Wilders over waarom D66’er Kaag nóóit premier mag worden: ‘Nederigheid aan terroristen die vrouwen martelen!’

PVV-leider Wilders is er mordicus op tegen dat Sigrid Kaag namens D66 de nieuwe premier van Nederland wordt. De oppositieleider neemt het de sociaal-liberale bewindsvrouw nog altijd kwalijk dat zij zich ondergeschikt toonde aan de ‘staatsterroristen’ van ayatollahland Iran. “Zo iemand mag nooit MP worden,” aldus het PVV-Kamerlid.

De opvolger van Mark Rutte heet in ieder geval geen Sigrid Kaag. Tenminste, als het aan PVV-partijleider Geert Wilders ligt. Gezien de inhoudelijke verschillen tussen D66 en de PVV ligt het voor de hand dat de partijen elkaar niet het regeringspluche gunnen, maar in het geval van Kaag heeft Wilders nog een extra reden om de D66-minister het baantje van premier Rutte niet te gunnen.

Kaag reisde in februari 2018 namens het kabinet af naar Iran, om daar president Rouhani van Iran te ontmoeten. De diplomate deed dat gesluierd, omdat ze anders het land niet in mocht – zo liet ze destijds weten. Maar Wilders ziet er iets heel anders in: “Kaag toonde respect voor en nederigheid aan de Iraanse staatsterrorist Rouhani,” zo twitterde de fractievoorzitter vanochtend: “De president van het land waar vrouwen worden onderdrukt en in gevangenissen gemarteld en verkracht.” Vastberaden, tenslotte: “Zo iemand mag nooit MP worden.”

De aanvoerder van de grootste oppositiefractie in de Tweede Kamer heeft wel een idee hoe het kan worden voorkomen dat Kaag over pakweg een jaar haar spullen in het Torentje mag neerzetten: “Stem tegen Kaag, stem PVV!”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. CLoVis

   
  Kaag is gewoon een m0slimh0er.

  1. Cootje

   Ohe maar die mogen niet in de playboy , maar wel op een scheurkalender

  2. CLoVis

    Bovendien nog een heel slechte ook,
   ze moet de klanten geld toe geven.

  3. Maris Copoolse

   CloVis vindt dit soort boertjes ook heel gewoon.

  4. hans-e-pans

   CLoVis, is het niet verstandiger om erbij te vermelden dat dat vindt?

  5. Kleurloze Politiek

   @CloVis

   Ik weet niet waar jij last van hebt of het is de pubertijd die bij jou op hol slaat of het aspect normaal reageren is er bij jou nooit in gebracht..

   Ik bedoel iemand een Moslim H**r noemen omdat je niet de zelfde standpunten met haar of haar partij deeld is zeer zwak en respectloos.

   Ik scandeer hier ook geen misselijk makend benamingen richting Wilders of Baudet

 2. Cootje

  Volgend jaar maart pas verkiezingen , tegen die tijd een storm aan faillisementen , en gigantische werkeloosheid , Europa barst van de tegenstellingen , harde brexit geweest , en op een paar Amsterdamse bakfietsen specialisten stemt er geen hond op D66 wordt afgestraft en al gaat ze in de playboy staan blijft er voor het vrienden clubje van haar 2 zetels over, trouwens ze hoort natuurlijk meer in een blad te staan met mevr macron en mevr merkel op de achtergrond , Of met Halsema samen met een 1873 button onder een palmboom

 3. LifeBuddy

  Sigrid Kaag van D66 heeft ook Nederigheid aan de zuidelijke maffia landen waar gigantisch kinderarbeid heerst. Binnenkort hebben de ultra sLinkse weer een ontmoeting met de france Macron, die dan Hier geld komt halen om de kinderarbeid te financieren. kots

 4. Maris Copoolse

  Ik voorzie de komende maanden een hysterische hetze van Wilders tegen Kaag. Dat zal Kaag enorm kunnen helpen.

  1. Beukman

   @Maris
   Exactly my thoughts. De Telegraaf komt daar nog eens bovenop, en DDS huilt mee met de kudde. Je zou van de weeromstuit nog op D66 gaan stemmen.

   1. Original NL

    Q….@Maris
    Exactly my thoughts….
    Beuk is het eens met de “grote lijder”
    Met een lange🥚!

