Bah! Peter R. de Vries verdedigt gewoon Epstein-/pedo-pooier Ghislaine Maxwell, vindt dat het wel meevalt

We moeten allemaal wat minder zwaar tillen aan de talloze minderjarige meisjes die misbruikt zijn door Jeffrey Epstein en zijn van de week opgepakte handlanger Ghislaine Maxwell. Dat vindt misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die de zaak zeker minder ernstig noemt dan “de klassieke verkrachting.”

De wereld kan wel een tandje minder toe met de overtuiging dat Ghislaine Maxwell, de trouwe en gewetenloze handlanger van de al even schurkachtige Jeffrey Epstein, heeft meegeholpen met het verkrachten van minderjarige meisjes. Dat heeft misdaadverslaggever Peter R. de Vries vrijdagavond verklaard in RTL Boulevard.

Alhoewel De Vries zeker lijkt te vinden dat een straf op z’n plaats is voor Maxwell, meent de talkshowschnabbelaar daarentegen ook dat we met z’n allen wel wat minder zwaar kunnen tillen aan deze zaak. Want het gaat zeker niet om een “klassieke verkrachting,” meent hij. Alle meisjes die naar Epsteins landgoed in Florida afreisden voor seks en erotische massages, deden dat vrijwillig. Het is dus lang niet zo erg als iemand die een meisjes “de bosjes intrekt,” vindt de gelauwerde misdaadjournalist.

De schokkende uitspraken van De Vries, waarin hij pedofilie lijkt te vergoelijken, geven aan dat hij zich onvoldoende verdiept heeft in de details van de zaak. Want alhoewel bepaalde meisjes inderdaad steeds terug kwamen, werden anderen gewoonweg gevangengehouden op het tropische misbruikeiland van de miljardair. Ook omschreven velen het misbruik door Maxwel wel degelijk als onvrijwillig – zeker omdat dit al plaatsvond bij het eerste bezoek.

Maar hé: wat heb je aan feiten als je ook lekker onvoorbereid schokkende relativeringen kan roeptoeteren, nietwaar? Peter R. de Vries krijgt zijn goudgerande cheque toch wel in de brievenbus. Maar de slachtoffers van Epstein en Maxwell? Die krijgen hun normale leven nooit meer terug.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. bandini

  Tja Petertje komt ook uit een relatie waarin met “wederzijds goedvinden” drie slagen in de rondte geneukt kon worden. Maar kennelijk was dat wederzijds goedvinden op den duur toch niet zo wederzijds want de boel plofte eenzijdig in zijn bakkes.

 2. Cycle25

  P*do R de Vries, aansluiten bij het grote p*dofielenleger op moedertje aarde.

  De walging en stank zit in z’n genen.

  Het typeert het decadente linkse gedachtegoed.

  1. gedacht

   /

 3. Two Ravens Black Kettle

  Tim heeft gelijk.
  En 100% zeker is Clinton een rapist. Christopher Hitchens zei het al. Maar we hebben een drie Aapjes-MSM (net doen of je niks ziet, niks hoort en bovenal de muil houden)

  Dat gesteld hebbende; wanneer gaat de MSM aandacht besteden aan de honderdduizenden kinderen verkracht in Europese steden door islamitische bendes ?
  Mijn ruiterlijke inschatting: nul procent kans want journalisten zijn mededaders geworden.

 4. Beukman

  Voor wat betreft de meiden die daar niet gevangen werden gehouden, valt er geen speld te krijgen tussen De Vries zijn argumentatie, in weerwil van de steigerende Deugbrigades.

  1. gedacht

   enz

   1. Beukman

    Het is goed om te lezen dat de eeneiïge tweelingbroers Vanzelf en gedacht het met me eens zijn.

    1. Vanzelf

     etc

     1. Blitzkrieg

      Beukman :
      GELAUFF, MICHA EN DE PED0NETWERKEN
      h**ps://youtu.be/mF09NJIrWH4

     2. Blitzkrieg

      Vanzelf : Het onderstaande bericht was aan Beukman gericht.

