maar die heeft ze niet allemaal op een rijtje.

   1. Gerda2

    Als mevrouw Kaag zo’n groot talent is zoals op deze site door sommigen wordt beweerd, zal deze kwaliteit zich vanzelf bewijzen.
    Lukt het niet, dan is het in ieder geval niet haar schuld.

    1. Maris Copoolse

     Eens, laten we haar de kans geven zichzelf te bewijzen in plaats van haar al bij voorbaat met een hysterische hetze de grond in stampen.

     1. Tom Bombadil

      Laten we baudet en wilders de kans geven hun te bewijzen voor dat we hun bij een hetze de grond in stampen…
      Jullie slinkse mensen hebben niet door dat de bom letterlijk op het punt staat om te barsten. Normale mensen beginnen extreme haat te voelen voor antifa blm en elke daaraan verwante organisatie. Ik zie jullie al zoals Jullie ons zien :een vijand die uitgeroeid moet worden

     2. Maris Copoolse

      Ik voorzie geen bom die op barsten staat, Tom, ik merk een breed bewustzijn en draagvlak over BLM in Nederland, tot aan de borreltafel van Veronica Inside.

     3. Marija

      Doe dat ook eens t.o.v. Wilders.

     4. Duidelijk

      peregrijn toek?

     5. Willem Bever

      “Ik zie jullie al zoals Jullie ons zien :een vijand die uitgeroeid moet worden”

      Ja vreselijk Bombadil

      Nog zo eentje
      Ik ben niet “rechts” ik word “rechts” gemaakt.

 2. Beukman

  Ja maar, zal je wellicht zeggen, dit is De Dagelijkse Standaard en het is jullie dagtaak om lelijk te doen over D66’ers. Zeker waar.

  Ontwapenende eerlijkheid van Tim. Was iedereen maar zoals hij.

  1. Kretoloog

   Zeker, was jij dat maar, Gladde Gluiperd!

 3. Lugor

  Tim zijn reacties en bronnen lezende snapt ik niet dat hij de heer Baudet promoot.
  Oh, sorry, geld, ik had het kunnen weten.

  1. Original NL

   Q….Ja, een reis mag ze graag maken, liefst naar New York of Davos. Vrijblijvend speechen over verbinding of vrouwenrechten.”………..
   Dat is trouwens de nattedroom van vele vrouwelijke politici..beetje deuglullen in het buitenland om applaus te oogsten..en hier hetzelfde doen voor die o zo zielige minderheden.
   Nee..met deze deugkneus kun je alleen maar verliezen.

  2. RvdBe

   D66 is een waardeloze eu partij met een beetje gebrabbel over transgenders en milieu, draait mee hoe het uitkomt en hebben een voorkeur voor intolerante anti NL groeperingen.
   Is het de bedoeling dat Kaag dat voort gaat zetten?
   Zal wel wat stemmen krijgen uit de antifa, blm en moslimhoek.
   Gaaaaaap.

 4. Jack Flash

  Die foto; Rob Jetten met een pruik.
  …..
  En een islamitisch vingertje.

  1. Partizan

   Man man man! 🤣🤣🤣

   Echt zeg.. Treffend!

 5. Rammstein

  Haha, alle linkse leiperds lopen uit om Sigrid Transgender Kaag uit de wind te houden. Dol als ze zijn op ‘een sterke vrouw’. Het is een kreng en secreet, zoals haar directe omgeving oordeelt. Vol dedain trekt ze de neus in haar lelijke, mannelijke kop op: ze wil op het internationale podium schitteren, niet in die zompige moerasdelta.

  Zodra ze ergens bij een internationale organisatie een toppositie krijgt aangeboden, laat ze alles in Nederland in de steek. Dat wijf deugt voor geen meter.

  1. Lugor

   Sigrid Transgender Kaag, haar lelijke, mannelijke kop.

   Het is duidelijk bij welk niveau Freund Brommstein aansluiting tracht te krijgen.
   Ik wens hem het beste in zijn nieuwe omgeving.

   1. Meriadoc Brandebok

    Er schaft das nicht.

    1. Stanly2000

     Guus, ook Duits is niet U sterkste kant!

