Natuurlijk! BN’ers en NPO’ers stellen zich massaal achter Halsema op: ‘Ach, closet racists doen alsof ze bezorgd zijn!’

Weinig verbazingwekkend sluiten figuren die bekend zijn geworden dankzij hun werk voor naar links overhellende media als de NPO de gelederen. Ze weigeren om Femke Halsema te veroordelen voor haar onverantwoordelijke gedrag rondom de Amsterdamse demonstratie gisteren. Wie kritiek heeft is zelfs een “closet racist,” aldus actrice Georgina Verbaan.

In de politiek verliest Femke Halsema snel bondgenoten. Niet alleen willen FVD en VVD een motie van wantrouwen tegen de burgemeester steunen, maar ook bij D66 klinkt er fikse kritiek.

Maar wie er echter niet zo onder de indruk zijn van het magere verantwoordelijkheidsbesef van burgemeester Halsema? Allerlei acteurs, actrices en cabaretiers die hun sporen verdiend hebben door hun kunstjes te vertonen bij de NPO. De Mediacourant maakte een rondje langs de ‘usual suspects’ die de mond vol hadden van saamhorigheid, maar voor wie denken aan kwetsbare oudjes in verzorgingshuizen die nu voor een nieuwe corona-uitbraak moeten vrezen te veel gevraagd was.

Zo vond Marc-Marie Huijbregts, bekend van De wereld draait door en ongrappige oudejaarsconferences, dat Halsema “de enige verstandige beslissing” had genomen: “En wat een geduld en eloquentie.” Thijs Römer, die in vele NPO-series heeft gespeeld heeft “diep respect voor onze burgemeester” en denkt dat het enige alternatief voor gewoon de coronaverspreiding bestaat uit “waterkanonnen” en “traangas.”

NPO-sporticoon Henk Spaan vindt dat alleen “populisten vallen over Halsema.” Het zijn dan ook allemaal “kneusjes,” zeker mensen als Telegraaf-journalist Wierd Duk en VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Maar het bontst maken de soapactrices Georgina Verbaan en Halina Reijn het. De eerste meent dat je een “closet racist” moet zijn om nu kritiek te uiten op het gebrek aan visie van Femke Halsema, en de tweede roeptoetert iets over apartheid dat een Nederlands woord zou zijn. Een boute uitspraak die op z’n zachtst gezegd een twijfelachtige feitenbasis heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. lotje

  Natuurlijk al die homo’s en lesbiennes. De hele staatstelevisie zit er vol mee. Dat ze homo’s en lesbiennes zijn zegt al genoeg over het IQ.

  1. Maris Coppoolse

   “Natuurlijk al die homo’s en lesbiennes.”

   De homohaat blijft hier helaas een groot probleem.

   1. Kretoloog

    Maris Coppoolse = de nieuwe Alfred Lodewijk Bentinck Raevensburg.

    1. Original NL

     Ja…hebben we dat ouwe deugwijf weer….gadverdamme.

     1. Maris Coppoolse

      Snap ik, Original, deugen, dat is niks voor jou.

      🙂

     2. Vliegenvanger

      Heel die klucht BNers gaan achter de NPO staan, waarom omdat ze werk willen houden. Maar die kliek vergeet dat als de mensen niet naar hun programma’s kijken ze gauw uitgerangeerd zijn. Domme ganzen.
      De NPO zou groot aangepakt moeten worden, flink de bezem er door. Geen subsidie van ons belastinggeld, het enige wat ze doen is de boel verdraaien, demoniseren, bepaalde groepen voortrekken. Een omroep moet er voor iedereen zijn, en niet de groeperingen die ze zelf uitzoeken.

    2. Maris Coppoolse

     Dat zie je goed, Kreetje, ik maakte een kritische opmerking over het racisme en de homohaat op DDS. Dat vond de redactie niet fijn.

     1. Blitzkrieg

      Maris Coppoolse :
      Quote : “Dat zie je goed, Kreetje, ik maakte een kritische opmerking over het racisme en de homohaat op DDS. Dat vond de redactie niet fijn.”
      Verwar je kritisch niet met hatelijk, een normale reaguurder hoeft namelijk niet elke vijf minuten van nick te veranderen.

     2. Maris Coppoolse

      Mogelijk werd het als hatelijk ervaren, maar ik heb niets met haat, iets wat iemand die zich Blitzkrieg zich waarschijnlijk nauwelijks kan voorstellen.

