Geert Wilders begint online actie om premier Rutte uit Den Haag weg te krijgen: “KICK OUT RUTTE!”

PVV-leider Geert Wilders heeft het gehad met premier Rutte en wil hem weghebben uit politiek Den Haag. Met een knipoog naar de anti-Zwarte Piet-demonstraties noemt hij de actie “Kick Out Rutte”.

Sinds het gedoogkabinet Rutte I stukliep, is de politieke vriendschap tussen Mark Rutte en Geert Wilders ook voorbij. Zo’n acht jaar na die bewuste dag in het Catshuis is Rutte echter nog altijd premier, en dat is een doorn in het oog van de PVV-voorman. Dat Rutte dan ook nog eens in gesprek ging met woordvoerders van Black Lives Matter, neemt hij hem zeer kwalijk. Wilders wrijft de VVD’er “wanbeleid” aan, en verdenkt hem ervan Nederlands belastinggeld gratis aan Frankrijk te willen weggeven.

Wilders schrijft bij een foto met de BLM-vertegenwoordigers:

“Kijk hem zitten daar. De premier die zegt discriminatie “te willen killen” maar zwijgt over de discriminatie van autochtone Nederlanders, terwijl demonstraties tegen zijn wanbeleid worden verboden en hij met Macron gaat dineren om ons geld weg te geven.”

Om zijn woorden kracht bij te zetten, richtte Wilders ook een speciale hashtag in: “#KickOutRutte”, die hij later nog eens herhaalde.

De actie van de oppositieleider heeft hem bescheiden succes opgeleverd: de hashtag was gisteren en vandaag urenlang ‘trending topic‘ op Twitter, en meer dan 16.000 twitterden zijn boodschap door.

Rutte daadwerkelijk uit het Torentje kicken is er voorlopig echter nog niet bij: de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen zijn pas in maart 2021, en momenteel staat de VVD nog op eenzame hoogte in de peilingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Duidelijk

  Nu graag, direct en met gezwinde spoed!

  1. B. Pascal

   Rutte en Macron waar is de 1,5 meter?

   1. Willem Bever

    Sommigen zijn meer gelijk dan anderen

    flutte en macron zijn dus voorbeelden….

    Misschien moeten we de kliklijn informeren…..de foto is er al dus duidelijk voor een BOA

  2. combat le pelicule

   Waar kan ik de petitie tekenen?

   1. Willem Bever

    Ja tekenen…waar
    ????

    🙂

 2. Maris Copoolse

  Stel je niet aan, malle clown.

  1. Duidelijk

   Enz?

  2. ET007

   Een dag zonder jou, is een dag niet geleefd. Hoe idioot het ook klinkt! Het is tenslotte ook idioot.

 3. NoDoubt

  BLM is een Marxistische guerrilla organisatie, waarbij voor blanken geen enkel recht geldt, maar dan ook geen enkel recht (ANC is uw voorbeeld Plaasmoorden). Net zoals niet-moslims geen enkel recht zullen hebben volgens Mo. Maar links ziet het niet, ze zijn ziende blind. Nederland dacht ook dat ze uit de oorlog zouden blijven. Keep on dreaming

  1. Marija

   En heel erg dat MP Rutte (studeerde geschiedenis), dat kennelijk niet weet of is vergeten. Deze mensen voor een gesprek uitnodigen is not done.

   1. Beukman

    Hij weet het niet omdat het onzin is. @Noudoubt haalt zijn info van het neonazistische Stormfront. Of hij zelf in de onzin gelooft die hij hier plaatst is niet bekend, maar hij zou beter moeten weten.