  2. CLoVis

   @lamlul

   Die voorzienigheid van jou ken ik wel;

   mocht je ooit nog eens zin hebben
   om te gaan werken

   dan zou ik -als ik jou was-
   solliciteren bij de NPO, het KNMI of de RIVM.

   Dan krijg je trouwens vanzelfsprekend
   de goedkeuring van Olongkreng
   het hoofd van het Miiniwa.

   1. CLoVis

    Eén  “ï”  was al genoeg

    1. Original NL

     Altijd oppassen met i’s.

  3. Original NL

   Lao tsè heeft zijn kristallenbol weer eens afgestoft..maar blijft zijn spiegelbeeld zien…geen fijne aanblik hè wįm!

  4. Maurits Dekker

   Ach Maris, je ziet het totaal verkeerd.
   Maar dat kunnen we jou niet aanrekenen.
   Helpen die nieuwe pillen nu echt helemaal niet?

   1. Maris Copoolse

    Wat zie ik verkeerd, Maurits?

 5. Beukman

  Wilders heeft makkelijk lullen vanuit zijn safehouse en vanuit het oppositiepluche. Hij kan het zich veroorloven om principieel te zijn. Wat zeg ik: zijn principes sterven in schoonheid.

  Zo niet. Kaag. Kaag is een diplomaat, en om als diplomaat iets te bereiken, zal je af en toe water bij de wijn moeten doen; je zal je moeten houden aan ’s Lands wijs, ’s lands eer.. Zonder hoofddoek was ze het land niet eens binnengekomen.
  Zoals Kaag zelf terecht opmerkt over mensen als Geert:

  Als je achter de dijken stoer doet, blijf je daar hangen.

  Dat kun je van Wilders wel stellen. Die hangt inmmiddels een jaar of 15 achter de dijken.

  Wanneer gaat de grijzende staatsman eens kritisch naar zichzelf kijken? Met al zijn fraaie praatjes over anderen hangt hij wel ongegeneerd staatshoofden aan die hun vijanden laten vermoorden en de pers muilkorven.

  1. AS210854

   Beukman,🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  2. Kretoloog

   Kaag was fan van terroristenleider Yasser Arafat. Haar man was zelfs nog lid van die club. Duizenden mensen heeft die vermoord.

   Maar wat zegt de Gladde Gluiperd: “Wilders hangt staatshoofden aan die hun vijanden laten vermoorden“. Wat een verdraaiing van de werkelijkheid. Opnieuw het bewijs dat Beukman = de Grote Eikel.

   1. Beukman

    Guilt by association, @Kreetmans. De club waar Kaag lid van was (en is) heet D66. En je kan van D66 zeggen wat je wil, maar niet dat die club duizenden mensen heeft vermoord.

    Geert daarentegen beschouwt Putin als een groot leider. Putin, dat is de leiderdie critici laat opruimen of wegstoppen, die journalisten op laat sluiten of omleggen die iets schrijven wat hem niet bevalt, en die er via allerlei trucs in slaagt om veel en veel langer aan de macht te blijven dan grondwettelijk is toegestaan.

    Wanneer gaat Wilders eens kritisch naar zichzelf kijken ipv mensen aan te vallen die hun handen uit de mouwen steken en niet bang te zijn om daarbij modder op hun schoenen te krijgen?

   2. Original NL

    Zag het kaag familie portret met arafat..en 4 halfbloedjes, waarschijnlijk kaags bijdrage aan de jihad…laat haar maar naar palestina gaan en daar premier worden…gaan we lachen.

  3. Rammstein

   “Zonder hoofddoek was ze het land niet eens binnengekomen.”

   Dat Kaag er voor koos om dan maar een hoofddoek om te doen, bewijst haar totale principeloosheid en de bewuste keus zich in de onderdrukte rol te schikken.

   Diplomatie betekent niet dat je je altijd schikt; ook dat je pal staat voor je eigen waarden.

   1. Maris Copoolse

    Nederland is als handelsnatie groot geworden door zich soepel aan te passen aan de gastheren.
    De rest is gewauwel van politici die blèren vanuit de oppositiebankjes.

    1. Original NL

     Maris vindt kruipgedrag soepel…
     Verbaast me niets.

