LOL! Zelfs Peter “schiet PVV’ers dood” Breedveld nu gecancelled door radicale Black Lives Matter-extremisten

De cancelcultuur trekt verder door Nederland, en klopt nu ook aan op de deuren van Peter Breedveld – een ondersteuner van Sylvana Simons en DENK. De man is een racist bevonden door de extremistische zwaailichten van Black Lives Matter en officieel gecancelled. Jawel, het is inderdaad dezelfde Peter Breedveld die opriep tot het doodschieten van PVV-aanhangers.

De lijst met eigen kinderen die de Black Lives Matter-resolutie aan het opeten is, wordt met de dag langer. Alles is inmiddels geoorloofd als je tot die club hoort – en iedereen die er een millimeter afstand van neemt, wordt keihard gecancelled. Het overkomt nu ook VU-medewerker Peter Breedveld, die de afgelopen jaren z’n internettijd slijtte met het op zijn blogje Frontaal Naakt de hemel inprijzen van DENK en Sylvana, en de rest wegzetten als racistische neonazi’s. Ooit maakte hij zelfs furore door te betogen dat PVV’ers moeten worden doodgeschoten door VN-troepen, en moedigde hij de moeder van een DDS-redacteur aan om zelfmoord te plegen.

Maar zelfs deze lasterlijke linkse zuurbom is kennelijk niet ‘woke’ genoeg meer, en wordt keihard gecancalled. Meneer zou een “stupid white male” zijn, met een “black women fetisj”. Hij wordt “gedelete”, want hij heeft het gewaagd om niet dezelfde mening te uiten als de “strong black sisters” van het officiële BLM-propagandakanaal Dipsaus. En dat betekent dat je virtueel in elkaar gemept wordt.

En ja, nu is het mauwen over de “fascistoïde praktijken binnen de antiracismebeweging”. En het is uiteraard niet dat Breedveld daar geen gelijk in heeft. Maar toch: hij heeft er jarenlang zelf met aan meegedaan en met volle teugen van genoten. Maar alleen nu de BLM-karavaan door zijn achtertuin banjert, vindt de ‘frontaal naakte’ stukjesbakker het niet zo leuk meer. Tja. Stilzitten als je geschoren wordt, Peter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Bullshit10

  Boontje komt om zijn loontje zo moeten alle blanken behandeld worden die met dit tuig omgaat

 2. Rene van der Grijp

  Die Peter. Straks dumpt Hassnae hem ook nog.

  1. Kretoloog

   Hassnae, bijgenaamd Haatsnee.
   Het liefje van Peter Breedbek.

 3. NEXIT.

  tja , door de media op een voetstuk geplaatst moet je nu de geest van blm weer in de fles krijgen

 4. Beukman

  Peter Breedveld is een onafhankelijke denker met een scherpe mening. Hij zal die nooit bijstellen om zich ergens in te slijmen. Daarom ligt de man op DDS ook zo slecht. Jaren geleden men hier dat ik Breedveld was. Ik heb dat als een compliment opgevat.

  Zo te zien heeft het recente gedoe Peter geïnspireerd tot het schrijven van rake stukkies.
  Van harte aanbevolen.
  frontaalnaakt.nl/archives/de-gestaalde-kaders-van-de-antiracismebeweging.html

  Minder positief vind ik dat binnen die antiracistische beweging een groep actief is van fascistoïde extremisten die iedereen intimideert en bedreigt die kritiek op haar heeft, en die een steeds grotere invloed lijkt te krijgen op de rest van het antiracisme. Het is de groep rond het magazine One World (dat onlangs één van zijn freelancers wipte vanwege een onwelgevallige mening) en de podcast Dipsaus, die inclusief pretenderen te zijn maar een liturgie van strenge dogma’s en taboes uitdragen waarvan elke puntkomma door iedereen dient te worden omarmd, op straffe van uitsluiting en publieke veroordeling. Zij wijzen ketters aan die dienen te worden verstoten. Dat kunnen mensen zijn die hun hele leven hebben gestreden tegen racisme, dat maakt ze geen zak uit. Zo schopte één van hen een boel stennis op het literaire Winternachtenfestival, waar de Zuid-Afrikaanse dichter Antjie Krog optrad. Krog is wit en dus “hella problematic” en moet daarom worden gecanceld.

  1. NEXIT.

   enz

  2. Original NL

   Gaaaaaap.

  3. Original NL

   Geeeuw.

  4. Kretoloog

   Lol, P. Breedveld een onafhankelijk denker. Het zou wat. Een autist van het zuiverste water, kun je hem beter noemen.

