Volgende agressieve haatrapper meldt zich! Ronnie Flex: ‘Als ik een Zwarte Piet zie, trap ik in zijn gezicht!’

Na tuigrapper Akwasi meldt vandaag ook de volgende hiphoppende brok geweld zich om zijn vuisten te laten gelden tegen mensen die verkleed gaan als Zwarte Piet. Ze kunnen verwachten in hun gezicht getrapt te worden door Ronnie Flex. Dat meldt de rapper zelf trots op social media.

Wie dacht dat Nederlandse rappers hun lesje wel hadden geleerd nadat het hele land schande sprak van de tot geweld tegen Zwarte Pieten oproepende Akwasi, komt bedrogen uit. Dit muziekgenre waarin ‘pareltjes’ zoals Rapper Boef en Sevn Alias zich ophouden levert aan de lopende kant bajesklanten en maatschappelijk onaangepasten af.

Vandaag voegt ook Ronnie Flex zich in dat lange rijtje zich misdragende hiphoppers, door gewoon de oproep tot geweld van Akwasi te kopiëren. Op Twitter meldt de popmuzikant – die eigenlijk gewoon Ronell Plasschaert heet – het volgende:

“OP HET MOMENT DAT IK IN NOVEMBER EEN ZP ZIE… TRAP IK IN ZE GEZICHT!!! RT”

Voor de liefhebbers: ZP staat voor Zwarte Piet. En RT voor retweet, want het oproepen tot geweld is pas écht leuk als mensen dan ook je haatberichtje nog even doorsturen naar al hun vriendjes en vriendinnetjes.

Als Ronnie daar logischerwijs commentaar op krijgt, probeert hij terug te krabbelen. Zo zegt hij nog nooit in zijn leven geweld te hebben gebruikt, en dat zijn piepjonge dochter ” Marrokaans/Surinaams/Moluks/Tunesisch” en ook nog eens moslima is. Ook biedt hij een omslachtige vorm van excuses aan: “ik wil niet dat mensen zich buitengesloten of gepest voelen ik haat dat”. Maar de originele tweet heeft Ronnie (bij het schrijven van dit artikel, tenminste) nog niet verwijderd.

Het is niet voor het eerst dat Ronnie Flex dreigt z’n handjes te laten wapperen. In april 2018 veroorzaakte hij een rel door te dreigen een PowNed-verslaggever in elkaar te slaan. Hij schold hem uit voor “kankerracist”, en de manager van de muzikant moest uiteindelijk de boel komen sussen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

89 reacties

 1. Vince Blank

  Zijn piepjonge dochter is een moslima. Dus zelfs in huis is ie gewoon een fascist want hij bepaalt dat.

 2. RvdBe

  Al die zwarte rappers zijn tuig, hun ware aard verbergen houden ze niet heel hun leven vol.
  Die ronnie flex is dat die praatneger die in die roze pakjes rond loopt?

 3. Fe

  tja , ook maar een aangifte aan de broek en even 10 uurtjes schoffelen.

  De gratis publiciteit kost natuurlijk een veelvoud

  1. Nexit218

   Wat een stoere jongens zijn die rappers toch! En @maris jij bent echt zo compleet kansloos! Tot nu toe heeft links toch meer geweld op zijn naam staan als je ff naar de laatste 50 jaar kijkt!

  2. Sando

   Heb net het boek De negerhut van oom tom gelezen zo dat is humor vind ik trouwens wel humor mijn buur man niet (zwarte buurman) en ik had ook nog 2 negerzoenen op!Leuke dag gehad. Groeten een echte NEDERLANDER.

   1. Maris Copoolse

    Gelet op het gebrekkige Nederlands, betwijfel ik of Sando in staat is een boek te lezen.

 4. Vraagtekentje

  Die omhooggevallen rappers zijn allemaal van die racisten, zijn tegen blanken, komen hier alleen de zoete vruchten plukken die de domme blanken voor ze gezaaid hebben.

 5. Bullshit16

  Ze hebben toestemming gekregen van Rutte denk maar niet dat dit nu ga stoppen die landverrader rutte heeft ons land al lang opgegeven

  Nu gaat er weer 325 miljoen euro naar GAVI
  Gavi is een vaccin alliantie GAVI is verbond tussen oa van Unicef de WHO en natuurlijk bill gats
  Je ziet op COMMONSENSE tv

  1. Vanduinen

   “GAVI” mag ik ervan uitgaan dat dit goed is gespeld @Bullshit 16? Meestal maakt u er een zooitje van.