    2. gedacht

     enz

    3. Blitzkrieg

     Beukman :
     GELAUFF, MICHA EN DE PED0NETWERKEN
     h**ps://youtu.be/mF09NJIrWH4

  2. Vanzelf

   etc

  3. Hardline

   En voor de meiden die wel gevangen werden gehouden geldt dit ook ?

   En voor de minderjarige meiden ook ?

   Dus 100 keer iets verkeerds doen valt weg, wanneer je 10 keer iets goed doet ?

  4. Bolland

   @Beukman/Copoolse/Bentinck etc U zou eens de moeite kunnen nemen om wat interviews te bekijken met de slachtoffers voor u uw misselijkmakende mening geeft

   1. Beukman

    Voor misselijkmakende reacties verwijs ik je graag door naar de reacties alhier in topics over vluchtelingen die met hun kinderen liggen weg te rotten in vluchtelingenkampen, Bolland.

    1. Bolland

     @ Beukman Zijn 2 verschillende dingen, maakt uw commentaar niet minder dom en/of misselijkmakend

     1. Beukman

      Het zijn inderdaad twee verschillende dingen. Wat er met die kinderen van vluchtelingen gebeurt is erger.

     2. Bolland

      @Beukman Was u erbij?

      Overigens vindt ellende van kinderen in vluchtelingenkampen ook mensonterend en onnodig

    2. gedacht

     verneukman is een naar links adept die elke andere mening vergruisd

     hij is narcist in hart en nieren en heeft nog nooit iets juist voorspelt. Feitelijk is het een mislukkeling met het IQ van een leeg borrel nootje. Niets zeggend dus.

 5. 56RdK

  Het is toch zo te hopen dat die vuile, achterbakse hypocriet, die P.R. de Vries, zo ontzettend een keer op die gore bek van hem gaat dat hij nimmer meer een podium zal krijgen en veroordeeld zal zijn tot het leven op straat, zonder een dak boven die harses van ‘m.

  Misschien alvast een opzetje doen door massaal adverteerders te vragen zich terug te trekken uit dat RTL Boulevard?

 6. Vanzelf

  Peter R is Vies heeft z’n langste tijd wel gehad, dunkt mij.

 7. A-BBa

  Ongeacht mijn mening: ik vind dat DS hier veel te veel hun eigen mening laat spelen in plaats van onafhankelijke journalistiek te brengen.

 8. Bullshit10

  Test

 9. Bullshit10

  Ik denk dat peter r zelf een p….fiel is wand iemand mét gezond verstand verdedigd dit soord volk niet
  Ieder weldenkend mens vind dat dit soord volk levens lang gevangenisstraf moet krijgen dat vind ik

  1. Beukman

   Misschien ben je dan zelf wel een p…iel, @Shit, want ook jou ontbreekt het aan gezond verstand.

   De Vries nuanceerde de hysterische jammerverhalen van de Deugbrigade slechts. Het is erg wat daar gebeurd is, maar het is niet te vergelijken met een Dutroux of met de Hofnarretje-affaire.

   De Vries heeft tenminste de ballen om dit gewoon te zeggen.

   1. Bullshit10

    Beukman
    Als je minder jarige meisjes ronselt om s,ks mee te hebben dat is voor mij het zelfde als minder jarige meisjes de bosjes en te trekken
    Wat begrijp je hier niet aan

    1. Beukman

     Ik begrijp je prima Shit, maar het klopt niet.

     Ze zijn uitgebuit. Het feit dat het minderjarige meisjes waren maakt het natuurlijk een misdrijf, maar het is natuurlijk wel iets anders dan de klassieke verkrachting.

     1. Bullshit10

      Beukman
      Na ja voor mij is het het zelfde sorry hoor
      Van mij mogen ze deze gasten aan het hoogste boom ophangen

 10. Bolland

  Blijkbaar weet de Vries het gehele verhaal niet, en spreekt zoals gewoonlijk voor z n beurt, zijn krankzinnige dingen gebeurt volgens de slachtoffers, die voor het leven getekend zijn.

