Heftig! Geert Wilders leest doodsbedreigingen aan zijn adres hardop voor: ‘Kanker Geertje ik ga je vermoorden!’

PVV-leider Geert Wilders heeft een nieuwe video opgenomen waarin hij voorleest hoe hij online door allerlei wildemannen wordt uitgemaakt voor “kankerracist” en “mongool.” Onverschrokken verklaart de politicus na afloop: “Maar niemand, niemand krijgt mij klein.”

Het is al een tijdje een rage die om de zoveel tijd terugkomt: beroemdheden die tweets aan hun adres voorlezen – vaak van mensen die ze helemaal niet kennen, maar toch menen een uitgebreid oordeel te moeten en mogen vellen.

Nu is daar een Nederlandse, rechtse editie van. Want geloof het of niet: je hoeft geen Hollywood-liberaal te zijn om onderworpen te worden aan digitale bagger en vuilnis. Dat bewijst PVV-fractievoorzitter Geert Wilders wel, die nu al vijftien jaar gebukt gaat onder de meest grove bedreigingen en vuilspuiterij.

In een nieuwe video op Twitter leest hij enkele van die doodsverwensingen voor. Het gaat van ‘kankerracist’, naar ‘kankerhomo’, naar ‘kankerrat’, en zelfs Wilders’ ‘kankermoeder’ wordt aangehaald. Voornamelijk een hele hoop kanker, dus. Ook wordt z’n huis in de fik gestoken, en wordt zijn haar gekortwiekt met een ‘kankerzaag’, en moeten er stenen naar z’n kop gegooid worden. Ook nog: “Je kankermoeder op een fucking driewieler, vieze Jood.” En zo gaat het maar door.

Wilders geeft de schuld van een groot deel van die bedreigingen aan een Pakistaanse imam, die opriep aan iedereen die kennissen in Nederland heeft om de PVV-politicus te vermoorden.

Het Kamerlid zelf voelt zich in ieder geval niet geïntimideerd door de teksten: “Ik sta voor de rechter in een politiek proces. Morgen weer. De meeste mensen die mij hebben bedreigd lopen nog vrij rond. Maar niemand, niemand krijgt mij klein. En stoppen zal ik nooit. Onze vrijheid moet en zal zegevieren!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. evil knievel

  Wat n lief,net & opgevoed volk is het toch,EEEEEENIG!😘
  Waarom hebben we daar niet meer van!?😏
  Mijn steun heb je Geert!!👊🏼🇳🇱
  Weg met die KK @pen!!
  Zeg deze woorden normaal gesproken niet maar maak vndg,speciaal voor onze vrienden ns n uitzondering!😜😁

  1. hans-e-pans

   Valt wat hier gezegd, geuit, belooft enz. enz. wordt nu onder bedreiging, discriminatie, racisme of iets ander ergs?

   Lijk mij dat het toch makkelijk moet zijn om de verzenders te achterhalen en te straffen.

 2. Marija

  Het is vreselijk en onbegrijpelijk dat kennelijk niet achterhaald kan worden wie dit doen.
  Een grote schande voor de Nederlandse rechtsstaat, dat een van hun onderdanen al decennialang op deze manier wordt gemolesteerd en in eigen land geen greintje vrijheid meer heeft.
  Het gebruik van het woord kanker wijst wel naar een bekende bevolkingsgroep die daar altijd gebruik van maakt: Marokkanen.
  Voordat wij in eigen land niets meer te vertellen hebben, moet dit toch eens goed geregeld worden.
  Na 2050 (als de omvolking in ons land is uitgevoerd), wordt die kans alsmaar kleiner en wij monddood.

  1. combat le pelicule

   “onbegrijpelijk dat kennelijk niet achterhaald kan worden wie dit doen.”