  2. RvdBe

   Bullshit, idd Rutte heeft in al zijn onnozelheid carte blanche gegeven aan racistisch straattuig om ongestraft los te kunnen gaan.
   Op naar de volgende verkiezingen waar Rutte weer gewoon gaat winnen.

 6. Maris Coppoolse

  Als je na de moord op George Floyd nog steeds denkt provocerend met Zwarte Piet aan te kunnen komen moet je inderdaad niet opkijken als je ferme weerstand ontmoet.

  Zwarte Piet is inmiddels een agressieve provocatie geworden. Wen er maar aan.

  1. Sleipnir

   We zullen zien wie dit gaat winnen, we dienen ons ferm te bewapenen tegen dat ongedierte.

   1. Maris Coppoolse

    Sleip laat zien uit welke hoek de echte moordzuchtige agressie vandaan komt.

    1. Sleipnir

     Niks moordzuchtige agressie, wij laten onze cultuur gewoon niet afnemen door die rimboe apen die vrijwillig naar ons land kwamen, als het hen niet bevalt sodemieteren zij maar terug naar de rimboe waar zij uit kwamen, zij blij en wij nog veel blijer.

     1. Maris Coppoolse

      “wij laten onze cultuur gewoon niet afnemen door die rimboe apen”

      Uiteraard heeft Zwarte Piet niets met racisme te maken.

     2. Original NL

      En maar voeren..

     3. Maris Coppoolse

      Ik toon een ongemakkelijk feit aan, Original, namelijk het akelige feit dat zich op dit blog moordzuchtige racisten bevinden die hier dagelijks, zonder veel weerwoord, hun onderbuik mogen ledigen.

    2. combat le pelicule

     maris laat zien dat hij echt een hekel heeft aan met name blanke Nederlanders en haar tradities.
     Zwarte piet is niet racistisch maar met name door racisten als maris wordt dit een symbool gemaakt, gasten als maris dát zijn dé racisten in Nederland…helaas moeten we daar ook aan wennen…

   2. Pauline Kummer

    In de “we” vorm spreken verzwakt u uzelf. Er zijn altijd afhakers, opportunisten die hun handen niet willen branden. Of gewoon mensen die zich niet laten meesleuren, wat een goede karakter eigenschap is.

  2. Blitzkrieg

   Maris Coppoolse :
   Zwarte Piet is inmiddels een agressieve provocatie geworden. Wen er maar aan.

   #Provocatie #IkDoeNietMee

   1. Original NL

    Blijven voeren blitz…

  3. Steiner

   Aldus 24/7 zwakzinnige.

  4. Stopperspil

   Het is niet bewezen dat de moord op George Floyd iets met racisme te maken heeft. En Zwarte Piet heeft ook niets met racisme van doen. Hoezo dus agressieve provocatie. Als die er al is dan komt die toch echt van de kant van die fameuze rappers.

   1. Maris Coppoolse

    Natuurlijk niet, Zwarte Piet heeft niks met racisme te maken. De reacties op dit blog bewijzen het.

    🙂

    1. Blitzkrieg

     Maris Coppoolse :
     Quote : “Natuurlijk niet, Zwarte Piet heeft niks met racisme te maken. De reacties op dit blog bewijzen het.”
     Is dat zo? Blijkende uit? Volgens mij dragen de meeste mensen op dit forum zwarte piet juist een warm hart toe, jij bent degene die hierop een uitzondering vormt.

  5. Cootje

   Maar op 5 december is het toch een mooi gezicht zo hele donkere zwarte piet met van die grote gouden oorbellen, en die traditie kunnen ze je niet af nemen . Ik vind op dinsdag avond op Ned1 de hoofdrollen elke keer andere artiesten maar hoofdzakelijk licht getinte en negroïde ik stuk minder , dan op 5 december een zwarte piet in te zetten voor een kinderfeest , maar smaken verschillen

  6. Maurits Dekker

   George Floyd heeft niets van doen met zwarte piet.
   Coppoolse je bent een opruiende idioot.

   1. Rammstein

    ‘Coppoolse je bent een opruiende idioot.’

    Dat is zijn zelfverzonnen taak en missie, Maurits Dekker. Coppoolse is een sarrende sadist met als enige doel iedereen het bloed onder de nagels vandaan te halen en een rood waas voor de ogen te bezorgen.

