Video! Thierry Baudet: ‘Demonstraties van Black Lives Matter zijn beangstigend en bizar!’

In de terugkerende livestream van Forum voor Democratie – het FVD Journaal – heeft FVD-leider Thierry Baudet fel afstand genomen van de Black Lives Matter-demonstraties die sinds een week plaatsvinden in Nederland. Niet uit te leggen met alle coronamaatregelen die nog van kracht zijn, vindt Baudet.

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet vertelt vandaag in het FVD Journaal dat wat hem betreft “de wereld in brand staat.” Dat heeft twee oorzaken: de coronacrisis, en nu ook nog de Black Lives Matter-demonstraties naar aanleiding van de dood van George Floyd. Baudet laat weten erg verbaasd te zijn over de “breuk van de lockdown” die nu plaatsvindt met alle massale protesten en demonstraties tegen racistisch politiegeweld in de Verenigde Staten.

Baudet:

“Ineens hoeven we niet meer op straat [weg te blijven, red.], althans als je demonstreert tegen wat genoemd wordt “systemisch racisme” – zo noemde Rutte het.

Het is echt beangstigend wat er gebeurt, ik vind heel erg bizar. De politie treedt niet op, Halsema treedt niet op

Het gaat niet alleen om de besmettingen, het gaat ook om dat heel Nederland bloedt. Alle ondernemers, alle horecabedrijven, alles ligt stil. Iedereen zit in de schulden. Maar dít mag dan ineens wel. Het is stuitende rechtsongelijkheid, het is onbegrijpelijk.”

In het FVD Journaal ontving Thierry Baudet ook enkele experts die hun zegje konden doen over de coronacrisis. Voormalig Rabobank-bestuurder Ralf Dekker gaf aan dat het Nederlandse kabinet het bijzonder slecht gedaan heeft wat betreft crisismanagement. We zitten “in de top 10 van meeste slachtoffers,” vertelde de FVD’er omonwonden, nadat Thierry Baudet de voorzet al had gemaakt en Rutte spottend “de beste crisismanager sinds Julius Caesar” had genoemd.

Ook AMC-internist Sara-Joan Pinto-Sietsma verscheen aan de desk en zij vertelde over een nieuw medicijn dat coronabesmettingen zou moeten tegengaan. Pinto-Sietsma wil er graag proeven mee doen, maar krijgt daar geen financiering voor. In de woorden van Thierry Baudet: “Omdat het RIVM hun eigen tunnelvisie wil doordrukken.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Vrijedenkert

  Beangstigend en bizar is denk ik ook de bedoeling, ook een aantal schimmige oproepen die dan naderhand worden ontkent of goedgepraat of verdraaid geven genoeg aanleiding tot dit!
  En Antifa en andere organisaties schuwen het geweld niet…

 2. combat le pelicule

  Ik mis het ingrijpen van politie bij dit soort bijeenkomsten..

  1. Vrijedenkert

   Gewelddadig optreden van ultra-links en anarchistische organisaties is te lang genegeerd of te lang oogluikend toegestaan!
   In 1980 hebben linkse anarchistiche organisaties gewoon even doodleuk Amsterdam verbouwd tijdens de kroning van Beatrix, volgens mijn mening is het naderhand nooit echt aangepakt if niet willen aanpakken…
   Ultra-links is in de kern even geweldadig als extreem-rechts maar extreem-links wordt naar mijn mening altijd uit de wind gehouden of het geweld wordt altijd met de mantel der liefde toegedekt omdat het volgens links altijd zogenaamd een goed doel dient.

 3. Maris Coppoolse

  Baudet heeft moeite met de demonstraties tegen politiegeweld en racisme en verschuilt zich achter de lockdown-maatregelen die hij twee weken geleden nog idioot vond.

  Hoe hypocriet en leugenachtig kan je zijn?

  1. combat le pelicule

   maris vindt het prima dat winkels geplunderd en mensen half dood geschopt worden door blacklivesmatter demonstranten…

   1. Vrijedenkert

    Typisch links, nooit ingaan op geweldadige acties of dreigingen vanuit extreem-linkse hoek of het gewoon ontkennen!

