Hé Rutte, doe eens iets! Óf je versoepelt de 1,5 metersamenleving drastisch, óf helft van de horeca gaat failliet

Het is vijf voor twaalf voor de gehele horecasector in Nederland. Het kabinet moet snel ingrijpen en de anderhalvermeterregelgeving drastisch reduceren, en anders valt maar liefst de helft van deze zaken domweg om. Dus Rutte: wakker worden en optreden!

Gaat Mark Rutte de geschiedenis in als de premier onder wiens bewind de helft van alle horecazaken in Nederland de deuren kon sluiten?! Het begint erop te lijken dat dit is wat er gaat gebeuren als de minister-president niet snel ingrijpt en de coronamaatregelen voor de horeca drastisch versoepelt. Want met het mondjesmaat toelaten van mensen kunnen de horecazaken hun boterham niet beleggen. Ze moeten weer gewoon open kunnen. Daar lijkt ruimte voor te zijn, want het virus is zo goed als weg uit Nederland.

Maar goed, dan moet politiek Den Haag wél snel optreden. Want zo gaat het helemaal mis:

“Als niet soepeler kan worden omgegaan met de anderhalve meter regel, dan valt binnen enkele maanden de helft van de horeca om. Dit zegt voorzitter Madelon Janssen van Horeca Nederland afdeling Drechtsteden. “Veel ondernemers hebben het moeilijk. Het is kommer en kwel.”

Talloze ondernemers hebben het moeilijker dan Van Dijl, weet Janssen: “De kosten lopen door, de tegemoetkoming vanuit de overheid is echt onvoldoende en de regels, met maximaal 30 mensen binnen en zelfs als het er straks 100 worden, zijn eigenlijk onwerkbaar.”

Als de Nederlandse horeca omvalt, is dat een grote ramp voor de gehele vaderlandse economie. Gezamenlijk zijn de horecazaken namelijk de grootste werkgever van het land. Kortom: red de horeca, en versoepel de anderhalve meter. En doe het snel, Rutte!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. gjverweg

  Rutte en ….. laat maar

 2. Blitzkrieg

  Meer leningen… de bedoeling is dat mensen schulden maken, heel veel schulden!

  1. Jack Flash

   Je eerste reactie op dit lijntje kerel, je weet zelf niet eens wat je hier neergeplempt heb.

   1. Maris Copoolse

    Ik schreef: “ goedisfout toont zijn inzicht in de economie: als mensen geld uitgeven in de Horeca levert dat de Schatkist niets op.”

    Ben je echt zo dom dat je niet begreep dat dit een ironische opmerking was? Uiteraard bedoel ik het omgekeerde.

    1. goedisfout

     Je snapt alleen je eigen ironie?

     1. Start

      Dat is enzovoort, reageren is 100% kans- en zinloos, sterker nog, je maakt het alleen maar erger omdat hij daar zijn bestaan aan ontleend.

   2. Blitzkrieg

    Jack Flash :
    Quote : “Je eerste reactie op dit lijntje kerel, je weet zelf niet eens wat je hier neergeplempt heb.”
    Tegen wie heb je het eigenlijk?

 3. LifeBuddy

  rutte gaat de Pinokkio Twist weer toepassen. Eerst de hele hand pakken en dan het topje van de middelvinger teruggeven. Dan jezelf op de Borst slaan en roepen, kijk eens hoe goed dat ik ben.

 4. combat le pelicule

  Leugenclown Rutte gaat daar niets aan doen natuurlijk, sterker nog, die vindt het heerlijk dat hij iedereen op 1,5meter heeft want leugenclown Rutte is niet zo van het intieme, you feel me?

 5. Blitzkrieg

  Delen
  h**ps://www.facebook.com/monique.molenbeek.3/videos/361447634831686/

 6. Rammstein

  Corona is inderdaad zo goed als verdwenen uit Nederland: 17 dagen geleden stonden 14.000 mensen enkele uren dicht opeengepakt op de Dam te demonstreren. De incubatietijd van Corona is ca. 10 tot 14 dagen. Geen outbreak tot nu toe.

