Reconstructie: Femke Halsema geeft schuld demonstratie-clusterfuck aan Grapperhaus, Telegraaf en “rechts Nederland”

De communicatie tussen minister Ferd Grapperhaus en burgemeester Femke Halsema is vrijgegeven. En daar komt een beeld uit naar voren dat niet bijster gunstig is voor de GroenLinks-toppolitica. Ze eist van de minister dat hij naast haar gaat staan, en geeft de schuld voor de uit de hand gelopen toestanden aan de Telegraaf en “rechts Nederland”.

De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema staat er voor de tweede keer in één week belabberd op. Eerst doordat ze actief meehielp het coronavirus te verspreiden door een massa-demonstratie in Amsterdam gewoon toe te staan middenin een pandemie. En nu nog een keer, doordat uit de communicatie die heeft plaatsgevonden tussen de burgemeester en minister Ferd Grapperhaus een beeld uitstaat dat allesbehalve rooskleurig is voor de GroenLinks-bestuurder.

Maar oordeel vooral zelf:

Kortom, iedereen heeft het gedaan – behalve Femke Halsema. Grapperhaus gaf te weinig steun, De Telegraaf “gaat helemaal los” en rechts Nederland “ziet een gouden kans”. Iedereen heeft zogenaamd kwade bedoelingen, behalve Femke Halsema. Of zoals HP/De Tijd-sterjournalist Ton F. van Dijk het typeert:

“Bizar hoe Halsema de kritiek meteen framet als “rechts Nederland”. Dit verraadt een enorme politiek ipv bestuurlijk perspectief op haar eigen functioneren. “Als je kritiek hebt ben je rechts”. Het wordt steeds erger. Het ging om de volksgezondheid en het naleven van regels.”

Inderdaad: het wordt steeds erger met Femke Halsema. Tijd dus dat de motie van wantrouwen tegen haar, van FVD en VVD, door een meerderheid van de Amsterdamse gemeenteraad gesteund gaat worden, waarna kan worden gezocht naar een eerste burger die wél competent is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Bullshit16

  Dat wijf spoort duidelijk niet typisch LINKS verstand ze haald er wel rare gedachten op na maar ja zo zijn al die linkse ratten ze knagen maar door net zo lang dat Nederland op de fles is racistisch kut wijf
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Maris Coppoolse

   “ze haald er wel rare gedachten op na ”

   Gelukkig is er altijd fris commentaar vanuit de inrichting van verstandelijk beperkten.

   1. Fe

    yeppo , je dagelijkse kerntaak

   2. Original NL

    Gelukkig hebben we wìm hùtten Goebbels, de eeuwig gebande aandoenlijke deugkneus.

    1. Vrijedenkert

     Ook linkse vooringenomen betweters hebben in dit land het recht om vanaf hun eenzame donkere zolderkamer met onzin te reageren op actuele gebeurtenissen!

 2. Maris Coppoolse

  Grapperhaus geeft duidelijk aan dat hij begrip heeft voor het besluit om in deze demonstratie ‘niet te gaan handhaven’. Halsema kon dit in alle redelijkheid opvatten als een politieke dekking van de Minister.
  Als Grapperhaus dan nadien de keutel intrekt kan ik me goed voorstellen dat Halsema zich verneukt voelt omdat ze ook weet dat de rechtse hyena’s, die haar al vanaf het begin willen lynchen, haar hierop zullen willen pakken.

  Een vies spelletje.

  1. Bullshit16

   Alfredje
   Is hellemaal geen vies spelletje

  2. CLoVis

   @lamlul

   ‘…dat de rechtse hyena’s, die haar al vanaf het begin willen lynchen’

   Wij zijn geen negers.

