Video! Aanpakken: DENK’er Azarkan in de pan gehakt om etnische profilering van andere Kamerleden

Gisteren heeft DENK-fractievoorzitter Farid Azarkan een gevoelige nederlaag geleden in de Tweede Kamer. Hij maakte zich boos om etnische profilering van de Belastingdienst, maar werd daarvoor fel aangepakt. Het was namelijk hypocriet: als er één partij in het parlement aan etnisch profileren heeft gedaan, was het DENK wel. Pieter Omtzigt (CDA), Renske Leijten (SP) en Henk Nijboer (PvdA) maakten daarom gehakt van Azarkan.

De Tweede Kamer discussieerde gisteren weer eens over één van de grootste overheidschandalen van de afgelopen decennia: dat de Belastingdienst etnisch geprofileerd heeft, en daardoor duizenden ouders op onrechtmatige wijze gedupeerd met de kinderopvangtoeslag. Farid Azarkan (DENK) beet het spits af, en dát heeft hij geweten.

Want DENK is namelijk de etnische profileringspartij bij uitstek. Allerlei Kamerleden van allochtone afkomst – of die nu van CDA, VVD, GroenLinks, SP of de PvdA zijn – werden voor de leeuwen gegooid vanwege hun Turkse of Marokkaanse afkomst. Kortom: Farid Azarkan schreeuwt om het hardst als de Belastingdienst iets verkeerd doet, maar vindt kennelijk wel dat z’n eigen partij dat mag doen.

Met name CDA’er Pieter Omtzigt weet wel raad met de hypocriete Azarkan. Maar ook Renske Leijten (SP) en Henk Nijboer (PvdA) maken korte metten met Farid Azarkan. Kijk en hoor die keiharde plof. Welk geluid dat was? Dat was hoe het klinkt als een masker met een noodvaart afvalt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Ritter

  In Seattle is het totale anarchie nu de politie in delen van de stad is verdwenen.

  De ‘autonome zone’ van Seattle heeft gewapende bewakers, lokale bedrijven worden bedreigd met afpersing, zegt de politie

  De politie van Seattle zegt dat ze meldingen hebben ontvangen van gewapende bewakers en mogelijke afpersing in een zelfverklaarde autonome zone die meerdere blokken omvat en een nu gesloten district omvat.

  “We hebben verhalen gehoord dat burgers en bedrijven wordt gevraagd een vergoeding te betalen om binnen dit gebied te opereren. Dit is de misdaad van afpersing. Als iemand hieraan is blootgesteld, moeten we de alarmcentrale bellen ‘, zei de assistent-politiechef Deanna Nollette woensdag.

  ht*ps://www.foxnews.com/us/seattle-protests-armed-guards-local-businesses-extortion

  1. Kretoloog

   Als dat zo is, dan zal het niet lang duren, voordat het leger gaat ingrijpen. President Trump wacht hier zo lang mogelijk mee, want het zal hem niet populairder maken onder grote groepen van de Amerikaanse samenleving. Maar hij kan evenmin blijven toezien, hoe het land afglijdt naar een totale anarchie.

  2. Vrijedenkert

   Antifa heeft nu een eigen communistische zelfbestuurde autonome oblast in Seattle!
   Gevolg, chaos en wanorde.
   De bestuurders verantwoordelijk voor het terugtrekken van politie en handhaving uit grote delen van die stad moeten aangeklaagd worden en berecht voor wanbestuur!

   Ik heb er echter weinig vertrouwen in dat dit gaat gebeuren al zelfs een bestuurder als Halalsema hier Nederland gewoon kan blijven zitten…

 2. Original NL

  Q…..één van de grootste overheidschandalen van de afgelopen decennia: dat de Belastingdienst etnisch geprofileerd heeft……
  Nee, je moet vooral de grootste groep fraudeurs ongemoeid laten…..waanzin.

  1. ikweetwatikwil

   Mee eens Original NL

 3. Stopperspil

  Heb het debat gisteren live gezien. Wat een vreselijke hypocriete proleet, die Azarkan. Hij durfde het ook nog te ontkennen terwijl de filmpjes voorhanden zijn. We gaan een tijd tegemoet met zonder twijfel nog meer van dit soort leugenachtige lui in de politiek nu de grote massa jongere moslims volgend jaar kunnen stemmen.

 4. Marija

  Stemmen moslims vvd?

  1. Original NL

   Waarom niet?

  2. Maurits Dekker

   Ja die zijn er.
   Er zijn ook moslims die PVV stemmen.

 5. Vrijedenkert

  LOL! Hypocriete DENK heeft zichzelf in de voet geschoten met deze video’s en neemt geen afstand…
  Iedere keer als DENK nu begint te klagen of zeuren over ethnische zaken zoals profileren zal hun dit voor de voeten geworpen worden!

  Boontje komt om zijn loontje.

 6. SilverFox

  Op maat gemaakt pak of niet; Azarkan ziet er uit als een doorsnee cokedealer. Misselijk achterbaks mannetje.

 7. Vrijedenkert

  De manipulators van DENK in dienst van een andere mogendheid zouden hun partij beter AK-DENK kunnen noemen!

 8. ReneR

  Ik denk dat DENK inmiddels wel DACHT is. Tenminste, dat hoop ik. Stelletje hypocriete k.tkoppen bij elkaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.