    1. Maris Coppoolse

     “een rood waas voor de ogen te bezorgen.”

     In het geval van R*mmstein lijkt me dat niet meer mogelijk, de boze man staat elke dag met een rood waas voor de ogen op en gaat ermee naar bed. Een bijzonder verdrietige situatie.

     1. Rammstein

      Op dit blog is er niemand met de nick R*mmstein. Ik ken wel een Rammstein.

  7. FVD

   .
   M Coppoolse, ik begin u in te schatten als een zeer bevlogen iemand die alle moorden/doodslagen in de hele wereld als een aanslag op u zelf ziet. Zwart/blank/geel/licht getint, het kan niet divers genoeg zijn, om daarmee te kunnen koketteren.

   Dat die George Floyd in Amerika door omstandigheden is gaan hemelen, interesseert u eigenlijk geen bal, maar het geeft u een handvat om te kunnen provoceren.
   Even een eyeopener, ik ben geen roomblank iemand maar om het “netjes” te zeggen heb ik een wat gepigmenteerde huid. Heb ik daar in het dagelijks leven last van, totaal niet!

   Waar ik mij wel vreselijk aan erger, zijn figuren zoals u die zich van achter hun computer proberen sterk maken voor een z.g. “onderdrukte” bevolkingsgroep. Interesseert u deze bevolkingsgroep, in het geheel niet, want u bent alleen maar bezig met u zelf. Ik ga niet snel over de schreef, maar van randdebielen zoals word ik onpasselijk.

   1. Maris Coppoolse

    Ik word van randdebielen, zeker van sommige vertegenwoordigers van dit soort op dit blog, soms ook onpasselijk hoor. Daarvoor hoeft u zich niet te verontschuldigen.

    “ik ben geen roomblank iemand maar om het “netjes” te zeggen heb ik een wat gepigmenteerde huid.”

    Dat lijkt me niet zo relevant voor de discussie. Weleens van de drogreden ad hominem gehoord?

    1. Rammstein

     Coppoolse, jij bepaalt niet wat relevant is voor de discussie. Een gepigmenteerde reaguurder vindt van wel, dus jij hebt je ‘white privilege’ smoel dienaangaande te houden.

     Snel, kniel en kus zijn voeten. Dat doe je toch ook zo graag bij die neger die je vrouw pakt?

     1. Maris Coppoolse

      Klopt, R*mmstein, dat bepaal ik niet. Ik merkte slechts op dat de huidskleur van iemand niet zo relevant is voor de kwaliteit van zijn argumenten, sterker, het is een drogreden die je in een beschaafde discussie zou moeten vermijden.

      Jouw opmerkingen over negers die mijn vrouw zouden verkrachten geeft ons een inkijkje in jouw manier en niveau van denken. Niet prettig om kennis van te nemen.

     2. Rammstein

      Er is geen R*mmstein op dit blog. Hij kan je dus ook niet antwoorden.

     3. Sleipnir

      ‘Jouw opmerkingen over negers die mijn vrouw zouden verkrachten geeft ons een inkijkje in jouw manier en niveau van denken.’

      Verkrachten? Zij doet het met liefde hoor….whahaha

     4. Rammstein

      Coppoolse, de neger-fluisteraar van je vrouw verzinnen we uiteraard niet zomaar. Zowel Mariposa als Rob de H. uit C. kennen jou van nabij en hebben de reaguurders hierover op DDS uitvoerig bijgepraat.

      Uiteraard moet jezelf weten hoe je je liefdesleven inricht. Alleen kun je verwachten dat het na een eindeloze reeks zuig- en sarpartijen van jouw kant, ook een keer tegen je gebruikt wordt.

     5. Maris Coppoolse

      “de neger-fluisteraar van je vrouw verzinnen we uiteraard niet zomaar.”

      Je wordt echt aandoenlijk, Rammstein.

    2. FVD

     MC, u is bezig met een discussie, sorry, maar laat nu denken dat u aan provoceren bent. Hoe kan een iemand die een drogreden ad hominem naar voren brengt zich zo vergissen. (:

    3. Maurits Dekker

     ad hominem
     Dit woord gebruikt deze idioot te pas maar meestal te onpas. Zeker net opgezocht in het woordenboek.