    1. 1000

     het glibberige bekmannetje is wederom niet in staat 1 argument aan te dragen in de discussie anders dan zijn walgelijk rottende linkse onderbuik. Gelukkig weet inmiddels iedereen beter

    2. Stanly2000

     Even zoeken op Internet is teveel gevraagd aan Beukman.Waar is de verontwaardiging nu blanke boeren worden afgeslacht?
     ‘Plaasmoorde’
     De zogeheten plaasmoord (meervoud plaasmoorde) is een Afrikaans woord dat letterlijk erfmoorden betekent. Het betreft moorden op voornamelijk blanke boeren in Zuid-Afrika. Al sinds het afschaffen van de apartheid in 1990 zijn dergelijke misdaden bijna aan de orde van de dag.

     Even wat cijfers op een rij. In de misdaadstatistieken van 2018/2019 zijn in totaal 47 boerderijmoorden opgenomen en 41 ‘incidenten’. Er werd gemiddeld elke dag een boerderij aangevallen en bijna elke week een boer (of zelfs heel gezin) vermoord. De boerenbevolking in Zuid-Afrika is in de afgelopen 2 decennia al ongeveer de helft gekrompen tot 30.000 boeren, mede doordat veel blanke boeren uit angst zijn geëmigreerd.

     1. Rammstein

      Het gaat om witmensen Stanly! Dan geeft Beukman niet thuis. Hij kent maar 1 soort slachtoffers: gekleurde zielpoten met een klaagverhaal. Die kan ie wel opvreten – verliefd is hij er op!

      Maar blanken die vermoord worden – nee, geen interesse: ze hebben het er zelf naar gemaakt met hun apartheidspolitiek. Dit is hun karma; terecht dat de zwarten hun gram halen!

      Zijn wereldbeeld is simpel: alle blanken zijn fout, alle zwarten zijn goed.

 4. Genoeg van linkse dictatuur

  Hoe eerder rutte met zijn nsb ers weg zijn hoe beter, die man moet je vervolgen wegens misdaden tegen de mensheid,, hij lokt discriminatie en racisme bewust uit doet mij denken aan iemand met een snor in het verleden.

 5. Cootje

  Als ras echte Nederlander gewoon met de kleinkinderen op 5 december Sinterklaas vieren met zo echte zwarte piet met gouden oorbellen , en denken laat die Ghanees maar lullen , dat volk heeft alles gedaan wat God en Allah samen hebben verboden , is alleen jammer dat ze graag in de slachtoffer rol gaan , vroeger hadden Hans Janmaat en die had al gelijk , maar de verenigde socialisten dachten dat ze het met subsidies en thee kunnen oplossen, nu is er een zuivere tweedeling in Nederland , met het einde van het jaar een ongelofelijk zware recessie dus Baudet en Wilders hoeven niet veel te doen , kan Rutte zeggen dat hij virtueel op 45 zetels heeft gestaan , maar wie zit er op een demente premier te wachten .heeft last van zwaar geheugenverlies

 6. EvertB

  Wilders’ actie is wat goedkoop. Slechts bedoeld voor een betere doorbloeding van de onderbuik van zijn fans.

  1. Cootje

   Nee is om de tweedeling goed tegen het licht te houden , is ook niet moeilijk met een demente premier

 7. Xander XXL

  Zover is Nederland nu al afgegleden. In de peilingen staat de grootste dictator die Nederland ooit heeft gehad mijlenver voor. Die als het er echt opgaan komt zich verschuilt achter een instantie die in het verleden alleen maar fout op fout gestapeld heeft. En als het dan fout gaat krijgt het gepeupel de schuld.

  1. Maris Copoolse

   “In de peilingen staat de grootste dictator die Nederland ooit heeft gehad mijlenver voor.”

   Dictators organiseren geen peilingen.

   De peilingen geven een grote democratische steun voor Rutte aan. Als je dat niet bevalt zou ik op iemand anders stemmen.

   1. Duidelijk

    Etc?

