Haha! NPO-ster smijt Peter R. de Vries finaal aan diggelen: ‘Hij zakte door het ijs!’

De talkshowkoning van Nederland heeft een flinke deuk opgelopen deze week: NPO-presentator Jaap Jongbloed laat in een interview met De Telegraaf geen spaan heel van de excentrieke betaalde keuvelaar. Hij zakte door het ijs met z’n mislukte advocatenkantoor, zo stelde de programmamaker van onder meer Opgelicht?!.

Ja, dat is even wennen. Peter R. de Vries is gewend dat de NPO de roder loper voor hem uitrolt, en hem bovendien opwacht met champagne en kaviaar. Dat gaat even anders nu, want AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed laat in een interview met De Telegraaf weten vrolijk in z’n vuistje te moeten lachen bij de afgang die Peter R. de Vries boekte met zijn advocatenkantoor waarbij hij inmiddels met de noorderzon is vertrokken. Z’n belangrijkste advocaat binnen de ploeg bleek banden te hebben met ultraterrorist en veelvuldig moordenaar Ridouan Taghi.

En ook in de rechtszaal boekte De Vries nederlaag na nederlaag. Onder anderen toen het bedrijf Rosanna Kluivert verdedigde. Zij voelde zich in haar eer aangetast vanwege een Opgelicht?!-uitzending over een niet-bestaand hondenasiel. Samen met de juridische makkers van De Vries probeerde zij rectificatie te krijgen, maar de rechter wees de eis gewoon af. Kluivert en De Vries stonden voor joker.

Jaap Jongbloed, wiens programma het was, kijkt tevreden terug op de gang van zaken:

“De Kluiverts spanden een zaak aan om een rectificatie af te dwingen, maar verloren. Van een hoger beroep werd afgezien. Jongbloed: „Ik ga geen namen noemen, maar er zijn wel mensen door het ijs gezakt. Wat wij hebben gemeld was feitelijk en is door de rechter zo beoordeeld. Wij stonden sterk in onze schoenen, ik heb er geen minuut minder door geslapen.””

Nogal genant voor de te water geraakte Peter R. de Vries, dus, op wie hier duidelijk gedoeld wordt. Maar de hamvraag luidt nu natuurlijk: zal deze blunder van jewelste eindelijk helpen om Peter een toontje lager te laten zingen? Uh, wat denkt u zelf?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Braboworstenbroodje

  Peter r. De domme ultra linkse sukkel ,ziet door de bomen het bos niet meer

 2. EvertB

  Overduidelijk dat de rechter op de hand is van de slinkse NPO. Je hebt gelijk maar je krijgt het niet. Waar gaat dat heen?

  1. Bullshit19

   Tuurlijk jongen ga maar lekker slapen

 3. AntiChrist

  Zo zo, Tim geniet weer met volle teugen.
  HeP totaal niets met die Peter R de V. maar als je bijna klaarkomt als dit figuur weer een afgaat, tja…

 4. Mar

  NPO-ster?????

  Kan me vergissen maar volgens mij heeft hij nooit een programma bij de publieke omroepen gehad. Alleen bij de commerciële zenders.

  Hij duikt overal op. Net zo vaak bij talkshows bij de NPO als bij de commerciëlen.

  1. Original NL

   Peter R is net corona…daar hebben we inmiddels wel genoeg van.

 5. Maurits Dekker

  Peter R de Vries is een etter van het zuiverste water, maar zal door zijn onmetelijke domheid gewoon verder etteren.

 6. Vrijedenkert

  Zelf ingenomen,arrogante, irritante en betweterige narcist Peter R. de Vries zal vast en zeer op hoge toon en zeer nasaal hebben gevloekt en getiert!🤣🤣🤣

 7. Slim

  Peter de Vries antivries.

 8. evil knievel

  Is de schuld van TRUMP!🤣

 9. Shadow1100

  Komt meneer De Vries in de hemel. Onze lieve Heer ziet hem en vraagt hem deemoedig:
  “Sorry meneer, zit ik op uw plaats?”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.