 7. Lugor

  30 Bezoekers plus medewerkers.

  Gevraagd: 75 medewerkers welke tegen betaling willen komen werken.
  Bier drinken op de werkplek is toegestaan.

  1. Reinoud van Gelre

   😁👍🏻

 8. splatoon

  Haha, Tim denkt dat Rutte onze belangen behartigt. Rutte doet precies wat hem is opgedragen. Het MKB en de middenklasse moeten kapot. Dát is het doel van de 1,5m samenleving. En het werkt uitstekend.

 9. goedisfout

  Het is niet de bedoeling dat U uw geld uitgeeft in de horeca, U moet het uitgeven aan belastingen dan kan de transfer Unie volledig worden uitgerold. Dit hebben de bazen van Rutte zo bepaald.

  1. Maris Copoolse

   goedisfout toont zijn inzicht in de economie: als mensen geld uitgeven in de Horeca levert dat de Schatkist niets op.

   1. goedisfout

    Normaal moet de keten elkaar in stand houden, wat er nu aan de hand is met bewust mkb slopen is niet normaal. Iets met VN en 17 tegeltjes!!!!!!

    1. Maris Copoolse

     Welk belang zou de Regering ermee kunnen hebben om het MKB te willen slopen, goedisfout?

  2. Vliegenvanger

   Rutte is een bang figuur die zich verschild achter het RIVM. Als het fout gaat krijgt hij niet de schuld.
   Heb nog nooit zo’n slappe minister president gezien als Rutte.
   Hij breekt Nederland tot de grond toe af, en maakt er vervolgens een politiestaat van. En dan zeggen ze bij de leugenaars van het NPO dat ze zoveel zetels hebben. Als je je oren goed te luisteren legt, hoor je heel veel meningen over die Rutte. Veel mensen zijn de VVD kots beu. Dus ben echt benieuwd volgend jaar, VVD weggeblazen door hun grote afgangen.

   1. Vliegenvanger

    Verschild is verschild.

    1. Vliegenvanger

     Verschuild

 10. Maris Copoolse

  Als het RIVM een versoepeling van de 1,5 meter-samenleving verantwoord acht dan is dat een goed idee.

  1. Rammstein

   Zegt de zielloze overheidsslaaf.

   1. Maris Copoolse

    Ramsteen suggereert dat het RIVM bewust tegen beter weten in de 1.5m-samenleving overeind houdt.

    Mogelijk kan hij deze complottheorie toelichten in termen van bewijs en logica.

    1. Rammstein

     Per 1 juli gaat de Corona-wetgeving in (met minieme aanpassingen voor de Bühne) waardoor de democratie in Nederland de facto vervangen wordt door een dictatuur: diverse ministers kunnen dan per decreet kunnen regeren en het parlement wordt volledig buiten spel gezet.

     Daarvoor is het natuurlijk wel nodig dat de huidige maatregelen tot na 1 juli van kracht blijven, anders lukt het door de strot douwen van die wetgeving niet.

     1. Maris Copoolse

      “waardoor de democratie in Nederland de facto vervangen wordt door een dictatuur: diverse ministers kunnen dan per decreet kunnen regeren en het parlement wordt volledig buiten spel gezet.”

      De heer Ramsteen is inmiddels ten prooi gevallen aan een akelige paranoia.

      Ik kan hem geruststellen, dit soort fantasieën bevinden zich uitsluitend in zijn eigen hoofd. In de werkelijkheid bestaat er bewijs noch logica voor.

     2. Rammstein

      Er wordt van vele, vele kanten gewaarschuwd tegen deze wetgeving, Coppoolse. Misschien is het verstandig als je je eens wat breder orienteert.

     3. Maris Copoolse

      Je staat buiten de werkelijkheid, Ramsteen, en mogelijk is dat vanwege je afstand tot Nederland je niet kwalijk te nemen.