   2. Xander XXL

    Ben jij nog niet zo lang op deze aardbol?? Dictators zijn juist altijd bezig met hun eigen imago en met gemanipuleerde peilingen. Sommige hebben ook nog de gave om personen zoals jij achter zich te krijgen. Hopelijk gaan je ogen op tijd open voor het te laat is maar ga er niet van uit als ik je gekleurde post hier zo lees.

    1. Maris Copoolse

     Xanders, de Nederlanders hebben de mogelijkheid Rutte bij de volgende verkiezingen weg te stemmen. Dat is in dictaturen niet mogelijk.

     1. combat le pelicule

      geestesziek ventje maris altijd schermend met de grondwet, vindt het blijkbaar normaal dat mensen berooft worden van hun grondwettelijke vrijheden..

     2. Xander XXL

      Jij beweegt je weer als een kat om de hete brij heen. Jij beweerde dat dictators geen peilingen houden. Nee dat doen ze niet zelf maar laten het doen.

     3. Duidelijk

      Etc?

      @Xander: Je voert een psychoparasiet en zorgt ervoor dat hij samen met jou zijn dagbesteding kan doen.

   3. combat le pelicule

    Leugenclown Rutte beroven onze vrijheid hoezo geen dictator

   4. Blitzkrieg

    #KickOutRutte

 8. J.Pz. Coen

  Híj had als premier pas een gesprek aan moeten gaan met BLM met de eis dat ze de toon gaan matigen én daarbij de excuses van akwasimodo aan het Nederlandse volk voor zijn ophitsende uitspraken. Zonder meer met die lui in gesprek gaan en daarna óók nog beweren dat het gesprek inspirerend was is een directe schoffering van de autochtone Nederlanders. Deze M.P. is zwaar over de datum en dementerend links. Wat hij kapot heeft gemaakt is inmiddels niet meer te beschrijven. Voedselbanken, onevenwichtige immigratie en tweedeling in de maatschappij. Dat is het resultaat van 11 jaar Rutte.

 9. Lugor

  Best zielig als Wilders op deze manier aandacht wil hebben.
  Alle peilingen geven aan dat dit kant noch wal raakt.
  Behalve voor zijn hopeloze achterban.
  Die simpeltjes denken dat ze een schijn van kans hebben.

 10. RPML

  Wilders en cs zullen gewoon geduld moeten hebben, het demasqué van Rutte is aanstaande:

  – Verantwoording over het corona-beleid (vandaag wilde de Staat in een rechtszaak niet eens duidelijk maken op grond waarvan er een pandemie met alle verstrekkende gevolgen is afgekondigd. Feit is dat er max. 80 mensen aan de directe gevolgen van corona zijn overleden, de rest van de 6.000 zonder uitzondering ‘met onderliggend lijden’)

  – Verantwoording over het klimaat-beleid (vandaag trekt nb Vattenfall de stekker uit de biomassacentrale in Diemen, stroom kun je nu plots inkopen ‘zonder biomassa’)

  – Verantwoording over het overhevelen van pensioenen en spaargelden richting de zuidelijke landen, rara wat heeft hij bekokstooft met Macron, een inlegvelletje?

  – Verantwoording over het gevoerde beleid van de Belastingdienst

  Etc etc

  Knappe kop die dat nog kan blijven ontwijken tot de volgende verkiezingen.

  1. J.Pz. Coen

   Dan zal de media wél eerst een draai richting minimaal neutraal moeten maken. Zolang dát achterwege blijft kan hem niks gebeuren. Het domme stemvee loopt immers kwijlend achter de landverraders aan en slikt de NOS berichtgeving als zoete koek.

   1. Lugor

    Laat mij raden.
    U bent weldenkend en de rest van Nederland is dom stemvee

    1. Rammstein

     Raak! Spijker & kop!

     1. Lugor

      Dank voor het compliment aan mijn adres, Freud Brommstein.

     2. Beukman

      Inderdaad. “Weldenkend” is het etiket van zelffelicitatie van Goedmens 2.0. Waarvan @Rammstein er zonder twijfel een is.