  3. FJ

   Ik denk dat het vieze spelletje gespeeld is door Femke, want door Grappenhaus maar oppervlakkig in te lichten (Hij wist niet, dat Femke de demonstraties te belangrijk vond om te verbieden), hoopte ze zich te hebben ingedekt.
   Maar toen ze op AT5 haar verhaal verkondigde, viel ze door de mand.
   Ze had Grappenhaus beter persoonlijk “net als Bridget Maasland met het slipje op de enkels” in kunnen lichten, want dan was haar verhaal misschien wel goed gegaan.

  4. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Quote : “politieke dekking”
   Van politieke dekking is er alleen sprake als er iets grondigs mis is.

  5. Cycle25

   Ga toch weg framer, de volgende keer een demo tegen het klimaat…de schuld komt door alle Nederlanders, je weet wel…al die rechtse hyena’s.

  6. Racerfirst

   Als je het links leest wellicht?
   MAAR
   Grapperhaus gaat af op haar expertise ter plaatse! (En stinkt daar bijna in haar plan)
   Want zij geeft dan aan 1000 mensen ipv 300 en hij heeft meer rellen als in usa voor ogen!
   Als hij later ziet dat het er wel meer dan 8000 zijn en haar slechte/niet optreden op en doorziet haar plan en wijst het af!
   Ik hoop dat recht gaat zegevieren en deze valse toverheks gauw haar waterloo vindt!!!

 3. Vrijedenkert

  Waarom heeft zij contact met Grappighaus om ruggesteun? Zij is helemaal zelf verantwoordelijk voor de onstane situatie en voor de handhaving in Amsterdam!
  En met prachtig weer tijdens Pinktserdagen, een vrije dag kun je als burgemeester zelf wel op je vingers natellen dat er duizenden fanatieke ultra-linkse en anarchistische demonstraten gaan afkomen op een door de gemeente goedgekeurde massabijeenkomst…

  Ik vroeg mij zondag al af, hoe zal dat morgen in Amsterdam gaan aflopen met die demonstratie met al die opgelegde maatregelen?

 4. Original NL

  Q….GroenLinks-toppolitica……..
  Tim..hoe verzin je het…lol.

 5. Kretoloog

  Fascinerend om te lezen hoe 2 bestuurders in de loop van de avond beseffen dat deze demo politiek veel explosiever is dan zij aanvankelijk dachten. En dan vervolgens zich proberen in te dekken door de ander (mede)verantwoordelijk te maken.

  Vergeet niet dat beiden omringd worden met persoonlijke adviseurs (ook wel politiek assistenten geheten). Die houden permanent de MSM en social media bij en zagen dus aankomen dat van deze demo stront ging komen.

 6. Beukman

  Wat uit deze app-wisseling blijkt is dat Ferd nodig met pensioen moet. Het is óf sluw óf dom van hem geweest om de burgemeester van Amsterdam zo in de kou te zetten. Of wat betekenen de woorden “geheel mee eens” anders: “totaal niet mee eens” soms?

  Femke’s uitingen over De Telegraaf zijn accuraat. Dat de krant een redeloze hekel aan haar heeft, werd al duidelijk toen de krant volslagen lariekoek opschreef over het incident met Femke’s zoon.

  1. Maris Coppoolse

   Hear, hear!

  2. Fe

   mevrouw haar eigen verantwoordelijkheid telt uiteraard helemaal niet. De hork wijst naar iedereen behalve de eigen boezem. Precies zoals we valsema kennen anderen voor haar karretje spannen nadat ze zelf dubieuze persberichten de wereld in helpt

  3. Vrijedenkert

   @Beukman,

   Haar zoon heeft niet zonder toestemming van eigenaar privebezit betreden en daar vernielingen aangericht?
   Haar man had geen onklaar gemaakt/nepwapen in bezit en haar zoon had deze ten tijde van het gebeuren niet bij zich?