  2. Cootje

   Welk politie geweld lul

   1. Maris Coppoolse

    Wel eens van George Floyd gehoord?

    1. combat le pelicule

     h**ps://www.ongehoordnederland.nl/de-zaag-arnold-zaagt-de-week-doormidden-14/

     Even vanaf 1 minuut en 9 seconden kijken

    2. Cootje

     Die is er niet meer , heb je wel eens gehoord van Derk Wiersum

    3. Sleipnir

     Jawel, dat was een zwarte stink crimineel die zichzelf de das heeft omgedaan door verzet te plegen tegen zijn terechte arrestatie.

     1. Hans NL

      Zoals meerderen bij terechte arrestatie, daarna huilie huilie

     2. Maris Coppoolse

      Vergis je niet, er zijn in Nederland racisten die echt zo denken.

     3. Start

      Et cetera?

     4. combat le pelicule

      maris vindt geweld tegen blanke een prima ontwikkeling..

      h**ps://www.ongehoordnederland.nl/de-zaag-arnold-zaagt-de-week-doormidden-14/

      Vanaf 1 minuut en 9 seconden

    4. Peetjoh

     Nee en jij ook niet. Je hebt alleen wat beelden gezien en dat was het. Niemand die jij kent kent meneer Floyd en jijzelf kent hem ook niet. . Een totaal onbelangrijke in je leven. Terwijl dat gek is want het was een misdadiger. Hij heeft vrouwen berooft en 5 jaar vast gezeten en daardoor zou z’n criminele kop al bekend moeten zijn. Van elke crimineel z’n foto wereld wijd verspreiden en dan niks aan ze verkopen, verhuren, geven, schenken zodat ze allemaal de hongerdood sterven zoals ze verdienen.

    5. evil knievel

     ‘Zwarten moorden véél vaker dan andere bevolkingsgroepen’ ‘Van alle zwarte slachtoffers, wordt 93 procent vermoord door een andere zwarte’

     Woorden van t NRC,dus zal wel waar zijn!😁

  3. Cootje

   Baudet is een geweldig kamerlid die gewoon het juiste benoemd , hier protesteren wat er in Amerika gebeurd , zullen we het hebben over de Afrikaanse landen zullen we het hebben over Suriname zullen we het hebben over de Antillen , heerlijke democratieën waar de mensen super gelukkig zijn , waar een totaal eerlijke rechtssystemen worden gehanteerd , maar vooruit als je een stok vind om mee te slaan , dan zul je hem vinden ,

  4. FVD

   Mensen die lijden aan een bepaalde waan voelen zich altijd beledigd/ gediscrimineerd, is het niet door de toon, dat is het wel door een blik, een woord/woordspeling. De werkelijkheid die ze hebben uitgekozen als hun favoriete fantasie wordt niet langer erkend door anderen en die houding van anderen is het waardoor ze zich altijd gefrustreerd en beledigd zullen voelen.

   Echter wanneer iemand zich “beledigd” voelt, geeft deze persoon dan niet impliciet aan dat er een kern van waarheid in de “belediging” schuilgaat?

   Het zijn altijd dezelfde types die vanuit hun misplaatst/achterbaks normbesef, hun neurotische onzekerheid altijd weer zullen projecteren naar anderen. Vastgeroeste types, zonder enig gevoel van eigenwaarde, die zich opwerpen als apostelen van de “politiek correcte” woord. Types die vanuit hun vocabulaire onmacht geen adequaat tegenspel kunnen bieden, en zich dan ten einde raad beroepen op discriminatie en/of woorden/woordspelingen.

   Types die zonder enige vorm van zelfreflectie, vanuit hun vastgeroeste begripsvorming/waan altijd glibberend proberen zelf buiten schot blijven, door de schuld bij een ander te leggen.

   Je zou haast medelijden met zulke cocon types krijgen, als het niet een vooropgezette vorm van achterbaksheid zou zijn.

  5. Bullshit16

   Maris
   Barst toch klootzak de zoveelste die de waarheid verdraaid baudet wilde het voor 2 a 3 weken klootzak jij bent net zón leugenaar als annetje Brenda meri enz enz

   1. Braboworstenbroodje

    @ bullshit geloof je nou nog steeds dat iedere Nick een persoon schuilt?
    @bullshit de huistr@l is blij met u, hij krijgt precies wat hij wil ,boze reacties en daar krijgt hij een bol broekje van(naast dat hij ook een bol broekje van kleine kinderen krijgt.)

    1. Maris Coppoolse

     Onze Brabo wil, zoals verontrustend veel reaguurders hier, het gesprek weer op seks met kinderen brengen.
     Ziek volk.

  6. Petrazoveel

   Thierry vroeg eind januari al om een lock down…..

  7. Maurits Dekker

   Coppoolse heeft geen moeite met de enorme horden die de lockdown-maatregelen schenden en een enorme aanslag op de volksgezondheid plegen met straks duizenden doden als gevolg.

   Hoe hypocriet en leugenachtig kan je zijn?

   1. Maris Coppoolse

    Jawel hoor, de regel is anderhalve meter. Dan is het toegestaan.

    1. combat le pelicule

     maris is een imbeciel die zich graag laat opleggen door paniekzaaiers in Den-Haag dat hij 1.5meter afstand moet houden, maris wijst mensen af, maris leeft in zijn angstbubbeltje.

  8. Rosasolis

   Maris Coppoolse. Inderdaad verschuilt Dandy Baudet achter de lockdown-maatregelen van eind maart, die nu langzaam maar zeker steeds minder worden. Maar de echte reden van zijn afkeur van de demonstraties tegen racisme die nu over heel Nederland plaatsvinden, zit dieper. Hij had ze nooit verwacht! Hij had de demonstraties van de
   Brabantse boeren gesteund, om in het provinciale bestuur van Noord-Brabant te komen. (Met veel landelijk afkeuring van de CDA).
   Maar wegens al de landelijke anti racisme demonstraties van duizenden deelnemers,
   is hij geschrokken, en “scared shitless” (doodsbang!). Deze gewone blank en kleurling burgers gaan niet op Baudet en op zijn Extreem-Rechts FvD partij stemmen. Daarom
   heeft Baudet gisteren verklaard in zijn artikel op deze site, dat hij harder gaat optreden om te zorgen dat hij nog veel meer leden zal krijgen (lokken). En alweer komt de ware aard van copy-cat Baudet, het gaat om hemzelf, (met Trump als voorbeeld).

  9. evil knievel

   Bij langelaaaaaangelange na,nooit zo hypocriet als die smerige,8erbakse F€€KS van n Halalsama lieve!😘😜😁

 4. lotje

  Ze moeten de slavernij weer invoeren want deze zwarte idioten hebben teveel vrijheid.

  1. Maris Coppoolse

   Van lotje maakt duidelijk dat racisme in Nederland springlevend is.

   1. combat le pelicule

    maris maakt hier duidelijk dat hij het prima vindt dat er wordt geplunderd door met name donkere mensen die zich zo racistisch bejegend voelen..

   2. Start

    Enzovoort?

   3. Rosasolis

    Maris C. Wij jarenlange DDS abonees hebben niets aan een lotje die geen halfjaar abonnee is op onze DDS dagelijks nieuws site! Lieve Maris, weet je van de vele reacties op deze site dat wij het niet gaan gebruiken om nog meer leden voor Baudet te krijgen. Ik ben een van de oudste DDS abonnees, vanaf het oprichten van deze bijzonder eerste Nederlandse internet nieuws site. Tot dat er steeds meer invloed van Dandy Baudet op deze vroeger ONAFHANKELIJKE nieuws site kwam.
    Helaas lijkt het dat ons belangrijke eerste Nederlandse internet nieuws site, werd door de FvD partij omgekocht om behalve altijd extreem-rechts nieuws berichten te verzenden, dat hun extreem-rechts aanhangers met hun walgelijk belediging tegen kleurlingen willen gaan doorzetten. Hopelijk dat deze bescheiden bericht van me wordt gestuurd naar de redactie, en dat ik nog steeds niet kan begrijpen waarom DDS in eens politiek moest gaan bemoeieen en EEN politiek partij steunen. Blijkbaar heeft de FvD geld aan de redactie van DDS geeft gegeven
    om deze partij en leider Baudet te steunen. Jammer voor al onze aller eerste DDS leden, die weten dat wij waren lang voordat er ooit Baudet was. Jammer,
    en nog heel jammer dat de heel erg gevaarlijk FvD en Baudet zorgde om de
    Redactie van DDS om te kopen… Hopelijk is er nog iets over van ons oude
    DDS beleid.

