shutterstock 1230557026

Filmpje! ANTIFA-organisatoren zetten bakken met stenen neer op "strategische punten" voor rellen

Geen categoriejun 04 2020, 8:00
Het is ongelooflijk wat er gebeurt in Amerika. Ja, het grootste deel van de protesten zijn vreedzaam, maar helaas zijn er ook een groot aantal nep-demonstranten die de dood van George Floyd aangrijpen om even lekker te rellen. Hele winkelstraten en zelfs woongemeenschappen moeten eraan geloven.
De grootste drijvende kracht achter de gewelddadige rellen is ANTIFA, de zogenaamde antifascisten die in feite juist fascistisch tot op het bot zijn. Deze gekken zie je overal waar er geweld is. Ze zijn bijna altijd gekleed in het zwart en dragen maskers en hoofddoeken om hun identiteit te verbergen. Ja, zo triest zijn deze gekkies.
Als je wilt weten hoe georganiseerd de rellen zijn hoef je alleen dit filmpje maar even te kijken. Wat je hier ziet zijn politieagenten die grote bakken met stenen opruimen. Die bakken zijn op strategische punten neergezet door ANTIFA-organisatoren... zodat het gemakkelijker is om te rellen.
https://twitter.com/NYPDShea/status/1268187062001455111
https://twitter.com/NYPDShea/status/1267577344467906560
Dit is hoe ANTIFA te werk gaat. Hun vrienden in de media -- de hele mainstream media zit vol met ANTIFA-sympatisanten -- doen net alsof ANTIFA 'niet centraal georganiseerd is' en wat dies meer zij, maar dat is je reinste flauwekul. ANTIFA wordt van bovenaf georganiseerd. Zoals journaliste Lara Logan uitlegt:
Die video van Logan moet je sowieso even kijken, trouwens. Ze leest onder meer de 10 actiepunten van ANTIFA voor. Eén van de grote doelen van de organisatie? "De vernietiging van de politie en het leger op 'de Amerikaanse plantage'" (zo noemen ze de VS) "met behulp van alle noodzakelijke middelen." Dit is waarom ANTIFA continu bezig is met het verspreiden van anti-politie propaganda.
Natuurlijk vraag je je ook af waarom ANTIFA al die winkels sloopt. Nou, ook dat wordt uitgelegd door Logan op basis van de 10 actiepunten. Volgens ANTIFA is "bezit een leugen." Huizen, winkels, buurten zijn van niemand specifiek. Het eigendomsrecht moet worden afgeschaft, aldus ANTIFA, wat natuurlijk de reden is dat al die privé-bezittingen worden gestolen en vernietigd.
ANTIFA is werkelijk een terroristische organisatie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten