PVV-politicus Henk Bres: ‘Ik ben enorme racist geworden! Grote dank aan de negers Jerry Afriyie en Sylvana Simons!’

De George Floyd-rellen maken het slechtste los in een heleboel mensen. Niet alleen in mensen als Femke Halsema, die het coronavirus plotsklaps niet meer boeiend vinden. Maar ook in mensen als de Haagse PVV-fractievertegenwoordiger Henk Bres. Hij meent te moeten melden dat hij door alle gewelddadige filmpjes een “enorme racist” is geworden.

Henk Bres, sinds 2018 fractievertegenwoordiger bij de PVV Den Haag, is gisteravond weer eens flink leeggelopen. Ditmaal naar aanleiding van onlusten die ontstonden bij Black Lives Matter-demonstraties. Hij stelt dat hij er een racist van geworden is. En nee, dat is geen frame of parafrase. Henk zegt het gewoon letterlijk in zijn tweet.

Hij is boos op “negers die geweld plegen” waarvan hij een hoop filmpjes heeft gezien in de afgelopen week. Het maakt hem misselijk stelt hij, en dat hij dat gevoel heeft komt door “deze twee negers” die hij zijn “grote dank” overhandigt. Hij voegt foto’s bij van Sylvana Simons en Jerry Afriyie, die niets te maken hebben met alle ontluisterende filmpjes uit de Verenigde Staten en daar dus ook niet verantwoordelijk voor gehouden kunnen worden.

Het is zeker niet voor het eerst dat Bres finaal uit de bocht vliegt en racistische opmerkingen maakt.

Hij maakte zich in de zomer van 2018 schuldig aan antisemitisme. Afgelopen zomer ging hij helemaal ver door op Twitter tekeer te gaan tegen “vieze nikkers” die door een “goede Hitler” zouden moeten worden uitgeroeid.

In september had Bres het nog over een “kansenpareltje” dat een “kankeraap” zou zijn, en afgelopen december vond de PVV’er dat Jesse Klaver “onder de stront” gespoten moest worden door boze boeren. U snapt: de lijst met volstrekt ontoelaatbare racistische, haatdragende, opruiende en agressieve bagger die de afgelopen jaren uit de mond van deze ‘volksvertegenwoordiger’ is gekomen, is lang.

Ruim een jaar geleden verscheen daarom op De Dagelijkse Standaard al een oproep gericht aan de PVV om Henk Bres de laan uit te sturen als fractievertegenwoordiger. Dat heeft de partij toen verzuimd, en stelde slechts een hallucinant persbericht op. “Wij walgen van racisme en discriminatie en dit onderschrijven wij allemaal,” schreef de partij destijds. Maar kroop weg voor de consequenties: “Henk heeft dit op eigen rekening geretweet uit emotie,” aldus het commentaar op “goede Hitler”-/vieze nikkers”-opmerking.

Bij deze krijgt de PVV nogmaals de kans om zichzelf te ontdoen van een racist. Als de partij daadwerkelijk walgt van racisme kan het toch niet een nota bene zelfbenoemde racist commissievergaderingen namens de partij laten bijwonen?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

130 reacties

 1. Original NL

  Het is een feit dat het optreden van genoemde zwarten veel kwaad bloed zet onder de blanke bevolking.

  1. Canta

   Original NL
   Het is een feit dat het optreden van genoemde zwarten veel kwaad bloed zet onder de blanke bevolking.

   Ik ken ook een hoop blanken die door hun optreden veel kwaad bloed zetten. Moet ik daar dan alle blanken op aankijken?

 2. Robert75

  Geweldige man die Henk Bres. Die maakt van zijn hart geen moordkuil die zegt hoe die zich voelt en doet zich niet beter voor als dat die is. In tegenstelling tot bv Sylvana Simons en Jerry Afriyie die hu mond vol hebben over racisme. Die zien achter elke boom racisme. Maar in werkelijkheid zijn het zelf gewoon racisten

  1. Marija

   Laat “men” eens bedenken hoe goed wij en “zij” het in Nederland hebben.
   In alle vrijheid je mening geven, niet hoeven werken kennelijk, en toch lekker uit de ruif vreten. Tel uit je winst.
   Zal je in weinig andere landen zo goed treffen.
   Dat men hier rotzooi kan trappen zo het uit komt, ik heb ook schoon genoeg van al die gasten die wat te klagen hebben.
   Maar als je weet dat men erg tolerant is gaan ze steeds verder, tot de kruik barst.
   Als je bij een grote bek in elkaar wordt geramd, hou je je kop wel en anders, ga lekker terug naar je moers land.
   Kunnen wij ons land weer opschonen en opbouwen.
   Henk zegt het recht voor zijn raap maar geloof maar dat veel het met hem eens zijn.

  2. Canta

   Robert75
   In tegenstelling tot bv Sylvana Simons en Jerry Afriyie die hu mond vol hebben over racisme. Die zien achter elke boom racisme.

   Als je de commentaren hier leest, dan is er maar 1 conclusie. Sylvana Simons en Jerry Afriyie hebben gelijk. Gelukkig is het maar een klein percentage van de Nederlanders die hier zo reageren.

   1. Robert75

    Ja maar het zijn voornamelijk negers en moslims die discrimineren/ Negers zien overal discriminatie in, en moslims hebben een teringhekel aan alles en aan iedereen zolang het geen moslims zijn

    1. Canta

     Robert75
     Ja maar het zijn voornamelijk negers en moslims die discrimineren.

     Is dat zo???? Word jij 3 à 4 x per maand aangehouden om je te legitimeren?
     Word jij aangehouden in je auto en gevraagd of die auto wel van jou is?
     Word jij als je een wandelingetje maakt door een duurdere wijk, staande gehouden om je te legitimeren en als je verder mag gaan wordt gevolgd niet alleen door die politieauto maar ook nog een motor en agenten op een fiets en als je dan vraagt waarom het antwoord is: jullie lijken op criminelen?
     Moet jij als je even in de geparkeerde auto naar muziek luistert, je legitimeren en wordt je auto doorzocht?
     Dit is maar een heel klein beetje van wat een niet-blanke in Nederland overkomt. Ik heb me, als blanke, nog nooit hoeven te legitimeren op straat.
     Jij wel?

