Sylvana Simons gaat nóg eens coronavoorschriften aan haar laars lappen voor demo: ‘We komen met meer dan 500!’

BIJ1-politica Sylvana Simons, in de frontlinie van de protesten tegen racisme, is na de manifestatie op de Dam niet van plan om voorlopig binnen te blijven. Sterker nog: ze wil 13 juni weer met honderden mensen gaan demonstreren. Dat het eigenlijk niet verantwoord is om met zoveel mensen samen te komen, deert haar niet.

BIJ1-politica Sylvana Simons gaat over pakweg een week opnieuw demonstreren tegen anti-zwart racisme. Dat heeft ze bekendgemaakt via Twitter, waar ze een bericht deelde over de familie van Mitch Henriquez. Henriquez is een Nederlandse man die in juni 2015 overleed tijdens een hardhandige arrestatie. Zijn familie gaat ter ere van dit trieste jubileum een demonstratie organiseren:

“Wij gaan binnenkort demonstreren tegen politiegeweld. We moeten nog een bevestiging krijgen van de gemeente, maar het plan is voor aanstaande 13 juni om 14.00 uur in Leidschendam. We krijgen nog te horen op welke locatie.”

Sylvana is in ieder geval van de partij, twittert ze. En ze gaat ervoor zorgen dat ze zeker niet de enige is die zal afreizen naar Leidschendam. Ze zegt:

“Spoiler alert: we komen met meer dan 500.”

Daarmee geeft de partijleider van de lokale Amsterdamse partij aan dat ze opnieuw waarschuwingen van medische experts in de wind slaat, die ook al kritisch waren over de duizenden mensen die afgelopen maandag op de Dam aan het protesteren waren tegen racisme. De anderhalve meter afstand werd niet consequent in acht genomen, en lang niet iedereen droeg een mondkapje. Bovendien werd de deelnemers aan de demonstratie na afloop aangeraden om twee weken in zelfquarantaine te gaan. Dat Sylvan op 13 juni alweer met spandoeken wil zwaaien op een plein in Leidschendam, geeft aan dat ze geen gehoor geeft aan die oproep.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

66 reacties

 1. lotje

  Nou politie en boa’s idioten . Er is werk aan de winkel er mag geslagen worden op die zwarten.

  1. Original NL

   De politie brandt zijn handjes niet meer aan zwarten..èèn schrammetje en je wordt gelyncht.

 2. Vera Camlet

  Geestdrift kun je haar niet ontzeggen, enig fanatisme is haar niet vreemd. Ze krijgt het ook nog voor mekaar. Ze is wel zo slim om niet te zeggen, minder, minder Kaaskoppen!

  1. Dirk Derksen

   “Ze is wel zo slim om niet te zeggen, minder, minder Kaaskoppen!”

   Nee, dan heeft haar achterban geen inkomen meer.

  2. Dirk Derksen

   “Kaaskoppen”

   Opmerkelijk dat mij dit nu pas opvalt. Hier wordt een scheldwoord voor Nederlanders gebruikt door een politiek links georiënteerd persoon die zeer waarschijnlijk vooraan staat bij anti discriminatie demonstraties.

   Hypocriet.

   1. CLoVis

    @Dirk

    lamlul heeft waarschijnlijk zelf een kaaskop
    en daarmee bedoel ik niet zijn hoofd.

  3. AlBundy

   Hoeveel bewondering je ook voor haar hebt, ze heeft gewoon schijt aan alle mensen die te leiden hebben gehad onder de corona nonsense…. Voor iemand die voor verbinding gaat is dit natuurlijk een beetje triest….

 3. Dirk Derksen

  “Spoiler alert: we komen met meer dan 500.”

  Ahum, volgens de laatste cijfers zijn jullie er al met maar liefst 2,38 miljoen. Gelukkig is niet iedereen van deze groep zo triest als Sylvana.

  1. Shadow1100

   Moeten die mensen niet werken?

   1. AlBundy

    Demonstreren is hun werk. Alles betaald door de Soros Foundation…;)….