      Deze wetgeving is noodzakelijk omdat de huidige juridische basis, een Noodverordening, absoluut niet houdbaar is. Dat de wetgeving rechtsstatelijk moet passen binnen de Grondwet wordt de de Kamer luidkeels benadrukt en als ze op dat punt iets over het hoofd zien zal de Raad van State wel aan de bel trekken.

      Je paranoia is eigenlijk te idioot voor woorden. Volgens mij voel je zelf ook wel nattigheid.

     4. RPML

      “Misschien is het verstandig als je je eens wat breder orienteert.”

      Dat is hem niet gegeven vanuit zijn door Google geblindeerde woning.

      To IP or not IP, that’s the question zei Shakespear ooit… ontken het maar dwaas, je bent inderdaad wie je zegt niet te zijn

     5. Rammstein

      Inderdaad RPLM, iedereen weet wie de dwaas met de scheve bek is. Als hij zo dubbelop tekeer gaat, zoals op mijn reactie, is het overduidelijk dat hij nattigheid voelt en door overschreeuwen deze onlustgevoelens tracht te dempen.

      Hij durft de realiteit niet aan en leeft in een onaantastbare linkse schijnwereld – dat is zijn probleem.

     6. Maris Copoolse

      Ook RPML is inmiddels afgezakt tot het niveau van stalking,in strijd met de forumregels. Ramsteen meent ook dat deze ad hominem tot aan het vermoede huisadres een valide argument in de discussie is.

      Ik nodig de heren uit de ziekenhuisdirecteur die op het door hen bedoelde huisadres woont eens op te zoeken en de grieven uit te praten. Ik heb daar niets mee te maken maar ik ervaar wel medelijden over dit kinderlijke niveau.

     7. RPML

      Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, toepasselijk als je in zo’n wijk woont.

      Beter op je IP-adres letten, het ontmaskeren was simpeler dan ik dacht. Jij bent diegene die hier met een ziekelijke drang mensen stalkt en schoffeert, gewoon oprotten en een ander forum gaan verzieken.

     8. Maris Copoolse

      Je bent een gestoorde indruk, RPML.

      Je frustratie in het inhoudelijke debat brengt je tot een trieste regressie. Ga wat anders doen, figuurzagen ofzo.

     9. Rammstein

      Er zijn verscheidene reaguurders op DDS die jou persoonlijk kennen en bevestigen wie jij ontkent te zijn. Ze vertellen zoveel details en bijzonderheden over jou dat ik geen enkele reden heb om aan hen te twijfelen.

      Bovendien is er nog altijd jouw hilarische ‘Correspondent’ blunder, waar iedereen nog steeds smakelijk om moet lachen. Nee, zelfs met ‘de kunst van het niet doorsnijden’ red je je hier niet meer uit.

     10. Sleipnir

      Kijk die lul glibberen als een paling in een emmer snot, ik heb in het verleden diverse mails gestuurd met uitleg naar die ‘ziekenhuis directeur’ zoals je hem noemt, nooit geen antwoord dat snappen jullie wel. Lafaard in zijn geblurde hoekwoning.

     11. RPML

      Ik ben allesbehalve gestoord, heb ook niet al mijn 20e alias. Jij bent de gestoorde hier op het forum en jouw inhoudelijke leegte is continu zichtbaar in je zieke comments. Oprotten hier, een Zwitsers IP-adres verhult je werkelijke identiteit niet omdat je in het verleden slordiger ermee om bent gegaan onder ander aliassen; ga naar het nabijgelegen park en ga daar de Godsganse dag op een bankje zitten

     12. Maris Copoolse

      Er is geen enkele reaguurder op DDS die ik persoonlijk ken, Ramsteen, en ik zou dat heel graag zo willen houden.
      Ik vind het vervelend voor betrokkene (als hij er hinder van ondervindt) maar zolang jullie die ziekenhuisdirecteur voor mij aanzien is mijn anonimiteit gewaarborgd. De DDS huisregels vinden dat overigens ook gewenst en ik stel ook vast dat jullie de eigen anonimiteit krampachtig bewaren.