   1. Beukman

    @Denkert
    Het ging om het wrak van een ouwe boot in een achteraf grachtje. De deur stond open voor zover nog aanwezig. Allemaal details die De Telegraaf “vergat” te melden.
    Ook het feit dat het om een onklaar gemaakt pistool ging dat als requisiet in films werd gebracht, was De Telegraaf ook even “vergeten”. Natuurlijk had de vader dat pistool officieel niet mogen hebben zonder vergunning. Big deal! Je moest eens weten wat ik hier allemaal in mijn la heb liggen.
    Tenslotte “vergat” De Telegraaf te melden dat Halsema zelf onmiddellijk naar de politie is gestapt. Expres niet de Amsterdamse, maar (ik meen) de Haarlemse, om een schijn van belangenverstrengeling te voorkomen.

    Het had allemaal maar weinig te maken met Halsema zelf. Het misselijkste van De Telegraaf was nog wel dat de krant haar haat jegens de burgemeester uitspeelde over het hoofd van de zoon heen.

    Feiten kom je alleen te weten als je een nette krant leest, zo blijkt eens te meer.

    1. Fe

     quote De Telegraaf was nog wel dat de krant haar haat jegens de burgemeester uitspeelde over het hoofd van de zoon heen. end

     hahahahaha , ons draaikontje , ventje van valsema breekt in bij een oude woonboot ( niet van hem dus ongeacht de staat) en heeft daarbij een onklaar gemaakt vuurwapen in zijn bezit (dus van wie dat ding is doet niets ter zaken) .

     Dat zijn de feiten . Echt wonderlijk hoe domme lege linkse hulzen vervolgens proberen te schieten op anderen.

    2. Bullshit16

     Beukman
     Het maakt geen zak uit het feit dat zei haar zoon van school haalt omdat er teveel negers en moslims op zitten dat zegt al genoeg
     Verder zei heeft een voorbeeld functie als je je eigen zoon niet fatsoenlijk op kan voeden dan hoef en kan en mag ze niet met andermans zaken te bemoeien dan is zei niet geschikt als burgemeester dan moet ze maar huisvrouw worden dan heeft ze meer tijd om haar kinderen groot te brengen maar nu steek jij je kop weer en het zand en alles goed lullen
     Stem fvd of PVV uit de eu

     1. Beukman

      Voor zover ik kan nagaan, wordt die zoon prima opgevoed, @Shit, weerbaar gemaakt ook tegen vuilspuiterij van bepaalde dagbladen.
      Ik neem aan dat jij als kind 2x per dag naar de kerk ging, nooit een rolletje snoep hebt gejat uit de Hema, en als tiener je piemel altijd in je broek hebt gehouden.
      Eerlijk gezegd denk ik dat je met dit voorbeeldige gedrag een stukje ervaring bent misgelopen wat je daarna nooit meer kan terugwinnen.

      We kunnen stellen dat De Telegraaf een grotere inbreuk op de gezondheid van de zoon van Halsema heeft gemaakt dan zijn moeder.

      Rond 1970 riep de hypokriete Telegraaf op om de VPRO te laten verbieden door de minister, omdat deze omroep het had gewaagd om een bloot wijf uit te zenden. Sindsdien is er weinig veranderd.

     2. Blitzkrieg

      Beukman : De telegraaf is een k*t krant, hij komt dan ook uit Brussel; net als al de overige kranten trouwens.

    3. Hardline

     Het ging om het wrak van een ouwe boot in een achteraf grachtje. De deur stond open voor zover nog aanwezig.

     en dat geeft iemand het recht om, zonder toestemming, prive-bezit te betreden ?

     1. Beukman

      Ben jij ooit een tiener geweest, @Hardline?

    4. Blitzkrieg

     Beukman :
     Quote : “Feiten kom je alleen te weten als je een nette krant leest, zo blijkt eens te meer.”
     Ik weet het, een hoop stront met een strikje blijft nog steeds een hoop stront.

     1. Fe

      ach laat gaan die misselijke flapdrol. Feiten zijn te zwaar voor hem das duidelijk. Ouwe boten mag je openbreken en onklare vuurwapens mag je meenemen tijdens zo een inbraak. Top verdediging toch ?