  2. Sleipnir

   Slavernij niet maar apartheid zou een goed idee zijn.

   1. Peetjoh

    Mee eens.

  3. Tguard

   De oplossing is ….. alle beelden slopen, straatnamen veranderen, kerken tegen de grond, alle christelijke en culturele dagen verbieden en voortaan gewoon met ze allen lekker Suikerfeest en wekelijks luisteren naar de gebedsomroepen. Want anders kwetsen we mensen. Het is idd de tijd om onszelf de das om te doen en ons al knielend verontschuldigen voor wie en wat we zijn. Slechte mensen Zijn we , nooit houden we rekening met de gevoelens van anderen. We vangen niemand op en zorgen nooit voor onze medemens. Het is onze schuld dat deze arme mensen onderdrukt en gecriminaliseerd worden. De politie grijpt elke kans aan om de onderdrukten volledig kapot te slaan. Het zelfs zo erg dat onze boa’s nu ook al bewapend de onderdrukten kapot willen slaan. We zijn een vreselijk volk maar gelukkig zien steeds meer mensen het licht. Neem jetten die eindelijk laat zien waar hij als echte volksvertegenwoordiger zijn verantwoordelijkheid neemt net als mevrouw Halsema. Gelukkig worden we gered!

 5. Cootje

  De redding wordt met ze allen thee drinken , dat heeft al zoveel goede dingen opgeleverd . Dat we nu een zuiveren tweedeling hebben in nederland het wegkijken niet benoemen en de huilie huilie politiek . Etnisch profileren , en de aandacht voor allochtonen bij de belastingdienst wordt groot gebracht , terwijl de misdaden en misdrijven en criminaliteit door de minderheid groeperingen in Nederland met aanzienlijk geweld wordt ondergesneeuwd , we zullen er zwart wit is grijs wel niet uitkomen dus polderen we onder het genot van een bakkie thee verder dat doen we al 70 jaar , demoniseren en gedemoniseerd worden

  1. Vrijedenkert

   Het 50 jaar pamperen heeft weinig gebracht en nu eisen ze in principe dat er wordt gestopt met handhaven richting bepaalde groepen en dat we de uitwassen maar moeten accepteren!

   h**ps://www.nu.nl/binnenland/5725230/politie-kreeg-vorig-jaar-43-klachten-over-etnisch-profileren.html

   Maar een klacht gegrond verklaard…

 6. Lugor

  Ralf Dekker
  – 1957, geboren te Utrecht
  – 1976-1982: geologie Leiden (bachelor), doctoraal bedrijfskunde (Delft)
  – 1982-1992 consultant bank-IT
  – 1992-2017 Rabobank, waarvan de laatste vier jaren lid raad van bestuur
  – 2008-2012 bestuurslid Groene Rekenkamer
  – 2018, zelfstandig adviseur, toezichthouder
  – 2019, lid Provinciale Staten Noord-Holland voor FvD,
  – 2019, bestuurslid Renaissance Instituut, het wetenschappelijk bureau van FvD
  – 2019, commissaris bij Philip Morris (o.a. Marlboro)

  Een merkwaardige carrière.

 7. Bullshit16

  Het komt allemaal door die landverraders overheid en onze nep koning die te pas en on te pas zijn excuses aan bied dat is de reden dat moslims en die kut negers meer macht naar zich toe willen trekken
  Ik zeg trap dat kut volk ons wat zo’n mooie land was het land uit en geef mij die oude politiek weer zoals vroeger toen met pim Fortuyn die door die links rat is doodgeschoten

  Ons land is ongeneeslijk ziek de enige redding is
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Tguard

   @bullshit kom op man denk even na voordat u wat opschrijft. Fatsoenlijk Rechts Nederland staat niet voor het uitsluiten of Het stigmatiseren van groepen mensen en zeker niet voor het uitschelden van gehele Bevolkingsgroepen.
   Uw bijdrage is in mijn ogen onwaardig en past niet bij de partijen waarop volgens u gestemd moet worden.