      Dit trieste gezeik bewijst maar één feit: jullie zijn onbekwaam in de inhoudelijke discussie en vervallen van arren moede tot dit meelijwekkende gestalk.

     13. RPML

      Wat doe je in een klas waar 1 vervelend jongetje continu de sfeer verziekt? Eruit trappen! Oprotten jij, je ontkent uiteraard te zijn wie je zegt niet te zijn, ik heb het bewijs met een loepzuiver IP-adres, ontkennen heeft geen zin.

     14. Maris Copoolse

      RPML heeft loepzuiver bewijs met een IP adres uit Zwitserland.

      Geestig.

     15. Meriadoc Brandebok

      Maris, de ontmaslering van RMPL is ook niet zo moeilijk hoor.

      RMPL is het type van een duur figuur, ergens op een al even duur kantoor, met een baan van 9 tot 5 en een disproportioneel aantal zakenlunches. Dagelijks klaagt hij steen en been hoe slecht hij het wel niet heeft, terwijl hij louter rederneert op basis van cijfertjes. Het lot van mensen kan hem worst wezen, evenals de toestand van de planeet. In zijn vrije tijd biedt hij zijn artikelen aan bij DDS. Als er een oudere voor hem bij de supermarkt staat scheldt hij die in gedachten de huid vol. Immers, hij heeft toch zelf gezegd dat hij het zo schokkend vond dat een oudere voor hem een pakje boter afrekende? En tijd is immers geld.

     16. RPML

      Nee dombo, lezen kun je ook al niet. Je huidige alias is vanuit een Zwitsers IP-adres, je vorige in Den Haag, straat zal ik hier niet noemen maar ‘toevallig’ exact op de locatie die je ontkent. 2 verschillende mailservers om je valse emailadressen in te gebruiken

     17. Maris Copoolse

      RPML verlaagde zich eerst door het, in strijd met de forumregels, stalken van een forumlid om vervolgens ook nog glashard te liegen over het adres wat hij meent te hebben gevonden.

      Je bent echt een minderwaardig en zielig mens, RPML.

      Zoek die man eens op, slappe zak, en bewijs je belachelijke theorie.

     18. Sleipnir

      Nu gaat die zakkenwasser zo beweren dat het ip adres in Den Haag een grap was, net zoals zijn blunder met de Correspondent.

     19. Maris Copoolse

      Wat ik vooral beweer, Sleipnir, is dat je wel een enorm zielig figuur bent mensen tot hun huisadres te willen stalken als je in de inhoudelijke discussie geen teen aan de grond kunt krijgen.

     20. Sleipnir

      Bel de politie joh slappe zak, er is helemaal geen sprake van stalken, je staat open en bloot op het www, of dacht je soms dat ‘ ziekenhuis directeuren’ zich afficheren met ‘de kunst van het niet doorsnijden’ , dromen verklaren of Tao fratsen?

     21. Maris Copoolse

      Ik heb helemaal niet de behoefte de politie te bellen, Sleip, want ik voel me niet bedreigd.
      Jij weet veel meer van die ziekenhuisdirecteur dan ik. Heb je de brave man al eens opgezocht?

     22. RPML

      Vraag je alter ego Wesley Benbow maar waarom hij zijn IP-sdres niet verhult heeft. Ernst Quispel, Rien Noppen, Duijndam, Boudewijn Hummelinck en Alfred Bentinck wisten het wel te verhullen met andere IP-adressen, veelal in het buitenland. Gewoon oprotten hier psychopaat. Als je al 20 aliassen hebt vanuit verschillende mailadressen spoor je gewoon niet, maar dat zal moeilijk voor je te begrijpen zijn.