   Natuurlijk kan dat wel Marije maar men wil dat natuurlijk helemaal niet, als jou buurman iets doet kunnen ze jouw pc “hacken”, maar dit is Wilders en dan laten ze het verder zo, naast zijn politiek proces natuurlijk…

   1. AS210854

    👍👍👍👍👍👍👍

  2. Kleurloze Politiek

   @ gedacht

   Dit land is helaas niet alleen voor rechts of extreem Nederland.
   Maar voor iedereen die de Nederlandse staatsburgerschap heeft
   En dus ook voor de ,wit, zwart ,Homo lesbienne, gelovig en niet gelovig.
   En daar horen de moslims ook bij en helaas voor jou maar moslims waren hier al nog voor dat jij geboren werdt.
   Of te wel wij moslims hebben hier net zo veel recht als alle andere

   En daar kan niemand maar dan ook niemand aan wat aan veranderen.
   Dus hoe erg jet ook vindt wij wonen hier en blijven hier.

   Dus er is maar één manier om dit te ontwijken en dat is zelf emigreren naar een islamitisch neutraal land. Als die er al bestaat..
   Dus ik zou zeggen leer hier mee te leven of blijf in die valse hoop leven dat Nederland ooit een volledig blanke land wordt zonder moslims..
   Want de derde generatie met een marokkaanse of Turkse achtergrond denkt er niet over om Nederland te verlaten sterker nog ze zijn hier geboren en getogen en zullen hun wortels uitzetten en ook hun nazaten .

   Dus wat wordt het.. je verstand gebruiken en meer de dialoog zoeken om je angst voor het onbekende te overwinnen of blijf je je zelf door extreem rechtse gedachtes je hele leven laten beïnvloeden en mekaar allerlei verwijten maken voor de kleinste geringe geschil.
   Niemand dwingt je om een moslim te worden en dat recht hebben we als moslims ook niet dus waarom zouden we elkaar het leven verzuren terwijl ieder van ons zijn eigen leven kan en mag leven.

   Het zelf bewust zijn om een normale leven te leven kan prima met gezond verstand En met elkaar
   Als onze ouders in de jaren 60 en 70 het kunnen dan moeten wij dat toch ook kunnen

   Ik ben Marokkaans en een Moslim en toch zoek ik de dialoog met niet moslims op.
   Ik heb meer joodse vrienden dan alle leden hier bij elkaar en die vriendschap hebben we kunnen vasthouden door middel van niet naar ophitsende politiek te luisteren zo wel rechts als links..

   En als ik die brug naar niet moslims kan bouwen dan kan jij dat ook ..
   Met Haat bereik je niets
   Door Haat zie je niets
   Van Haat leer je niets

   Durf die stap te zetten om je zelf te overwinnen zoals ik dat ook heb gedaan

   1. gedacht

    stem sociaal , stem PVV

    minder , minder , minder , veel minder islam in Nederland

    Duidelijk genoeg ?

    p.s deze mening heeft niets met racisme te maken. Wel met discriminatie. Allochtonen genieten de voorkeur. Maar dan niet in Nederland , snap je ?

    p.s 2 ik haat niets of niemand , je wilt het niet begrijpen das duidelijk.

    Durf de stap te zettten , neem je islam en ga naar een islamitisch land van je keuze. Dus gebruik je verstand en vertrek uit dit discriminerende verrotte land en zoek je geluk elders.

 3. Nexit218

  Geert, vind het verschrikkelijk hoe jij behandeld word! Niet alleen door die randdebielen die dit stoer achter hun pc in lopen te toetsten,maar ook door die linkse kwaadaardige marxisten die menen dat jij een soort reïncarnatie van Adolf Hitler bent! Mijn respect voor jou groeit met de dag! Al zolang bedreigd worden en niet opgeven! Super!!! Stem PVV of FVD!!!

 4. Heras

  En waar blijft de steun voor Wilders vanuit de politiek?
  Ik hoop echt dat de verkiezing veranderingen zal brengen.