     3. Maris Coppoolse

      Zin moet luiden: “Mogelijk werd het als hatelijk ervaren, maar ik heb niets met haat, iets wat iemand die zich Blitzkrieg noemt zich waarschijnlijk nauwelijks kan voorstellen.”

     4. Blitzkrieg

      Maris Coppoolse :
      Quote : “Mogelijk werd het als hatelijk ervaren, maar ik heb niets met haat, iets wat iemand die zich Blitzkrieg noemt zich waarschijnlijk nauwelijks kan voorstellen.”
      Je reacties zijn niet anders als hatelijk, veel plezier ermee.

     5. Bolland

      Ja ja

     6. Rammstein

      Alfred Coppoolse is zelf homo, maar zit nog in de kast en durft er niet -althans niet op DDS- voor uit te komen.

      Kom Maris, meid, maak van je hart geen moordkuil. Niemand hier die het erg vindt.

      Wat ze wel allemaal erg vinden is dat je een Valse Nicht bent en iedereen het bloed onder de nagels vandaan treitert of met je psychopatische mindset vernedert en onderuit haalt.

     7. Braboworstenbroodje

      @blitz normale mensen zijn met dit weer aan het genieten van zonnetje en hebben vrienden ,
      ons huistr@llebolleke heeft geen leven.
      Zijn enige vrienden zijn zijn eigen gecreëerde nicks ,waarmee hij voor zijn eigen plezier domme linkse (links en dom zijn uiteraard synoniemen) praatjes en mensen probeert hier iedereen op te botsen.
      Tja het is natuurlijk net waar je voor kiest in je leven .

   2. Blitzkrieg

    Maris Coppoolse :
    Quote : “De homohaat blijft hier helaas een groot probleem.”
    Geen zorgen hoor, er wordt alleen afgegeven op professionele staatshomo’s. De huis,- en tuin,- en keukenhomo zijn voor niemand een probleem hier.

   3. evil knievel

    Alleen op sLinkse rugrakkertjes!!
    Net als heterootjes btw!
    Voor Kenneth heb ik daarentegen zeer veel respect wat dat betreft!

   4. Sleipnir

    En ja hoor, de dagelijkse flapdrol met de bekakte namen is er weer.

    1. Maris Coppoolse

     Spring maar achterop, vabis.

     🙂

     1. Sleipnir

      Binnenkort lig je er weer af psychopaat die je bent, je kunt je scheve bek tegen de redactie toch niet dicht houden, hoe is het in je hoekwoning, nog geblurt?

     2. Maris Coppoolse

      “hoe is het in je hoekwoning, nog geblurt?”

      Wat bedoel je, malle jongen?

  2. B. Pascal

   Het is wel goedkoop deze opmerking. Er zijn echt wel slimme Homo’s. Zoals pim fortuyn.

   1. Original NL

    En leuke, zich normaal gedragende homo’s zoals Andrè van Duin…die krijgt van mij een big hug voor al het plezier dat ik in mijn jeugd aan bv de dik voor mekaarshow beleeft heb…andrè bedankt man!!!

   2. Blitzkrieg

    B. Pascal : Ik denk – maar uiteindelijk moet je het lotje zelf vragen – dat ze het een beetje anders bedoelt. Niemand heeft iets tegen homo’s of lesbiennes, voor de meeste mensen zal gelden dat “leven” en “laten leven”. Het feit dat je bij de NPO een lesbische negering moet zijn om aan de bak te komen gaat mensen nogal tegen staan. Als je daar dan vervolgens iets van zegt ben je gelijk homofoob of wat maar ook, en dat is precies wat ze willen. Ook ik heb een hekel aan de professionele staatshomo maar niks tegen de huis,- tuin,- en keukenhomo, waarom zou ik; dat moet iedereen toch lekker zelf weten.

    Zou me niks verbazen als ze bij de NPO ook nog zoiets zouden hebben als een part-time homo.

  3. ikweetwatikwil

   Natuurlijk mag iedereen zijn mening hebben, maar dat houd niet in dat je steeds moet schelden op Homo’s . Zie daar de noodzaak niet van in. Daarbij de meeste Homo’s gedragen zich normaal.