   2. Rammstein

    Het geweeklaag onder de gelovigen van de Heilige Sigrid gaat over in gejammer en gehuil.

 6. Vrijedenkert

  Sigrid al-Qaq Kaag, zeer dominant, autoritair, geen emotie en dult intern absoluut geen weerwoord of tegenspraak binnen de organisatie.
  Zeer geschikt als lijsttrekker voor het ondemocratische DDR666!

  Als premier ook zeer geschikt maar dan wel ergens ver weg in een land met een zeer streng regime of dictatuur en absoluut nooit in Nederland.

  1. plakband

   Dat vindt ze zelf natuurlijk ook.
   Ze heeft alvast 100 miljoen gestald in Niger.
   Van onze belastingcenten.
   Haar kan niets meer gebeuren.

  2. Beukman

   Sigrid al-Qaq Kaag, zeer dominant, autoritair, geen emotie en dult intern absoluut geen weerwoord of tegenspraak binnen de organisatie.

   Tja. Dat zijn eigenschappen die alleen in mannen worden gewaardeerd. Het had zo een beschrijving van Geurt geweest kunnen zijn, de man die dictators vereert.

   1. Maris Copoolse

    Dat is juist, Beukman, en de kritiek op haar is in belangrijke mate ook gewoon plat seksisme.
    Ik geloof overigens niet dat ze autoritair is en geen emotie zou voelen. Dat is absoluut niet hoe zij op mij overkomt.

    1. Beukman

     @Maris
     Ze is in ieder geval beslist minder autoritair van Wilders, terwijl geen van zijn aanhangers ooit over hem heeft gezegd dat dit hem minder geschikt maakte als premier.

     Laten we verder niet vergeten dat Baudet leeterlijk heeft gezegd dat hij geroepen was om MP te worden. Zo bont heeft Sigrid het niet gemaakt.
     Dus inderdaad: plat seksisme.

     1. Vrijedenkert

      Uiteraard hebben Beuk en Rien weer helemaal gelijk!

      Kaag is een zeer innemende, vriendelijke, joviale, spontane, gevoelig, warme en innemende persoonlijkheid! Zij straalt alleen maar warmte uit en daalt vanuit het televisiescherm op ons allen neder… Geweldig wat een warm bad dat mens.
      (cynisch bedoeld)

      Ik heb het al vaker gezegd, links heeft recht op een eigen mening ook over personen maar naief-links heeft altijd een heel andere beleving van de werkelijkheid dan normale, nuchtere wat meer realistische mensen.

      Ik weet dat links een schurfthekel heeft aan de benaming maar ik ga het toch noemen:
      Hoewel uiterst intelligent komt madam Kaag op mij zeer duidelijk over als een bazig ijskonijn en straalt zij totaal geen warmte uit.

     2. Maris Copoolse

      “Hoewel uiterst intelligent komt madam Kaag op mij zeer duidelijk over als een bazig ijskonijn en straalt zij totaal geen warmte uit.“

      Het lijkt onwaarschijnlijk dat een mannelijke lijsttrekker dit soort kritiek zou krijgen.

     3. Vrijedenkert

      In mijn beleving blijft ze bazig en autoritair, jij vindt dat seksisme dat mag en in jouw beleving is zij de goede barmartige fee met leiderschappen…

      D666 krijgt met haar een leider dat staat vast, maar naar mijn mening een dominante leider in al zijn facetten.

      We gaan het zien de komende tijd.

     4. Kretoloog

      De psychopaat (Coppoolse) en de Gladde Gluiperd (Beukman) steken voor de verandering weer eens veren in elkaars achtersten.

     5. Beukman

      Mijn vriend de @Kretoloog toont zich weer eens van zijn meest jaloerse kant.
      Ik vind jou ook geweldig hoor, @Kreet!

 7. Maurits Dekker

  Eindelijk wordt publiekelijk zichtbaar wat het ware gezicht en karakter van Kaag is.
  Zij is waarschijnlijk het slechtste wat de Nederlandse politiek ooit overkomen is.
  Gelukkig is zij nu door de mand gevallen. Het is duidelijk over en uit met haar.