  En laat mij raden, de meeste doodsbedreigingen zullen van lichtgetinte mensen komen, verwacht ik.

 5. combat le pelicule

  Hier zitten ook wel een paar Wilder hatende debielen die Wilders hebben bedreigdt

  1. Enz-etc

   Uiteraard enzovoort.

 6. andergeluid

  Als deze mensen die dit schrijven dan toch zichzelf een held vinden laat ze dan ook gewoon hun IP adres laten zien.
  en niet via andere anonieme kanalen.
  dan zijn ze traceerbaar en kunnen ze aangepakt worden dan krijgen alle politie bureaus het heel erg druk met voorgedrukte aangiftes zoals bij Wilders toen zelf .
  ook moet de linkse media het dan ook groots aan pakken net zo als toen bij Wilders ze moeten dan net zoals Wilders 5 jaar naar de rechter maar direct veroordelen en de cel in dubbel paspoort afpakken en retour naar land van herkomst.
  deze verwensingen zouden de linkse rakkers of Rutte eens moeten krijgen dan is heel Holland in last en dan zou het hele media circus het er elke dag over hebben in het nieuws en alle praat programma,s en zouden ze er alles aan doen om deze mensen op te pakken en te veroordelen.
  Maar ze denken ach het is Wilders maar.
  Ook al ben je het niet eens met Wilders ook hij is een mens en heeft net zo veel recht als een ieder ander

 7. Drostemannetje

  Marokkanen en islam worden al zeker 20 jaar of langer uit de wind gehouden en gepleased. Wie dat niet ziet is blind.

  1. Marija

   Ja dat is zeker zo en ook nog eens geratificeerd in de Resolutie van Straatsburg, olie in ruil voor onbeperkt toelaten van moslims.
   Dat gebeurt en nog steeds op grote schaal, totdat wij, waarvoor Thierry Baudet al eens heeft gewaarschuwd, zijn omgevormd en het Straatsburg Verdrag is uitgevoerd.
   Dan maakt niemand zich nog druk over een van de dappersten Geert Wilders, hij krijgt nooit zijn gelijk, alleen in de feiten.

 8. gedacht

  Als het woord k….. continu valt dan weet je voor 101% zeker dat je met het vriendelijke riftuig van doen hebt.

  Dat we dit al jaren tolereren is een absolute schade. Iets vinden over de zwarte ratten die continu bezig zijn een kinderfeest te verzieken , beelden van de sokkel trekken en mensen bedreigen die het anders zien wordt keihard opgetreden terwijl dit kennelijk gedoogd word.

  Hoe kan het zijn dat in een democratie een groep een politicus naar het leven staat ? Het wordt hoog tijd dit gajes te verwijderen uit Nederland en de democratie te herstellen.

  Ik mag hopen dat de tweede kamer geschokt en verontwaardigd is of neemt men het voor kennis aan en gaan we over tot de orde van de dag ?

  stem sociaal , stem PVV

 9. Bullshit10

  Het is inderdaad een schande wilders die roept wilt u meer of minder Marokkanen loopt al jaren naar de recht zaak en deze miserabele idioten kunnen alles doen zelf tinus is gearresteerd die op komt voor vrijheid is opgepakt man man waar gaan we heen met dit land ik zeg stem fvd of PVV zodat Nederland weer Nederland word

 10. Xander XXL

  De linkse politiek waaronder ook de D66 vindt dit geweldig.
  Het zou me niks verbazen als ze het zouden ondersteunen en zelfs aanwakkeren. Ze grijpen naar alles om hem kapot te maken want zelf kunnen ze het niet.

  1. Charles Bingewatch

   Heb een hekel aan D66 maar in complottheorieën geloof ik niet.