      Dit sjuet is dan gelieerd aan de asielindustrie zodat je ook begrijpt waarom het daar fout gaat. Als je binnenkomt krijg je de waarden van bekmannetje mee als nieuwkomer.

    5. Bullshit16

     Beukman
     Wat die bloote wijf hier nu weer mee nodig heeft weet ik niet maar goed
     Nee ik heb nog nooit een rolletje drop gepikt en nee ik ging maar een keer naar de kerk nu hellemaal niet meer met al die schandalen en nee ik heb ook nooit met een nep wapen gelopen overigens hij had geen nep wapen het was een echte wapen die het niet deed maar als zo’n mongool op je af komt dan schrik je toch wel wand ik kan niet zien of die het doet of niet dus ja daar kan je niet omheen

     1. Beukman

      Wat dat blote wijf ermee te maken heeft, @Shit? De Telegraaf heeft een lange traditie van net doen alsof ze pal staat vóór fatsoen. De werkelijkheid is dat ze heeft geprobeerd om dat uitgezonden blote wijf te gebruiken om de vrije meningsuiting de nek om te draaien.

      De knaap had inderdaad dat onklaar gemaakte wapen niet mogen hebben pakken. Tegelijk denk ik dat weinig gezonde jongens van zijn leeftijd de verleiding hadden kunnen weerstaan als ze er een bij hun ouders hadden zien liggen.

      Die boot stelde niks voor. De eigenaar zat er totaal niet mee wat er was gebeurd:

      De balorigheid van de jongens gaat het bewuste weekend van 14 juli nog een stukje verder. In de rommelige omgeving van de Cruquiusweg in Amsterdam-Oost zien ze een vergane ‘woonboot’ liggen. Nou ja, een boot met een kajuit. Je loopt er zo op. Een ondernemer van een bedrijf vlakbij omschrijft het wrak als ‘in staat van ontbinding’. ,,Vol afval.’’

      ad.nl/binnenland/ondernemer-die-dupe-was-van-halsema-s-zoon-het-stelde-weinig-voor~a050fdf9/

      Het zijn de politiek correcte moraalridders van DDS die ernstig geschokt zijn. Mietjes.

     2. Fe

      balorigheid ? hahahahaha wat een fatsoen heeft ons politiek correct sjuet.

      En maar doorbeuken dat menneke. Triest hoor

    6. Bullshit16

     Beukman
     Het maakt geen zak uit het is niet van hun dan moet je er met je poten van af blijven er staan ook genoeg huizen leeg dan vind jij dat ook goed dat ze gekraakt worden wand ja ze staan toch leeg ja en de eigenaar is niet bekend

     1. Beukman

      @Shit
      Een ouwe boot, half vergaan, die daar ligt te zinken. Niks waardevols binnen. En dan ga jij, deughannes, roepen dat een jochie dat zo’n boot opspringt schandelijk in overtreding is?

      Ik kom ook uit Amsterdam, en ik kan je verzekeren dat iedere normale jongen ruines van huizen, boten en zelfs auto’s inklom. Er waren toen gelukkig nog niet zoveel deugers als nu.

    7. Bullshit16

     Beukman
     Hoe je het wendt of keerd het deugt niet
     Ik ben geen deugmens maar ik wist wel wat mocht en wat niet mocht mij is altijd geleerd je blijft met je poten van anders mans spoelen af.
     Verder had ik ook geen tijd om met wapens te zwaaien wand van kinds af aan hielp ik mijn vader al mee dus ja dan weet je het al dat mag niet meer wand dan is het kinderarbeid nou ik kan je zeggen ik ben er niet minder op geworden ik heb het werken geleerd en heb een mooie jeugt gehad
     Tegenwoordig mag de kinderen geen klusjes meer doen dus gaan ze maar rotzooi trappen
     Klopt dat of niet

     1. Beukman

      Goed om te lezen dat jij goed terecht bent gekomen, @Shit. Nee, werken en verantwoordelijkheid dragen is zeker niet slecht voor een kind, als het maar niet te veel is.
      Lekker spelen hoort er ook bij. Geloof me, op een ouwe boot klimmen waar niemand meer naar omkijkt in een achteraf grachtje doet niemand kwaad en het valt ook niet onder rotzooi trappen.