   2. Original NL

    Van werken worden ze moe Shadow..handje ophouden gaat nog net.

   3. Cycle25

    Nee, linksch wil de werkmaatschappij afschaffen..

 4. Angelus pacis

  Politica??????????????

 5. FJ

  Provoceren dat kan ze, dat zie je hier ook weer. Dat domme schaap heeft echter niet in de gaten, dat haar acties discriminatie in stand houdt en zelfs verergert.

  Kijken of de Amsterdamse driehoek nu wel het lef heeft om in te grijpen op basis van de coronawetgeving of dat Femke haar oren weer laat hangen voor die zwarte schapen.

 6. AlBundy

  Tja, dit is uitlokken natuurlijk. Zolang de verordeningen nog gelden is dit dus strafbaar. Lijkt me een appeltje eitje. Oppakken die onruststoker.

 7. Politiek Profeet

  Leidschendam,daar waar het etnisch goed toeven is voor migranten,illegalen, klaplopers en minkukels,no go wijken en raddraaiers van allochtone huize.
  Daar zal deze nitwit zich thuis voelen….

 8. Maris Coppoolse

  Sylvana Simons is een verstandige vrouw dus ik weet zeker dat ze bij de door haar gewenste demonstratie de Corona-voorschriften zal willen respecteren. Uit niets blijkt het tegendeel.

  1. AlBundy

   @Maris Coppoolse

   Verstandige vrouw? Degene die zelfs in een madeliefje racisme ziet? Hou toch op. Het is een aandachtstrekker pur sang.

   1. Original NL

    Pol potse valt op SS…omgekeerd niet want een blanke ouwe zak.

  2. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Quote : “Sylvana Simons is een verstandige vrouw…”
   Gelukkig bepaalt iedereen dat voor zichzelf, kom alleen niet bij mij klagen als ze er een keer voor zorgt dat het een keer grondig mis gaat.

  3. Bas1974

   Maris Coppoolse, Sylvana Simons is een verstandige vrouw ? als zij daadwerkelijk een verstandige vrouw zou zijn dan had ze namelijk nooit achterlijke uitspraken gedaan en andere stommiteiten uitgehaald en nu begaat ze weet een stomme flater. het enigste wat ze doet is haat zaaien, discrimineren,mensen onterecht voor racist/ facist wegzetten, valse beschuldigingen uiten naar mensen met een andere mening,valse aangiftes doen, op kritische vragen loopt ze weg, tevens doet achterbaks andere mensen opstoken, en alleen maar leugens verkopen. de enigste racist is ze zelf, tevens heeft ze met uitspraken regelmatig de wet overtreden alleen ze is er (nog) steeds mee weggekomen maar het tij gaat nog eens tegen haar keren en dan mag ze zich tegenover de rechter verantwoorden. zelfs ex collega,s hebben ook al bevestigt dat ze gewoon een geestelijke afwijking heeft. dat mens heeft niks maar ook niks bereikt, kappersopleiding niet afgemaakt, bij MTV is ze weggetrapt zelfs DENK heeft ze eruit geflikkerd en ook bij andere werkgevers is ze eruit geflikkerd zelfs andere linkse partijen willen niks van haar weten nou dan heb je het goed verkloot, als zij nu bij haar volle verstand zou zijn dan had ze nooit zo idioot gedaan en mensen zoals jij vinden het gek dat ze uitgekotst word door meer dan drie kwart van het land.

   1. Maris Coppoolse

    Gelet op het kreupele Nederlands betwijfel ik of ik Bas ook een verstandige man kan noemen.

    1. Start

     Maris Alfred Coppoolse?

    2. combat le pelicule

     Naast het feit dat maris inhoudelijks niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft is taalnazi maris ook morele imbeciel…

     1. AlBundy

      Juist, het is van een bedroevend niveau. Dan maak ik liever af en toe een taalfout.