   1. Xander XXL

    Doe je ogen open en kijk wat er gebeurt en probeer het wat minder selectief te zien. Zolang de PVV bestaat is o.a. de D66 al bezig op allerlei manieren de politiek uit te krijgen. Niet met onderbouwde argumenten want die hebben ze niet. En dat steekt verschrikkelijk. Doorom maar op andere manieren zoals het aanwakkeren en ondersteunen van die rechtzaak. Altijd de racisme kaart trekken want meer hebben ze niet. Meestal hebben ze het tijdens de verkiezingen drukker met het kleineren en belachelijk maken van de PVV dan met hun eigen partij punten. En dat tuig ziet dit ook en zien dit als een vrijbrief om deze bedreigingen te uiten. Dan moet de D66 zich uitspreken tegen dit soort agressie maar dat doen ze niet zolang het henzelf niet betreft.

   2. Vanzelf

    Etc is niet vies van een politieke moord.

    Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
    -ect-

     1. gedacht

      Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
      -ect-

      dat is nu het sociale gezicht van een duivel. meneer h u tt e n schaamt zich nergens voor

  2. Bullshit10

   Xander
   Natuurlijk word dit aangewakkerd door de politiek Rutte heeft zwarte piet opgegeven rutte nodigt die negers uit op de koffie tuurlijk dit is koren op hun molen

 11. Adriaen van Bergen

  De islam is het grootste probleem op aarde.
  Het is een valse religie van haat, onderdrukking en mensonterendheid.
  Satan lacht in zijn vuistje dat het zo goed werkt.

 12. Kleurloze Politiek

  Het is echt heel erg maar hij roept het ook zelf over zich zelf heen.

  Ik bedoel je kunt niet eerst een hele groep mensen bespugen en discrimineren met absurde wetsvoorstellen zoals een Hoofddoeken belasting willen invoeren
  Alle moskeeën sluiten en de Koran verbieden
  islamitische feestdagen verbieden
  En dan vervolgens de zielige slachtoffer gaan uithangen..
  En op de verkiezingsavond vrolijk en doelbewust “willen jullie meer of minder marokkanen in dit land” scanderen en dan vervolgens weer ontkennen.

  Als ik dit ook zou roepen over een bepaalde bevolking zou roepen ongeacht achtergrond dan kan ik ook rekening op dwazen die mij een kopje kleiner zouden willen maken.

  Want laten we eerlijk zijn zouden jullie híer ook je steun betuigen aan een Kamerlid van partij DENK als die zo met de dood werd bedreigd .. Nee dus ..

  1. Bullshit10

   Kleurlloze
   Wat een bullshit daar laat ik het bij

   1. AS210854

    👍👍👍👍👍👍👍

  2. Gerda2

   Kleurloze Politiek
   Want laten we eerlijk zijn zouden jullie híer ook je steun betuigen aan een Kamerlid van partij DENK als die zo met de dood werd bedreigd .. Nee dus ..

   Ligt eraan wat er gezegd wordt door een Kamerlid van DENK.

   1. Kleurloze Politiek

    @Gerda2

    “Ligt eraan wat er gezegd wordt door een Kamerlid van DENK”

    Kijk en dat is dus selectief oordelen..
    Met andere woorden De Partij leden van DENK mogen dit niet roepen over andere groeperingen want dat zou voor jou niet acceptabel zijn.

    Kijk je mag van mij best kritisch zijn over bepaalde onderwerpen maar kritiek hebben is anders dan stelselmatig discrimineren en kleineren

    Want als Azerkan van Partij DENK de zelfde belediging richting het joodse of christelijke geloof zou uiten dan was dit land helemaal in rep en roer.
    En Wilders zou de eerste zijn die hem voor antisemitist zou betichten
    Bedreigingen richting DENK zouden op de lopende band aan DENK geadresseerd zijn.

    Maar daarvoor zou ik persoonlijk geen steun voor betuigen omdat mensen kleineren gewoon niet hoort.
    En of dan nou van uit de PVV of DENK
    Komt.. het is gewoon onmenselijk om je vrijheid van meningsuiting en je politieke ambt te misbruiken om ban uit dat politieke podium mensen te bespugen en te kleineren.