    2. CLoVis

     @zaadje

     Melania en Ivanka Trump
     liepen ook niet met hoofddoekjes in Saoedie-Arabië.

     Die lieten wel zien dat ze boven het achterlijke ‘geloof’
     en hun aanhangers stonden.

     1. Rammstein

      Zo is dat CloVis. Maar een slavenziel en cuckold als Mariska Coppoolse zal dat nooit kunnen begrijpen: stupide ouweho*eren is zijn basiskenmerk.

     2. Maris Copoolse

      Wat ben je weer bitter, Ramsteen. Weer fysiek ongemak?

     3. Lugor

      Iemand die de vrouw en dochter van de Amerikaanse president gelijkstelt aan een Nederlandse minister, noemt zichzelf een realist.

    3. Appelstroop

     Het zal meer iets zijn van: Als er geld te verdienen valt, kijken we wat mensenrechten etc. even de andere kant op. Er zullen nog genoeg dubieuze landen en bedrijven zijn waar we mee handelen (China, Saudi-Arabie etc.). En je kan ook niet verwachten dat iedereen op de wereld onze westerse normen en waarden overneemt.

     Maar van feministische types in bourka’s moeten velen wel een beetje gniffelen, dat zal je wel begrijpen hopelijk.

    4. Mart

     De nederlanders mochten toendertijd dichtbij komen van de japaners tijdens hun onderhandelingen over koopwaar….ze stonken minder dan de andere europeanen is het verhaal……Met deze mix nu zal dat problemen gaan geven.

    5. combat le pelicule

     “Nederland is als handelsnatie groot geworden door zich soepel aan te passen aan de gastheren.”

     Uit de EU zou Nederland zeer goed doen volgens maris 😉

   2. Beukman

    Diplomatie betekent niet dat je je altijd schikt; ook dat je pal staat voor je eigen waarden.

    aldus @Rammstein.

    Nee Rammstein, dat betekent diplomatie niet. Een diplomaat probeert een brug te slaan tegen verschillende standpunten met het doel om iets te bereiken. Het is dan een slecht begin om je de dresscode van het betreffende land te schenden.

    1. evil knievel

     Denk dat diplomaten van deze landen die by ons op bezoek komen ook niet van plan zijn om die 8erlijke lichaamsbedekking af te gooien om n goede indruk hier te maken beste!😏
     Net zoals hun afstammelingen die ons hier verdrijven tot nu toe in al die jaren dat we ze hier al verwelkomen dat ook nog niet van plan zijn!
     Smerige landverrader!🤢

     1. Beukman

      Onze eigen dresscode laat hoofdbedekking gewoon toe, @knietje. Wist je dat niet?

  4. Original NL

   Q..Wilders heeft makkelijk lullen….
   Hoe oerstom moet je zijn..dom, dommer,domst……beukman.

  5. Maris Copoolse

   “ Als je achter de dijken stoer doet, blijf je daar hangen.”

   Raak!

 6. fusilier

  D66 is een overbodige vieze ,en vunzige partij. Geen respect voor het ongeborene kind, en de oudere mens.

 7. Stopperspil

  De foto waarop te zien is hoe zij vrijwillig gesluierd als onderdanige vrouw op bezoek was bij die dikke patser in Iran is afdoende bewijs dat ze nooit en te nimmer premier mag worden. Ze had die kans moeten aangrijpen om steun te geven aan de vrouwen in Iran die er alles voor over hebben om hun haren te mogen tonen. Maar daar was ze te laf voor.

  1. Sleipnir

   Dat noemt de laffe Beukman ‘water bij de wijn moeten doen’ en ’s Lands wijs, ’s lands eer. Beukman bukt graag voor moslims.

   1. Beukman

    Onzin, Sleipnir. Als je niet bereid bent om je aan te passen aan de plaatselijke dresscode, moet je ook geen diplomaat proberen te worden.

    1. Sleipnir

     ’s Lands wijs, ’s lands eer. Behalve als het om zwarte Piet gaat dan is de laffe Beukman ineens alle principes verloren, je bent een laffe lul die alles verdraait wanneer het maar in je kraam te pas komt Beukman!