 8. Meriadoc Brandebok

  “Geeft voortdurend de indruk dat ze de Nederlandse politiek maar gekrabbel in de marge vindt, zeker als ze naar de Tweede Kamer moet komen.”

  Ach, zo zijn wel meer bestuurders. Ze zijn professionele managers die het eindeloze gelul in de Tweede Slaapkamer maar niets vinden.

  Gaat nergens over dit.

  1. Stanly2000

   Ja, Guus de tweede kamer dient men af te schaffen, toch? Democratie weg ermee, Rutte als dictator!

 9. Vrijedenkert

  Citaat van al-Qaq Kaag uit 2015:

  Het was aan politici, zo vond ze om de burgers uit te leggen dat het in Europa nog steeds ging om relatief kleine aantallen vluchtelingen, een klein percentage van de bevolking. ‘Dat moet Nederland makkelijk aankunnen.’

  h**ps://www.vn.nl/sigrid-kaag-de-beste-buza-minister-die-we-nooit-zullen-krijgen/

  Even de werkelijkheid:

  In de periode 2002 tot en met 2007 immigreerden 528 540 personen met een migratieachtergrond naar Nederland
  In 2019 immigreerden 267 738 personen naar Nederland. Hiervan heeft 9,2 procent een Nederlandse achtergrond.
  Door internationale migratie groeide de bevolking met 109 166 personen.

  h**ps://www.cbs.nl/nl-nl/dossier/dossier-asiel-migratie-en-integratie/hoeveel-immigranten-komen-naar-nederland-#:~:text=Wie%20immigreerden%3F,uit%20Europa%3A%20137%20111%20personen.

  Bereken deze aantallen eens door tien jaar lang met familiehereniging etc en verdere familie uitbreiding/voortplanting hier en we hebben het gelijk over miljoenen, dit zijn geen kleine aantallen waar Kaag het over heeft maar gewoon massa-immigratie!

 10. Vince Blank

  Jongens, jongens, wacht nou even met het afbranden tof ze gekozen is en het te kort voor de verkiezingen is om nog een nieuwe te installeren. Met een beetje tact marginalizeren we dat d66.

 11. NoDoubt

  Haar man is van de Fatah, een terroristische organisatie, tevens aanhanger van Yasser Arafat (moslimbroederschap). Omdat de Palestijnen niet wilde dat de US hun ambassade in de HOOFDSTAD van Israël gingen plaatsen, gaf Kaag ze de Palestijnen 13 miljoen extra. Zij staat ook met haar gezin pontificaal met Yasser Arafat.

  h**ps://stevenbrownsblog.wordpress.com/2018/01/26/rent-a-d66-minister-kaag-financiert-prive-jet-van-50-miljoen-loverboy-abbas/

  Drie keer raden wat er gebeurt als zij per ongeluk MP zal worden. Ze is niet in de eerste takkyya gestikt.

  1. combat le pelicule

   Kaag
   Sigrid Kaag (D66) is voorgesteld als nieuwe staatssecretaris van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

   Dat is om 7 redenen geen goed idee:

   1. Zij beschaamde het vertrouwen van dit ministerie.

   Zij vertrok eerder bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken nadat zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ van dit ministerie was gezet.
   Dat was omdat de leiding van BZ had ontdekt dat zij in het geheim met een vertrouweling van Yasser Arafat was getrouwd.
   Zij beschaamde dus het vertrouwen van dit ministerie en wist niet goed om te gaan met gevoelige informatie.
   Dat alleen al maakt iemand ongeschikt als staatssecretaris op een ministerie waar uiterst vertrouwelijk met informatie moet worden omgegaan, denk aan de internationale samenwerking inzake terrorismebestrijding.

   2. Haar persoonlijk leven is nauw verbonden met een terroristische organisatie.

   Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen. Dat kan betekenen dat haar man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad.

   3. Zij heeft bewondering voor terroristen.

   Sigrid Kaag heeft in haar woonkamer prominent een foto van Yasser Arafat (zie foto hieronder). Yasser Arafat geldt als “de vader van het moderne terrorisme”. Zijn hele leven heeft hij zich bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Duizenden onschuldige mensen zijn op bevel van Arafat vermoord. Niet alleen Joden en Israëli’s, maar ook vele Jordaniërs, Libanezen en Palestijnen – zowel politieke tegenstanders als Arabieren die wel in vrede met Israël wilden leven.