     1. Rammstein

      Bronnen graag voor wat je beweert, Canta. Anders moeten we er vanuit gaan dat je uit je onderbuik kletst.

      Ik heb een gitzwarte Angolese schoonzoon die al 22 jaar in Nederland woont en dit soort verhalen zijn hem vreemd: ik heb hem er vaak naar gevraagd, maar naar zijn zeggen is hij in al die jaren 3 keer gediscrimineerd (2 keer toegang geweigerd, 1 keer op zijn huidskleur aangesproken). Dat is dus een gemiddelde van eens in de zeven jaar. Als ouwe lul word ik vaker gediscrimineerd op mijn leeftijd.

     2. Cycle25

      Word jij aangehouden in je auto en gevraagd of die auto wel van jou is?

      Lol, auto….leeghoofd, bolides van meer dan een ton..

     3. Vliegenvanger

      In veel gevallen maken ze het er zelf na.
      Kijk ook eens na opsporing verzocht. Laat ze beginnen bij zich zelf, en dan pas er andere bij betrekken.

   2. Marija

    Dat heet oorzaak en gevolg.

   3. Sando

    Maar dat loopt heeeel snel op is echt niet tegen te houden

   4. Tom Bombadil

    Ehm door het steeds maar weer beledigen van ons blanke mensen door ons racist te noemen. Wordt ik inderdaad ook wel een beetje rascistisch kijk als ik nou zelf een mooie kstoen

  3. Beukman

   @Robert
   Ik begrijp dat Bres zijn hart wél mag luchten en Sylvana en Jerry niet?

   1. Blitzkrieg

    Hate doctor : Je hebt je zin nu toch, de ene tegen de andere zo zie je het toch graag sadist.

   2. Robert75

    Dat zeg ik niet maar dan moet je wel met feiten aankomen. Alleen Sylvana en die andere malloot die komen niet veel verder dan een doodnormaal kinderfeestje als racistisch bestempelen omdat er een paar mensen rondlopen die hun gezicht gekleurd hebben. Veel verder komen ze ook niet. Logisch als je je bedenkt dat echte racisme hier in Nederland nauwelijks voorkomt.

    1. Beukman

     @Robert
     Sylvana heeft in zeer beschaafde Nederlands uitgelegd dat kinderen en volwassenen worden uitgesloten en gekwetst door de kleur van Piet. Ze worden er rond Sinterklaas mee gepest, en het rijt onverwerkte trauma’s open. Sylvana heeft in uiterst eloquente bewoordingen voorgesteld om om die reden die kleur geleidelijk te veranderen.

     Nu Henk. Wat zegt Henk over zwarte mensen?

     Ik zeg uitroeien met een GOEIE H*tler!

     En nu vind je dat Henk wél zijn hart mag luchten en Sylvia niet?

     1. Blitzkrieg

      Beukman :
      Je inspireert, deze draag ik op aan jou.
      Noisuf-X – The Typical “Fuck You” Song
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=MEBsEjCYou8

     2. Robert75

      Ja dat zeg ik toch ze komen niet veel verder dan Sinterklaas. Maar goed ik zeg ook niet dat racisme niet voorkomt in Nederland. Zoals ze bij sommige gemeentes diversiteit promoten. En dat betekend dat je als blanke Nederlander ook niet meer hoeft te solliciteren. Dan valt de keuze natuurlijk voor een kleurling. Maar daar zijn negers niet het slachtoffer van maar gewoon de blanke Nederlander, maar daar horen we die Sylvana niet over.

     3. Beukman

      @Robert
      Sylvana maakt zich sterk tegen de discriminatie van gekleurde mensen. Waarom zou ze dan óók haar mening moeten geven over het voorrangsbeleid bij de Overheid?
      Er zijn wel meer dingen waar we haar niet over horen. Niks bijzonders: niemand heeft het over alles. Iedereen heeft wel een specialiteit (met uitzondering van de potsers op DDS uiteraard).

     4. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Sylvana maakt zich sterk tegen de discriminatie van gekleurde mensen.”
      Ik dacht dat bij “je sterk maken tegen discriminatie” nu juist de huidskleur achterwege moest blijven. Sylvana zet alleen maar aan tot discriminatie, jij ook trouwens.

     5. Fe

      nee bekmannetje het is omgedraaid , omdat ss elke week wel wat loopt te kotsen doet Henk het nu ook een keer. bij ss zit bekmannetje te slijmen en te draaien om te rechtvaardigen en bij Henk uiteraard veroordelen.

      bekmannetje is immers een misselijke selectieve zuigt rol

 3. plakband

  Henk Bres is beslist niet de enige die dat proces heeft doorgemaakt
  Velen zullen hem (in stilte) volgen.
  Anti-linkse meningsuiting wordt immers zwaar gestraft.

 4. Bullshit16

  Allemaal de schuld van die linkse deugknollen die pleeborstel moet gewoon ons land verlaten dat is de grootste rasist alles wat Nederland is moet weg en laat ze die zwarte piet hater ook mee nemen wand die neger is ook een rasist dus henk heeft op dat punt groot gelijk
  Kijk ook maar even hoe die linkse overheid weer bijna een miljard euro over de balk gooit het is een schande je ziet het op blue tiger studio
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Maris Coppoolse

   Laat ze die zwarte piet hater ook mee nemen wand die neger is ook een rasist dus henk heeft op dat punt groot gelijk”

   Primitiever kan haast niet.

 5. lotje

  Ik denk dat de meeste mensen er zo over denken. Deze twee zwarten willen graag gediscrimineerd worden. deze onderontwikkelde zwarte idioten kennen maar drie woorden. Rascist, fascist en discriminatie. Daarom heeft heel nederland een hekel aan deze zwarte pieten.

  1. Original NL

   Q…Daarom heeft heel nederland een hekel aan deze zwarte pieten……
   Behalve natuurlijk de deugkneuzen van d66 , gr links en de pvda met als woordvoerder crop poolse sla.

  2. Canta

   lotje
   “Deze onderontwikkelde zwarte idioten. Deze twee zwarten willen graag gediscrimineerd worden”.
   De vorige keer had je het al over mensen die naar antiracisme-demonstraties gaan, mensen zijn die zelf de hele dag discrimineren.
   Ik weet niet hoe ontwikkeld ( lees opleiding) jij bent maar van je logica klopt helemaal niets. Maar misschien kun jij het me uitleggen.

 6. Peetjoh

  Ze hebben wel degelijk wat te maken met die filmpjes. Net zoals wij volgens hun schijnbaar schuldig zijn aan slavernij. Zijn hun dan schuldig aan donker geweld. Want we gaan niet met 2 maten meten. Henk heeft weer eens gelijk.

  1. Original NL

   Aan het vermoorden van zuid- afrikaanse blanken door zwarten gaat ss voor het gemak maar voorbij.

   1. Canta

    Original NL
    Er wordt op deze site regelmatig gesproken over moslims en zwarte mensen die ons
    onze cultuur willen afnemen en daar maken we ons hier verschrikkelijk kwaad over.
    Nou is moord altijd af te keuren, wie dan ook de dader is. Blanken hebben echter eeuwenlang de cultuur van de autochtonen in Zd Afrika afgenomen en niet alleen dat maar ze maakten de autochtonen ook nog eens 2derangs burgers die niets meer te vertellen hadden in hun eigen land.
    Daar ga jij voor het gemak maar even aan voorbij.

    1. Blitzkrieg

     Canta :
     Quote : “Blanken hebben echter eeuwenlang de cultuur van de autochtonen in Zd Afrika afgenomen en niet alleen dat maar ze maakten de autochtonen ook nog eens 2derangs burgers die niets meer te vertellen hadden in hun eigen land.”
     Heb ik geen reet mee te maken, ik leef geen eeuwen geleden maar nu; bovendien leef ik in Nederland en niet in Zuid Afrika.

     1. Canta

      Blitzkrieg
      In 1994 ( dus 26 jaar geleden) kon de zwarte bevolking hun eigen land besturen. Daarvoor hebben de blanken dat eeuwen gedaan.
      Zd Afrika werd er bij gehaald door Original NL, vandaar mijn reactie daarop.
      Jij leeft in Nederland. Reageer jij dan ook nooit op buitenlandse items want daar heb je dan ook niets mee te maken.

     2. Blitzkrieg

      Canta :
      Quote : “Jij leeft in Nederland. Reageer jij dan ook nooit op buitenlandse items want daar heb je dan ook niets mee te maken.”
      Hou me ten goede maar volgens mij niet of nauwelijk want het interesseert me gemiddeld maar heel erg weinig. Ik wil gewoon een beetje normaal met elkaar kunnen samenleven in Nederland en voor de rest lekker met rust gelaten worden. Iedereen die constant met een magneet het zogenaamde racisme wil uitpijlen om daar vervolgens gemaakt verontwaardigt over te zijn kan maar beter ver uit mijn buurt blijven.

    2. Marija

     Ouwe koeien mop.

    3. Tom Bombadil

     Ah ok dus omdat onze voorvaders misschien ooit eens iets verkeerd hebben gedaan moeten alle generaties na deze voorvader hier ook voor bloeden… Logisch.

     Was nooit een racist. Maar wordt het langzaam maar zeker wel door al die bullshit die we over ons heen krijgen.
     Mevrouw Simons vergeet te melden dat wij west Europeanen de eerste waren die slavernij afschaften. Dat de afrikaanse stammen de grootste handelaren van slaven waren en het midden oosten de grootste slaven houders. Ook hordes blanke mensen waren slaven. Vooral Ieren maar als je deze flapdrollen zoals die van kozp of ss moet geloven waren wij blanke Europeanen de grootste en enige slaven houders….
     Verder zou mevrouw Simons dankbaarder moeten zijn voor de kansen die ze hier in nederland heeft gekregen. En niet zon snowflake zijn. Ik heb het veel vaker meegemaakt dat blanke mensen gediscrimineerd werden dan donkere mensen.(kaaskop, kk blanke, witte Boterham, bleekscheet, niet de ergste dingen maar toch)
     Heb het ook veel vaker meegemaakt dat donkere mensen onder elkaar rascistisch zijn.
     Het zal waarschijnlijk wel nooit bij hun op komen dat ze gewoon makkelijk te haten personen zijn en dat de meeste haat die ze krijgen niks met hun huid kleur te maken heeft maar met hun uitspraken en gedrag.
     En tot slot. Zonder slavernij hadden al deze donkere mensen in een hutje ergens in het regenwoud gezeten of zoiets.

     1. Canta

      Tom Bombadil
      Bij jouw hele verhaal krijg je het kinderlijke gevoel van: maar hij doet het ook!!! Ja klopt, niet alleen blanken hebben aan slavernij gedaan
      en zelfs vandaag de dag worden er nog mensen als slaaf gebruikt.
      Welke vorm en door wie dan ook gedaan: het is altijd fout.
      En wat de afschaffing van de slavernij betreft: wij waren NIET de eerst maar de LAATSTE.
      In 1803 werd het in Denemarken afgeschaft.
      In 1843 werd het in GB afgeschaft.
      In 1848 werd het in Frankrijk afgeschaft.
      In 1863 werd het in Nederland afgeschaft.

 7. Beukman

  Leuk, maar Henk Bres was al een racist toen die twee nog in de luiers zaten.
  Zoals Tim terecht opmerkt: Bres is een puberaal Gilles de la Tourette-gevalletje dat zelfs bij zijn eigen PVV niet best ligt.

  Wat Henk niet zal kunnen verkroppen, is dat terwijl de blanke Haagse voetbalsupporters waar hij ook toe behoort regelmatig Den Haag slopen, terwijl de antifa-menigte die gisteren op de Dam stond, nog geen fietsventiel heeft losgedraaid.
  Dat steekt bij Henk.

  1. Fe

   leuk dat onze vol idioot weet wat Henk Bres denkt.

   1. Willem Wever

    Heeft tie blijkbaar van jou geleerd.

 8. Maris Coppoolse

  Zoals te vrezen was bevinden zich op DDS veel bewonderaars van Henk Bres.

  Pijnlijk onthullend.

  1. Marija

   Misschien zegt hij het onparlementair, maar het zou mij niet verbazen als het ook de mening van de zwijgende meerderheid is.

   1. Maris Coppoolse

    Het enige wat je dan kunt hopen is dat die meerderheid blijft zwijgen.

    1. Marija

     Moeten fascistische zwarten wel inbinden.

     1. Blitzkrieg

      Marija :
      Quote : “Moeten fascistische zwarten wel inbinden.”
      Jerry en anderen laten zich misbruiken door extremistische groepen zoals de antifa. Ze gaan hier net zolang mee door totdat iedereen een rot hekel aan elkaar heeft, daarna is het spelletje afgelopen en nemen ze de macht.

      Laat de tr0l met rust en laat de stokerijen geen invloed op je hebben.

 9. Fe

  ach , men wou de juwelier plunderen dus schoten ze de GEKLEURDE bewaker in koele bloede dood. Een black live stond even in de weg dus matters het niet meer zoveel.

  De nu ontstane hoax over racisme heeft slechts mijn denkbeelden gesterkt dat als je je kansen pakt in het leven je alles worden kan en als je een mislukkeling wil zijn dat vanzelf lukt.

  De mislukkingen schieten nu een bewaker dood voor eigen gewin. Wat een top demonstratie.

  Slechts 1 oplossing rest in deze , de plunderingen beëindigen desnoods door met scherp op de benen te schieten. Deze idioterie moet gewoon nu stoppen

 10. Bokse

  Op je knieën voor de zwarte medemens is blijkbaar het nieuwe normaal

  1. Maris Coppoolse

   Henk Bres vertegenwoordigt voor jou kennelijk het nieuwe normaal.

   😠

   1. Fe

    nee , hij bevestigd de oude normaal sufferd

 11. Sleipnir

  Henk Bres zegt gewoon wat vele Nederlanders nu vinden, dat gezeik van die kleurlingen moet maar eens afgelopen zijn, wie wind zaait oogst nu eenmaal storm, uiteindelijk is niet iedereen zo maf om op je knieën te gaan om de voeten van een neger of negerin te zoenen, dat types als Beukman en zijn bekakte vriend met de duizend aliassen nu zo maf zijn……..

  1. Maris Coppoolse

   Sleipnir komt trots uit voor zijn platte racisme. Hij treft hier veel medestanders.

   De redactie DDS zou zich eens achter de oren moeten krabben. Dit gaat de reputatie van het blog onvermijdelijk aantasten.

   1. Rinus Remstreep

    De redactie DDS zou zich eens achter de oren moeten krabben. Dit gaat de reputatie van het blog onvermijdelijk aantasten.

    Dat zou de redactie inderdaad moeten , maar dan niet voor degenen die jij bedoelt . Het is inderdaad iets om je voor doos te schamen dat jij hier nog steeds aanwezig bent . De smeerlap die etaleert met p*d0fielie .
    Daarnaast ben je ook nog een smerige NSBer , iets wat je ook niet onder stoelen of banken steekt met jouw antisemitisme.
    Nogmaals de redactie zou jou met al jouw alter ego’s hier permanent moeten verwijderen. En inderdaad om het feit dat ze zich moeten schamen voor een aanwezige viespeuk die kinderen lastig valt .

  2. Canta

   Sleipnir

   Je gaat je bijna schamen dat je blank bent als je jouw commentaar leest.
   De arrogantie van iemand met een blanke kleur die denkt dat hij beter is dan welk ander kleurtje dan ook. Maar gelukkig weten we dat arrogantie vaak een reactie is om een minderwaardigheidscomplex te verbergen.

   1. combat le pelicule

    Onzin beukhol/canta, het zou je sieren als je eens de realiteit onder ogen zou zien…

    1. Canta

     combat le pelicule
     “Onzin beukhol/canta, het zou je sieren als je eens de realiteit onder ogen zou zien…”
     En jij gaat me nu natuurlijk vertellen dat JIJ weet wat de realiteit is.

 12. Brenda Welsh

  PVV is partij voor de vrijheid, alleen voor blanken. Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben.

  1. Maris Coppoolse

   De PVV zal hoogstwaarschijnlijk niet optreden tegen deze viespeuk.

   1. Fe

    heeft henk niet gedoucht ?

  2. Fe

   Dan moet je toch is wat beter je oren te luisteren leggen bij de allochtoon met een normale baan 🙂 🙂

   Dan hoef je enkel te luisteren en hoef je zeker niet gestudeerd te hebben

  3. combat le pelicule

   Ja jullie zijn zo anti-Nederlands als het maar kan, het liefst willen jullie Nederland opheffen en haar oorspronkelijke bewoners het land uit schoppen.
   Wij, in jullie ogen blanken, moeten netjes ons mond dichthouden, vooral niet opkomen voor onze cultuur en tradities dat is waar jullie globalistische idioten aan wensen te werken…

 13. Mar

  “Niet alleen in mensen als Femke Halsema, die het coronavirus plotsklaps niet meer boeiend vinden. ”

  Wat een laag bij de grond opmerking.