     3. Duidelijk

      Zuigman?

    2. J.Pz. Coen

     Jij snapt het, hulde. Er is nog hoop voor stompzinnig links.

    3. ManusR

     BINGO!!!!!

   2. Xander XXL

    Niet alleen de NOS hoor maar vrijwel de gehele Nederlandse pers, met NU.nl voorop. Maak daar maar een account aan dan hou je het redelijk lang vol als je meelult met de Haagse kliek en redactie maar o wee wanneer je een tegengeluid laat horen dan volgt er gelijk een blok. Ga je nog steeds niet mee in hun gedachtegoed dan volgt er een levenslange blokkade. Leve de vrije pers in ons democratische Nederland. Ja aan m’n hoela.

  2. RPML

   En heet van de naald: ‘Uiteindelijk wil de coalitie af van de situatie waarbij houtsnippers en pellets gesubsidieerd worden verbrand. Het kabinet moet daarom met een eindjaar komen met een afbouwpad.’

   Met andere woorden: 15 miljard opgehoest door de burger door de plee en nu dan een ‘afbouwpad’ omdat de overheid (eindelijk) inziet dat het klinklare nonsens is geweest. En Wiebes houd stug vol het klimaatplan niet door de plee te willen spoelen… einde Wiebes…

   1. Maris Copoolse

    houdt

    1. Duidelijk

     Nazi etc?

     1. Xander XXL

      Fijn dat je me gewaarschuwd heb voor die MC. Ik zit hier nog niet zolang maar heb nu al in de gaten wat een zuiger dat is.
      Etc.

    2. J.Pz. Coen

     Als je niks zinnigs kan reageren gaan we het correct Nederlands maar inzetten? Pijnlijke linkse misser hè, díe biomassa verbranding?

   2. Gerda2

    Wiebes is een domoor.
    Hij blijft stug doorgaan tot hij alle cijfertjes in zijn schriftje heeft af gekruist.
    Daarna komt hij tot inzicht.

  3. Lugor

   Kijkt u wel uit.
   Het zand kan heel warm zijn
   .

 11. Antihedo

  Greet zal toch na het bedenken van #kickoutRutte toch verder moeten nadenken. Het klinkt leuk maar is nu nog een zeer holle frase. Maar misschien gaat Greet nu voor de verandering wel eens met een uitgewerkt plan komen. Ik ben benieuwd.

 12. andergeluid

  Beste Geert Wilders ga eens polsen of er draagvlak is voor 2 termijnen premier schap net zoals in Amerika we willen toch altijd dingen overnemen van uit het buitenland.
  Dit is natuurlijk een mooi moment om dit in de kamer te bespreken 2 termijnen en dan wegwezen.
  Pak dan ook meteen de fictieve belasting aan want ook dat is iets wat niet bestaat en de heer Vijlbrief gaat er ook een zooitje van maken Menno snel bakte er niets van en zijn opvolgers ook niet.
  Weg met Rutte en weg met de 1,5 meter en de mensen die de hele economie nu slopen omdat Agenda 2030 moet worden uitgevoerd en we maar een prik met Nano technologie moeten nemen om zo een wereld orde te moeten worden.
  moet gauw dit kabinet ontbonden worden, en dat ze vervolgd moeten worden

  1. Lugor

   Dit is natuurlijk een mooi moment om dit in de kamer te bespreken 2 termijnen en dan wegwezen.

   Heerlijk, dag Greet tot nooit meer ziens, plucheplakker sinds 2004

   1. Duidelijk

    Zuigcock?

   2. Antihedo

    Greet is hier zeer ondemocratisch. Laten we het gewoon democratisch aanpakken en laat Greet het maar in de Tweede Kamer doen. Die twitterkneuzen denken al met een paar likes dat de hele wereld achter ze staat. Gewoon zielig.

 13. Nexit218

  Goed bezig opgepleurd met die arrogante zak hooi!