   Met een schare trouwe volgelingen, dacht men. Totdat bleek dat het allemaal sock-puppets van Peter waren.

   Wees er maar trots op Beukman, om met deze sociopaat te worden vergeleken 🙂

   1. Rene van der Grijp

    Beukman wordt sterk aangetrokken door socio- en psychopaten die grossieren in sokpoppen…

  5. Rene van der Grijp

   “Zo te zien heeft het recente gedoe Peter geïnspireerd tot het schrijven van rake stukkies.”

   –> Dat stukkie is inderdaad raak. En de reactie van de “black sisters” onderstreept dat. Zouden de sisters doorhebben hoe dogmatisch en intolerant ze zijn?

   Ik vraag me wel af waarom Peter de open brief van Blommestijn en Collard niet heeft ondertekend. Met de inhoud kan hij het toch onmogelijk oneens zijn, mede gezien dit stukkie. Zou Cliteur gelijk hebben met z’n analyse dat de kadaverdiscipline van de linkse kerk zo’n ondertekening in de weg staat? Het lijkt er sterk op.

   “Peter Breedveld is een onafhankelijke denker met een scherpe mening. Hij zal die nooit bijstellen om zich ergens in te slijmen.”

   –> Dat waag ik te betwijfelen. Frontaal Naakt begon als een islamkritische site maar dat veranderde drastisch toen Peter een relatie kreeg met Hassnae. Over inslijmen gesproken…

   1. Original NL

    Q……Frontaal Naakt begon als een islamkritische site maar dat veranderde drastisch toen Peter een relatie kreeg met Hassnae. Over inslijmen gesproken………
    Van islamofob tot islamofan…hormonen zijn gevaarlijke stofjes.

    1. Meriadoc Brandebok

     Dat is de nieiwe tactiek van links: ze sturen vrouwen af op het rechtse kamp om rechts op de knieën te dwingen. Van der Galien woont ook in Turkije.

     Dus pas maar op. Voor je het weet ben je ook links.

  6. AS210854

   😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

 5. Original NL

  Zo’n droplul verdient niet beter.
  White male with a black woman fetisj…ze heeft waarschijnlijk nog gelijk ook.

 6. Adriaen

  Ken je de mop van die briljante journalist die naar Japan ging?
  Hij ging niet!

 7. Pierre Tombale

  Peter Breedveld, autist, fetisjist, naturist, anti-racist, journalist.
  De scherpdenkende schoolkrantredacteur die er ten langen leste achter komt dat hij als useful idiot is gebruikt door het laflinksche volksdeel waarvoor hij dacht te strijden.
  En nu ook beseft dat samenwerken, laat staan samenleven met andersgetinten problematisch is.
  Het historische verschil in ontwikkelingniveau van bevolkingsgroepen laat zich niet wegpoetsen, ook al willen we dat nog zo graag.
  Dat zal een blijvende bron van conflikt blijven.
  Laten we hopen dat onze Peter althans deze les heeft geleerd.

 8. johanjha

  Door dat ik een PVVer ben , en steeds maar weer op de hoop van een racist en discriminatie persoon word gegooid . En als ze de kans krijgen mij fysiek bedreigen en of de kans krijgen geweld op je te plegen . Heb ik de wet er even bij gepakt en wel de wet munitie, vuurwapens en steek wapens er even bij gepakt. Ik heb in de afgelopen tijd alles maar dan ook alles in huis gehaald wat wettelijk is toe gestaan. De eerste de beste die met slechte intentie,s aan mijn voordeur komt wens ik veel succes.

 9. harte385

  Wordt hoogtijd dat BLM gecancalled wordt en wel definatief

 10. Michael M

  Peter Breedveld vindt dus dat het gewoon moet kunnen om PVV aanhangers en nu gaat het even om twee oude bejaarden en laten ze nu net ook voor een PVV partij hebben gekozen, hele lieve oude mensjes, welke geen vlieg kwaad doen. Haar kleinkinderen dagelijks opzoekt en haar man liefdadigheid dingen doet voor arme mensen en zwervers en dat deze mensen welke voor de partij PVV hebben gekozen deze mensen gewoon dood te schieten zegt ie. Maakt niet uit hoe, als ze maar doodgeschoten worden. Dan denk ik dat je wanneer je Peter Breedveld heet of zijn ideeën overneemt dat men hele zieke gevaarlijke geest heeft/hebben. Is die man al aangepakt voor zijn ziekelijke ernstige uitspraken?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.