  Begrijp dat links kapot gemaakt moet worden, maar je kan ook doorschieten.

  1. Fe

   bevallen de feiten weer niet mar ? je lijkt valsema zelf wel

 14. Marija

  Henk ontploft een dezer dagen wel.

  1. Klaas de Witt

   jep, totaal irrelevant stuk morbide obesitas.

 15. Heras

  Het is te triest van woorden, want er zijn zoveel getinte mensen die wel goed zijn.
  De sfeer wordt verpest door types als simons en afryie. Juist door hun negatieve acties zijn blanken anders gaan denken over zwarten. Dus, ze hebben alleen maar haat gekweekt. Eigenlijk zou de regering dit soort mensen moeten stoppen, desnoods door wetgeving, voordat het uit de hand loopt.

  1. Maris Coppoolse

   Nee hoor, Heras, alleen mensen die moeite hebben met zwarte mensen zijn verder doorgeschoten naar racisme.

   1. Kristalix

    Het lijkt me dat er een paar zijn die de boel opnaaien. Gewoon aanpakken en afvoeren
    Ze zijn hier uit het Nederlandse gedachten goed. Hebben schijt aan Nederland en Nederland, cultuur en gebruiken.

    Of je doet mee, of oprotten. In geval van Afriyie en Simons oprotten.

    1. Maris Coppoolse

     Ze wonen hier met meer recht dan jij, Kristalix.

     1. Rammstein

      Hoe kom je daarbij, Maris Mongoolse?

     2. Maris Coppoolse

      Omdat Affriyie en Simons de kernwaarden van onze rechtsstaat ondersteunen en Kristalix duidelijk niet.

      By the way, R*mmstein, neem jij afstand van de uitlatingen van Bres en veel van zijn geestverwanten hier?

     3. Mart

      Welk RECHT?het recht van de hand op houder?Maar dan moet men de hand die hun voed niet bijten…..elke hond snapt dat.Dan krijgt die een schop,en bij weer gebeuren op straat getrapt.

     4. Rammstein

      Ik neem nooit afstand van wat wie dan ook zegt, debiel. Ik ben namelijk niet verantwoordelijk voor de uitspraken van een ander. Dus stel die vraag nooit meer aan mij.

     5. Rammstein

      “Omdat Affriyie en Simons de kernwaarden van onze rechtsstaat ondersteunen en Kristalix duidelijk niet.”

      Waaruit leid je dat af? Naar hun uitspraken en handelen te oordelen ondermijnen ze de rechtsstaat op alle mogelijke manieren en proberen ze andere Nederlanders te demoraliseren.

     6. Maris Coppoolse

      R*mmstein is een beetje laf en beweegt soepel mee met het weerzinwekkende racisme in deze draad.

      Als je geen moraal hebt is moreel stelling nemen niet zo makkelijk.

     7. Blitzkrieg

      Maris Coppoolse :
      Quote : “Als je geen moraal hebt is moreel stelling nemen niet zo makkelijk.”
      Ik weet dat stellingsname niet je sterkste kant is, men kan echter niet zeggen dat je niet je best doet.

      PS:
      Mijn tante ouwe Greet had een bijzondere kip, die was nog slimmer dan jij.

     8. Rammstein

      Het racisme in deze draad wordt er door jou met de haren bij gesleept, Simon Brouwenstein. Ik ben niet van plan om met die idiotie van jou mee te gaan.

  2. Jack Flash

   Nuchtere mensen, ongeacht welke huidskleur stinken hier niet in Heras.
   Laat ze maar lekker stoken, uiteindelijk weten we wel beter.

  3. Blitzkrieg

   Heras :
   Quote : “Eigenlijk zou de regering dit soort mensen moeten stoppen, desnoods door wetgeving, voordat het uit de hand loopt.”
   Wanneer snap je nu eens dat dit soort mensen subsidie krijgt van de overheid. KOZP en Jerry worden gewoon gesponsort door de belasting betaler. Mensen moeten tegen elkaar worden uitgespeeld; verdeel en heerst.

 16. Kristalix

  De tent afbreken. Winkels plunderen? Geen alledaags straatbeeld in geciviliseerde landen. In Amerika is dit zeker niet de eerste keer en ook niet de laatste. Om maar te zwijgen van de zittende president die niets ziet in de escalatie. Of dit de oplossing is betwijfel ik ernstig.

  Het

 17. Robert75

  Sylvana maakt zich sterk tegen de discriminatie van gekleurde mensen

  Klopt. Dat blanke mensen gediscrimineerd worden door notabene overheidsinstanties daar hoor je haar inderdaad niet over. Want dat interesseert haar geen reet Dat is nu eenmaal de dubbele standaard die ze hanteren.

  En dat jij die dubbele standaard goed praat dat zegt dan weer veel over jouw.

  1. Beukman

   @Robert
   Er zijn wel meer dingen waar we haar niet over horen. Niks bijzonders: niemand heeft het over alles. Iedereen heeft wel een specialiteit (met uitzondering van de potsers op DDS uiteraard).
   Overigens discrimineert de Belastingdienst niet alleen kaaskoppen, maar ook onder andere mensen met een dubbele nationaliteit. Eigenlijk discrimineert de overheid zo’n beetje iedereen wel. Om verschillende redenen.

 18. Canta

  Rammstein
  Bronnen graag voor wat je beweert, Canta. Anders moeten we er vanuit gaan dat je uit je onderbuik kletst.

  Bron: televisiedocumentaire: “verdacht”, daar vind je nog veel meer van dat soort gebeurtenissen.

  1. Rene van der Grijp

   “De omvang van het probleem is onbekend, een pasklare definitie ontbreekt, laat staan dat de politie er een pasklare oplossing voor heeft­. En hoewel er binnen het korps veel aandacht voor is, blijkt het een lastig uit te roeien verschijnsel.