    De rede dat ik als moslim hier op DDS te midden van islam kritischi kan discussiëren is omdat ik me over elke onderwerp beheerst kan discussiëren zonder iemand te kleineren..

    Je zult mij nooit betrappen op groffe scheldwoorden of iemand de..” K”.. toe wensen ..
    Dat zit niet in mijn aart ..
    Terwijl hier leden zijn die gelijk met het T moslim of K moslim beginnen te roepen.

    Respect dwing je niet af door middel van andere te bespugen.

    1. gedacht

     kots misselijk wordt je van die linkse adepten met hun achterlijke ideologie .

     We hebben genoeg islam in Nederland dus minder , minder , minder
     Als je de islam wilt bedrijven doe je dat in een islamitisch land. Gewoon opzouten uit de democratie en vertrekken naar een land van je keuze met islamitische idioterie.

     Het is een schande dat de islamieten denken dat ze een democratisch gekozen parlementslid openlijk kunnen bedreigen. De gekeurde politiek heeft daar schijt aan en komt met kromme vergelijkingen en denkt dat ie elk onderwerp beheerst.

     Dus vertrek lekker met je islamieten terug naar je islamitische land vanwaar jijn of je voorouders vandaan gekomen zijn. De ideologie kunnen wij in onze democratie missen als kiespijn arrogantje.

  3. Maurits Dekker

   Het is echt heel erg maar hij roept het ook zelf over zich zelf heen.

   Ik bedoel je kunt niet eerst een hele groep mensen bespugen en discrimineren met absurde wetsvoorstellen ……………………………..

  4. AS210854

   KP, dan zou de hele npo moord en brand geschreeuwd hebben. Onze politici zouden er tig Kamerdebatten aangevraagd hebben. Rutte en de koning zouden het Nederland volk hebben toegesproken om te verkondigen dat de Nederlandse racistische bevolking liever moet zijn en moet weken aan verbindingen.

   1. Bullshit10

    As
    Zo ist

  5. werikke

   ik krijg steeds meer walging van mensen zo als jij die de boodschapper verketterd ipv de daders. Mensen zo als jij zouden een keer hetzelfde moeten meemaken ipv lekker thuis op de bank met gezin buiten risico te lopen . Krijg steeds meer hekel aan mensen die het vergoeilijken ervan dat zijn zelfde mensen die zeggen dat vrouwen erom vragen om verkracht te worden moeten ze maar een burka aan . kut volk. kon mij ff niet inhouden

  6. Henk van Doorn

   Wilders doet inderdaad alles wat mogelijk is om het bedreigingsniveau in stand te houden. De grootste bijdrage aan zijn veiligheid zou zijn te stoppen met haatzaaiende en racistische uitingen te doen.

   1. Adriaen Beyer

    Dit noemen we in goed Nederlands: blame the victim.
    Goeie suggestie, Henk.

   2. Vanzelf

    Henk enz

  7. Bolland

   @Kleurloos ?

 13. RS

  en de NOS moet dit as. vrijdag melden in het Journaal ?

 14. Lefty

  Als ik Mike Tyson recht in zijn gezicht voor achterlijke lul uitscheld kan ik ook voor mijn leven vrezen.

  De directe en ondiplomatische manier waarop Wilders de Islam benoemd is niet slim. Hij heeft levenslang gekregen. Wat een vreselijk lot. Als ik het goed begrijp gaat Baudet de zelfde kant op.