   2. Beukman

    Als je even alle ad hominems weglaat, @Fvd, wat blijft er dan precies over dat je met ons zou willen communiceren?

    1. Rene van der Grijp

     Is dat niet duidelijk, Beukman?

     FVD is de zoveelste die zijn walging uitspreekt over de poseur Coppoolse.

     Dat pleit voor FVD.

     Dat jij die jakhals blijft beschermen pleit niet bepaald voor jou (understatement).

     1. Beukman

      We kennen jouw fixatie, @René.
      Van Fvd is er in deze draad geen inhoudelijk woord terug te vinden. Hij zou nog veel kunnen leren van degene die hij nu de maat neemt.

     2. Maris Coppoolse

      Het blijft wonderlijk dat René, die hier geen bericht kan plaatsen zonder de opponent op een agressieve en grove manier uit te schelden, meent dat ik hier me onfatsoenlijk zou gedragen.

      Hierboven menen de reaguurders Rammstein en Sleipnir dat een neger mijn vrouw zou moeten verkrachten. Hoe beoordeelt hij het fatsoensniveau van deze bijdragen?

     3. Rene van der Grijp

      Je kan moeilijk over “mijn fixatie” spreken als zovelen hier (en elders in de loop der jaren) jouw psychopathische vrindje uitkotsen, Beukman.

      Verder zitten we hier niet in de 2e Kamer maar op een blog waarin er ruimte is om off-topic te gaan alsook het wangedrag van bepaalde randfiguren aan de kaak te stellen.

      Jij vindt het kennelijk prima als bepaalde racistische of homofobe uitspraken van de usual suspects aan de kaak worden gesteld, maar kom niet aan jouw psychopathische vrindje want die mag alles van jou.

      Er is een woord voor mensen zoals jij: hy-po-criet.

     4. Beukman

      We weten het nou wel, @Rene.

     5. Rammstein

      Beukman, wellicht weet je het wel, maar het schijnt niet tot je door te dringen.

     6. Beukman

      We weten het nou wel, @Rammstein.

     7. Maris Coppoolse

      “jouw psychopathische vrindje”

      Ik waardeer de bijdragen van Beukman op dit blog maar ik ben niet zijn vriend; we kennen elkaar ook niet anders dan via de gedachtewisselingen op dit blog.
      De veronderstelling dat hij mijn bijdragen zou tolereren vanuit een persoonlijke loyaliteit mist dus feitelijke grond.

     8. Rammstein

      Beukman, het lijkt niet tot je door te dringen, hoewel je het wel weet.

     9. combat le pelicule

      “we kennen elkaar ook niet anders dan via de gedachtewisselingen op dit blog.”

      Jullie hart gesteldheden vinden elkaar steeds weer en altijd tegendraads en zuigerig naast het verheerlijken van ped*seksuele sympathieën

     10. Rammstein

      Coppoolse: DDS is een overwegend rechts georienteerd blog – dit schoolplein is dus in ‘sectoren’ opgedeeld. Begrijpelijk dat geestverwanten elkaar opzoeken en dekken – daar hoef je geen vrienden voor te zijn. Onvoorwaardelijke ruggensteun (waar Beukman zich aan te buiten gaat) is voldoende.

      Helaas toont het tevens een volledig gebrek aan ruggengraat en principes.

     11. Beukman

      Je bent een ouweh0er, @Rammstein. Nee sorry, je gedraagt je als een ouweh0er.
      Maris een van de top 5 potsers hier met de meeste inhoudelijke bijdragen. Hij is belezen, intelligent, fijnzinnig, cultureel gevormd, en goed geïnformeerd. Bovendien houdt ie van Rumi. Ik vergeef hem gaarne het feit dat hij soms wel eens loopt te jennen of te taalzeiken; dat is gewoon een nuchtere kosten-batenanalyse. Ik waardeer zijn bijdrage aan de discussie hier zeer.

      Jij daarentegen loopt je opponenten uit te schelden, en deelt ongevraagd je seksuele fantasieën over hun echtgenotes. Heel jammer; echt verspild talent.
      Als ik op jou een kosten-batenanalyse loslaat, dan zit je nog steeds in de plus. Maar wat zou dit forum er van opknappen als je eens ophield met dat onvriendelijke geblaf van je, en wat meer ruimte gaf aan je zachte kant.