     23. Sleipnir

      Druip nou maar af zakkenwasser na de zoveelste nederlaag aangaande je leugens betreffende je werkelijke identiteit, zelfs ik gun je zo’n afgang niet.

     24. Maris Copoolse

      De zielige RPML wrijft door in de zelfgemaakte vlek.

      Ik laat je verder maar in je eigen sop gaarkoken, stakker, maar hoop wel dat je hulp zoekt.

     25. RPML

      Inderdaad, je zelf gemaakte vlek. Ik zal het dossier alhier t.z.t aan je zielenknijper doorgeven. Je bent een gefrustreerde (semi-)ambtenaar die ‘de buik vol heeft van reorganiseren, kantelen, saneren en herstructureren.’, en dat als sinds 1994… wat een looser

     26. Maris Copoolse

      De oorzaak van de deerniswekkende regressie van RPML ligt een paar maanden terug. Hij wam toen parmantig DDS binnen met stellige beweringen over klimaat en warmtepompen die ik met enkele pennestreken kon doorprikken. Het was gewoon onzin van een slecht geïnformeerd iemand met een logica van een dronken aardbei. Dat zette kwaad bloed en vervolgens heeft hij zich met hartelust op doxing van mij gestort. Het grappige is dat hij daarin ook niet bijzonder bedreven blijkt.

      Het zou lachwekkend zijn als het niet zo triest was.

     27. RPML

      De zelfingenomenheid druipt ervan af, voer voor psychiaters.

      Ik voer al maanden geen ‘discussies’ met je omdat ze zinloos zijn en verzanden in onnozele reacties, zoals bij de meesten hier, en dat is niet zonder reden.

     28. Rammstein

      Maris Copoolse: “….. (RPLM) kwam binnen met stellige beweringen over klimaat en warmtepompen die ik met enkele pennestreken kon doorprikken.”

      Dit is werkelijk hilarisch en toont eens te meer het psychopathische karakter van de megalomane narcist Copoolse aan: het stuk onbenul had nog nimmer een warmtepomp van dichtbij gezien en wist niets van de werking. Nadat diverse forumleden hem dit hadden uitgelegd, ontpopte hij zich plotsklaps als een ‘deskundige’.

      Keer op keer werd hij superieur in de hoek geveegd door RPML die qua kennis, argumenten en feitenmateriaal huizenhoog boven hem uittorende. Dat heeft Copoolse hem nooit kunnen vergeven. De man is een zware patient.

     29. RPML

      @Rammstein

      Hij zit al in de slachtofferrol, nu nog de gang naar de hoofdmeester om daar uit te huilen en het toneelspel is compleet. Zo voorspelbaar…

     30. Maris Copoolse

      “Keer op keer werd hij superieur in de hoek geveegd door RPML die qua kennis, argumenten en feitenmateriaal huizenhoog boven hem uittorende. “

      Natuurlijk, Ramsteen.

      😂

  2. Maurits Dekker

   Als het RIVM een versoepeling van de 1,5 meter-samenleving verantwoord acht dan is dat een goed idee.

   Ga maar eens kijken wat voor goede ideeën het stuntel-instituut RIVM allemaal had:
   h**ps://www.briefjevanjan.nl/tag/rivm/

 11. Heras

  Horecaondernemers moeten zelf het heft in handen nemen.
  De meeste mensen zijn niet zo bang meer voor corona, omdat we er steeds meer van overtuigd zijn dat het kabinet met de media een hype heeft gecreëerd. Verzonnen door de VN en WHO.
  Dus, ga lekker meer tafeltjes plaatsen. Krijg je een boete; so be it.

  Ook mensen onder elkaar moeten niet meer luisteren naar 1,5 meter. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat we belazerd werden.

  En Trutte stemmen we volgend jaar weg.

  1. Jack Flash

   Horeca ondernemers zijn wel degelijk dikke belastingbetalers.Gemeenten verdienen goed aan vergunningen die de ondernemers ophoesten. Veel werkgelegenheid gaat er mee gepaard.