   1. Bullshit16

    Tiguard
    O ja wat beweert rutte weer dan over zwarte Piet wie kweekt hier 2 deling wie kweekt hier een dictatuur wie word hier monddood gemaakt
    Wie wil er meer windmolens wie wil er meer biomassacentrales wie heeft er voor gezorgd dat we van 120 naar 100 moeten wie haalt hier al die gelukszoekers binnen die een huis krijgen in mijn kinderen geen huis kunnen krijgen toe maar dan dat zijn zaken waar fvd en pvv voor vechten

    1. Pauline Kummer

     Het loopt alllemaal wel los @Bully, niet zo druk maken voor het slapen gaan. Niet zo goed voor de nachtrust. Rutte is populair bij de zwarte Pieten brigade.
     Het is mooi geweest, over 2 jaar met pensioen. Daar heeft hij mooi voor gezorgd.

     1. Start

      Enzovoort?

     2. Bullshit16

      Pauline
      Heb ik je overtuigd bij het vorige bericht heb je gelogen dat fvd een volledig loc down wilde in nu zeg je dar ik mij niet zo druk moet maken wat is het nu liegt fvd nu of niet

     3. Henk Albarda

      Kummer (en kwel) Peilingen kennellijk gemist. Zwarte Piet is stilzwijgend populairder dan ooit. In diverse delen van Nederland hebben Zwarte Pieten besloten nog langer door te gaan om akwasi en zijn mede-gewelddadige criminelen, tevens slavenhandelaren (hij is slavenhandelaar, heeft hij in 2017 publiekelijk en trots gezegd) ooit definitief te verslaan. Ik ook.
      Rutte heeft niet voor niets binnen 24 na zijn racistische uitspraak over Zwarte Piet erkent dat het geen kabinets- en geen VVD standpunt is. Hij had gelijk moeten hebben gezegd dat hij onder dreiging van Kaag zijn racistische opmerking over Zwarte Piet maakte.

    2. Tguard

     @bullshit klopt allemaal als een bus en dus een goede reden om idd op een andere partij te stemmen maar daar hebben die zogenaamde kutnegers en moslims niets mee te maken. Dus je boosheid zou je beter kunnen richten op de personen die verantwoordelijk zijn voor het beleid. Het wegzetten van hele groepen mensen waarmee je waarschijnlijk wat mindere ervaringen hebt is niet de juiste weg en maakt je blind voor wat er echt aan de hand is.

     1. Bullshit16

      Tuguard
      Exact dat zijn nu juist de kartel partijen die dat volk binnen haald .volk wat niks heeft met onze waarden en normen en cultuur en tradities
      Dat is de reden dat ik mij kwaad maak dat dat volk maar binnenkomt en zich niet aan ónze waarde en normen en cultuur wil vol doen en dat wij aan hun moeten aanpassen.is dat niet het omgekeerde wereld het lijkt mij wel zeg het maar

  2. Vit

   Het kleurtje is het probleem niet maar de instelling.

 8. Fe

  beangstigend , bizar en buitengewoon fascistisch. Volledige anarchie dus met alle mogelijke middelen de kop indrukken

  1. Jack Flash

   Fe@ Zoals ik altijd zeg; het leger inzetten.
   “We zullen met alle geweld de vrede handhaven”
   En iedereen voelt zich “veilig”