   1. M. Brandenburg

    Vriheid van mening maakt dat je ook mag schelden op wie je wilt, dat je dara vervolgens een probleem mee hebt is iets persoonlijk. Er is geen lijstje wat vrijheid vanmeningsuiting wel e niet inhoud, er is maar een regel en die is je mag niet oproepen tot geweld en dan ben je klaar.

 2. Maris Coppoolse

  Het komt inderdaad een beetje vreemd over dat mensen die hier altijd riepen dat die social-distancing grote onzin dan wel zwaar overdreven is is nu ineens menen dat Halsema het Nederlandse volk heeft blootgesteld aan groot gevaar. Ik las hier zelfs dat ze schuldig maakte aan een misdaad tegen de mensheid.

  1. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Quote : “Het komt inderdaad een beetje vreemd over dat mensen die hier altijd riepen dat die social-distancing grote onzin dan wel zwaar overdreven is is nu ineens menen dat Halsema het Nederlandse volk heeft blootgesteld aan groot gevaar.”
   Wat je doet is het opzettelijk verdraaien van de feiten! Waar het over gaat is dat Halsema met twee maten meet. Is er een anti-lockdown demonstratie dan waar die wel netjes georganiseerd is en mensen de regels respecteren is er wel massaal politie en worden er wel mensen gearesteerd maar is er een linkse antifa demonstratie waar men massaal het boekje te buiten gaat wordt er niet opgetreden. Maar ook jij zal hier niet op reageren omdat ook jij de zoveelste nick van iemand anders bent. Je wordt bijelkaar gehouden door hypocrisie, het mag van mij; niemand neemt je toch serieus omdat er simpelweg geen discussie is.

   Quote : “…misdaad tegen de mensheid.”
   Toevallig een wisselnick van Rosasolis?

   1. M. Brandenburg

    Nee wat vreemd overkomt is dat dat extreemen totalitair links, de poltitie zonder onderzoek bij mensen de woning binnen laat dringen, niet aanbelt, niet waarschuwd maar direct mensen beboet en opschrijft omdat die met drie vrienden in de woonkamer zaten, die mensen die door de totalitairen in Amsterdam in hun eigen woning werden belaagd door een linkse vrouwelijke uitvoering van Stalin, bedrijven die het hoofd moeten bovenhouden en de linkse droomwerled dienen te financieren alle zeielen moeten bijzetten om niet om te vallen, en vervolgens keiharde boetes krijgen waardoor zij noig verder in de problemen worden gedrukt, vreemd is dan dat een verhaal uit de VS reden zou zijn om de linske ideologie door te drukken via een demonstratie in de hoofdstad, op een onderwerp dat bij ons totaal niet speelt, en de totalitaire burgemeester het vervolgens toelaat, omdat dit in het linkse totalitaire plaatje past.

    Vreemd is veroordelen wanneer mensen die het niet eens zijn met de regels, maar zich er aan houden omdat men anders een strafblad word opgebouwd en een fikse boete mag worden betaald, niet mogen klagen over de de bevoordeling van linkse mensen die kunnen doen en laten wat zij willen zonder dat zij hier later in hun carrriere problemen mee krijgen, terwijl iemand die toevallig op afstand in zijn woonkamer zit met vrienden op gepaste afstand zijn toekomst nu al anders kan gaan plannen, omdat bij elke baan die er om doet je achtergrond wordt gecheckt, waar je vervolgens de gevolgen van het links totalitaire beleid elke keer weer ondervind, omdat de links totalitaire burgemeester van Islamsterdam het goedkeurd dat de politie en justitie haar macht misbruikt om zelfs achter de voordeur te bepalen wat mag en niet mag. Dat is vreemd, en het getuigd van een verschrikkelijke hersen afwijking wanneer men dit linkse totalitaire gedrag vervolgens probeert goed te praten.

    Maar ja alle dieren zijn gelijk, maar sommige dieren zijn niet iets gelijker toch? De schrijver zag het perfect en lag de vinger perfect op de zwerende links totalitaire kloppende en pus-uitspugende wond.

    1. evil knievel

     Waarom zo int verweer tegen zulks niet luisterend sujet meneer Brandenburg!?
     Jammer,maar t heeft totaal geen nut!
     Ik daarentegen,geef u volledig gelijk!

    2. ikweetwatikwil

     Mee eens M. Brandenberg.