     12. Rammstein

      Beukman kiest de vlucht naar voren. Aan zijn bevlogen taalgebruik te oordelen lijkt hij zelfs een beetje verliefd op Coppoolse – “hij is belezen, intelligent, fijnzinnig, cultureel gevormd, en goed geïnformeerd.”

      Toe maar.

      Duidelijkheid verschaft Beukman wel door voor deze romance uit te komen: geen kwaad woord over Coppoolse hoor! En ach, dat beetje jennen en taalzeiken waar 98% van de reaguurders zich kapot aan ergert telt toch niet.

      Goed Beukman, je hebt je duidelijk uitgesproken – we weten waar je staat. Het ga je goed.

     13. Beukman

      Het ga je goed

      Jij ook man, en alvast welterusten.

     14. Rene van der Grijp

      Een ruwe inschatting van de posts van Coppoolse over een reeks van jaren:

      – Ruim 50% is bedoeld om “deugpunten” te scoren. Zodra iemand een racistische of homofobe, danwel vrouwonvriendelijke opmerking maakt springt hij er als een likkebaardende reu bovenop. Je kan hem geen groter plezier doen dan dat. Daarmee slaat hij immers twee vliegen in één klap. Hij kan zichzelf neerzetten als moreel hoogstaand (wat hij niet is) en tegelijkertijd de ander de grond in trappen. Daar geniet hij intens van.

      – Circa 25% is gewoon afzeiken. Anderen wegzetten als dom, te laag opgeleid, te “licht” voor de discussie, taalneukerij en meer van dat pedante gedoe waar ieder normaal mens braakneigingen van krijgt.

      – De rest is het eeuwige afdraaien van de grijsgedraaide dogma’s van de linkse kerk, ook als die al lang en breed zijn weerlegd.

      Dat Beukman zo iemand kan waarderen zegt twee dingen:

      1) Beukman is een trouw lid van de linkse kerk en beschouwt de dogma’s als heilig. Derhalve is hij blij met een medestander in zijn missie als dwarsligger op dit forum.

      2) Dat is nog tot daar aan toe. Maar zelfs van sektarisch links zou verwacht mogen worden dat ze onderscheid kunnen maken tussen een naïeve idealist en een kwaadaardige psychopaat. Helaas, die wijsheid is Beukman niet gegeven.

     15. Maris Coppoolse

      Allemachtig, wat wordt Beukman hier door René van der Grijp keihard getackeld. Gelukkig spreekt hij niet de hoop uit dat zijn vrouw zal worden verkracht door een gekleurde Nederlander.
      Dat valt dan weer mee.

     16. Start

      Enzovoort?

     17. Beukman

      Ik ben inderdaad een slecht mens, @René, en jij bent een goed mens. Je hebt het helemaal door. En wat Maris is, valt zelfs buiten ieder beoordelingssysteem.
      Ik ben heel blij voor je, en wil je van harte feliciteren met deze inzichten.

      Ik zou nu willen zeggen: begin aan een nieuwe fase in je bestaan. Laat rusten wat je toch niet kan veranderen, en maak eens werk van je oude beloftes. Het leven is te kort om al mopperend te volbrengen.

     18. Rene van der Grijp

      “Ik ben inderdaad een slecht mens, @René, en jij bent een goed mens. Je hebt het helemaal door.”

      Niet zo dramatisch doen, Beukman. Je kiest willens en wetens de kant van een slecht mens die zich krampachtig voor probeert te doen als een goed mens.

      Dat maakt jou op zich nog geen slecht mens. Wel een blind mens met een bord voor je kop van gewapend beton.

   3. Rene van der Grijp

    FVD schreef: “Waar ik mij wel vreselijk aan erger, zijn figuren zoals u die zich van achter hun computer proberen sterk maken voor een z.g. “onderdrukte” bevolkingsgroep. Interesseert u deze bevolkingsgroep, in het geheel niet, want u bent alleen maar bezig met u zelf.”

    Goed gezien.

    Sommige sukkels (zoals Beukman) hebben op dat punt een vrachtwagen mest in hun ogen.

    1. Fe

     je reageert zelf steeds op die stinkende gierwagen.

     gewoon laten afsterven is veel leuker

 7. Vanduinen

  Net als Wilders, razend populair onder de scholieren…

  1. Jack Flash

   Niet instinken bij deze agressieve usefull idiots. Ze laten zich gebruiken om verdeeldheid te zaaien. Er zijn zat donkere medemensen in ons land die deze idioterie veroordelen.

