DENK-jongeren willen Geert Wilders verbannen naar Hongarije: ‘Ga lekker terug!’

Oppositie, de officiële jongerenbeweging van de partij DENK, vindt dat Geert Wilders in Hongarije moet gaan wonen en daar moet blijven. De jongerenclub neemt het de PVV-leider zeer kwalijk dat hij vanuit Hongarije alleen maar lelijke dingen over Nederland twittert, terwijl hij neergang van de Hongaarse rechtsstaat wegwuift.

Dit jaar viert Geert Wilders zijn zomervakantie in Hongarije. En dat doet hij niet onder de radar: hij had ontmoetingen met premier Orbán en de bekende zanger Bunyós Pityu. Maar opzienbarender was wel het feit dat hij vanaf zijn vakantieadres zijn eigen land door het slijk haalde, en Hongarije ophemelde. In Hongarije zijn de voorbije jaren de rechterlijke macht aan de regeringskar gebonden en journalisten monddood gemaakt.

“Wat een geweldig land,” aldus het Kamerlid over Hongarije: “Nauwelijks moskeeën, geen hoofddoekjes op straat, géén socialisten of nepliberalen aan de macht, géén marokkaanse straatterreur, géén asielzoekers en mensen zijn trots op hun eigen cultuur + identiteit. Nederland kan op veel punten veel leren van Hongarije!”

Media die het waagden om kritiek te hebben op Wilders’ ophemeling van het autocratische Orbán-bestuur konden ook nog op een reprimande rekenen: “Liever 10 keer Orban dan 1 Rutte, die Nederlandse democratie om zeep helpt door open grenzen, EU, massaimmigratie en islamisering.” En: “Hoezo rechtstaat? Politiek proces Wilders, kwestie Poch, Coronawet. Nederland wordt de nieuwe dictatuur.”

Dat was de druppel voor Oppositie, de jongerenafdeling van DENK. Leden en jongeren van de partij hebben vaak moeten aanhoren hoe Wilders tekeerging tegen bevolkingsgroepen die in zijn optiek zouden moeten terugkeren naar hun thuisland. Nu zagen zij kans om de situatie eens om te keren en ditmaal de PVV’er te vertellen dat het hem vrij staat om neer te strijken in of om Boedapest: “Ga lekker terug naar Hongarije! Geert Wilders”, verkondigden de jeugdige volgelingen van Kuzu, Öztürk en Azarkan. Pats. Boem.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Henk van Doorn

  Hongarije is een weerzinwekkend land: een fascistoïde regering, een onderdrukking van de pers en een grootschalige vlucht van jongeren en intellectuelen.

  Alleen een debiel ziet wat in deze corrupte failed state.

  1. Aardvark blues

   Het is er anders goed vertoeven zonder die islamitische zandzigeuners en roetmoppen ouwe deugkneus met de duizend aliassen.

   1. Janna47

    Tja het is heel lang geleden dat dit bij ons ook zo was helaas…
    Ik kan me herinneren dat er Spanjaarden en Italianen kwamen etc….nooit last van, want die mensen passen zich aan en daar had het bij moeten blijven….maar daar kwamen nog vele anderen, die eigenlijk willen dat wij of oprotten of ons aanpassen…de omgekeerde wereld dus…

  2. palko

   @Henk van Doorn, het is helder dat u bij het uitdelen van de hersencellen voor een gesloten loket hebt gestaan. Zelden zoveel debiele opmerkingen in twee zinnen gelezen.
   Hopenlijk ondergaat u snel een ernstige vorm van vergeetachtigheid. En vergeet u spoedig een keer uit uw perverse dagdromen te ontwaken.

   1. Genoeg van linkse dictatuur

    Laten die Turken lekker opzouten naar hun eigen land van dictator Erdogan, die ze zo verheerlijken.

    1. NEXIT.

     mooi gesproken

  3. RvdBe

   Hongarije heeft gewoon een gekozen regering, welke net als bij ons de media en rechtspraak trachten te beinvloeden.
   Wat Hongarije niet heeft zijn tuig Marrokanen, achtergestelde zwarten, intolerante moslims en parasieterende Afrikanen, deze “aanwinsten” voor NL komen met netto 100.000 per jaar de grens over.
   Die Hongaren zien hoe landen als D en NL afglijden met hun desastreuze immigratiebeleid en passen daar voor.
   Dom he?