   2. Maris Coppoolse

    Je suggereert dat Halsema zich liet leiden door het politieke karakter van de demonstratie. Daarvoor bestaat geen enkele bewijs en het lijkt me voor een burgemeester met een Openbare Orde-belang ook niet logisch.

   3. Blitzkrieg

    Maris Coppoolse :
    Quote : “Je suggereert dat Halsema zich liet leiden door het politieke karakter van de demonstratie. Daarvoor bestaat geen enkele bewijs en het lijkt me voor een burgemeester met een Openbare Orde-belang ook niet logisch.”

    Ik suggereer helemaal niks, kijk de beelden er maar op na een oordeel zelf.
    h**ps://nos.nl/artikel/2335640-enkele-tientallen-arrestaties-bij-demonstratie-tegen-coronabeleid-den-haag.html

 3. Shadow1100

  Hebben Peter Air, Freak de Jonge en Van Snuifwinkel hun allesomvattende visie al uitgestort over ons gewone gepeupel?

  1. FJ

   Maar wel vragen aan dat gepeupel, dat ze geld nodig zijn omdat ze 11 weken niets hebben kunnen doen.
   Jaren in weelde geleefd en nu terug bij af en dan een beroep doen op ons belastinggeld.
   FUCK YOU TOO.

   1. Marija

    Chapeau !

   2. Brenda Welsh

    Het publiek wil theater, daar gaat het om. Hier zorgt Baudet voor een heel klein beetje opwinding in de kamer.

    1. Blitzkrieg

     Brenda Welsh :
     Quote : “Hier zorgt Baudet voor een heel klein beetje opwinding in de kamer.”
     Ik snap best dat je bij de eerste de beste prikkel al opwinding voelt als zelfs een oude hond nog niet tegen je aan wil rijden.

    2. ikweetwatikwil

     Hoe kom je daar bij Brenda. Ik zie al genoeg theater om me heen zonder er voor te betalen. Maar dan moet je wel je ogen open hebben. Gasten als Verbaan en dergelijke ,daar besteed ik geen geld aan.

  2. Bolland

   @Shadow Freek zei dat hij nu ook weer in Carre kon gaan staan, Peter houdt zich gedeisd na echec van z n advocatenkantoor(compagnon verdacht van hand en spandiensten Taghi) en van Muiswinkel weet ik godzijdank niet

 4. FJ

  Ik hoop, dat niemand de dupe wordt van dit onverantwoordelijke gedrag van cultuurbeesten als Georgina Verbaan, maar mocht het toch het geval zijn, dan natuurlijk het liefst in haar persoonlijke sfeer, want zij verdient het te ervaren wat het corona virus precies inhoudt. Helaas gingen velen haar voor.
  Deze zieken geesten snoer je pas de mond als henzelf en/of directe familie getroffen wordt. Dan vindt je ze met hun zielige verhaal in PRIVE
  Liefst geen overheidsgeld naar dit soort figuren, net zo behandelen als een normale ZZP-er.

 5. Piet Klein

  Wat zou er op tegen zijn geweest als Halsema had duidelijk gemaakt dat 1,5 meter in acht zou worden genomen. Wat zou er op tegen geweest zijn als ze duidelijk maakte dat misschien niet iedereen doordrongen is van de noodzaak maar dat uit respect voor anderen (daar ging de demonstratie toch over) er respect getoond wordt door de maatregelen na te leven. Het is goed recht van deze BN-ers om een standpunt in te nemen, om olie op het polarisatievuur te gooien, om je betrokkenheid te tonen bij sommigen door anderen maar het virus te gunnen. Dat mag, maar realiseer je wel dat je vooral iets over je zelf roept en dat je daarmee je publiek selecteert. Specifieker dat sommigen wat je weer op het toneel staat maar niet kunnen vergeten dat jou boeit dat sommigen niet beschermd worden en het coronavirus voor jou part cadeau kunnen krijgen. Was van Muijswinkel al niet bezig met het oprichten met de club van vergeten artiesten?

 6. Bullshit16

  Had je anders verwacht die linkse ratten bijten mekaar niet als het een rechtse burgemeester was geweest dan had je die deugkneuzen moeten horen dan was de wereld te klein geweest
  Het zijn wekijkers in het blijven wegkijkers
  Stem fvd of PVV zodat die hele npo kan worden opgedoekt

 7. Brenda Welsh

  Kortom, de kritiek beperkt zich tot een heel klein groepje stamgasten rond Thierry Baudet. Dus te verwaarlozen.