   1. Original NL

    Q… Er zijn zat donkere medemensen in ons land die deze idioterie veroordelen…
    Heb ze niet gezien op de dam…

    1. Jack Flash

     Natuurlijk zie je die niet op de Dam Original. Die moeten hier ook niets van hebben.

 8. lotje

  Zwarte nutteloze idioten. Ga wat nuttigs doen. Profiteurs. Kruip in die gat waar je vandaan komt.

  1. Partizan

   En daar komt het volgende vriendje van Mark R. en Femke H. de bühne op..!

  2. Original NL

   Q…Kruip in die gat waar je vandaan komt…..
   Dat zullen de beide moeders niet waarderen, maar tis het proberen waard.

 9. rexm

  Die Ronny toch, Ronny moet eens nadenken over de pareto 80-20 % regel.
  20% van de criminelen zorgt voor 80% van de criminaliteit.
  Dat wil zeggen dat 20 % van de allochtonen voor 80% in de gevangenis zit.
  Kijk eens over de gevangenis muur, men zal schrikken.
  Die arme zwarte Piet is al duizenden doden gestorven.
  Allez,succes.

  1. Original NL

   Q… Ronny moet eens nadenken…….
   Je kunt niet het onmogelijke verwachten.

 10. George D

  Daar heb je er weer één. Weer zo’n opgefokte ideologist. Nergens goed voor, alleen maar een beetje ritmisch wauwelen. Zwart of niet, dit menneke is een schande voor ons land. Een fictief figuur (zwarte piet) in zijn of haar gezicht willen gaan schoppen is zo laag als wat. Als het je hier niet bevalt met Nederlandse cultuur uitingen, pak een bootje en vlucht naar een voor jou ideaal land.

 11. Vrijedenkert

  Akwasi en Flex dreigen beide met fysiek geweld, als je in november de eerste Zwarte Piet ziet en die in het gezicht gaat schoppen dan bedoel je gewoon een persoon verkleed als Zwarte Piet die op straat verschijnt!
  Een virtuele Zwarte Piet verschijnt niet in het straatbeeld en kun je niet schoppen…

 12. Original NL

  If it’s brown.. flush it!

  1. Maris Coppoolse

   Q.e.d.

   1. Start

    Enzovoort?

 13. Bokse

  Zwarte piet is een kindervriend, zwarte mensen blijkbaar niet.

  1. Original NL

   Maris is ook een “kindervriend” maar dan anders.

 14. John F...

  Thats it, door toedoen van deze neger heeft Nederland weer een Zwartehater erbij…en nee geen racist!
  Negers….ik loop er nu met een grote boog omheen…sterker nog …ik zie ze niet eens meer.

 15. John F...

  Nog een keer proberen……

 16. John F...

  Nog een keer….DDS kappen nou

 17. John F...

  Allerlaatste keer…….

  1. combat le pelicule

   Je moet bepaalde woorden anders gebruiken bv cöntröle wordt getolereerd maar als je dit zonder trema’s schrijft blokkeren ze je reactie

 18. John F...

  Doei DDS de tering met je geen berichten plaatsen. Ik ben weg hier en zal zeker mondreclame verspreiden…negatief dan .

 19. Ralnov

  Nog zo’n knuppel die denkt ons een schuldgevoel aan te kunnen praten over een verleden waar wij noch zij deel aan heeft uitgemaakt of onder heeft moeten lijden. Sorry gap , gaat niet werken.

 20. Heras

  Dit soort uitspraken moeten gelijk bestraft worden met een boete. Dit tuig, maakt het moeilijker voor de normale bruine mensen.
  Er zijn al veel donkere mensen die hier tegenin gaan, want het is niet normaal.

  1. A-BBa

   Donkere mensen krijgen geen boetes meer voor bedreiging en zo. Boetes krijgen voor zulke dingen is vanaf nu een privilege van de room-blanken.

 21. A-BBa

  Ontzettend laf (laat zien dat hij geen man is) en droevig om zijn dochtertje voor zich uit te schuiven om zichzelf te beschermen. Als dit een vader voor moet stellen…

 22. A-BBa

  Als Ronnie Flex nu eens aan zou geven waar hij gaat kijken of er zwarte pieten zijn dan geef ik me vrijwillig op om daar voor zwarte piet te spelen. Kijken of hij de daad bij het woord durft te voegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.