  4. Appelstroop

   De braindrain is een fenomeen dat in veel meer oostblok landen bestaat. Een hoop landen liggen sinds het uiteenvallen van de USSR op hun gat, in veel van die landen is er sinds die tijd gewoon helemaal niets meer gedaan. Het lijkt in sommige gebieden wel een tijdcapsule van de sovjet tijd. Dat krijg je als de staat alles regelt en opeens stopt alles te regelen. Tevens zijn de meeste mensen die houden van innovatie en ondernemerschap vermoord of ‘heropgevoed’. De meeste van die landen hebben dan ook een niet al te zuivere regering, Hongarije is daarop geen uitzondering, alleen is het rechts (je hoort links weinig over al die andere landen). Als je een beetje hersens hebt en de mogenlijkheid had om te studeren omdat je niet in een straatarme familie bent uitgepoept, heb je daar gewoon geen toekomst, dus vertrekken velen. Ik snap wel dat anti-rechtse mensen Orban en de braindrain aan elkaar proberen te lijmen, maar het is een breder probleem. Verder geen fan van deze Hongaarse leider, het lijkt me meer een reactie op de opkomst van extreem links, vergeet niet dat Soros hier ook vandaan komt, en mensen weten nog hoe verschrikkelijk dodelijk extreem links is, dus kiezen ze voor zo iemand in Orban. Zelfde in Brazilie, socialisten grepen steeds meer macht, en Brazilianen weten wat communisme met buurlanden heeft gedaan en de gruwelijkheden tegen andersdenkenden, dus kozen ze voor die flapdrol die er nu zit (naam ff kwijt). Hetzelfde zou in Nederland kunnen gebeuren, als (extreem) links het te gek maakt, zouden we zomaar een hele grote PVV kunnen krijgen, niet omdat Wilders zo geweldig is, maar omdat mensen (gelukkig) nog weten hoe totalitair, dodelijk en destructief extreem links is. ~100 miljoen doden in 100 jaar communisme, dus 1 miljoen per jaar gemiddeld, dus 2740 doden per dag, das bijna een 9/11 per dag(!). Het is overigens niet slim van Wilders om zo vol lof te spreken over alles wat Orban doet, maar wel grappig dat DENK die exact hetzelfde doet (boeh Nederland, joepie voor Erdogan) dit tegen Wilders zegt.

  5. Logica

   DENK wordt een echte Turkse partij als het NIDA mocht lukken om in de 2e kamer een zetel te bemachtigen.

   NIDA vindt DENK een slap aftreksel. Dat worden dan avonden met oer Hollandse gezelligheid. Potje bier, benen omhoog en lekker kijken naar debatten op NPO Politiek.

 2. NEXIT.

  Waarom kapen denk-jongeren Geert zijn idee ?

  Donder zelf op met je dubbele nationaliteit en achterlijke ideologie.

 3. Duckday

  Maar het is wel de waarheid wat Wilders weergeeft. Waarom moet hij daar naar toe verhuizen.Ik zie het nut er niet van in, want hij gaf weer dat daar de regering opkomt voor het land en de bewoners.Maar dat mag waarschijnlijk niet meer in Nederland WAARHEID

  1. Che

   @duckday
   In Hongarije zou DDS direct verboden zijn.
   Kritiek op de regering en Orban is een doodzonde.

   In NL kun je kritiek uitoefenen op de regering en Rutte.

   1. NEXIT.

    kritiek op deze regering is ook verboden.

    1. Meriadoc Brandebok

     Gelul.

     1. NEXIT.

      tja , linkse adepten horen niet graag de waarheid. Informeer eens bij j.o.o.p of n.u.

     2. Kretoloog

      “Gelul”

      Guus zit weer eens met zijn pik te spelen.

     3. Arafat

      NEXIT! Jij bent ECHT de grootste idioot hier op dit forum! Zelden een dommere gast hier tegengekomen! Dit hoef ik dus niet te beargumenteren als jij je stukjes terugleest! Tsjonge wat een niveau, pfffffffff!

     4. Duckday

      kritiek op deze regering is ook verboden. Weer waarheid

    2. Bloemkust

     Oh ja? Hebt u de BVD inmiddels aan uw deur gehad? Dan kunnen we verder praten.