  1. Bas1974

   Leg uit wat je bedoelt stomme teef

   1. Maris Coppoolse

    Doe normaal, Bas.

   2. Blitzkrieg

    Bas1974 : Kom op Bas1974, je moet je niet zo opwinden. Het is de sport van Brenda Welsh om de hele dag onzin uit te kramen. Laat het lekker joh, zij is degene die zich constant voor schut zet. Dat mens kan kraaien zoveel ze wil, ik kan er echt niet warm of koud van worden; ze heeft namelijk geen enkel argument.

   3. Blitzkrieg

    Maris Coppoolse :
    Quote : “Doe normaal, Bas.”
    Doe zelf es effe lekker normaal, of wilde je soms zeggen dat wat jij de hele dag doet wel normaal is? Ben benieuwd hoe je gaat beantwoorden, ontkennend of bevestigend?

    1. Original NL

     Q…..Ben benieuwd hoe je gaat beantwoorden, ontkennend of bevestigend?……..
     Ik denk optie 3.
     En btw niemand is nieuwsgierig naar de mening van deugkneus willem ,hij is nog niet terug en het voederen begint weer….dus graag negeren aub.

     1. Blitzkrieg

      Original NL : Ik had ook al aan optie 3 gedacht, dat is namelijk geen reactie.

      Ik snap werkelijk niet waarom je je zo laat opnaaien door een overjarige frikandellen bakker en een loopse teef? Als je met mij argumenteert vind ik het prima als het vuur uit je ogen spuit, en goede discussie moet schuren; zonder verschil geen discussie. Hun “pesterijen” zijn geboren uit een gebrek aan argumenten; zo heb jij bij voorbaat al gewonnen.

     2. Original NL

      Q…Ik snap werkelijk niet waarom je je zo laat opnaaien door een overjarige frikandellen bakker en een loopse teef…..
      Ik krijg een blaar op mijn vinger van het doorscrollen blitz..verder word ik niet warm of koud van zweefteef willem en zijn mede deugers.

  2. Blitzkrieg

   Brenda Welsh :
   Quote : “Kortom, de kritiek beperkt zich tot een heel klein groepje stamgasten rond Thierry Baudet. Dus te verwaarlozen.”

   Zelfs D66 is kwaad op Halsema’s corona-manifestatie: ‘Massaal niet aan regels gehouden, overheid moest ingrijpen!’
   h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/zelfs-d66-is-kwaad-op-halsemas-corona-manifestatie-massaal-niet-aan-regels-gehouden-overheid-moest-ingrijpen/

  3. evil knievel

   Had je gewild steunbeer,…helaas!

 8. Duckday

  Wat verbeelden die Bn zich nu eigenlijk Wat zijn ze meer als een normale inwoner. Laat die zakken vullers gewoon links liggen besteed er geen enkele aandacht aan.
  Halsema moet gewoon aftreden En onze minister van justitie een een zeer laf persoon neemt geen enkele verantwoording

 9. Marija

  Die laatste twee G.Verbaan en H.Reijn, zijn niet eens goede actrices, laten zij aub hun linkse waffel dicht houden, stelletje dombo’s.

  1. Bolland

   @Marija: Thijs Romer speelt altijd Thijs Romer,of hij nou detective speelt of foute jongen hij slaagt erin om het beiden ongeloofwaardig te doen, 1 van slechtste acteurs aller tijden.

   Marc-Marie Huijbregts alias het piepkuiken, is voor een stand up comedian opvallend niet grappig, 1 maal op aanraden van vriendin naar een show van hem geweest, na 20 min zelfs geen glimlach en had zin om balpen in m n oog te steken.

   Henk Spaan schrijft vaak leuke stukjes maar is een beroepschagrijn

   Over het feit dat zij achter Halsema staan, begrijp niet wie dat in hemelsnaam interesseert

 10. Marija

  Mochten deze min of meer bekende NL-erg die achter Halsema staan, onverhoopt zelf Coronaziek worden, dan verwacht ik dat zij zelf voor hun verpleging gaan opdraaien.
  Voor de dikke middelvinger die zij nu opsteken tegen alle verzorgers, die zich uit de naad hebben gewerkt afgelopen tijd, mogen zij zich kapot schamen.