  4. Doperwtje

   Grapperhouse en Halsema doen beiden hetzelfde, ze proberen de hete aardappel door te schuiven. Zo werkt dat helaas nu eenmaal in de politiek. Uiteindelijk is Halsema echter eindverantwoordelijk voor deze situatie, en zal daarom dan ook op de blaren moeten zitten.

 7. Fe

  mevrouw voerde dus WEDEROM een dubbele politieke agenda. Die van haarzelf en die van de minister

 8. Vrijedenkert

  Onder normale omstandigheden was dit een voorbeeldige demonstatie geweest!
  Maar daar gaat het niet om…

  Alle door de overheid opgelegde noodmaatregelen zijn door Halalsema opzij geschoven om deze demonstratie maar door te laten gaan…
  Persoonlijke motieven!

  Natuurlijk had zij kunnen weten dat op een nationale vrije feestdag duizenden bezoekers afkomen op deze massabijeenkomst en vooral met dat mooie weer en de reden waarom deze demonstratie is georganiseerd en het fanatisme onder deze groep aanhangers en demonstranten.
  Zelfs een kind had dit kunnen weten!

  1. Beukman

   @Denkert
   Achteraf heeft iedereen het opeens lang van te voren geweten.
   Vreemd toch dat niemand hier op DDS heeft gewaarschuwd.
   In Amsterdam circuleert inmiddels deze grap:

   – “Had je gehoord dat de Gemeente een nieuwe afdeling heeft opgericht?”
   – “Wat? Nog een? Wat dan?”
   – “Het is een afdeling die alles van tevoren ziet aankomen.”

   1. Fe

    met al het geneus in de prive van de burger zou je dat wel verwachten

 9. Lugor

  Grapperhaus, een echte CDAer.
  Bekende truc, anderen de schuld geven.
  Vraag maar aan Wilders en rat Verhagen hoe dat werkt.

 10. Meriadoc Brandebok

  Halsema blijkt buitengewoon incompetent.

  1. Maris Coppoolse

   Gelukkig deed Meriadoc deze mededeling vergezeld gaan van een grondige argumentatie.

   1. Hardline

    zoals de meeste van uw “mededelingen”

   2. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok :
    Quote : “Halsema blijkt buitengewoon incompetent.”
    Je bent wat laat maar verder geheel met je eens.

   3. Meriadoc Brandebok

    @Maris

    Het is mijns inziens evident dat Femke Halsemade situatie volledig heeft onderschat en zich vervolgens in de hoek heeft gemanouvreerd. Men wist immers al dat de demonstratie een enorm aantal demonstranten zou trekken. Dit is ook aan de leiding, waaronder de burgemeester, doorgegeven. In dat geval zouden de landelijke corona-instructies nooit kunnen worden gehandhaafd.
    Halsema heeft hier niets mee gedaan. Het gevolg was dat de demonstratie volledig uit de hand liep. Uit de geopenbaarde communicatie bleek daarbovenop nog dat zij tegen AT5 heeft gelogen en dat de minister daar verbolgen over was.

    Het gaat hier om een schrijnend staaltje van bestuurlijke incompetentie. Aboutaleb heeft laten zien hoe het wel moet.

    Eigenlijk moet men zich maar eens afvragen of ze wel geschikt is voor deze post. Bij een crisis is ze in elk geval niet in staat kordaat op te treden.