    3. AlBundy

     @Maris Coppoolse

     U moet wel links zijn, want u gaat op geen enkel punt in. In plaats daarvan gaat u zitten zeveren over taalfouten. Ik vind het vrij respectloos.

  4. Bolland

   @Maris Ja ja ja en jij bent een succesvol ondernemer met een leuk vol leven,leuke vrouw toffe kinderen, populair en gerespecteerd, en de absoluut best schrijvende reageerder op deze site waar je door iedereeen gewaardeerd en bewondert wordt

   1. Maris Coppoolse

    bewonderd

    1. Fe

     geenzins

    2. Start

     Maris Alfred Coppoolse?

  5. Shadow1100

   Héél verstandig zelfs. Zij is Cum Laude geslaagd voor haat kappersvakschooldiploma…….

  6. Maurits Dekker

   MC
   Sylvana Simons is een verstandige vrouw
   Rutte spreekt altijd de waarheid
   In Nederland schijnt altijd de zon

   Uit niets blijkt het tegendeel

   U bent een grapjas!

 9. Ritter

  Onderstaande video moet u bekijken. Deze video gaat viraal en veroorzaakt veel ophef.

  Candace Owens ging naar haar Facebook om te vertellen waarom ze George Floyd niet steunt. (Uiteraard veroordeeld ze wel het politiegeweld tegen Floyd maar ze maakt geen held van Floyd.)

  Hierbij somde ze enkele feiten op die vaak door de media worden genegeerd. Feiten over het criminele verleden van George Floyd en over het vermeende (!) racistisch politie geweld.

  Uiteraard word ze nu door de Democraten, media en Hollywood aangevallen en verketterd. Want ze gaat in tegen het narrtive dat door de media word gepromoot.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=JtPfoEvNJ74&feature=emb_title

  1. Bolland

   @Ritter Bijzondere vrouw, die George was gewelddadige draaideurcrimineel blijkt, weer een bewijs dat MMS door en door rot is

   Zoals bij Corona al bewezen was trouwens

  2. Marija

   Heb ik ook al gezegd, de man had een strafblad en als hij gewoon had gedaan wat hem door de politie was gevraagd: uit zijn auto komen, zonder al de tegenstand die hij gaf, had hij nog geleefd.
   Ik snap al die heisa niet om deze persoon.
   Natuurlijk was het politie optreden verkeerd, maar de nog steeds durende protesten zijn overtrokken en hebben weinig meer te maken met het slachtoffer.

  3. John F...

   Ritter,

   Dit heb ik zojuist hier op DDS gezet en werd niet geplaatst. G. Floyd een vriendelijke reus Ahum.

  4. Vrijedenkert

   Dit zijn een paar verwensingen richting haar persoon op youtube:

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=wJ-HfW6I5_c

   Miguel Gonçalves
   3 uur geleden
   Candice is a clown without the nose…

   118

   Patrick Milewski
   Patrick Milewski
   2 uur geleden
   Let’s go break hers.

   9

   Haweezy James
   Haweezy James
   2 uur geleden
   Amen.

   5

   dee MAVERICK
   dee MAVERICK
   1 uur geleden
   She have the nose, just unpainted.

   Mary Lee
   Mary Lee
   26 minuten geleden
   A clown with no idea of her Race

   Anarchistische maker/commentator in video noemt haar zwarte ‘white supremesist’

 10. Cycle25

  Ik hoop op 500.000 demonstranten…ik zeg doen !

  Eens kijken hoe het bedrijfsleven gaat anticiperen.

  1. Original NL

   De hema zorgt voor zwarte tompoucen…

 11. Heras

  Buiten kun je amper besmet raken, dus laat ze lekker gaan demonstreren.
  Als ze rottigheid gaan uithalen, moet de politie pas ingrijpen.
  In feite maken ze de weg vrij voor het klootjesvolk.
  Trouwens, ik heb er voor gekozen om elke dag naar buiten te gaan, ongeacht de voorschriften. Je eigen angst doorbreken, moet je zelf doen, en niet wachten op rutje en co.