  En dan gaat de Vries die kilo s boter op z n hoofd heeft: zaak Bruinsma waar hij willens en wetens slechte berichten over Klaas Bruinsma uit de pers hield, Als Telegraaf journalist misbruikte hij macht om z n vader uit de wind te houden Bij ontploffing kruitfabriek in Muiden 1983 waar 4 doden vielen en de Vries sr directeur was, het gedoe met z n (nooit een zaak winnende)advocatenkantoor waar hij aantoonbaar loog om Khalid Kassem uit de wind te houden en als een rat het zinkende schip verliet toen Kassem onder vuur kwam te liggen, het verraad naar zowel Cor van Hout als Willem Holleeder etc etc

  Hij claimt van alles verstand te hebben maar faalt in bijna alles als misdaadjournalist was hij top eerlijk is eerlijk, maar z n spelersmakelaar gebeuren kwam niet van de grond, advocatenkantoor blinkt uit in zaken verliezen (vraag t Bridget Maaskant en mevr Kluivert) en de politieke partij PRDV (had niets met zijn naam te maken verkondigde hij) haalde de verkiezingen niet eens ( grappig ook PRDV wilde gekozen premier ala FvD die hij nu verkettert )

  Met andere woorden zou t prettig vinden om eens een maand of 6 helemaal geen mening te horen van deze notoire betweter

  Man moet z n mond houden

 11. tata

  De vent is van de ratten besnorkt hoor. Nog een heel stuk viezer dan dat ik tot dusverre had gedacht. Bah.

 12. Henk van Doorn

  “uitspraken van De Vries, waarin hij pédofilie lijkt te vergoelijken”

  Misschien even googelen op de definitie van pédofilie. Hoe verwerpelijk ook, met pédofilie heeft dit weinig te maken.

  1. Vanzelf

   Nee

   1. gedacht

    enz

 13. Cootje

  De goede doelen van Oxfam in Haïti zijn ook uitstekend besteed , volgens mij was de Italiaanse president Berlusconi een gevierd bunga bunga party specialist . Een hoop mensen vinden het vunzig maar huilen met een oog , want alleen de gevestigde machten en het slijk/ rijk ter aarden kunnen zich deze buitensporige bezigheden veroorloven , of gebruik maken van de collecte bus van de huis aan huis verzamelaars . Geld maakt macht en wordt soms gebruikt voor dingen op het randje , het gebruik van drank en verdovende middelen en vrouwen en mannen , is al bekend van de VOC tijden en daarvoor , Clinton en de Kennedy’s zijn ook mooie voorbeelden . En als de vries dat bedoelt heeft hij gewoon gelijk, zijn geen verkrachtingen , en het ene gevalletje met het andere kost iets meer , de moraal ridders zullen wel weer de aandacht hebben. Maar geld trekt bepaalde personen , ga maar eens uit op de Zuidas Amsterdam

 14. Willem Bever

  Ja Peteur baalt stiekem dat hij niet tot de initimi behoorde

  Maar ik mag hopen dat mevr Maxwell een hoop gaat praten en een hoop “zg groten der aarde” zoals een meneer clinton gates etc etc erbijnaaid voor strafvermindering…het zou een gezonde opruiming van elitair tuig zijn

  1. Charles Bingewatch

   Laat laat haar dan meteen ook de neo-conservatieve erbij lappen.
   Dankzij hun apenstreken zitten wij nu nog steeds met de Irakese puinhoop opgescheept.

 15. Cootje

  Zal Hillary al zenuwachtig wezen.? trump geeft er niets om net zo goed als Berlusconi . Die houden wel van jonge kippetjes . Macron niet die houd van Merkel , Rob Jetten ook niet die houd van jonge hanen .en onze Peter moet het hebben van de snabbel en de onredelijke babbel , het liefste tegendraads anders is hij niet meer geloofwaardig .

 16. werikke

  In gradatie vwb wat erger is heeft hij gelijk maar het ronselen is ook strafbaar. En ja de meisjes deden vrijwillig mee zal wel veel geld zijn geweest maar strafbaar ios strafbaar daar moeten ook mensen zich aan houden die denken iedereen te kunnen kopen.

  1. Charles Bingewatch

   Klopt.

   1. Vanzelf gedacht

    Natuurlijk.

 17. fanof43

  Natuurlijk! Zijn vriendje Billy Boy lijkt er ernstig bij betrokken te zijn.

 18. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Podo R.de Vries ?!
  De h#lmaat van Joris Demmink ?!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.