     1. NEXIT.

      hoef jou niet te spreken grafkist

     2. Bloemkust

      Vanzelf.

   2. palko

    @Che, spreekt en verstaat u vloeiend Hongaars. Of kakelt u alleen maar als een kip zonder kop vertegenwoordigers van schorremorrie partijen als GL, D’66 en PvdA na.

    1. Che

     Het Hongaarse parlement heeft ingestemd met een wet die premier Viktor Orbán verregaande bevoegdheden geeft en de persvrijheid inperk

     1. palko

      @Che, dan hobbelt u als een kakelende kip zonder kop achter de actuele feiten aan. Het Hongaarse parlement heeft namelijk de extra bevoegdheden die Viktor Orbán kreeg om de Coronacrisis het hoofd te bieden (de zgn. staat van gevaar, incl. extra bevoegdheden) al 1,5 maand geleden ingetrokken. Ken uw feiten, zou ik zeggen.

     2. Grasmaaier

      Uit VillaMedia – een interview met Hongaarse journalist (oktober 2019):

      “In hoeverre worden jullie in je werk gedwarsboomd?
      ‘Wij ervaren een enorme politieke tegenwind. De methodes die ze hanteren zijn van uiteenlopende aard: zo worden wij niet uitgenodigd voor persconferenties, krijgen wij geen antwoord op onze vragen en worden allerlei dingen als geheim bestempeld. Pogingen om openbare gegevens via een juridische weg te verkrijgen lopen bijna altijd spaak. Of ze vragen bedragen voor het leveren van gegevens die ver boven ons budget als onafhankelijke redactie gaan. Onder die omstandigheden kunnen wij dan ook allerlei misstanden niet onderzoeken, bijvoorbeeld hoeveel gemeenschapsgeld precies wordt verspild aan de bouw van het voetbalstadion in Orbán’s geboortedorp Felcsút.”

      Goh, het lijkt Nederland wel: journalisten die een WOB-verzoek doen lopen tegen dezelfde zwartgekalkte muur aan.

     3. Meriadoc Brandebok

      @palko

      Het gaat niet (alleen) om die wet, maar om een structurele ondermijning van de democratie.

     4. NEXIT.

      zoals de islam een democratie ondermijnt bedoelt u ?

     5. Grasmaaier

      Welke ondermijning precies, Meriadoc? Voorbeelden en bronnen graag.

     6. Meriadoc Brandebok

      Nee, Grasmaaier, het lijkt in niets op Nederland. Een goede journalist krijgt hier ALTIJD de waarheid boven tafel (Bonnetjesaffaire, toeslagenaffaire, uitkeringsfraude, Zijlstra’s leugen, spionage op Rusland etc etc). Vervolgens treedt er een minister dan wel een kabinet af. In Hongarije treedt er zelden iemand af en kan de media de waarheid niet eens boven tafel krijgen.

     7. NEXIT.

      brandende bok gelooft nog in fabeltjes en kent de zwart geschilderde wob verzoeken niet

     8. Meriadoc Brandebok

      @Grasmaaier

      Bijvoorbeeld de hervorming van het kiesstelsel, het muilkorven van de media, het benoemen van vriendjes in de rechterlijke macht, misbruik van subsidies, billboards van Orbans tegenstanders ophangen. De democratie in Hingarije wordt gemold en Wilders vindt het prachtig.

     9. Ernest Stern

      “ Bijvoorbeeld de hervorming van het kiesstelsel, het muilkorven van de media, het benoemen van vriendjes in de rechterlijke macht, misbruik van subsidies, billboards van Orbans tegenstanders ophangen. De democratie in Hingarije wordt gemold en Wilders vindt het prachtig.”

      Raak, niets aan toe te voegen.

     10. Hanneke Schaap

      Eens met Meriadoc. Hongarije is een boevenstaat.

     11. Grasmaaier

      Je lult uit je nek, Brandebok. Vrijwel alle WOB-verzoeken die door uiteenlopende journalisten, media of belangenverenigingen zijn gedaan, eindigden in voor 90% zwartgelakte pagina’s – de afbeeldingen daarvan hebben in alle kranten gestaan. En ook bij herhaalde en herhaalde nieuwe verzoeken leverde dat geen andere resultaten op. De arrogantie van de macht.