  1. Politiek Profeet

   Dat gajes heeft de meeste viruslijers onder zich…dus lekker ophokken die troep, des te eerder liggen ze onder de grond…

 12. John F...

  Echt, verleden week wilde ik nog weleens een niet arrogant kijkende *eger gedag zeggen maar sinds woensdag ben ik hiervan helemaal genezen.
  Draag ook weer een wapen, daar ik terug ben uit een kleine plaats in Drenthe ,waar ik niet één marokkaan, turk of allochtoon ben tegen gekomen maar alleen maar vriendelijke, nette , beleefde mensen …jong en oud.
  Voor de niet begrijpers: ik woon in het shithole Rijnmond en niet eens in de GETTO-stad Rotterdam.

  1. Politiek Profeet

   Dank u voor dit compliment aan o.a ondergetekende en mijn Drenthse medebewoners van deze prachtprovincie zonder (nog) veel gezeik met allochtonen en moslims….

   1. John F...

    Politiek Profeet,

    Geen dank…ik ben in die 8 dagen als tussenvakantie niet 1 allochtoon tegengekomen…een wonder dacht ik eerst……………maar nee, ik was klaarwakker.
    in Sleen, Erm, Nieuw Amsterdam, Coevorden etc ….niks geen allochtonen en voorla geen *egers .

 13. NoDoubt

  Gelukkig heeft ze een goede vriendin aan Femke. Ik hoor SS niet over de legale moorden op blanke boeren gefiatteerd door het ANC met een mooi lied van ze dat je ze mag uitmoorden. Daarnaast worden meer blanken vermoord door de politie in US dan zwarten. Black lives matters slaat nergens op want de zwarten die zwarten vermoorden staat dik boven de 80%.

 14. Vrijedenkert

  Waarom niet een Mailieveld vraag ik me af?
  Genoeg ruimte voor anderhalve meter en dicht bij het centrum van de macht!

  Dat massaal protesteren in krappe binnensteden waar afstand houden maar ook handhaven zeer moeilijk is en als het uit de hand loopt altijd miljoenen aan schade ontstaat moet maar eens stoppen!

  1. Racerfirst

   Prima! Malieveld daarna hek omheen af laten zinken! Sorry hoor, op stome opmerkingen vragen om stome antwoorden!

   1. Vrijedenkert

    Domme opmerking… Waarom?

    Kijk eens naar alle demonstraties de afgelopen 25 jaar in stadscentra en hoe vaak die uitmonden in ongeregeldheden, vernielingen, rellen, plunderingen en massale vechtpartijen en altijd zijn bewoners, ondernemers en winkeliers in die stadscentra de pisang!
    Hun ramen, puien, bezittingen, winkels worden vernield op geplunderd of hun auto’s worden vernield of in de brand gestoken en zij zitten met de schade.

    Ik denk niet dat stadscentra geschikt zijn voor demonstraties en deze vaak uit de hand lopen en toch hebben we demonstratierecht dus verplaatst zoiets naar manifestatieterreinen, aandacht krijgen ze wel want pers en midia volgen dat toch en politie kan daar beter monitoren, beheersen en bijsturen en als gespuis toch ellende veroorzaken de schuldigen veel beter begaan met wapenstok…

 15. John F...

  DDS aanvaard mijn berichten niet HUh????????????
  Is DDS soms ook links…zo ja dan peer ik hum gelijk heir.

  1. Vrijedenkert

   De mijne ook niet en geen link geplaatst…?

 16. Maurits Dekker

  Er zijn maar zeer weinig verstandige mensen die bewondering hebben voor dit mispunt.
  De meesten gunnen haar een driedubbele corona en zouden er niet om treuren als die voor haar fataal te zijn.

 17. Racerfirst

  “Donkere” mensen zijn vatbaarder voor corona blijkt uit onderzoek uit de USA.
  Dus laat maar komen die demonstranten!!!
  En sylvana een geluidswerend mondkapje?

  1. Maris Coppoolse

   Racerfirst hoopt op veel zwarte Corona-doden.