 14. Beukman

  Ooit was Geert nog een gewone politicus, inmiddels is hij verworden tot een lawaaierige puber van het niveau-Hadjememaar.
  Want in dit kader kunnen we zijn nieuwe actie wel plaatsen: veel geschreeuw, weinig wol, constructief niveau: nul.
  Misschien kan Geert straks in Rutte IV worden beloond met het ministerschap van Onderbuikse Zaken?

  1. combat le pelicule

   beukhol en maris zijn geesteszieke idioten die hier niets anders doen dan zuigen.
   Let op mijn woorden echt geestesziek

   1. Beukman

    Wanneer ga jij je abortustang eens inleveren bij het secretariaat van de NVA, babykiller?

    1. combat le pelicule

     Ik zie het, let op mijn woorden geestesziek en vriendje van akwasi

   2. evil knievel

    Katjes/poesjes/dingen in t nauw,maken rare sprongen!
    Flutvolk!😜

  2. Rammstein

   Een politicus die een glashelder programma heeft, daarin niet draait en zijn rug recht houdt is voor een gesjeesde salonsocialist als Beukman natuurlijk alleen bruikbaar om te bashen.

   Inleven in het politieke gedachtegoed -iets wat hij met het zielige verleden van de zwartmens maar al te graag en gretig doet- is voor hem ondenkbaar: Wilders is een paria en al zijn kiezers zijn tokkies – zo genuanceerd en grijsdenkend is Beuk.

   Je behoort tot een uitstervend soort, Neukman.

   1. Lugor

    een glashelder programma waarin hij niet draait en zijn rug recht houdt

    Er was eens een partijpunt.
    Een onwrikbaar, keihard, ononderhandelbaar programmapunt.
    Het werd het enige breekpunt in de mogelijke onderhandelingen.
    De AOW leeftijd wordt/is/blijft 65 jaar.

    Er was eens een lege kliko
    Toen was het verkiezingsavond.
    De kliko werd zonder slag of stoot of wisselgeld met het enige, onwrikbare, ononderhandelbare keiharde breekpunt gevuld.

    1. Duidelijk

     cock?

  3. evil knievel

   2e partij van NL,Neukman!😜

 15. Paardenmiddel

  Ja, wij doen mee. Wij stemmen of pvv of fvd.
  Links heeft zo gefaald, het geld is op. Daarom moeten we een nexit.

 16. Maris Copoolse

  “ De actie van de oppositieleider heeft hem bescheiden succes opgeleverd: de hashtag was gisteren en vandaag urenlang ‘trending topic‘ op Twitter, en meer dan 16.000 twitterden zijn boodschap door.”

  We zijn diep onder de indruk.

  😀

  1. Cootje

   Lul

  2. Duidelijk

   Etc?

 17. 1000

  rutte en zijn linkse ambtenarren legioen discrimineren al jaren

  Allochtonen genieten de voorkeur

  Statushouders genieten de voorkeur

  De autochtoon wordt al jaren stelselmatig gediscrimineerd

 18. evil knievel

  momenteel staat de VVD nog op eenzame hoogte in de peilingen.

  WTF!?
  Hoe stom,SORRY!,kun je zijn!?
  Trap r niet in mensen!!🙏🏼
  pRutte en co gaan u nu ALWEER voorliegen n stroop in de mond smeren!
  Dan weer 180 graden na de verkiezingen draaien n U & MIJ n dik oor aannaaien!
  Moet u eignlk al gemerkt hebben!
  Laat uzelf niet omlullen,ze helpen ons land naar de kloten!😩
  Ga stemmen!
  Stem voor NL!
  STEM RECHTS!!🙏🏼👊🏼🇾🇪

 19. Ploppert

  #KickOutRutte

 20. ReneR

  Ik snap niet dat Rutte niet weg geslagen is. De gore leugenaar. NSB’er 1e Klas

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.