 9. Piet Klein

  Als je een opiniepeiling doen zou doen onder autochtone Nederlanders en je zou vragen of zij iemand kennen in hun persoonlijke omgeving die racistisch is dan zal je vermoedelijk op een zeer lage score uitkomen. (Nagenoeg) iedereen is tegen racisme en steunen ze hen die tegen racisme zijn maar ze kunnen in hun nabije omgeving nagenoeg niemand of zeer beperkt aantal mensen aanwijzen die zich racistisch gedragen. Als er racisme wordt geconstateerd dan wordt het racisme geconstateerd in metingen waaruit blijkt dat mensen met een buitenlandse afkomst minder kans hebben op een baan. Is dit racisme, is dat verschil match tussen baan een profiel of is dit segregatie, het feit dat groepen naar ras en of afkomst min of meer gescheiden leven.
  Het bijzondere is dat groepen voelen dat ze gediscrimineerd worden en andere groepen eigenlijk niet het gevoel hebben dat ze discrimineren. Men steunt het anti racisme maar weet eigenlijk niet over wie het gaat die het racisme uitoefent. Natuurlijk zijn er altijd incidenten te vinden maar dat zijn incidenten, uitzonderingen, dat wordt anekdotisch bewijs genoemd. Een enkele uitzondering wordt geplakt op de hele groep. En dan lukt het Twan Huys nog een keer om incident te benoemen dat niet klopt. Het bijzondere is dat Nederland hoog scoort op de lijsten van geen racisme maar dat er nu een abstract idee is dat er veel racisme in Nederland is. Het is niet aanwijsbaar, wordt hooguit op incidenten gebaseerd maar creëert wel tegenstellingen. Het is onbegrijpelijk dat Rutte en Kaag in deze polarisatie meegaan. Men gooit er een moeilijke term in systemisch racisme in, maar net als een intelligente lock down is vooral cryptische politiek. Politiek die een doelgroep wil paaien. Maar netto vergroot dit de tegenstellingen en is nogal foute politiek. Waarom niet simpel onderzoeken hoeveel mensen vinden dat ze racistisch zijn of mensen kennen die racistisch zijn. Daar komt naar verwachting een zeer lage score uit. Wij Nederlanders zijn niet racistisch, willen niet racistisch zijn en het lijkt daarom uiterst zinvol om je ook geen racisme te laten aanpraten.

  1. Maris Coppoolse

   Piet, lees even de bijdragen op dit blog en stel vast dat veel van die bijdragen onversneden racistisch zijn.
   Pas als je je daarvan distantieert word je geloofwaardig.

   1. Start

    Enzovoort?

   2. Niemandalletje

    Niet zeuren.
    Het is toch de bedoeling om mensen tegen elkaar op te hitsen, ophitser?

    1. Jack Flash

     Zelfs als intrigant ben je mislukt maris.

   3. Henk Albarda

    Alleen diegenen die zich in de hardst-mogelijke bewoordingen van Maris Coppoolse distantieren, zijn anti-racisme. Maris Coppoolse is daarna ook overtuigd anti-semiet.

    1. Fe

     QUOTE Henk Albarda 53 minuten geleden Beantwoorden
     Alleen diegenen die zich in de hardst-mogelijke bewoordingen van Maris Coppoolse distantieren, zijn anti-racisme. Maris Coppoolse is daarna ook overtuigd anti-semiet. END

     Daar sluit ik me van harte bij aan. meneer h u tt e n is een hypocriet stuk vreten met oneigenlijke vergelijkingen die ongeacht het gebeurde altijd de tr ol probeert uit te hangen. Feitelijk niet reageren op de stront vlek

   4. FVD

    @M Coppoolse

    Piet Klein, schrijft een zeer lezenswaardig bijdrage wat u in uw dromen nog niet kan evenaren. Maar u heeft de euvele moed, om van hem te eisen dat voor u zijn bijdrage pas geloofwaardig is, als hij zich distantieert van overige bijdragen op dit blog.

    Wat ik mij afvraag, wie bent u dan wel, een zelfbenoemde recensent die elke bijdrage vanuit een neurotische dwang kritisch moet becommentariëren? Het niveau van uw bijdragen is niet van dien aard, dat u zich het aureool van Godfather kan aanmatigen, daar uw bijdragen veelal verzanden in een nietszeggend welles/nietes spelletje.

    Probeer net als Piet Klein, eens een zinnige discussie op te starten dan komt u veel geloofwaardiger over, en niet als iemand met puberaal gedrag.

    1. Start

     Het voeden met reacties van een psychopathische zuiger is niet alleen dom het is ook onverstandig.

     1. FVD

      @Start, dat u mij onverstandig noemt, daar kan ik mee leven, maar als overtreffende trap DOM te gebruiken is wat over the top. Maar op wie ik reageer, dat bepaal ik nog altijd zelf.

  2. FVD

   @Hr.Klein, uitstekende reactie.

  3. Henk Albarda

   Goed betoog Piet Klein.
   Toch een enkele kanttekening. Als 1 manszaak werk ik met vele kleine productie partners in Nederland. Door ervaring wijs geworden, wordt bij geschiktheid vanzelfsprekend een autochtoon Nederlander aangenomen, aangezien Afrikanen en MO’ers in overwegende mate de laatste 10 jaar voortdurend hebben bewezen onze samenleving af te wijzen.Noch ik, noch mijn omgeving, neemt daarin nog langer een risico.
   U neigt ertoe dat discriminatie te noemen, ik vind dat de betreffende groep zich zodanig aan racisme tegen autochtone blanken heeft schuldig gemaakt dat ik de groepsleden niet meer vertrouw.
   Re Rutte:
   Rutte gaat braaf met kaag mee, omdat hij Kaag nodig heeft voor zijn baan in Brussel, waar Kaag zeer geliefd is. Rutte is altijd een laffe ego manische machtswellustige narcist geweest. Dat is Kaag overigens ook.

   1. Pauline Kummer

    Daar doet Rutte zeer verstandig aan. Gisteren bij Beau een mooie profiel schets over Rutte gezien. Logisch dat hij voor het beste gaat. Minister Kaag is een uiterst stabiele persoonlijkheid, een eigenschap die maar beperkt wordt geevenaard in en buiten de kamer.

    1. Start

     Enzovoort?

    2. combat le pelicule

     Leugenclown Rutte!

 10. ervi

  Sommige uitspraken hier over negers gaan mij te ver. Ik vind schelden prima, maar niet op een manier die uiteindelijk maar voer oplevert voor de welbekende zuigers en deugtr@llen, en hun vermeende gelijk bevestigt.
  Beetje creatief graag?

 11. Ritter

  Onderstaande video met schokkende beelden laat zien hoe gewelddadig BLM is.

  h*tps://www.youtube.com/watch?v=Iha2Vaf6q5Q&feature=emb_title

 12. LifeBuddy

  Geweldig om te zien dat Sara Pinto nu met hele grote zekerheid een medicijn tegen Covid 10-20 heeft gevonden. Bizar is om te horen hoe de ultra sLinkse cda en het rivm alle kanalen dichtzetten om hier gehoor aan te geven.bah

 13. Mar

  20 mei 2020

  “Thierry Baudet pleit voor veel meer maatwerk: ‘buiten zou je al lang af kunnen van die anderhalve meter’”

  h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/thierry-baudet-pleit-voor-veel-meer-maatwerk-buiten-zouden-we-allang-af-kunnen-van-die-anderhalve-meter/

 14. Drollevanger

  Een oom van mij houdt zeugen in een weiland.
  Twee zeugen, een gevlekte en een roze bevielen op dezelfde dag.
  Na enige tijd leek het dat de biggen van de gevlekte zeug harder groeiden dan de rest.
  Na enige tijd kwam hij erachter hoe dat kwam. De biggen van die gevlekte zeug konden harder lopen dan de rest. Als er gevoerd werd holden ze voor de rest uit en kregen het meeste en het best voer.
  Is het discriminatie als Chinezen en blanken in de VS betere baantjes en meer voer krijgen dan de creolen?
  Moeten we ook daar aan de Apartheid.

 15. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als je als zwarte medemens sinds mensenheugenis door het satanisme (lees religie) consequent en eeuwenlang bent gestigmatiseerd als minderwaardig hoe moet je je dan in een achterlijke blanke samenleving handhaven ?! De meerderheid doet het en daarvoor hulde !

 16. Rosasolis

  Dandy Baudet wil alweer de show stelen. Om te proberen iedereen bang te maken voor het RIVM, Rutte, de Jonge, en vooral voor Halsema. Hij is zelf blijkbaar “scared shitless”
  wegens al de duizenden vreedzame blank en kleurling demonstranten, die behalve hun afkeer tegen racisme, ook nog een duidelijke boodschap hadden doorgegeven:
  Nederland is niet Extreem Rechts, en zal dat nooit gaan worden.

 17. RvdBe

  Het zou nu toch duidelijk moeten zijn, Rutte zet linksfascistische milities in om de gewone burger te onderdrukken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.