   Triest.

   1. Blitzkrieg

    Maris Stella : Troost je, het corona virus is net zo dodelijk als de griep.

 18. Blitzkrieg

  Black Lives Matter activisten mishandelen blanke man!
  h**ps://youtu.be/a7KdGQps_lU

  1. Maris Coppoolse

   Het moet niet gekker worden, Blitz!

   1. toetssteen

    @MC
    Owww, dus in uw optiek is dit normaal?

    1. Maris Coppoolse

     Nee, wel deze selectieve aandacht voor geweld.

     1. Blitzkrieg

      Maris Coppoolse :
      Quote : “Nee, wel deze selectieve aandacht voor geweld.”
      Welke aandacht?

     2. Start

      Maris Alfred Coppoolse?

      Mede mogelijk gemaakt door de welwillende aandacht van Blitzkrieg, R*ammstein en v.a.

 19. Tuinpaden

  Laten we hopen dat ze mekaar besmetten.
  Ik geniet wel van de zijlijn

 20. macsjang

  Waarom wordt die zak stront hier met politica aangeduid. Heeft alleen maar anarchistishe motieven.

 21. Vliegenvanger

  DDS, jullie moeten die gek geen podium geven. Ze is net zo gek als Halsema. Typisch Amsterdamse linkse sukkels. Halsema en die SS moeten de laan uit. Gemeenteraad van Amsterdam laat je niet voor de gek houden. Treed keihard op, wij laten ons land niet naar de kl**ten door een paar hersenloze wezens.

 22. 56RdK

  Demo tegen politiegeweld.

  Het wordt eens hoog tijd dat het verleden van die zogenaamde slachtoffers eens goed tegen het licht wordt gehouden, want blijken ze helemaal niet zo onschuldig te zijn, maar groot gewelddadig gajes dat uiteindelijk de verdiende loon kreeg!

  En ja, meer dan toegestane aantallen, zet het leger maar in! Die mogen namelijk wél schieten! Een of andere jagersclub mag ook, maar dat wordt dan weer als racistisch gezien, hé.

 23. Rosasolis

  Amsterdam is niet klaar met het demonstreren. Net op de radio nieuws gehoord dat er een grote demonstratie volgende week, woensdag, vlakbij de Bijlmeer wordt georganiseerd. Er is veel discriminatie tegen kleurlingen in deze deel van Amsterdam.
  Maar als Sylvana aanwezig zou zijn, werd niet vermeld.
  Leidschendam demonstratie onder leiding van Sylvie? Kan ik het niet voorstellen.
  Ik heb daar jaren geleden als solist deel genomen aan een heel mooie concert in een van de kerken in deze mooie, rustige klein stad.
  Als Sylvie iets positiefs voor de kleurlingen wil doen, behalve altijd welke ‘schuld’ dan ook aan blanken geven, laat haar een keer naar Nieuw Den Helder komen naar de
  Falga gebied, die vol met werkloos kleurlingen is, die niet willen werken of studeren, en maar leven op voedsel pakketten van de gemeente.
  Vandaag gehoord dat de regering overweegt alweer landbouw werkers uit het Midden-oost te halen. Zij kunnen eerst die luie profiteurs uit wijken zoals de Falga in
  Den Helder en vele andere gemeentes uit hun lui-lekker leven halen en dwingen om een studie te volgen, of te gaan werken in de kassen of in de velden. In plaats van alweer gastarbeiders uit het Midden-oosten te hallen, zouden wij vele werkers uit
  oost-Europese EU landen kunnen krijgen.

 24. 56RdK

  Nu ruim week later is te hopen dat die wapperlip SS de ergste vorm van Corona mag krijgen én dat blanke zorgverleners haar niet meer willen helpen. Dat wens ik haar en al haar zwarte/getinte medestanders, die onze cultuur willen vernietigen, van harte toe. Uit de grond van mijn hart, aldus deze b l a n k e man! Die zich ook meer en meer superieur en nationalistisch gaat voelen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.