   Daarmee is het ook een onderwerp dat zich uitstekend leent voor een gelaagde documentaire, waarbij alle aspecten en perspectieven een plek krijgen. Helaas is Verdacht niet die documentaire.

   De makers kozen voor slechts één perspectief: dat van de mannen die onterecht staande werden gehouden. ­Tegen een witte of zwarte achtergrond (de symboliek ontging Lips niet) vertellen zij hun verhalen.”

   ht*ps://www.parool.nl/columns-opinie/verdacht-is-een-eenzijdige-docu-over-etnisch-profileren~bc450539/

   1. Canta

    Rene van der Grijp
    Ik zal niet beweren dat iedere gekleurde bewoner in ons land dergelijke ervaringen heeft. Het is echter wel een hardnekkig fenomeen. Ik zal een voorbeeld geven.
    In de jaren ’60 en ’70 had men ( net als nu trouwens) te maken met een woningnood. In die tijd werd die vaak aangepakt doordat mensen die één of twee kamers over hadden, die verhuurden. Zo ook bij mij thuis. Toen wij als inwoning een Surinaams stel hadden werd ons door een buurvrouw gevraagd: “Zijn jullie niet bang voor ze ?”. Bovendien vertelden vrienden van dat stel, die ook woonruimte zochten, dat ze naar een kamer wilde kijken maar er werd direct gezegd dat deze al was verhuurd. Hij geloofde dit niet en toen wij ( als blanke) het nummer belde om een afspraak te maken was er geen sprake van het feit dat de kamer al verhuurd was. Ook in krantenberichten werd er stiekem gediscrimineerd.
    Want wanneer er een Surinamer was die ergens had ingebroken dan stond er:
    de Surinamer …… Was er echter een Surinamer die een kind uit het water had gered dan werd het feit Surinamer niet vermeld.

    1. Rene van der Grijp

     @ Canta: xenofobie en racisme bestaan, dat ontken ik geenszins. Het is over de hele wereld zo en altijd zo geweest. En als ik het zeggen mag: in Azië en Afrika is het veel virulenter dan in West-Europa.

     Multicul werkt niet. Wen er maar aan.

     Wat etnisch profileren betreft: als jij een paar Marokkanen van een jaar of 20 in een BMW van anderhalve ton ziet langskomen vraag jij je dan niet af waar ze dat van betaald hebben?

     1. Canta

      Rene van der Grijp
      als jij een paar Marokkanen van een jaar of 20 in een BMW van anderhalve ton ziet langskomen vraag jij je dan niet af waar ze dat van betaald hebben?

      Ja, maar ik zou dat niet alleen bij Marokkanen denken maar bij jongeren van welke kleur dan ook.

     2. knabbel-001

      Als ik een paar Marokkanen van een jaar of 20 in een BMW van anderhalve ton zie langskomen vraag ik mij niet af waar ze dat van betaald hebben.
      Dat weet ik zo wel…

 19. Niemandalletje

  Observatie:
  Er blijken hier regelmatig “ophitsers” aanwezig te zijn, in reacties op allerlei artikelen.
  Hun doel is mij helaas duidelijk.

  All Lives Matter.

 20. Canta

  Blitzkrieg
  Hou me ten goede maar volgens mij niet of nauwelijks want het interesseert me gemiddeld maar heel erg weinig.

  Als het je allemaal zo weinig interesseert, wat doe je dan op deze site.
  En als het je allemaal zo weinig interesseert hoe kan je het dan hebben over het “zogenaamde racisme” is en dat mensen “Gemaakt verontwaardigd” zijn.
  Om conclusies te trekken moet je je ergens in verdiepen en zoals jij zelf aangeeft: het interesseert je allemaal niet.

  1. Rammstein

   Lazer nou eens een eind op, linkse zakkenwasser Canta. Je hebt het recht niet om anderen de maat te nemen, dominee. Je hebt ook niet het gelijk aan je zijde en je moraal deugt evenmin. Althans: die is niet zaligmakend, het is niet meer dan een mening.

   Als je zo voor diversiteit bent, accepteer en respecteer dan als allereerste andere meningen van je medelanders, ook al heb jij er andere standpunten over.

   Je bent gewoon een intolerante luldebehanger.

   1. Maris Coppoolse

    Als R*mmstein wordt geconfronteerd men normen en waarden ontstaat er bij hem altijd grote onrust, leidend tot hysterische scheldpartijen.

    De oorzaak is helder en dat is best wel pijnlijk.

    1. Rammstein

     Wat ik tegen Canta zeg, geldt 1 op 1 ook voor jou, vieze linkse rat.

     1. Maris Coppoolse

      Rustig maar, beste R*mmstein, je bent de jongste niet meer en een hart is een fragiel orgaan.

     2. Rammstein

      Maris Mongoolse is een aardig mens. Hij heeft een goed hart – het moest alleen gekookt op zijn rug hangen. En dan liefst zo laag dat de honden erbij kunnen.

      (Vrij naar Jules Deelder).

     3. Maris Coppoolse

      Sterkte, beste kerel. Met zoveel haat moet het leven een hel zijn.

     4. Rammstein

      Maris Mongool, mijn leven is een lolletje, louter rozegeur en maneschijn: ik ben volmaakt gelukkig. De enige dissonant is dat moralistische, goedkope en stupide gebral uit jouw scheve bek. Ik wens je een liefdevolle tyfus & tering toe.

     5. Beukman

      Ik moet me aansluiten bij Maris. Denk een beetje om je hart, @Rammstein. Je zou hier worden gemist.

     6. Rene van der Grijp

      Het hilarische van het dagelijkse gemoraliseer van Coppoolse is dat hij zelf helemaal geen empathie kent en dus ook geen Fingerspitzengefühl heeft voor wat moreel juist is.

      Psychopaten hebben moeite om dingen aan te voelen maar weten wel wat de geldende mores zijn en daar koketteren ze mee om zich voor te doen als een goed mens.

