Sylvana Simons onderbreekt vakantie om te katten op VI’er Wilfred Genee: ‘Recht op gepast leedvermaak!’

Ook het ‘woke’ fenomeen Sylvana Simons kan het niet laten om haar zegje te doen over de burgeroorlog die is uitgebroken tussen de drie kopmannen van Veronica Inside. De politie vindt dat ze recht heeft op “gepast leedvermaak” en plaatst een filmpje waarin ze in haar eigen belevingswereld de kachel aanmaakt met kemphaan en presentator Wilfred Genee.

Kondigde Sylvana Simons ruim anderhalve week geleden nog aan dat ze een pauze van social media zou nemen om aandacht te besteden aan “revalidatie, rust, een beetje tekenen en schilderen” na een operatie in het ziekenhuis, zo was het raadslid uit Amsterdam gisteren toch weer op Twitter te vinden. De vrouw die de politieke arm vormt van organisaties als Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet kon het namelijk niet laten om te genieten van het feit dat de Veronica Inside-presentatoren momenteel overhoop liggen met elkaar.

“Het is zeker niet sjiek om mijn Twitter sabbatical even te onderbreken om de jongetjes van VI een hart onder de riem te steken?,” aldus de flauwe retorische vraag: “Nee? Oké, dan ben ik weer weg. Even deze terugkijken…” Ze linkt vervolgens een videoregistratie van een debat tussen zichzelf en Wilfred Genee in De Balie enkele jaren geleden. In haar optiek komt ze daar heel goed uit, maar mijn collega Michael dacht daar destijds heel anders over.

Hoe dan ook bevestigt Sylvana dat ze vindt dat ze recht heeft op “gepast leedvermaak“, en als iemand zegt “Je mist niets van al die dolle ratten die elkaar aan het afmaken zijn in hun racistische riolen!” dan bevestigt Sylvana met een zonnebril-emoticon dat sentiment: “I just sit back and watch the show…” Allemaal erg collegiaal van deze oud-presentatrice, dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Maris Copoolse

  “De politie vindt dat ze recht heeft op “gepast leedvermaak””

  Dat is dan weer tof van de politie.

  🙂

  1. Oepsie

   Blabla????

   1. Original NL

    En niet te vergeten..bla.

 2. Bullshit10

  Inderdaad bla bla bla negeer die pleeborstel ss

 3. ervi

  Toch niet elke zure oprisping van Syl hoeft hier worden gemeld?

  1. stemanhanneke@gmail.co.

   inderdaad het beste is om geen aandacht aan haar te geven

 4. EvertB

  Ja, Tim, ’t is wat.

  Gisteren nog zo’n prachtige foto van Sylvana. Is jouw liefde nu al aan het verflauwen?

  1. Rammstein

   Je weet toch dat je een grapje nooit twee keer moet maken, sulletjeB? Gisteren was het al een erg dom grapje. Vandaag is het stupide. Past wel bij je.

 5. Bolland

  Stop toch eens met berichten over die raciste, wil niets van d r weten, vindt mening niet interessant gewoon niks

 6. Adriaen

  Mevrouw Simons is met stip de meest giftige splijtzwam in de Nederlandse samenleving.
  Zij zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op, zij lijdt aan een obsessieve polarisatiedrang en zadelt nietsvermoedende Nederlanders op met schuldcomplexen uit een geconfabuleerd slavernijverleden.
  M.a.w. mevrouw Simons is een beetje de weg kwijt.

 7. Ab Infinitum

  Sylvana houdt de DDS lezers bij de les. Geen onderwerp, of ze krijgt aandacht.

  1. Original NL

   Daar hebben wij SS niet voor nodig ab…SS bevestigd alleen maar iedere keer ons gelijk.
   Primaten in de politiek is geen goed idee.

 8. Cootje

  Ik weet zeker op de Amsterdamse wallen zou ze een uitstekende klandizie hebben. Vooral van Engelsen die het niet zo nauw nemen voor een snelle wip ,en verder kan ze beter op vakantie blijven anders heeft ze dadelijk zo weer de zwarte piet van de Nederlandse bevolking . Niet alle mensen begrijpen haar slachtofferrol

  1. A-BBa

   je beledigt de Engelsen.

 9. Appelstroop

  De Dagelijkse Sylvana

  1. Maris Copoolse

   De liefde van Tim voor Sylvana ontroert.

 10. Maurits Dekker

  Dat is dan weer tof van de politie.

  Aldus een onbenullige fascistische provocateur.

 11. A-BBa

  Ik zou mevrouw Simons graag een gratis vakantievlucht aan willen bieden in een Boeing 747 MAX.

 12. EvertB

  Verliefdheid is geen grapje, Rampsteen, en fascinatie al helemaal niet.

 13. Xander XXL

  Als je dit aan moet grijpen om weer even in de belangstelling te komen moet je wel erg wanhopig zijn. Ik kan me trouwens niet voor stellen dat haar moeder blij is dat ze dat spook op de wereld heeft gezet. Maar dat terzijde.

 14. DennisEijs

  Sylvana Simons? Is dat niet die meid die niet met Marokkanen en Turken om kon gaan, en DENK toen verlaten heeft? Ja toch? En een partij opgericht heeft? Die ze alleen maar Bij1 kon houden om het Bij1 te houden, als volksvertegenwoordiger?

 15. ManusR

  Wat voor operatie heeft ze ondergaan? want stupiditeit kun je niet opereren en is er ook nog geen medicijn voor uitgevonden.

 16. HeelHollandHuilt

  Die Derksen en de Mol lachen zich rot. De een doet een uitspraak daarna is er een ruzie gefaked. Veel kijkcijfers… dreigen met stoppen. Om straks weer schaterend met z’n drieën aan tafel te schuiven. Nog meer kijkers en reclamegeld. Simons doet daar ook nog een bijdrage in. John de Mol is een genie.

 17. P.Sisterons

  Ahum, “Sylvana Simons onderbreekt vakantie” Nou nou, dat mens heeft nog nooit iets positiefs bijgedragen aan Nederland en kan eigenlijk pas spreken over “vakantie” als ze de tjoekie tjoekie boot naar Paramaribo heeft genomen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.