   1. Maris Copoolse

    Ja, daarom heet de Overheid ook groot belang bij het versoepelen van de regels voor de Horeca. Beweren dat die regels bewust en onnodig overeind worden gehouden mist dus logica.

    1. Maris Copoolse

     heet = heeft

     1. Jack Flash

      Je spreekt je tegen; je beweerde eerst dat het de schatkist niets oplevert Maris.

     2. Maris Copoolse

      Nee, Jack, dat beweerde ik nergens. Toon het maar aan.

 12. Meriadoc Brandebok

  RPML schreef: “Dat is hem niet gegeven vanuit zijn door Google geblindeerde woning. To IP or not IP, that’s the question zei Shakespear ooit… ontken het maar dwaas, je bent inderdaad wie je zegt niet te zijn. (…) Wat doe je in een klas waar 1 vervelend jongetje continu de sfeer verziekt? Eruit trappen! Oprotten jij, je ontkent uiteraard te zijn wie je zegt niet te zijn, ik heb het bewijs met een loepzuiver IP-adres, ontkennen heeft geen zin.”

  Het lijkt me in deze goed dit even helder te krijgen bij de redactie. Het huisregelement inzake doxing geldt in principe voor alle abonnees. Hoe zit dit precies rondom de op het forum aanwezige columnisten? Staan zij boven het huisregelement: in die zin, verleent hun status als artikelschrijver hen bescherming tegen een mogelijke blokkade?

  Naar eigen zeggen is Rammstein weleens geblokkeerd vanwege doxing. Dus het lijkt me goed duidelijk te krijgen of er onderscheid wordt gemaakt tussen reguliere abonnees en mensen die weleens een artikeltje afleveren voor DDS.

  1. Maris Copoolse

   Het lijkt me inderdaad een goede zaak dat de redactie hier eens naar kijkt. RPML zondigt oorverdovend tegen de huisregels. DDS verliest zijn geloofwaardigheid als men dat deze zielige stalker toestaat.

   1. Maurits Dekker

    Wij hadden vroeger op school ook zo’n vervelend jongetje dat, zodra iets hem niet zinde, steeds naar de onderwijzer liep om te klikken over zijn medeleerlingen.

    Het resultaat was dat zowel de onderwijzer als de andere leerlingen hem links lieten liggen.
    Het is met deze verklikker in zijn verdere leven niet zo goed afgelopen.

    1. Maurits Dekker

     Ja Maris, dit gaat over jou.

     1. Maris Copoolse

      Waarom laat je dat vervelende jongetje dan ook niet links liggen, Maurits?

     2. Sleipnir

      We vermaken ons kostelijk met je leugens en zien je maar wat graag glibberen in die emmer snot gigantische psycho, zou dat niet de reden zijn?

     3. Maris Copoolse

      Dat snap ik goed van jou, Sleip, ik ben toch je enige onderwerp?

      😂

     4. Start

      Etc?

    2. Meriadoc Brandebok

     @Maurits

     Ik ben tegen elke vorm van klikken. En ik vind ook dat men hier best een verbaal robbertje mag vechten. De ander de huid volschelden, heb ik ook geen probleem mee. Maar ik trek de grens bij privacyschending. Eindeloos doorgaan over andermans privé-identiteit schaadt dit blog, dit forum en de reageerders. Want dat betekent dat ik, of anderen, morgen aan de beurt kunnen zijn. Iedereen die onder een alias reageert heeft daar een reden voor, denk ik.

     Pak de ander dan aan op zijn/haar denkbeelden.

     1. RPML

      @Meriadoc

      Ik ben het met je betoog volledig eens!