   4. Zij heeft goede banden met terreurorganisaties.

   Sigrid Kaag beroept zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah. Wie is daar nou trots op? Naast veel terreur in het Midden-Oosten pleegt Hezbollah ook terreur op Joden wereldwijd, zoals de aanslag op een Joods gemeenschapscentrum in Argentinië waarbij 85 onschuldige burgers gedood werden.

   5. Pro-terreur.

   Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter. Deze Marwan Barghouti is tot vijf keer levenslang veroordeeld wegens bewezen betrokkenheid bij drie terreuraanslagen waarbij vier Israëli’s en een Griekse monnik werden gedood. Maar vermoed wordt dat hij nog minstens 33 aanslagen met in totaal 21 doden georganiseerd heeft.

   6. Zij is haatdragend naar een bevriende democratische natie.

   De democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu noemde zij onder meer “een racistische demagoog” en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.
   Zij werkte voor de UNWRA, de VN organisatie die alle Palestijnse nakomelingen van vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. Dat zou nodig zijn, zo wordt hen wijs gemaakt, omdat zij daardoor ooit naar Israël zullen mogen verhuizen.
   Daarom moeten zij – zelfs als zij in gebied wonen met Palestijns zelfbestuur, wat geldt voor de meerderheid – in afschuwelijk overbevolkte kampen blijven wonen. In deze kampen worden zij door de UNWRA opgevoed met antisemitisme, haat tegen Israël en verheerlijking van de jihad.

   7. Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid.

   Haar kinderen noemt zij ‘Palestijns’. Als haar kinderen Palestijns zijn en dus niet Nederlands, wat doet zij dan in een Nederlands kabinet?
   Ook beleidsmatig gezien is Sigrid Kaag een heel merkwaardige keus voor een staatssecretaris. Sigrid Kaag herkent zich niet in Nederland, want zij constateert “dat Nederland gedurende mijn [tientallen jaren] afwezigheid nogal is veranderd”.
   Zij vindt migratie “een verrijking voor de Nederlandse samenleving”. Zij is daarom tegen opvang in de regio, iets wat juist een speerpunt is van het buitenlandbeleid van het nieuwe kabinet.

   Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ook wat islamitische terreur betreft.
   Het is van groot belang om ministers en staatssecretarissen benoemen die deze dreiging en de bestrijding daarvan serieus nemen.
   Sigrid Kaag heeft laten zien dat zij hiervoor niet de meest aangewezen persoon is.
   Formateur Mark Rutte (VVD) kan daarom beter op zoek gaan naar een meer geschikte persoon.

 12. Slim

  Sigrid Al-Qaq, dan weet je alles.

 13. Racerfirst

  Kaag nieuwe premier?
  Ja hoor, na tig jaar het volwassen geworden lulletje rozewater zonder ruggegraat!
  Nu de boze stiefmoeder en toverheks ons land besturen!?
  Dan nog liever mijn schoonmoeder! De zit ook vaak op een bezem maar onschuldiger dan Kaag!!!

  1. Slim

   Nee, natuurlijk niet!

 14. Koevoet

  Kaag, totaal irrelevant.

  1. Slim

   Inderdaad

 15. Response

  Jetten was al goed bezig DDR666 in een neerwaartse spiraal te brengen, dat gaat Kaag alleen maar versnellen. Laat ze maar komen, hoe minder DDR666 hoe beter voor NL.

 16. gustav

  60% van de vrouwen heeft enkel nut als spermacontainer, speelbal voor mannen!
  Aan 30 % moet flink gewerkt worden om ze handelbaar te houden!
  10% is bruikbaar en kan onbewaakt loslopen!

  1. Lugor

   U zult hier vele vrienden vinden.

