Video! Theo Hiddema maakt gehakt van “ijdele” Femke Halsema: ‘Ze zorgde voor staaltje weergaloze rechtsongelijkheid!’

FVD-Kamerlid Theo Hiddema was vandaag tijdens het coronadebat niet te spreken over de wijze waarop Femke Halsema afgelopen maandag minister Grapperhaus een loer heeft gedraaid, zoals bleek uit vrijgegeven appjes. De ziedende parlementariër sprak over ‘leugens’ en dat de GroenLinks-politica de minister “een loer” zou hebben gedraaid.

In het coronadebat dat vanmiddag werd gehouden in de plenaire zaal van de Tweede Kamer is FVD-Kamerlid Theo Hiddema flink uitgevallen tegenover de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema. De appconversatie tussen de GroenLinks-bestuurder en minister Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) werd daarin geopenbaard.

Hiddema heeft met stijgende verbazing kennisgenomen van de apps, en is zeker ook niet te spreken over de handelswijze van Femke Halsema. De enige reden dat zij de minister in dit alles betrekt was om een “fait accompli” te creeëren, aldus Hiddema. Een middel om de verantwoordelijkheid van zich af te schuiven naar Den Haag. De enige reden om contact op te nemen met Grapperhaus was om zich “in te dekken,” stelt de rechterhand van Thierry Baudet.

De advocaat typeert daarom Femke Halsema als een ‘ijdele’ burgemeester die voor een staaltje rechtsongelijkheid zorgt “die zijn weerga niet kent.” Het Kamerlid verwijst dan nog even naar enkele demonstraties die niet door konden gaan wegens de coronamaatregelen, maar de Halsema-demo op de Dam kon door list en bedrog wél plaatsvinden. Al met al dus een gigantische “rotstreek,” vindt Hiddema.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. Fe

  ach , het linkse kamp wijst wel een gewillig slachtoffer aan. Pas maar op Theo straks krijg jij de zwarte piet

  1. SilverFox

   Of nog erger … Bij Fortuyn kwam de kogel tenslotte ook van links … Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

 2. Bullshit16

  Al vaker gezegt dat bagger wijf meet met 2 maaten zeer ongeschikt als burgemeester mensen lap die regel aan de laars Halsema heeft een vrijbrief gegeven die 1.5 meter is pure onzin en onderdrukking van de mensheid
  Stem fvd of PVV zo dat wij onze vrijheden weer terug krijgen

  1. Maris Coppoolse

   “Al vaker gezegt dat bagger wijf meet met 2 maaten ”

   Een stevige bijdrage van de Jostiband.

   1. Rinus Remstreep

    Steviger bijdrage van Maris alfredje bloksnor Rost van Tonningen de p^d0fiel

    1. Jack Flash

     Bullshit16 is beter op de hoogte dan de achtergebleven taalnazi.

 3. lotje

  Die linkse criminele heks kan zo vertrekken. Ik denk dat Amsterdam klaar is met deze criminele familie.

 4. Bon-vivant

  Uit de app-wisseling blijkt toch duidelijk dat Grapperhaus de draaikont is.

  1. Bullshit16

   Bon
   NEE grappenmaker is helemaal geen draaikont ik ben geen grappenmaker fan maar deze keer laat grappenmaker zich niet voor die linkse karretje spannen Halsema is fout en daar mee basta ik ben wel blij met deze 1.5 meter onzin die kan er nu wel af dus mensen ga feest vieren en Amsterdam mag het ook
   STEM FVD OF PVV UIT DE EU

   1. Bon-vivant

    Sterke argumentatie, Bullshit.

   2. Bon-vivant

    Met “PVV UIT DE EU” ben ik het wel eens, overigens.

  2. evil knievel

   Bonbon-black,bonbonbon-black,bon-bon-bon-booooooon-black!🤣
   Met autocorrect!😁

   1. Bon-vivant

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Start

     Maris Bon Coppoolse?