     1. Original NL

      Beukman is de pot waarin maris zijn behoefte doet..en fantasietje veegt zijn billetjes…dat geeft zo ongeveer de verhoudingen weer.

     2. Beukman

      Zwarte Piet is een interne zaak van Nederland en Nederlanders, bange @Sleipnir. Stel dat Kaag in Iran ophef zou maken over Hadj Firouz, de plaatselijke Zwarte Piet, of de Iranezen zouden moeilijk doen over onze Zwarte Piet, dan zou ik daar protest tegen aantekenen.

     3. Sleipnir

      Zoals ik al zei, je bent een laffe lul die alles verdraait wanneer het maar in je kraam te pas komt Beukman!

     4. Beukman

      Je gebrek aan argumenten spreekt boekdelen, @Sleipnir.

     5. combat le pelicule

      Sleipnir slaat de spijker keihard op z’n, mooi voorbeeld is, ik ben tegen het vermoorden van weerloze ongeboren baby’s daar beukhol een vel voorstander is van deze gang van zaken, en vervolgens draait zwijnbek beukhol het gewoon om…
      En als je beukhol hiermee terecht om zijn oren slaat prietpraat beukhol wat over gebrek aan argumenten..

 8. Michael M

  Kaag, vooral dat irritante achternaampje al. En dat gezicht,…Nee, dat is helemaal niks. Die hele complete partij 66 is niks, nietsnutten en dat begrijp je pas, als je de politiek begrijpt, dat kun je van Maris Copoolse de valse nicht niet zeggen hier. Ik ben gelukkig nicht en niet vals. Weg met Kaag, idiote partijtje met een paar waardeloze zeteltjes. Hahahaha.

 9. Michael M

  Stopperspil, in 1 keer goed. Goed geschreven. Daar stond ze dan, Kaag gesluierd terwijl in Iran vrouwen vechten voor hun vrijheid om geen hoofddoek meer te dragen, gaat Kaag het weer stimuleren. Hoe dom kun je wezen. Nee, als dat premier wordt dan gaat er nog veel meer naar de klote. Enneh,……. Beukman, …..jij kan ook makkelijk lullen en schrijven achter je tablet, IPV in de schoenen te gaan staan van een politicus…

  1. Beukman

   @Michael beweert:
   Enneh,……. Beukman, …..jij kan ook makkelijk lullen en schrijven achter je tablet, IPV in de schoenen te gaan staan van een politicus…

   Zoals je hebt gelezen, gaat dit me inderdaad beter af dan Geert vanuit zijn comfortabele oppositiepluche.

 10. Original NL

  Geert heeft gelijk…kruipers hebben we al meer dan genoeg…wordt tijd voor een vent.

 11. Lugor

  PVV-leider Wilders is er mordicus op tegen dat Sigrid Kaag namens D66 de nieuwe premier van Nederland wordt.

  Meneer Wilder, u kunt voor de show blazen, een hoge rug opzetten of een dikke staart krijgen, maar van enige realiteitszin is geen sprake.
  Tegen de tijd dat D66 mogelijk zo groot is dat zij de premier leveren, keutelt u reeds achter een paar blerkop koeien op een boerderijtje in Hongarije aan.

  1. Maris Copoolse

   Dat lijkt me voor Geert wel een goed idee. Je koopt in Hongarije een huis voor een appel en een ei en je woont in een rechtse dictatuur waar de linkse pers en linkse politieke partijen zijn gemuilkorfd.
   Moet een heerlijk land voor hem zijn.

   Je moet je wel goed insmeren tegen de muggen maar overal is wat.

   1. Sleipnir

    Ik weet wel zeker dat het ongedierte in Nederland een stuk vervelender is, daar ben jij o.a. een goed voorbeeld van.

    1. Lugor

     Alle spiegels uit uw woning verwijdert?

     1. Hardline

      Ervaring ermee ?

 12. Mar

  Als Wilders van mening is dat bepaalde voorschriften in een land genegeerd moeten worden door Nederlanders, dan heb ik nog wel een lijstje voor hem met voorschriften in bepaalde landen, die hij samen met zijn vrouw aan de laars mag gaan lappen.