      Maar dat is dus een pose. Het komt niet uit het hart. Het hart van een psychopaat is kouder dan een vrieskist.

     7. Sleipnir

      En ik sluit mij aan bij Rammstein, ik wens jullie beiden een liefdevolle tyfus & tering toe. O ja en gangreen!

     8. Maris Coppoolse

      Ook Sleipnir is uiteraard een gelukkig en dankbaar mens.

      Jaloersmakend geluk.

     9. Rene van der Grijp

      “Rustig maar, beste R*mmstein, je bent de jongste niet meer en een hart is een fragiel orgaan.”

      Dit is bedoeld om te vernederen maar is verpakt als een goede raad.

      Typisch het werk van een uitgekookte psychopaat.

     10. Maris Coppoolse

      Ook de befaamde psychiater Dr. van der Grijp toont zich hier als een blijmoedig, humorvol en vergevingsgezind mens.

      Een fijne kerel, een parel op dit veelgelezen prachtblog.

     11. Rammstein

      Maak je geen zorgen Beuk, mijn hart is tiptop in orde en heeft het elan en de vibratie van een jonge vent. Mijn vader werd 95 en besloot toen zelf dat het genoeg was. Mijn oudere broers leven allen nog en ik werk dagelijks aan de verbouwing van mijn huis en mijn hart slaat ook na tien 25 kilo zakjes cement tillen nauwelijks sneller.

      Maar hoe staat het met jouw hart in dat sterk vervuilde en stressvolle A’dam?

     12. Beukman

      Goed om te horen @Rammstein. Je rookt niet en je drinkt niet en je doet veel aan lichaamsbeweging. Dan ben je waarschijnlijk een gezonde viriele vent met het juiste gewicht. Een beetje opwinding hier op DDS moet je hart dan ook wel kunnen hebben. Toch fijn om er even naar gevraagd te hebben.

      Ook ik ben best gezond, mede dankzij een goede levensstijl. Bovendien is dankzij corona de lucht in Amsterdam ongeevenaard schoon.

     13. Rene van der Grijp

      Mensen die van hun hart geen moordkuil maken hebben een streepje voor op binnenvetters.

      Overigens is Sleipnir (evenals Rammstein) iemand die zakelijk succesvol is geweest en in een schitterend huis woont. Zij geven hier slechts hun ongezouten mening en uit niets blijkt dat zij niet gelukkig zouden zijn.

      De smerige psychopaat probeert hen naar beneden te trappen door die suggestie te wekken.

      De waarheid is dat Coppoolse hier elke dag van vroeg tot laat z’n gif zit te spuien. Hij heeft niets anders om handen. DAN ben je pas ongelukkig.

     14. Fe

      bekmannetje is een mislukte t rol die uit de maatschappelijke ruif vreet en die geldstromen graag in tact houd. De sukkel heeft anders geen droog brood te vreten. Onderdeel van de dubbele agenda in de asielindustrie. Een verwerpelijk adept

     15. Maris Coppoolse

      “Overigens is Sleipnir (evenals Rammstein) iemand die zakelijk succesvol is geweest en in een schitterend huis woont.”

      De Belg van der Gijp weet dat je in het buitenland of in Boerenkoolstronkstradeel een heel aardig huis kunt kopen voor een appel en een ei. Hij weet ook als geen ander dat je op die verlaten plekken niet vanzelfsprekend een gelukkig mens wordt. R*mmstein, Sleipnir en René zijn de vleesgeworden waarschuwing dat als je gelukkig wilt worden je je wel drie keer moet bedenken voordat je de bewoonde wereld gaat verlaten.

     16. Fe

      hangt een intense stront lucht hier. Moet een behoorlijke stront vlek zijn.

     17. Rene van der Grijp

      Sleipnir woont aan de Nederlandse kust in een plaats waar de huizen niet bepaald goedkoop zijn. Dat weet Coppoolse heel goed.

      Coppoolse heeft weer alle hoeken van de ring gezien en weet van pure wanhoop niet meer wat hij zeggen moet.

      Het is meelijwekkend.

     18. Maris Coppoolse

      Dr. Van der Gijp kan in zijn atlas toch ook wel zien dat Ro*** niet aan de Nederlands kust ligt? Maar mogelijk beschouwt hij Hellevoetsluis ook als een een kustplaats.

      Maar zullen we weer naar de inhoud gaan: wat vind je van de uitlatingen van Henk Bres?

     19. Rene van der Grijp

      Ja, dat zijn plaatsen in de directe nabijheid van de kust en daar zit een prijskaartje aan. R staat bekend om z’n vele prachtige villa’s.

      Wat Bres betreft: die beschouw ik als een tokkie waar de PVV zo snel mogelijk afscheid van zou moeten nemen.

    2. combat le pelicule

     maris en co definieert het één en ander en schaart dat gelijk onder grote onrust meent als klein schoolmeestertje te moeten zeggen dat het hart een fragiel orgaan is.
     Kaapt het woord “haat” om zijn eigen simpele gedachtegangen te camoufleren, uiteraard sluit beukhol zich hier graag bij aan, deze bijgochems zijn natuurlijk volledig van de pot gerukt…

   2. Canta

    Rammstein
    Je bedoelt zoals velen hier respect tonen voor de mening van anderen. Dan worden ze natuurlijk niet voor alles wat lelijk is uitgemaakt.
    Ik zeg mijn mening ( dat mocht toch in dit land met een vrije meningsuiting) maar kennelijk accepteer jij dat niet.
    De documentaire al bekeken?

    1. Rammstein

     Mijn opmerking Canta, betrof juist jouw intolerantie t.o.v. rechtse meningen. Wat je nu doet is simpel de bal terug kaatsten. En daar trapt niemand meer in.

     Jij neemt zonder een spoor van twijfel aan dat jouw (linkse) mening de juiste is en veroordeelt van daar uit de rechtse mening die daar tegenover staat. Ben je van plan dat te veranderen?