    1. Rene van der Grijp

     Het is niet zozeer incompetentie (deze vrouw is beslist niet dom) maar ideologisch fanatisme. Ze vond deze demonstratie belangrijker dan het handhaven van de corona-noodverordening.

     Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. Voor een burgemeester is dat een doodzonde.

     Van het begin af aan is duidelijk dat Halsema meer een linkse activist is dan een burgemeester die boven de partijen staat. Dit was zeker niet de eerste keer.

     Ik ben ervan overtuigd dat ze donders goed wist dat het veel te druk zou worden (en dat om 17:00 al was) en dat het appje naar Grapperhaus in het draaiboek stond om op die manier rugdekking van de minister te zoeken.

     Grapperhaus maakte de kolossale blunder om er in eerste instantie mee in te stemmen. Hij had meteen op de noodverordening moeten wijzen. Hij trapte dus in het opzetje. Pas later op de avond kreeg hij door dat hij erin geluisd was.

     Aboutaleb deed wat hij moest doen. Ziedaar het verschil tussen een bestuurder en een linkse activist.

     Halsema dient af te treden danwel te worden ontslagen. Als dat niet gebeurt dan is dat een enorme blamage voor Nederland.

  2. Kretoloog

   Wow, dat ik dat nog mag beleven. Want:
   Ik ben het eens met Brandebok, voor 100% zelfs!

   1. Henk-Jansen

    Je moet het beestje bij de naam noemen. Het heeft echter niets met links vs rechts te maken, want er zijn ook genoeg linkse politici die wel zeer competente burgemeesters zijn, zoals bijvoorbeeld haar voorganger Eberhard van der Laan en Ahmed Aboutaleb.

  3. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “Halsema blijkt buitengewoon incompetent.”
   Je bent wat laat maar verder geheel met je eens.

  4. Bullshit16

   Meri
   Wat voor een pilletje heb je gehad deze was niet van dictator 66 toch wand deze antwoord ben ik niet van je gewoon ga je nu ook anders denken en stem je fvd of PVV ik mag het hopen

  5. combat le pelicule

   “Halalsema blijkt buitengewoon incompetent.”

   Klopt en daar achteraan moet dan worden gezegd, “zij dient ontslagen te worden” dat deel mis ik uiteraard…

   1. Rene van der Grijp

    Brandebok heeft eergisteren al gezegd dat ze af zou moeten treden.

    1. combat le pelicule

     Goed zo

 11. C.A.Barstow

  Halsema is een verachtelijke hypocriete linkse troela.
  Maakt er een zooitje van en ja hoor de schuld schuif je gewoon af, typisch verachtelijk en smerig links.
  Totaal ongeschikt voor dit ambt.

  Stem FvD/PVV.

 12. Maris Coppoolse

  “demonstratie-clusterfuck”

  Dit soort creatieve taalvondsten vind je alleen op DDS.

  1. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Quote : “Dit soort creatieve taalvondsten vind je alleen op DDS.”
   Wat is er nu ineens mis met creatief? Je bent je speeltje met belletje zeker weer kwijt?

 13. George D

  Wanneer ziet deze jokerin in dat zij en de andere twee van de driehoek verantwoordelijk zijn voor het overtreden van de coronaregels. Nu lullen, beschuldigen, ontkennen, de Telegraaf erbij halen. Waarschijnlijk ook nog anderen erbij gaan betrekken. Zo probeert de leider, ha ha ha, van Amsterdam haar hachje te redden. Recht van demonstreren is goed. Maar je niet aan een noodwet (er kan namelijk bekeurd worden bij overtreding) houden is dom, zo niet misdadig. Een aanklacht en daarop een strafrechtelijke vervolging tegen haar en de overige twee van de driehoek zou op zijn plaats zijn.

 14. marianne71

  Beukman heeft ook een pistool in zijn lade liggen en vind dat doodnormaal? Nou ik niet, en ik ken ook niemand zonder vergunning met een pistool. Zal wel aan mij liggen.