  1. Bullshit10

   Lefty
   Met andere woorden wegkijken net wat die linkse deugmensen doen ben blij dat wilders en baudet niet wegkijken die durfen het nog benoemen
   Wat zijn jullie een stelletje slimboos bah

 15. Vrijedenkert

  Hoeveel van die bedreigingen worden vanuit Nederland zelf verstuurt en hoeveel vanuit het buitenland? Die vanuit Nederland zou toch gewon opgespoort kunnen worden via IP en dergelijke…
  Vanuit het buitenland ligt het wat moeilijker, maar daar zou ook genoeg mogelijk moeten zijn.
  Je ziet of hoort nooit dat een bedreigeers van Wilders zijn gesnapt en een fikse boete of andere straf is opgelegd.
  Voor bedreiging met de dood kan zelfs 2 jaar cel en max 20.0000 Euro opgelegd worden, door het flink aanpakken van bedreigers van Wilders zou men zelfs de staatskas flink kunnen spekken!
  Het beveiligen van Wilders kost klauwen met geld door de daders flink aan te pakken kan ook een deel van die kosten worden teruggevorderd.
  Wat is er eigenlijk mis met het systeem dat dit niet gebeurd?

 16. Adriaen Beyer

  De Militaire Willems-Orde voor deze man.
  Hij zet al 15 jaar zijn leven op het spel voor het Nederlandse volk.
  Ik ken geen politicus die in zijn schaduw kan staan.

 17. Pffff

  Hier word niks aan gedaan als je het mij vraagt vinden ze het dikke prima. En iemand die de waarheid spreekt word keihard afgestaft. En nog ontkennen dat we in Nederland een probleem hebben. De waarheid doet soms zeer maar hoelang wil je nog bezig zijn met struisvogel politiek

 18. Kleurloze Politiek

  @ gedacht

  Dit land is helaas niet alleen voor rechts of extreem Nederland.
  Maar voor iedereen die de Nederlandse staatsburgerschap heeft
  En dus ook voor de ,wit, zwart ,Homo lesbienne, gelovig en niet gelovig.
  En daar horen de moslims ook bij en helaas voor jou maar moslims waren hier al nog voor dat jij geboren werdt.
  Of te wel wij moslims hebben hier net zo veel recht als alle andere

  En daar kan niemand maar dan ook niemand aan wat aan veranderen.
  Dus hoe erg jet ook vindt wij wonen hier en blijven hier.

  Dus er is maar één manier om dit te ontwijken en dat is zelf emigreren naar een islamitisch neutraal land. Als die er al bestaat..
  Dus ik zou zeggen leer hier mee te leven of blijf in die valse hoop leven dat Nederland ooit een volledig blanke land wordt zonder moslims..
  Want de derde generatie met een marokkaanse of Turkse achtergrond denkt er niet over om Nederland te verlaten sterker nog ze zijn hier geboren en getogen en zullen hun wortels uitzetten en ook hun nazaten .

  Dus beste man wat wordt het.. je verstand gebruiken en meer de dialoog zoeken om je angst voor het onbekende te overwinnen of blijf je je zelf door extreem rechtse gedachtes je hele leven laten beïnvloeden en mekaar allerlei verwijten maken voor de kleinste geringe geschil.
  Niemand dwingt je om een moslim te worden en dat recht hebben we als moslims ook niet dus waarom zouden we elkaar het leven verzuren terwijl ieder van ons zijn eigen leven kan en mag leven.

  Het zelf bewust zijn om een normale leven te leven kan prima met gezond verstand En met elkaar

  Ik ben Marokkaans en een Moslim en toch zoek ik de dialoog met niet moslims op.
  Ik heb meer joodse vrienden dan alle leden hier bij elkaar en die vriendschap hebben we kunnen vasthouden door middel van niet naar ophitsende politiek te luisteren zo wel rechts als links..

  En als ik die brug naar niet moslims kan bouwen dan kan jij dat ook ..
  Met Haat bereik je niets
  Door Haat zie je niets
  Van Haat leer je niets

  Durf die stap te zetten om je zelf te overwinnen zoals ik dat ook heb gedaan

  1. Vanzelf

   Knip & plak, je valt in herhaling.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.