  3. Rinus Remstreep

   Stumper

 5. evil knievel

  “Dit”,moet gedeeld n niet die waterval aan lulkoek van Yasser!!

 6. Maris Coppoolse

  Ik zag dat Wilders en Hiddema in de Tweede Kamer in hun machteloze pogingen Halsema te executeren geen teen aan de grond kregen.

  Een vermakelijk schouwspel.

  1. Rinus Remstreep

   Aldus de smerige p*d0fiel alfredje bloksnor Rost van Tonningen .
   Al rukkende met het handboek van zijn lievelings clubje Martijn naast het toetsenbord laat de smeerlap weer een digitaal ajaculaatje achter op dds .

  2. Cootje

   Dat komt omdat zij gebruikt maakt van het old boys netwerk waar zelfs haar ra ra compagnon weiland duyvendak gebruik van maakt , eens komt bijv bovenwater dat Rutte weet had van de 70 burger doden bombardement , of de blijvende dementie red hem , kan in een bananen republiek maar Halsema heeft haar zoontje te laat van de zwarte school gehaald , had al inzichten in pistolen

  3. Bullshit16

   Alfredje
   Wat wil je ook 80 procent van de kamer is links die laten Halsema niet vallen nou van mij mag ze zitten blijven hoor maar wacht maar op de volgende verkiezingen althans als dictator 66 niet hun zin krijgen om de verkiezingen uit te stellen wand dat zie ik ook nog wel gebeuren
   Maar normaal gesproken word fvd en pvv de grootste wand heel nederland is dit zooitje meer dan zat behalve de gelukszoekers wand die zitten wel goed hier
   STEM FVD OF PVV UIT DE EU

 7. Rene van der Grijp

  Hiddema ziet het haarscherp.

  Het is niet zozeer incompetentie (deze vrouw is beslist niet dom) maar ideologisch fanatisme. Ze vond deze demonstratie belangrijker dan het handhaven van de corona-noodverordening.

  Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen. Voor een burgemeester is dat een doodzonde.

  Van het begin af aan is duidelijk dat Halsema meer een linkse activist is dan een burgemeester die boven de partijen staat. Dit was zeker niet de eerste keer.

  Ik ben ervan overtuigd dat ze donders goed wist dat het veel te druk zou worden (en dat om 17:00 al was) en dat het appje naar Grapperhaus in het draaiboek stond om op die manier rugdekking van de minister te zoeken.

  Grapperhaus maakte de kolossale blunder om er in eerste instantie mee in te stemmen. Hij had meteen op de noodverordening moeten wijzen. Hij trapte dus in het opzetje. Pas later op de avond kreeg hij door dat hij erin geluisd was.

  Aboutaleb deed wat hij moest doen. Ziedaar het verschil tussen een bestuurder en een linkse activist.

  Halsema dient af te treden danwel te worden ontslagen. Als dat niet gebeurt dan is dat een enorme blamage voor Nederland.

  1. Maris Coppoolse

   “Ik ben ervan overtuigd dat ze donders goed wist dat het veel te druk zou worden”

   Dat lijkt me zeker niet. De Hoofdcommissaris legde gisteren op de tv uit dat de inlichtingendienst van de politie een veel lagere opkomst had verwacht en men daar het beleid op had afgestemd. Het is dan onwaarschijnlijk dat de burgemeester andere informatie heeft.

   1. Henk Albarda

    Inhoudelijk onzinnige reactie, Maris Coppoolse, op alle weldenkende sites wordt uitgelegd dat verhaal van de hoofd commissaris op tv een zeldzaam stuk brooddelwerk was. En gezien het aantal agenten die wel op de hoogte waren, en publiekelijk hebben gezegd, weet ook u verdraaid goed dat de driehoek bewust diverse wetten is gaan overtreden omdat halsema deze demo die verboden had moeten worden, persee door wilde laten gaan.
    Hiddema had in ieder opzicht een super betoog.

  2. Maris Coppoolse

   Het kan worden uitgesloten dat Hiddema het haarscherp ziet maar dat bleek niet uit zijn deerniswekkende optreden in de Kamer vanavond waar hij door de Minister, na een lang warrig betoog, met twee zinnen opzij werd gezet en door de Kamerleden werd uitgelachen.

   1. Start

    Maris Bon Coppoolse?

  3. Yoyo

   Zeer juist geformuleerd!
   Ik ben alleen bang dat ze gewoon blijft zitten.
   Hoe triest ook.

   Fvd stemmen dan maar!

 8. Meriadoc Brandebok

  Femke Halsema heeft op verschillende manieren gefaald:

  – Toen ze signalen ontving van de politie dat de demonstratie druk zou worden, en de politie de leiding hierover had geïnformeerd, heeft ze niet ingegrepen. Men kon op dat moment weten dat bij een drukke demonstratie de landelijke corona-regels onmogelijk handhaafbaar waren.
  – Op het moment dat de demonstratie plaatsvond heeft Halsema zich niet politiek neutraal opgesteld. Ze droeg immers een button met “1873”. Een burgemeester moet boven de partijen staan en niet zelf partij vormen in de demonstratie.
  – Uit de communicatie met Grapperhaus bleek dat Halsema wel erg bezorgd was over hetgeen “rechts Nederland” van haar handelen zou vinden. Een burgemeester die zich zo druk maakt over de beeldvorming ten opzichte van politieke tegenstanders, kan natuurlijk geen burgemeester zijn.

  De vraag is gerechtvaardigd of Halsema, na deze bestuurlijke incompetentie, nog kan aanblijven als burgemeester. Haar vorige blunder, wat het boerkaverbod betreft, is ook nog niet vergeten. Misschien wel, maar dan zou zij toch ten minste haar falen moeten toegeven?

  Als “rechts Nederland” nu roept om haar aftreden, is het een flauw excuus om dan te roepen: “ja, rechts, Halsema is links, dus…”. Dat Halsema links is, haalt niet uit. Ze is gewoon snoeihard onderuit gegaan.

  1. Rene van der Grijp

   In grote lijnen zijn we het hierover eens, Brandebok.

   Ik voeg er nog aan toe dat haar eigen partij via twitter mensen heeft opgeroepen om naar de demonstratie te komen. Dan kan je toch niet zo dom zijn om te denken dat het bij een paar honderd demonstranten zou blijven?

   1. Meriadoc Brandebok

    Precies.

   2. Maris Coppoolse

    “haar eigen partij”

    Dit is de framing, Halsema wordt hier vastgepind op haar politieke achtergrond en op basis daarvan allerlei politieke motieven aangewreven.

    Dat de feiten en omstandigheden dit op geen enkele manier aantonen dondert niet: Barbertje moet hangen.

    1. Rene van der Grijp

     Coppoolse probeert nog te redden wat er te redden valt.

     1873.

     Neem een glas warme chocolademelk en ga lekker slapen voor je jezelf nog belachelijker maakt dan nu al het geval is.

     1. Maris Coppoolse

      Hier hoeft niet zoveel gered te worden, beste René; op grond van de Kamerbehandeling kan nu al geconcludeerd worden dat Halsema het Raadsdebat van volgende week moeiteloos zal overleven.

      Wilders zag dat wel al snel in: na een machteloze aanval op de Minster sloop hij met de staart tussen de benen weer schielijk naar zijn Kamerbankje. We hebben hem verder niet meer gehoord.

     2. Rene van der Grijp

      Ik heb de slagenwisseling tussen Wilders en Grapperhaus gezien (via GS). Het enige wat Grapperhaus deed was ontwijkende antwoorden geven. Een beschamend optreden van deze nep-minister.

      Daaruit valt inderdaad op te maken dat Halsema wederom de dans zal ontspringen.

      Waarmee Nederland definitief is afgezonken tot een bananen-monarchie die geleid wordt door een kabinet van aalgladde draaikonten en leugenaars en een parlement van slaafse volgers van de karteldiscipline.

      De politiek is diep gezonken. Het is walgelijk.

     3. Maris Coppoolse

      “Daaruit valt inderdaad op te maken dat Halsema wederom de dans zal ontspringen.“

      Dat lijkt me dus ook, beste René, maar anders dan jij lijkt te vinden schrijf ik dat toe aan het feit dat Halsema op de keper beschouwd weinig fout deed. Wilders ging inhoudelijk af omdat hij inhoudelijk geen teen aan de grond kreeg. De oude Hiddema bevestigde dat beeld.

      Het zou pas treurig zijn als Halsema zonder geldige reden moet aftreden. Dat gebeurt alleen in bananen-monarchieën.

     4. Rene van der Grijp

      Grapperhaus ging inhoudelijk af omdat hij alle vragen ontweek als een paling in een emmer snot.

      Dat was zo laf dat hij niet alleen inhoudelijk maar ook moreel volkomen afging.

      Dat jij dat niet ziet wekt geen verbazing, je staat moreel immers niet hoger dan een bunzing. Erger is dat het complete kartel uit lafbekken bestaat die al dit onrecht laten passeren alsof het niets is.

     5. Maris Coppoolse

      “Grapperhaus ging inhoudelijk af omdat hij alle vragen ontweek als een paling in een emmer snot.”

      Grapperhaus ging niet mee in het frame van Wilders dat inhoudelijk flinterdun bleek. Hij ontweek niet, hij legde bloot dat het verhaal van Geert nergens op sloeg. Wilders schopte geen deuk in een pakje boter. De oude vos is tandeloos geworden.
      Zag het deerniswekkende optreden van de bejaarde Hiddema ook nog? Dat moet je ook niet zijn meegevallen, neem ik aan.

     6. Rene van der Grijp

      “Hij ontweek niet, hij legde bloot dat het verhaal van Geert nergens op sloeg. ”

      Je zal het zelf vast geloven 🙂

      Grapperhaus zat zelf ook fout door Halsema niet meteen vanaf dat eerste appje te wijzen op het verbod op samenscholingen vanwege corona.

      Hij heeft dus boter op z’n hoofd en zou ook op moeten stappen.

    2. combat le pelicule

     “Halsema wordt hier vastgepind op haar politieke achtergrond en op basis daarvan allerlei politieke motieven aangewreven.”

     Halalsema dient van het toneel te verdwijnen

     1. Maris Coppoolse

      …argumenteerde Pellicule.

      🤪

     2. Start

      Maris Alfred Lodewijk Coppoolse?

   3. Buzz68

    Correct.
    Femke Haalzemaar die demonstranten

 9. Vrijedenkert

  Dat deze burgemeester zelf nog niet is opgestapt na dit alles vindt ik nog het meest bizarre van het alles!
  Hoe dik moet die betonplaat wel niet zijn die zij voor haar gezicht draagt?

  1. Bullshit16

   Vrijedenkert
   Noem is een linkse rat op die geen betonnen plaat voor zijn kop heeft
   Ik ken er geen jij wel

  2. Meriadoc Brandebok

   Mee eens. Als men heeft gefaald, moet men opstappen. Zo gaat dat al decennia in de politiek. Een bestuurder verdedigt zich in het debat en besluit na het debat zelf zijn/haar aftreden bekend te maken.

   Halsema heeft geen zelfreflectie.

 10. Kleurloze Politiek

  Zie hier de Grootste Hypocriete Partij FvD Baudet pleite zelf nog bij WNL voor het afschaffen van de Anderhalf meter afstand en in Volendam op Campagne tegen de Anderhalf meter afstand..

  Dus hoe kun je naar andere wijzen dat ze fout zijn als het gaat op afstand houden van elkaar terwijl je in nota bene zelf volkomen tegen de Anderhalf meter bent..

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/06/03/de-hypocrisie-van-baudet-a4001524

  Ik verwijs jullie om naar WNL uitzending gemist te kijken waar Baudet zelf zegt dat hij tegen de 1.5 meter samenleving is.

  Dus Annabel Nanninga en Baudet zouden zich moeten schamen om vervolgens naar de burgemeester te wijzen terwijl ze hier zelf als partij naar toe streven..

 11. Jetske

  Wat een ontzettend simpel en slap verhaal.
  Geert is de geen die gezorgd heeft dat het app. verkeer de Kamer in kwam, hij verdient alle lof!!!

 12. Rosasolis

  F. Halsema gaat niet aftreden en en wordt niet weg verpest door de FvD en PVV. Haar aanhang in Amsterdam is enorm. Sommige zakken zijn niet zo belangrijk als andere.
  Daarom groeide het aantal demonstranten van 2000, tot meer dan 5000, die tegen
  racen discriminatie zijn. Ook waren er vele duizenden in Rotterdam, Den Haag, en
  Groningen. Vandaag wordt ook in Utrecht vele duizenden vanuit heel Nederland verwacht.
  Er is ook nieuws uit het buitenland. Australie heeft al duizenden demonstranten in
  hoofdstad Canberra gehad. En deze weekend worden meer dan 10,000 in Sydney verwacht. Premier Morrison probeert deze demonstratie via de hoge rechtbank te verbieden, maar het gaat wel door. In Australie demonstreren de hele bevolking tegen politie brutaliteit en vooral tegen de Aboriginal bevolking.
  Ook is er nieuws over grote demonstraties in Mexico. Gisteren tijden de vreedzame demonstratie in het stad Guatemala werd een kleurling jongen door de politie gepakt, omdat hij geen mondkap droeg. Hij werd in een cel door twee agenten doodgeslagen.
  Andere in de buurt hebben deze extreme brutaliteit gezien en gehoord. Ongeacht dat ook hun levens zijn nu bedreigt, zullen ze getuigen.
  En Trump krijgt het steeds moeilijker met de hoge militaire officieren en de minister van defensie. Die weigeren op onschuldige mede-burgers te vuren. En keuren het
  publiciteit’s stunt van Trump van enkele dagen geleden af, waarbij vreedzame demonstanten werden door traangas weggejaagd, om een pad vrij voor Trump te maken, die zomaar met een Bijbel naar een kerk liep, en zorgde dat een foto van
  “”de goed heilig president” te maken. Rep. minister van defensie M. Esper, (oorspronkelijk hoofd militaire officier), heeft verklaard dat hij voorlopig in zijn functie zal blijven…maar het moet niet met de eisen van Trump nog erger worden.
  De steun voor Trump brokkelt steeds meer af. De enige steun die hij nog over heeft, is behalve enkele Rep. medewerkers die nog niet uit hun functie zijn gestapt, enkele groepen racistisch Alt-Right aanhangers, maar verder alleen de grote groep fanatieke evangelisten in enkele zuidelijke staten…Daarom de grote “Bijbelse foto” van Trump voor de kerk, van enkele dagen geleden….terwijl de traangas werd afgevuurd op
  vreedzame demonstranten!

  1. Rosasolis

   Rosasolis: correctie: sommige zakken zijn NET zo belangrijk als andere.

   1. Blitzkrieg

    Rosasolis :
    Quote : “Rosasolis: correctie: sommige zakken zijn NET zo belangrijk als andere.”
    Laat me raden, jij bent net zo zak als Halsema 🙂 .

  2. Cycle25

   Suikerpatiënt ? Wat een emotionele warrigheid.

   1. Politiek Profeet

    Niet alleen suikerpatient…maar zeer zeker dement, korsakov,en psychisch ernstig verward…

 13. Maris Coppoolse

  Onthullend:

  Het ijdele vertoon van Halsema’s critici

  ht*ps://www.volkskrant.nl/a-bceb76fe

 14. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Femke Halsema is natuurlijk een instituut op zich. Een comédienne pur sang die heel goed weet hoe ze haar roods moet misbruiken… Slim wijf dat wel maar dat zijn de meeste van het oude volk !

  1. Caesar Lion Cachet

   Roots natuurlijk !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.