  Ben het er wel mee eens dat de ‘geheel met je eens’ van Grapperhaus ook niet OK was.

  Echter vraagt Halsema in haar apje helemaal niet om goedkeuring, ze laat simpelweg weten hoe zij met deze situatie omgaan, ‘Dat je het weet’. Maar achteraf als hun beslissing bij heel veel mensen niet in het goede keelgat schiet wilt ze zich verschuilen achter anderen.

  1. Beukman

   Ik ben geen heilige, @Marianne, als jij in mijn la kon kijken dan zou je dat beamen. Maar naar mijn mening is het prima mogelijk dat iemand én een heilige is, én werkt in de filmwereld en vanuit die positie een onklaar gemaakt pistool in zijn la heeft liggen waarvoor hij nog geen vbergunning heeftg aangevraagd.
   Het valt hem wel te verwijten dat hij dat pistool niet nóg beter heeft opgeborgen, maar dat valt Femke niet te verwijten en ook niet de zoon.

   Het zinnetje “geheel mee eens” heeft tot misverstanden geleid. Ik kan me goed voorstellen dat Femke zich achteraf genaaid heeft gevoeld door Ferd. Wat wel blijkt uit de app-conversatie, is hoe professioneel Femke er mee om is gegaan: ze heeft de vuile was niet naar buiten gegooid.
   Tegelijk blijkt dat zij zich al heel snel bewust was van het dilemma op het moment dat de Dam volstroomde. Ze had er toen ook voor kunnen kiezen om demonstranten tegen te houden of te verwijderen.
   Als hierdoor rellen waren ontstaan – er was al gesproken van een ontvlambare situatie – dan had DDS nu tig artikeltjes geschreven met de strekking dat de extreemlinkse Femke kennelijk de gezondheid van de demonstranten meer waard vond dan de winkelruiten van de hard werkende middenstanders.

 15. Hans NL

  Amsterdam hangt vol met camera’s. De toeloop was al lang in beeld. Momenten genoeg om de toeloop te stoppen op een vreedzame manier.

  1. Maris Coppoolse

   hhhhh

  2. Maris Coppoolse

   HansNL lijkt me ook grondig ingevoerd in de problematiek van het handhaven van de Openbare Orde.

   1. Fe

    tja , van onder je tegel zijn ze moeilijk waarneembaar maar ze hangen er echt.

   2. Hardline

    niet op de persoon spelen wanneer je geen argument hebt.
    toont je eigen onwetendheid

 16. Cycle25

  Nog nooit zo’n onverantwoordelijk mens meegemaakt, wel trots paraderen met een mooie button, en dan de politie schuld geven, Grappenmaker, de Televaag, en nu als laatste……rechtse mensen, o ja….Jensen…die krijgt ook de schuld.

  1. Fe

   je vergeet wilders

   1. Cycle25

    Het nieuwe geluid zal en moet bestreden worden, zelfs VVD gaat voor antifa…alleen maar om PVV en FVD dwars te zitten.

    En mocht antifa niet lukken, kan het establishment eventueel beroep doen op IS.

 17. Duckday

  Zoon was de schuldige nee vader neemt het over Mw wast weer de handen in onschuld .Nu krijgen we het zelfde Mw doet alles goed de schuld gaat weer naar een ander Wederom wast handen in onschuld Ja komt systeem groen links wijzen naar een ander

 18. ervi

  Ach, Femke had het eerst even afgecheckt bij Mark, Karin en Fred. Zat wel goed. Reed s’avonds terug naar huis in haar Audi E -tron waarin accubatterijen zitten die functioneren dankzij Congolese kinderen die kobalt delven en sterven aan stoflongen en kobaltvergifitiging. Goed bezig Femke.

 19. gjverweg

  Zouden de policiti zelf wel weten dat ze van hoger af hun gangen in de gaten worden gehouden?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.