  2. Rosasolis

   gustav. hopelijk van wat u heeft geschreven, zal de redactie besloten u van deze site te verwijderen. Het is duidelijk dat u een VROUWEN HATER bent.
   Ik heb tijdens mijn studenten tijd enkele domme onstabiele mannekes gekend die geen enkele respect voor hun vrouwelijke collega’s hadden. Maar gelukkig waren er WEL
   vele mannen die veel wijzer waren, en tijdens ons diploma uitreiking kregen ons vrouwen de meeste diploma’s uitgereikt. Wat u hierboven heb geschreven laat alleen haat zien tegen vrouwen. Maar vrouwen moeten ook eerlijk zijn, om te vertellen dat zij geen kinderen willen hebben. En dat wel vanaf het begin van “een relatie”. Een man moet weten dat zijn toekomstige echtgenoot kinderloos wil bleven. Want dat is ook haar recht, voor welke reden dan ook. Een man dat haar wens om kinderloos door te gaan, geen rekening wil geven, vraagt alleen om moeilijkheden. Kortom: als je vriendin of vrouw zegt: ik wil voor mijn carriere doorwerken, en helemaal nooit zwanger wil gaan worden, moet je dit begrijpen…anders gaat het helemaal fout met uw huwelijk!

 17. Bolland

  Geweldig altijd doen vond Jetten al goed zij is nog beter

 18. Duckday

  Stem gewoon PVV of FvD Dit zijn de partijen die opkomen voor de belangen van Nederland en ook opkomen voor de inwoners.
  Breek het kartel en stem PVV of FvD daarna uit het monsterverbond de EU en EURO dat verbond heeft nog niks bijgedragen aan de welvaart voor de gewone man vrouw in Nederland. We zijn een afval bak van Europa geworden onze voorzieningen worden uitgekleed onze vrijheden worden afgepakt. Stop met het binnen halen van geluks zoekers en oost europa sluit de grenzen. Stikstof zal dan minder worden in dit land.
  Stuur dit kabinet met de meelopers naar huis .

 19. rexm

  Kaag zal wel denken, Niet geschoten is altijd mis, maar soms kan je, je patroon beter bewaren voor betere tijden.

 20. Rosasolis

  Groot nieuws, net op de radio gehoord. De Eerste Kamer heeft met een meerderheid tegen het beleid van min. K. Ollongren (binnenlandse zakken), en vertegenwoordiger van D66, gestemd. Ollongren wilde nu de geplande hoog gestegen kosten voor huur-woningen laten doorgaan en daarna “bevriezen”. Maar zoals het nu zal gaan, binnen de komende maanden zullen vele huurders uit hun woning worden gezet omdat zij de huur niet meer kunnen betalen. Komende oktober wordt ons huur alweer verhoogd.
  Terwijl ons oude spookhuis steeds achteruit gaat, ongeacht de verplichte nieuwe isolatie maatregelen!
  Maar er is ook nog meer interessante goed nieuws: Mona Keijzer gaat door als
  lijstrekker van de CDA. Zij heeft eerder vandaag verteld dat zij jarenlange ervaring in het politiek heeft, veel meer dan die van Hugo de Jonge. Zij wil niet alweer nr. 2 van ons CDA worden, alleen omdat zij vrouw is. Mona Keijzer heeft bekend gemaakt dat
  zij wil premier van Nederland worden, en dat het opbouwen van het economie van ons land haar hoofddoel blijft, omdat economie altijd haar hoofddoel is! Maar Mona is ook een christin die ook een hart heeft voor minderheid’s groepen.
  Kom op Mona, wij steunen je!

 21. johanjha

  Natuurlijk moet ze het wel worden . En dan na vier jaar bestaat D66 niet meer. Er moet geen vrouw zitten met kunde etc , Nee er moet gewoon een niets nut van een wijf zitten , nu gewoon laten gaan.

 22. Maurits Dekker

  Sigrid al-Qaq als minister president.
  Als dat gebeurt hebben de anti-semitische fascisten ofwel de nazi’s alsnog gewonnen.
  Maar misschien is dat wel de bedoeling. Alleen als de Nederlandse kiezer met een normaal denkvermogen er een stokje voor steekt gaat het niet door.
  Maar zijn er nog wel kiezers die over een normaal denkvermogen beschikken.
  Mogelijk zit er iets in ons drinkwater waardoor we allemaal verwarde fascisten worden.
  Maar niet meer uit de kraan drinken dan?

  1. Maris Copoolse

   Maurits meent dat Kaag een nazi is.

   Het staat er echt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.