      Voorts liegen ministers voortdurend de Kamer voor, wat later slechts wordt geklassificeerd als ‘onjuist geinformeerd’ en vervolgens treedt niemand af.

      Nederland is bijna even erg als Hongarije. Alleen gebeurt het hier besmuikter en houden topambtenaren en ministers de rijen gesloten.

     12. NEXIT.

      corruptie en vrindjes politiek is een dagelijkse activiteit in Nederland

      zogenaamde groene projecten zijn al meermaals door de mand gevallen maar de elite gaat gewoon door zodat zelfs moties van wantrouwen geen enkele kans maken

      Wij van wc-eend adviseren wc-eend en concurrentie wordt niet getolereerd.

      stem sociaal , stem PVV

     13. Grasmaaier

      Brandegeit mekkert: “Bijvoorbeeld de hervorming van het kiesstelsel, het muilkorven van de media, het benoemen van vriendjes in de rechterlijke macht, misbruik van subsidies, billboards van Orbans tegenstanders ophangen. De democratie in Hingarije wordt gemold en Wilders vindt het prachtig.”

      De democratie in Nederland is al lang geleden gemold en verkocht en Brandegeit is er blind voor: Ollongren schafte het referendum af en jast er een sleepwet doorheen die de privacy ernstig aantast, misbruik van subsidies vindt ook in Nederland op grote schaal plaats (en is voorts van alle tijden en plaatsen), de rechterlijke macht is al jaren in handen van een gesloten groep D66-magistraten en de op een na grootste en democratisch gekozen volkspartij in Nederland wordt al 12 jaar geboycot, uitgestoten en kaltgestelt.

     14. Meriadoc Brandebok

      Grasmaaier, je jokt er weer eens op los.

      1. “Vrijwel alle WOB-verzoeken die door uiteenlopende journalisten, media of belangenverenigingen zijn gedaan, eindigden in voor 90% zwartgelakte pagina’s –”. Misleidende opmerking. Bron graag.
      2. “Voorts liegen ministers voortdurend de Kamer voor, wat later slechts wordt geklassificeerd als ‘onjuist geinformeerd’ en vervolgens treedt niemand af.”. LEUGEN: Ivo Opstelten, Fred Teeven, Ard van de Steur, Mark Harbers, enzovoorts.
      3. “Ollongren schafte het referendum af…” LEUGEN: het raadgevend referendum is afgeschaft. Elke politicus kan een wetsvoorstel tot een bindend referendum indienen.
      4. “misbruik van subsidies vindt ook in Nederland op grote schaal plaats…” LEUGEN: subsidies worden verstrekt door ofwel de gemeente, ofwel het ministerie en zijn NOOIT aangewend voor persoonlijke zelfverrijking van ministers, omdat zoiets niet mogelijk is.
      5. “de rechterlijke macht is al jaren in handen van een gesloten groep D66-magistraten” LEUGEN: de rechterlijke macht is nooit aan een politieke partij verbonden geweest. Je kletst uit je nek. Bovendien haalt D66 nog geen 20 zetels. Tot voor kort zaten ze niet eens in een regering.
      6. “12 jaar geboycot, uitgestoten en kaltgestelt.” LEUGEN: de PVV wordt, evenals andere partijen, beoordeeld op haar ideeën. Als andere partijen het daarmee eens zijn, stemmen ze mee met de PVV. Als ze het er niet mee eens zijn, stemmen ze tegen.

      De Nederlandse democratie is niet gemold. De Hongaarse is dat wel. En Wilders bewondert die kliek die dat heeft gedaan.

     15. Grasmaaier

      Als je alles alleen maar stompzinnig ontkent, komen we niet verder domme Brandegeit.

      Om het even kort te sluiten: ik ontken alles wat jij ontkent. En voor de rest ga ik geen energie steken in het mongoloide geraas van een blinde gggristenhond.

      Als je de beginregels van de debattechniek onder de knie hebt wil ik wel met je verder gaan. Maar niet op deze manier.

     16. Meriadoc Brandebok

      Ik ontken wat jij ontkent dat ik zou ontkennen, want in werkelijkheid is dat realiteit.

      🤷‍♂️

     17. Adriaen van Bergen

      In Nederland heeft men die verregaande bevoegdheden niet gegeven, maar wordt het gewoon gedaan. Dat is nog erger.

     18. combat le pelicule

      “Het Hongaarse parlement heeft ingestemd met een wet die premier Viktor Orbán verregaande bevoegdheden geeft”

      De Nederlandse regering gaat haar (grondwettelijke) boekje te buiten en heeft zichzelf de bevoegdheid gegeven om de burgers onbeperkt hun grondwettelijke rechten in te perken

    2. Grasmaaier

     Brandegeit, je bent een autist en tot niet anders in staat dan reacties en antwoorden strikt letterlijk te nemen. Dat maakt communiceren en debatteren met jou vrijwel onmogelijk: door jouw rigiditeit kun je niet in de breedte denken maar ben je volledig gefocust op wat er .letterlijk staat.

     Voorbeeldjes: ik zeg ““Ollongren schafte het referendum af…”. Jij zegt: “LEUGEN: het raadgevend referendum is afgeschaft.” Dat dit in essentie hetzelfde is, ontgaat jou. Ik zeg: “misbruik van subsidies vindt ook in Nederland op grote schaal plaats…”. Jij reageert met: “LEUGEN: subsidies worden verstrekt door ofwel de gemeente, ofwel het ministerie en zijn NOOIT aangewend voor persoonlijke zelfverrijking van ministers.” Ik bedoelde niet persoonlijke verrijking, maar verregaand en vaak grootscheeps misbruik van subsidieregelingen door groepen en individuen.

     Kortom, debatteren met jou is uitgesloten door je handicap. Hier laat ik het verder bij.

     1. Rene van der Grijp

      “Kortom, debatteren met jou is uitgesloten door je handicap. Hier laat ik het verder bij.”

      Daar sluit ik me bij aan.

      Maar ik zie nog iets anders bij Brandebok en diverse andere (alle?) linkse deelnemers hier. Ze kiezen consequent partij voor de overheid. Hoe zou dat toch komen?

     2. Beukman

      Maar ik zie nog iets anders bij Brandebok en diverse andere (alle?) linkse deelnemers hier. Ze kiezen consequent partij voor de overheid. Hoe zou dat toch komen?

      Ik zal het je maar vertellen, Rene.
      Het is een complot, een complot van de cultuurmarxisten. Die linkse deelnemers zijn de overheid, of worden door de overheid betaald.

      Ikzelf trouwens niet. Ik waarschuw hier regelmatig voor de overheid. De overheid is weliswaar de minste van twee kwaden, maar dat betekent nog niet dat je haar kan vertrouwen.

     3. Ernest Stern

      “De Overheid” bestaat niet, het is een reïficatie, een abstracte voorstelling die door paranoïde geesten dan wel mensen die weinig tijd besteden aan het doordenken van de zaken is verdicht tot een gevaarlijk monster dat vanwege het ongrijpbare karakter grote angst of, zoals bij René, grote woede oproept.

      Deze reïficatie is vergelijkbaar met theologische begrippen als ‘cultuurmarxisme’, ‘partijkartel‘ en ‘islamisering’ die in de rechts-populistische kerk gelden als onaantastbare dogma’s. Ze zijn vanwege hun geestelijke karakter niet falsifieerbaar of concreet in de werkelijkheid te detecteren maar, net zoals voor christenen die niet twijfelen aan de onbevlekte ontvangenis, de triniteitsleer, de predestinatie en de transsubstantiatie, een rotsvaste geloofsovertuiging die zin en structuur aan het leven geeft.

      Er is een klein nadeel: buiten de kerk gelden ze als domme onzin.

     4. Rood

      Nee!

     5. Meriadoc Brandebok

      Grasmaaier, psychologie is een gemakzuchtige uitweg als je met de rug tegen de muur staat. Niet meer doen.

      Inzake de subsidies in Hongarije gaat het juist om zelfverrijking. Je hebt dat in de eerste comment (die je nota bene zelf hebt geplakt!) kunnen lezen: “voetbalstadion in Orbán’s geboortedorp Felcsút.” In Nederland kan Mark Rutte echt geen voerbalstadion in Den Haag plaatsen, vlakbij het huis van zijn familie. Het zou direct een motie van wantrouwen opleveren. Het is dus geen vergelijking. En het is bizar hoe je de zaken wel probeert te vergelijken.