 11. Maris Coppoolse

  Voor iedereen die hier ineens reuze bezorgd is voor een massale Coronabesmetting op de De Dam:

  Daar staat tegenover, stelt Feltkamp, dat de demonstratie buiten werd gehouden, dat er een windje stond en dat het flink zonnig was. “Het virus houdt helemaal niet van uv-straling. Verder was er goede ventilatie. Dat betekent dat druppeltjes en aerosolen snel verwaaien. En ik zag dat ze mondkapjes ophadden. Niet iedereen, maar ik denk toch 90 procent. Dat maakt wel uit voor de verspreiding van het virus.”

  Op grond hiervan verwacht de viroloog van het LUMC dat het waarschijnlijk met een sisser zal aflopen. De betoging op de Dam heeft volgens haar niet de karakteristieken van een zogenoemd ‘super-spreading event’ zoals die zich hebben voorgedaan in sommige kerken en stadions. Bovendien is covid-19 in Nederland momenteel op zijn retour, wat het besmettingsgevaar ook vermindert.”

  ht*ps://nos.nl/artikel/2335914-met-duizenden-demonstreren-op-de-dam-wat-is-het-risico-van-een-corona-uitbraak.html

  1. evil knievel

   1 virologe die dit beaamt tegen n hele horde anderen!
   Verder blijft t gewoon n feit dat iedereen;luister-“IEDEREEN!”zich aan de gemaakte regels hoort te houden!!!
   Hoe veel u dit ook probeert recht te lullen,blijft t n feit dat onzer Femke daar dus totale lak aan heeft gehad,net zoals al t sLinks gespuis dat t nu op racisme probeert te gooien maar de mensen trappen r niet meer in sLinks,uw dagen zijn geteld,GELUKKIG!!

  2. Original NL

   Fantasie figuur……
   Meisjes willen aan hem peuteren, vrouwen dringen zich op, drukken hun natte lippen op zijn mond, hun rimpelige décolleté in zijn gezicht. Zijn galeriehouder smeekt hem om meer werk. Als jong en veelbelovend schilder in de jaren tachtig is Maris Coppoolse de wereld al bijna moe…..
   Een onvervalste macho, maar een bij wie het besef van schuld steeds groter wordt…….
   Wanneer komt bij jou het besef dat iedereen je uitkotst willem?

  3. Vrijedenkert

   Maris Coppoolse,

   Vrouwendag 8 maart Madrid, mooi weer zonnetje en een briesje…

   Duizenden dames lopen gezellig door Madrid te demonstreren, in de weken erna duizenden besmettingen en duizenden doden in en rondom Madrid een van de ergst getroffen gebieden door Corona in Europa!

 12. Vrijedenkert

  Allemaal deuggeneuzel! Als er nu iemand of meerdere komen te overlijden door besmetting op of verspreiding via de demonstratie op de Dam hetzelfde BN’ers pauperrvolk nog eens vragen of het dit allemaal waard was!

  Als iemand van eigen familie, vrienden, collega’s of bekenden wordt besmet en komt te overlijden vraag ik me zeer af of ze nog dezelfde mening hebben…

 13. Cycle25

  Georgina doet me helemaal denken aan : Linkse meisjes geilen op rechtse praatjes.

  ht*ps://youtu.be/nqaKRjSyTLA

  Past precies bij haar profiel..

 14. SilverFox

  Alles voor hun “5 minutes of fame” … Weer even met hun onhebbelijke deughoofd op de televisie om “relevant” te blijven. Gelukkig mijn TV abonnement jaren geleden de deur uit gedaan.

 15. Drollevanger

  Is apartheid de oplossing voor de rascistische problemen in de wereld.
  Sommige (rassen) zijn slimmer dan andere (rassen)
  Wat IQ betreft lopen O-Aziaten voorop, en negers kunnen harder lopen.
  Daarom zal maar mondjesmaat een neger in een zwarte buurt een lonende supermarkt kunnen openen. Die plek wordt daar ingenomen door slimmere hardwerkende Koreanen.
  Daarom lijkt het dat bij grote (lichamelijke/geestelijke) verschillen tussen rassen/soorten, alleen apartheid kan werken.
  Of ben ik nu gek, Waren die Blanke Boeren in Z-Afrika zo gek nog niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.