  1. evil knievel

   Aan welke Nederlandse voorschriften,wetten,tradities,cultuur etc houden onze zogenaamde “nieuwe Nederlanders” zich dan!?😕🙈😁
   Kijk ns voor de gezelligheid 1x naar opsporing verzocht!😜
   Alweer zo’n belachelijk domme opmerking van ons Marretje!🙈

 13. Vrijedenkert

  Hoofddoek of niet?

  Als je als vrouw namens de VN, EU, Nederland of andere erkende instantie of mogendheid naar een Islamitisch land afreist of daar woont of verblijft als zijnde onderhandelaar, vertegenwoordiger, ambassadeur of consul of iets dergelijke dan geniet je in principe diplomatieke onschendbaarheid tot een bepaalde hoogte afhankelijk van de functie…
  Als het land je dan niet wil toelaten en je in die functie dan alsnog een hoofddoek of dergelijke bedekkende kleding gaat dragen om toegang te verkrijgen ondermijn je in principe je eigen positie, diplomatieke status en land of organisatie die je vertegenwoordigd!
  Kaag, Hennis-Plasschaert en anderen die belangrijke diplomatieke functies vervullen als vrouw zullen dit uitleggen als teken van respect en effectief de functie willen uitvoeren maar deze landen zullen dit voornamelijk opvatten als zwakte van het westen, onderdanig en inschikkelijkheid van het westen.

  Mijn mening is niet aan beginnen!

  h**ps://en.radiozamaneh.com/24345/

 14. Lefty

  D’66 gaat geen premier leveren, daarvoor krijgen ze volgend jaar zeer waarschijnlijk te weinig stemmen. Ik vraag me dan ook af waar Wilders zich druk om maakt. Blijkbaar is hij inhoudelijk failliet.

  1. Rammstein

   Lefty, een goede en alerte oppositieleider springt meteen als een bok op de haverkist zodra de politieke tegenstander een blunder begaat, zoals D666 nu met Kaag. En melkt zo’n drama natuurlijk tot de laatste druppel uit. Dat is zijn taak!

   1. Lefty

    Rammstein, ik weet ook dat dat (streng) Islamitische landen vrouwenrechten met voeten treden.Walgelijk.Punt is dat ik Wilders niet nodig heb om me daar bewust van te zijn. Van oppositie voeren is hier mbt Wilders dus allang geen sprake meer. Hij trapt open deuren in.

    1. 1000

     Wilders trapt nog wel eens een heilig open deurtje in.

     De overige vuilnisbakken in de tweede kamer zijn te lui om hun poten op te tillen

  2. evil knievel

   Toch nog enige realiteitszin by de doorgaans sLinkse drammer!🤨
   Chapeau!!😏

 15. Slim

  Sigrid Al-Qaq, de vrouw van een Palestijn die nauw betrokken was bij wijlen terroristenleider Yasser Arafat.

 16. Roelette

  Mevrouw Al Qaq-Kaag weet alles, maar dan ook echt alles van: de Islam, de Palestina kwestie, Israel, internationale diplomatie, ( als je ja zegt bedoel je nee ) en spreekt 6 talen vloeiend ( die ze overigens nóg bekakter uitspreekt dan Femke H. te A. )! Wel nog nooit een rolletje drop geproduceerd en / of verkocht als ZZP’er, in het MKB of de corporate wereld in Nederland: dus DE aangewezen persoon om Nederland verder ‘af te maken’………

  1. Maris Copoolse

   “Wel nog nooit een rolletje drop geproduceerd en / of verkocht als ZZP’er, in het MKB of de corporate wereld in Nederland”

   Sigrid Kaag heeft een aantal jaren gewerkt bij Royal Dutch Shell in Londen. Ze heeft dus wel degelijk ervaring in het (internationale) bedrijfsleven.

   1. 1000

    ergo , per saldo dus een ordinaire zakkenvuller die haar schuilplaats in de politiek heeft gezocht omdat ze daar uitgekotst is !

 17. evil knievel

  Dus vanaf heden in n nat sinkhole gaan leven ofzo!?🤨
  Dit gaat toch alle perken te buiten of ligt t nu werkelijk aan mij!?🙈😕

  1. evil knievel

   Oh,d8 toch echt dat ik by t topic van die ejaculerende gebouwen had geplempt!?😕
   My bad!🙈😁

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.