      Twee: naast dat het afschaffen van het raadgevend referendum NIET is te vergelijken met de hervorming van het kiesstelsel, is het ook nog eens niet hetzelfde. Elke politicus kan een iniatiefwetsvoorstel indienen om een referendum in te dienen. Het referendum over de Europese Grondwet was immers ook vervat in een aparte wet.

      Ik ben er eerlijk gezegd wel een beetje klaar mee. Nee, in Nederlabd is de democratie niet gebroken, maar in Hongarije wel. Als Rutte had gedaan wat Orban deed, zou jij de eerste zijn om dat te bekritiseren. Jij vindt het wel goed dat Orban de democratie molt, omdat het toevallig jouw favoriete regeringsleider is. De hypocrisie van Wilders en diems schare volgelingen is immens schrijnend. En als ze de kans zouden krijgen, zou men hetzelfde doen als Orban in Hongarije doet.

   3. Grasmaaier

    ‘Kritiek op de regering en Orban is een doodzonde.’

    Iedereen zingt hetzelfde deuntje na. Kun jij dat hard maken? Bronnen graag.

  2. Logica

   Precies Duckday, dat is inderdaad de reden. Wat Wilders aanspreekt in Orban is dat hij opkomt voor zijn eigen land. Zodra hij nettobetaler wordt, net als Polen, dan stappen ze als eerste uit de EU.

 4. Meriadoc Brandebok

  Nou. Dat ben ik voor de verandering eens met DENK. Geert heeft zich een hypocriete dictator-in-spé getoond door bewondering te hebben voor Orban. Onze democratische verworvenheden zijn nu meer in gevaar dan ooit.

  1. Aardvark blues

   Op ieder moment van de dag ruil ik jouw held Rutte in voor Orban of Putin, leiders die hun land tenminste niet verkwanselen voor inferieur volk.

   1. Meriadoc Brandebok

    “Inferieur volk”, aldus Aardvalk.

    Zo dachten de Nazi’s ook over de Joden.

    1. Aardvark blues

     Zo denk ik over jou ook, jij bent ook een inferieure gristen die zijn land zonder strijd in handen van barbaren geeft, de galg is nog te humaan voor je.

    2. NEXIT.

     sommige raadsleden nemen de nazi gedachten straffeloos over anno 2020
     h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/antisemitisch-raadslid-arnoud-van-doorn-wil-palestina-spoedig-judenfrei-maken-ben-eerste-die-die-kant-opgaat/

  2. Che

   Had nog enige sympathie voor de leider van de PVV.
   Maar in Hongarije heeft hij zijn masker afgeworpen.

   1. NEXIT.

    niet in je eerste leugentje gestikt das duidelijk

 5. Rene van der Grijp

  Ik wacht met smart op een oordeel van de DENK-jongeren over dictator Erdogan.

  1. Logica

   Niet zo ongeduldig René, hun oordeel gaat komen, al duurt het nog 20 jaar. Er komt eerst een commissie die tot een weloverwogen oordeel over Erdogan zal komen. DENK reageert namelijk nooit vanuit de onderbuik. 😂😂

 6. Edjan

  Tim en DDS verkiezen denk boven de PVV. Wordt het nu duidelijik?

  1. Jack Flash

   Edjan@ ++++

 7. Beukman

  Ach, de “rot dan toch op naar Hongarije”-retoriek wordt ook regelmatig gebruikt hier op DDS. Niet alleen schuimbekverwekkende publieke figuren als Simons en Gario wordt hier opgeroepen om naar Suriname te verhuizen, “terug te gaan” heet dat zelfs, ook kritische potsers moeten horen dat ze maar moeten ophoepelen als ze ergens kritiek op hebben.

  Wat opvalt aan Geert: het zal best fijn voor hem zijn dat er in Hongarije geen minaretten zijn.
  Maar waarom kost het de grijzende voorman van de PVV toch zoveel moeite om te erkennen dat Orbán een corrupte antidemocraat is met antisemitische trekjes? Een homohater? Een vijand van de vrijheid van meningsuiting? Een bedenker van de zgn “slavenwet”, die net als onder het communisme destijds werknemers kan dwingen om overuren te maken, onbetaald?
  Een man die de geboortecijfers probeert op te krikken dmv een fokpremie voor vrouwen, en waarom: omdat de bevolking krimpt, mede doordat een heleboel Hongaren hun land lang niet zo geweldig vinden als de oikofobe Geert dat doet, en hem peren naar dat vermaledijde westen?