      Ik vrees dat je het verleden van dit heerschap niet kent. Hij heeft in het verleden (en dan heb ik het over de afgelopen 10 jaar!) diverse fora op een dergelijke manier compleet kapot gemaakt. Hij is 24/7 bezig anderen te denigreren, vernederen en als ‘ondeskundig’ weg te zetten, ook als het er duimendik opligt dat het juist hemzelf ontbreekt aan kennis. Zodra hij daarmee door de mand valt begint hij te bashen.
      Keer op keer wordt hij van het forum verwijderd, maar enkele dagen later keert hij weer terug onder een nieuwe alias en doet weer precies hetzelfde, bashen, bashen, bashen.

      Dit weblog is bedoeld om serieus discussie met elkaar te voeren, liefst zelfs zonder schelden, en het liefst met voor- en tegenstanders. Dat is schier onmogelijk met deze man, hij heeft slechts één doel: de discussie doodslaan en deelnemers te denigreren vanuit superioriteit, die juist ongegrond is, was het maar zo dat hij de kennis bezat. Hij wisselt continu van standpunt met als doel de boel te verzieken.

      Hij vertoont ziekelijk gedrag, en dat moet stoppen op dit weblog.

   2. RPML

    Het klopt volgens jou toch allemaal niet, waar maak je je in Godesnaam dan druk over?

    1. Maris Copoolse

     Ik verbaas me over de kleingeestigheid, RPML. Ik wist vanaf het allereerste moment wel dat je inhoudelijk geen hoogvlieger bent, maar deze regressie blijft verbazen.

     1. RPML

      Je ziektebeeld is herkenbaar, doe je best! ‘I rest my case’ ‘In het sop gaar koken’ en toch keer op keer weer terug komen om je superioriteitsgevoel te doen gelden. Je bevestigd slechts de ernst van je psychische toestand, maar ga lekker door! Nog een taalfoutje ergens gevonden?

     2. Maris Copoolse

      bevestigt

      😂

     3. RPML

      Goedtzo!

    2. Sleipnir

     Hij vindt het zo sneu voor die ‘ziekenhuis’ directeur…..lol…..

     1. Maris Copoolse

      Ik denk dat onze Sleip die ziekenhuisdirecteur al eens ontmoet heeft en daar is hij nog steeds vol van.

      😂

     2. Sleipnir

      Als ik jou ontmoet had zat je nu wel in een rolstoel klojo.

     3. Sleipnir

      We kunnen verheugd constateren dat de rat Copoolse met de staart tussen de benen is vertrokken, of zou die sloeber in het openbaar vervoer zitten richting zijn geblurde hoekwoning in Den Haag?

  2. Sleipnir

   Ah, daar schiet Pancho Sanchez zijn meester ter hulp, de aandoenlijke grefo.

  3. RPML

   Als DDS het toestaat dat hier een psychopaat onder zijn 20e alias 24/7 de boel loopt te verzieken en dat al jarenlang, mensen schoffeert en geen inhoudelijke discussies kan voeren zonder daarbij op een normale manier het woord te voeren is dat een keuze van DDS. Als daarbij de boodschapper wordt ‘veroordeeld’ dan is DDS geen knip voor de neus waard.

 13. Mar155

  We betalen ons lam aan allerlei belastingen en BTW op alles om de 1e en 2e kamerleden en voorts de hele overheid te betalen, met al die zinloze commissies en linkse hobby’s en lobby’s. En….deze overheid houdt nog steeds de boel op slot. Viruswaanzin…! Als je met de auto weg gaat, is de kans op een dodelijk ongeval 2x zo groot dan de kans dat je overlijdt aan covid-19. Ra…ra….waar blijft het gezonde verstand ?

 14. Vogel

  Hebben de horeca nog niet genoeg gehad? Ze willen steeds meer, kunnen ze niet wachten op een vaccin.
  Of moeten we subsidie blijven pompen, er zijn bedrijven die het veel slechter hebben, maar dat interesseert ze niet.
  Er zijn veel te veel horeca bedrijfjes, ze zetten nog stoeltjes op een vluchtheuvel.
  Dus laat er maar een paar afvallen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.