     1. Canta

      Rammstein
      Laat me weten waar ik mij intolerant heb opgesteld.
      Ik heb even deze pagina gekeken hoe het met jouw respect voor andermans mening staat.
      Ik vond het volgende: Mongool/ stupid gebral/ scheve bek/ wens je de tyfus en tering toe/ linkse rat/ zakkenwasser/ luldebehanger.
      Nou, duidelijk een zeer respectvolle reactie op mensen die een andere mening hebben.
      Het coronakapje hoef je alleen voor neus en mond te houden hoor, niet voor je ogen!!!!

     2. Rammstein

      Canta, die prachtige predikaten waren niet aan jou gericht, dat weet je donders goed. Misbruik dat dan ook niet.

      Ze waren bestemd gericht aan de bloedzuiger die hier vrijwel dagelijks een nieuwe nick moet aannemen omdat hij weer eenas van DDS afgetrapt is, die door iedereen wordt gehaat en die ik inmiddels al vele jaren ken met al zijn psychopatische gedragingen.

      Maar ook jij hebt last van linkse hoogmoed en gaat er voetstoots van uit dat jouw mainstreammening de beste en juiste is.

    2. Rene van der Grijp

     Over de documentaire:

     “De omvang van het probleem is onbekend, een pasklare definitie ontbreekt, laat staan dat de politie er een pasklare oplossing voor heeft­. En hoewel er binnen het korps veel aandacht voor is, blijkt het een lastig uit te roeien verschijnsel.

     Daarmee is het ook een onderwerp dat zich uitstekend leent voor een gelaagde documentaire, waarbij alle aspecten en perspectieven een plek krijgen. Helaas is Verdacht niet die documentaire.

     De makers kozen voor slechts één perspectief: dat van de mannen die onterecht staande werden gehouden. ­Tegen een witte of zwarte achtergrond (de symboliek ontging Lips niet) vertellen zij hun verhalen.”

     ht*ps://www.parool.nl/columns-opinie/verdacht-is-een-eenzijdige-docu-over-etnisch-profileren~bc450539/

  2. Blitzkrieg

   Canta :
   Quote : “Jij leeft in Nederland. Reageer jij dan ook nooit op buitenlandse items want daar heb je dan ook niets mee te maken.”
   Dit is jouw quote waarop ik heb gereageerd, buitenlandse items boeien me vaak wat minder en reageer daar dan automatisch ook minder op.

   Quote : “Als het je allemaal zo weinig interesseert, wat doe je dan op deze site.”
   Hier trek je werkelijk alles wat ik gezegd heb uit z’n verband, er zijn namelijk weldegelijk items op DDS (relatief vaker niet buitenlands) die me wel interesseren.

   1. Canta

    Blitzkrieg
    Wanneer ik jouw woorden verkeerd begrepen heb dan spijt me dat.
    Ik beloof volgende keer beter te lezen.

    1. Blitzkrieg

     Canta : Zit wel goed hoor.

 21. Sando

  Neger mag niet meer negerzoen mag niet meer zwarte piet mag niet meer maar het humor boek de NEGER HUT VAN OOM TOM gelukig nog wel .

 22. Rene van der Grijp

  “Als je op zwarte mannen valt, heb je echt een probleem. Vrouwen, wit en zwart, die op zwarte mannen vallen, zijn vaak alleen en lopen tegen dezelfde dingen aan. Ontrouw, onbetrouwbaarheid, het onvermogen van die mannen om over gevoelens te praten. Een Nederlandse vriendin van mij had een donkere vriend. Zijn samen op vakantie geweest en noem maar op. Krijgt ze opeens een telefoontje van hem: blijkt hij op het punt te staan met een ander te trouwen.”

  Was getekend: Sylvana Simons

 23. Meriadoc Brandebok

  Als je je door Simons een racist laat maken ben je zo gek als eem deur. Bres heeft het buskruit natuurlijk niet uitgevonden.

  1. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “Bres heeft het buskruit natuurlijk niet uitgevonden.”
   De juiste therapie voor figuren zoals jij trouwens ook niet.

   1. Meriadoc Brandebok

    De afbeelding die Tim boven het artikel heeft geplaatst is wel treffend.

 24. Drollevanger

  Ik stel voor dat bij misdragingen tot boetes onder de 500 euro, het gekleurde deel van Nederlandse volk wordt vrijgesproken van betaling.
  Dat zal al die foute blanke Nederlanders leren. Denken die soms dat dit land van hen is?
  Dan moet ook nog een methode worden uitgedokterd om ook de Nederlandse deugmens onder dit Generaal pardon te plaatsen. Mogelijk met speciale pasjes die het lidmaatschap van Groenlinks, D66,PVDA, CU, bewijzen.

 25. Hamer Sikkel

  Henk Bres is buitencategorie aso.
  Hij is dusdanig gewelddadig racist; daar kunnen geen miljoenen Femke’s en Jesse’s tegenop – in geen miljard jaar.

  1. Niemandalletje

   Je doet anders behoorlijk je best.

 26. Response

  Als je deze man een ‘politicus’ noemt dan begrijp je iets niet. Al maakt hij van z’n hart geen moordkuil, de tot nu toe door hem gedane uitspraken zijn m.i. grotendeels ondoordacht en van een dubieus niveau. Hoort niet in een politieke partij thuis.

 27. 56RdK

  @Robert 75, je hebt inderdaad gelijk!

  En niet alleen ten aanzien van het discrimineren, wat denk je van Afrika bijvoorbeeld, na ruim zeventig jaar ontelbare miljarden aan hulp niet voor niks nog steeds een grote oneindige beerput.

  En moslims leven volgens hun ideologisch boek dat nog erger is dan Mein Kampf, dus …

  Trouwens, de bevolking in onze gevangenissen en in opsporingsprogramma’s, die maar een tipje van de sluier oplichten, zegt meer dan genoeg!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.