  Vragen, vragen, vragen. Geert hoeft van mij niet te vertrekken, maar het zou fijn zijn als hij eens iets evenwichtiger praatte over het land van zijn vrouw. Het zou hem een stuk geloofwaardiger maken.

  1. NEXIT.

   enz

  2. Aardvark blues

   Het dringt maar niet door tot deugkneuzen dat het weren van moslims en ander inferieur volk uit de rimboe mensen doet inzien dat leiders zoals Orban voor hun leefomgeving de beste keus is.

   1. NEXIT.

    niet meer reageren op die deugkneus is de beste remedie.

    tr0llen niet voeren aub

    enz of etc dan wel nee is voldoende reactie op die aperte leugens en onzin

    1. Bloemkust

     Het driemanschap dekt elkaar onvoorwaardelijk.

     1. Beukman

      Inderdaad. Bloemkist, Nexit en Aardvark. Eén voor allen, allen voor één.

     2. Bloemkust

      Correctie: combat rood en next. Ze kennen elkaar.

   2. DubbelZout

    Ja en over de rest haal je je schouders op
    Totdat je zelf ooit aan de beurt bent natuurlijk
    En dan maar janken dat je het niet geweten hebt

  3. combat le pelicule

   Toch typerend dat islamist en warme pleitbezorger van de islam beukho*r juist de denk-jongeren de hand boven het hoofd houdt…

 8. Heras

  Ach ja, kwik, kwek en kwak moeten zich ook weer laten gelden.
  De Pvv stijgt weer in de peilingen.

 9. Adriaen van Bergen

  Hopelijk kan Geert er dan voor alle pvv stemmers een huis en werk regelen, dan ga ik mee.
  Het is daar een stuk prettiger dan hier.
  2 jaar geleden ben ik er 4 weken heen geweest.

  1. Adriaen van Bergen

   En als de pak hem beet 1 miljoen PVV stemmers weg zijn is er weer wat ruimte voor een miljoen nieuwe moslims.
   Veel plezier daarmee.

  2. Beukman

   Waarom moet Geert nou weer alles voor jullie regelen? En dan straks daar zeker je hand ophouden?

   1. NEXIT.

    enz

 10. SubTec

  Tja, maar daar gaat de DENK-import met hun PvdA import-stemvee paspoort niet over.

 11. tata

  Liever in Orbánland dan Erdoganland.

  1. Bloemkust

   Dat wel, maar da’ s ook niet zo’n moeilijke.

 12. Vogel

  Zijn dat de denk jongeren die vanuit de bajes dit schrijven
  Wat de meeste Marokkanen en Turken zitten toch vast?
  Snappen ze. Nu nog niet dat wij Nederlanders ze niet moeten. Fuck of islamiet.

 13. ikweetwatikwil

  Nou ,nou Tim het lijkt er op dat jij je eigen volk ook liever uitlevert . Jouw haat tegen Wilders moet diep zitten.

 14. DubbelZout

  “Nederland wordt de nieuwe dictatuur”

  Maar Geert, dat is toch precies wat jij wil ?
  Iedereen die niet achter jouw ideeën staat moet zijn bek houden of anders opzouten
  Het enige dat voor jou pleit is dat je nooit overgaat of zinspeelt op het gebruik van geweld
  Althans, vooralsnog niet…

 15. Cycle25

  DENK heeft maar 1 ambitie : Alle PVV ers opsluiten in concentratiekampen…, sowieso wil DENK heel Nederland “heropvoeden” en als dat niet lukt dan maar dezelfde tactiek loslaten zoals de Koerden. Deze ministers van Haat zitten in de tas van ome Erdogan.

 16. P.Sisterons

  haha DENK jongeren. Wie bedenkt zoiets. Ze zijn te dom om te poepen. Nu kiezen: NL paspoort of Turks paspoort. Verder bek dicht, uitkerinkje pakken en je niet met politiek bemoeien want er zitten al genoeg slachtoffers van incest in de politiek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.